Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μπομπονιέρες μαγαζιού σε αποθήκη???

katerinaki75

Recommended Posts

Εχω δει σε ένα μαγαζί που έχει και σελ. στο Ιντερνετ κάτι μπομπονιέρες

οι οποίες είναι ακριβούτσικες....

Μπορώ να αναφέρω εδώ το όνομα του μαγαζιού-site και να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα τις έχει δει ίσως σε κάποια αποθήκη ή σε κάποιο από τα μαγαζιά του κέντρου?

αν ας πούμε υπάρχει τέτοια αποθήκη μπορεί να αναφερθεί δημόσια?

Ιt always rains hardest on the people who deserve the sun

Mjb3p3.png

Διαφημίσεις

Αν κρινω απο τις πολυαριθμες αναφορες σε διαφορα καταστήματα κατα καιρους, δεν βλεπω τον λογο να μην αναφερεις και εσυ τη δική σου εμπειρία (με όλο το θαρος βεβαια) :D

Αν κρινω απο τις πολυαριθμες αναφορες σε διαφορα καταστήματα κατα καιρους, δεν βλεπω τον λογο να μην αναφερεις και εσυ τη δική σου εμπειρία (με όλο το θαρος βεβαια) :D

και εγώ έχω δει...αλλά σε μερικά τόπικ ήτανε σβησμένο το όνομα του μαγαζιού κλπ...

λοιπόν ρωτάω: μου αρέσουν πάρα πολύ οι μπομπο του an-agapas και συγκεκριμένα τα κρεμαστράκια της σελίδας 13.Από

όσο καταλαβαίνω η τιμή είναι κομπλε για έτοιμη μπομπονιέρα.

Μήπως κάποιο κορίτσι έχει δει τις ίδιες μπομπο πιο φτηνές κάπου αλλού?

(έχω την εντύπωση πως έχω δει κάπου στο φορουμ κάτι μπομπο κρεμαστράκια... αλλά δε θυμάμαι που να κοιτάξω)

Ιt always rains hardest on the people who deserve the sun

Mjb3p3.png

Δεν τις εχω ξαναδει στο φορουμ απ οτι θυμαμαι..αλλα θα σου προτεινα να ριξεις στη ρομβης μια ματια στο κεντρο αν σε βολευει..εχουν καλες τιμες γενικα! :wink:

Πεταλουδιτσα μου εισαι η ζωη μου!!!!

Katerinaki καλημέρα.

Μπομπο κρεμαστρούλες έχω πάρει από βαπτίσεις κατά καιρούς. Πρέπει να είχα πάρει και αυτή που λες εσύ αλλά να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι από πια βάπτιση και τα "αγγελούδια μου" την κάνανε φύλλο και φτερό παίζοντας. Αρα δεν έχω να τη δω σίγουρα. Αφού όμως κυκλοφορεί σαν στυλ η κρεμάστρα γιατί δεν ρωτάς στα μαγαζιά της περιοχής σου για τη συγκεκριμένη μπομπο;

439056rvbdehj1y0.gif

Τα παιδάκια μου είναι όλη μου η ζωή!!!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...