Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αρχίσαμε πάλιιιιιιιιιιιιιιιι

tzoutzouka

Recommended Posts

........... μου φαίνεται ότι θα μιλήσω με τον άντρα μου και θα ασκήσω βέτο. 'Η όλους στο τραπέζι ή βάφτιση μεταξύ μας. 'Αμα πια.

αυτό να κάνεις! σίγουρα θα συμφωνήσει μαζί σου

Διαφημίσεις

ζουζουκα

για τη χαρα του μωρου σου καλεσε τουσ κανε το καλο και ριχτο στο καλο!!!

Συμφωνώ με την ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ. Εμείς βαπτίζουμε τον μπόμπιρά μας 28 Ιουνίου. Θα έχουμε 200 άτομα τραπέζι. Ναι καλά διαβάσατε 200. Μέσα σ΄αυτά τα άτομα είναι και άτομα που δεν θέλουμε ( από τους συγγενείς), αλλά αφού θα πούμε μερικούς θα τους πούμε όλους.Το ίδιο είχα κάνει και στην βάπτιση της κόρης μου πριν 5 χρόνια. Στο κάτω κάτω είναι χαρά και είναι μια ευκαιρία να γλεντήσουμε.

Κι εμείς τέτοιο γλέντι κάναμε στην κόρη και ετοιμαζόμαστε και για το γιο μας τώρα!

Σε όλα αυτά τα άτομα δε γίνεται να μην έχεις και κάποιες αντιπάθειες, αλλά είναι χαρά, κερνάς για το παιδί σου και αν είναι και το σόι γλεντζέδικο (καλή ώρα :D ) γίνεται ωραίο γλέντι! :D

aPiIp2.png AMd6p2.png

Σε όλα αυτά τα άτομα δε γίνεται να μην έχεις και κάποιες αντιπάθειες, αλλά είναι χαρά, κερνάς για το παιδί σου και αν είναι και το σόι γλεντζέδικο (καλή ώρα :D ) γίνεται ωραίο γλέντι! :D

Ναι ναι, πολύ γλεντζέδικο σόι τι να σου πω.. Οι περισσότεροι είναι φωνακλάδες και φασαριόζοι αλλά άμα φέρουμε καμιά κιθαρούλα να τραγουδήσουμε θα μας κοιτάνε σαν εξωγήινους. Φαντάζομαι δε τη μάνα μου να κάνει ντουέτο με την πεθερά και χτυπιέμαι προκαταβολικά πάνω στο πληκτρολόγιο χαχαχαχαχα. Χώρια που η μάνα μου δεν τραγουδάει ούτε χορεύει ποτέ. Μα ποτέ όμως. Την μεγάλη υπέρβαση στη ζωή της την έκανε στο γάμο μου όταν χόρεψε με το ζόρι τον πρώτο γύρο, κι αυτό επειδή δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς.

Τέρμα παιδιά, το αποφάσισα. Θα πάρω την κατάσταση στα χέρια μου. Θα πάρω το τουφέκι μου. Αυτοί στο χώμα κι εγώ στη φυλακή ΧΑΧΑΧΑΧΑΑ(sorry αλλά με έπιασε η πρωινή μου μ@λ@κία). ΩΡΕ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ, ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

Απόψε θα πω του συζύγου Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ(δηλαδή ή όλους στο τραπέζι ή βάφτιση μεταξύ μας). Όπου μάλλον θα καταλήξουμε να τσακωθούμε και αύριο θα σας έρθω κλαίγοντας αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία..

Αν φέρετε κόσμο από μακρυά θα φανεί άσχημο... Καλύτερα να μην τους καλέσετε καθόλου και να πείτε ότι η βάφτιση θα γίνει σε πολύ στενό κύκλο (μόνο γονείς και αδέρφια και φυσικά νονοί). Αν μένουν σχετικά κοντά, μπορείτε να τους καλέσετε και να πείτε ότι δεν θα κάνετε τραπέζι. Τώρα αν μετά εσείς πάτε σε μια ταβέρνα μόνοι σας, δεν χρειάζεται να το μάθει κανείς, ούτε και θεωρείται "τραπέζι"...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...