Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

διορισμος στην Καρπαθο- πληροφοριες κανεις?

zouzoula

Recommended Posts

Σε λιγο καιρο πρεπει να φυγω για Καρπαθο οπου και θα μεινω δυο μηνες λογω δουλειας. Επειδη θα παρω μαζι και τα παιδια μου, ηλικιας 3,5 και 2 μηνων (τωρα) θελω να παρω καποιες πληροφοριες για το νησι. Κυριως αν εχει παιδιατρο, νοσοκομειο κτλ.Επισης τι παιζει με τον καιρο. Θα ειμαι εκει Μαιο και Ιουνιο αλλα μηπως εχει πολυ αερα? Επισης χρειαζεται να παρω αυτοκινητο 'η οι αποστασεις ειναι τετοιες που μπορω να περπαταω? Το σχολειο μου ειναι στα Πηγαδια που απο οτι εχω καταλαβει ειναι η χωρα.

Οποιαδηποτε πληροφορια θα μου ειναι πολυ χρησιμη.

Διαφημίσεις

Αφού θα μένεις και θα δουλεύεις στη χώρα δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα!Ειδικά στην αρχή της τουριστικής σεζόν. Αν και η χώρα δεν μου άρεσε καθόλου..Άλλες πληροφορίες για τα Πηγάδια δεν έχω, για εκτός όμως :

εμείς πήγαμε το προπερασμένο καλοκαίρι για διακοπές, όχι όμως στα Πηγάδια, και ορκίστηκα να μην ξαναπάμε χωρίς αυτοκίνητο!Είχαμε πάρει μηχανάκι...Προσοχή στα βενζινάδικα, έχει λίγο έξω από τη χώρα απ'ό,τι θυμάμαι και μετά τίποτα!Αν θες να πας αλλού δηλαδή για βόλτα, πρέπει να το έχεις γεμάτο. Επίσης ο δρόμος ήταν δύσκολος έως χάλια σε κάποια σημεία, φαντάζομαι θα τον έχουν τελειώσει πια! Το τοπίο προς την Όλυμπο είναι πολύ άγριο, προς τα δυτικά όμως έχει πράσινο...

Για τα παιδάκια δεν έχω ιδέα τι να σου πω και για τα νοσοκομεία...

Κατα τα άλλα το νησί έχει υψόμετρο (βγαίνοντας από τη χώρα προς την Όλυμπο) και πολύ μα πάρα πολύ αέρα....

(Για φαγητό θα σου πω επίσης...μακαρούνες και καταπληκτικό ψωμί με γλυκάνισο! :lol: )

το μα'ι'ο και να πας σε σχολειο τί θα κανεις; πρακτικα μαλλον τιποτα,ισως γραμματεια.Ζητα οπως γραφτηκε να σε αφησουν στο γραφειο της ροδου ή να δεις μηπως οικονομικα σε συμφερει περισσοτερο να μεινεις σπιτι σου και να παρεις αδεια ανευ αποδοχων(απο το να πας εκει και να ψαχνεις σπιτι για τοσο λιγο).Θα παρεις σιγουρα αν τη ζητησεις εφοσον εχεις παιδι κατω των εξι ετων,να ξερεις μονο οτι τα μορια προ'υ'πηρεσιας δεν μετρανε κανονικα στην περιπτωση αυτη.

Διαφημίσεις

ωραια θα περασεις, ειμαι απο εκει και πηγαινω σχεδον καθε χρονο. Τα Πηγαδια ειναι η πρωτευουσα του νησιου οποτε και βρισκεις οτι χρειαζεσαι. Για νοσοκομειακη περιθαλψη βεβαια δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα η Ροδος και η Κρητη ειναι πολυ κοντα.

σχετικα με το αυτοκινητο, θα σου ελεγα και εγω οτι το χρειαζεσαι απαραιτητα. ο καιρος παιζει αλλα συνηθως δεν φυσαει αυτους τους μηνες.

ενα θα σου πω για τα πιτσιρικια, εχω και εγω 2 αγορακια 5 και 4 ετων και ειναι ξετρελαμενα με την ελευθερια που εχουν εκει, τις φανταστικες παραλιες κα.

για οτιδιηποτε θελεις στιελε μου πμ

Popi

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...