Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εντυπώσεις απο bimbomarket

Recommended Posts

γεια σας κορίτσια και από'μένα! να ρωτήσω κάτι? αυτά που πέρνουμε μέσω bimbomarket μας τα φέρνουν σπίτι όπου και αν μένουμε? εγώ μένω Θεσσαλονίκη. :?

hATb.jpgppcCp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 68
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΒΙΜΒΟΜΑRΚΕΤ ΚΑΙ ΠΡΟΧΤΕΣ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΜΕ COURIER...ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ...ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΑΓΧΟΣ,ΒΕΒΑΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑ,ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΤΕΥΧΗΝ!!!!ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΗΡΘΑΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ+ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ...ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΒΡΕΦΙΚΑ+ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΙΔΗ,ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΓΙΑ ΑΣΚΟΠΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΕΞΟΔΑ...ΣΩΣΤΑ?ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΜΑΣ...

• 3 εβδομάδες μετά...

Σημερα ηρθε το καροτσι μας!!!

Ολα πηγαν ρολοι. Με το Bank Transfer ολα καλα απλα ειναι μια πολυ χρονοβορα διαδικασια απο μερια τις τραπεζας. Οποτε την προτινω μονο εαν καμια απο τις αλλες μεθοδους πληρωμης δεν βολευει απλα να ξερετε οτι ημουν στο Ταχυδρομικο Ταμιευτιριο 3 ωρες!!

Απο το Bimbo Market ελαβα μηνημα οτι εχουν τα πραγματα και μου τα κρατανε μεχρι να μπουν τα λεφτα στο λογαριασμο.Και μια εβδομαδα μετα τα ειχα!!

:)

.png

KtP4p2.png

• 4 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα κορίτσια. Και εμείς σκεφτόμαστε να παραγγείλουμε το καρότσι μας από το bimbomarket. Λέμε για το Peg Perego Pliko P3 ή το switch roller, έχουν 40 Ευρώ διαφορά. Έχει καμία το switch να μου πει εντυπώσεις? Στο P3 από ότι κατάλαβα απλά δεν γυρίζει το κάθισμα προς την μεριά της μητέρας, σωστά? Επίσης μαζί θα πάρουμε και το καθισματάκι αυτοκινήτου που κάθεται πάνω είτε στο ένα είτε στο άλλο καρότσι.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Και εμείς σκεφτόμαστε να παραγγείλουμε το καρότσι μας από το bimbomarket. Λέμε για το Peg Perego Pliko P3 ή το switch roller, έχουν 40 Ευρώ διαφορά. Έχει καμία το switch να μου πει εντυπώσεις? Στο P3 από ότι κατάλαβα απλά δεν γυρίζει το κάθισμα προς την μεριά της μητέρας, σωστά? Επίσης μαζί θα πάρουμε και το καθισματάκι αυτοκινήτου που κάθεται πάνω είτε στο ένα είτε στο άλλο καρότσι.

Υπόψην ότι στο peg perego η βάση αυτοκινήτου για το καθισματάκι πάει ξεχωριστά.

EUdTp3.png

4f73c22695.png

• 1 month later...

Ειχα στο καλαθι μου στο bimbomarket τα πραγματα που ηθελα να παραγγειλω και εκανα μια δοκιμη χωρις να ολοκληρωσω την παραγγελια. Δεν εδωσα καν αριθμο καρτας αλλα και να εδινα δεν ειχα λεφτα μεσα. Μιλαμε για προπληρωμενη. Μου εστειλαν email οτι εκρεμμει η παραγγελια και αν θελω να την ολοκληρωσω. Δεν απαντησα αφου ακομα δεν θελω να τα παραγγειλω. Πριν λιγο βρηκα μια αναπαντητη απο μεταφορικη. Υπαρχει περιπτωση να τα εστειλαν ετσι και να πληρωσω μετα? :confused: Με ποιο κουριερ σας ηρθαν εσας?

lcWup3.png

Γενικη ταχυδρομικη ειναι εμενα το νουμερο του τηλεφωνου. Μπορει να ειναι κατι αλλο αλλα επειδη δεν περιμενω τιποτα πηγε εκει το μυαλο μου. Στο site της πειραιως που παρακολουθω την καρτα μου ειναι αδεια, δεν την εχω φορτισει ποτε και γενικα δεν υπαρχει καμια κινηση. Αντικαταβολη απ οσο ξερω δεν στελνουν. Αλλωστε δεν θα μου εστελναν email οτι η παραγγελια απεσταλλει? Στο ιστορικο του λογαριασμου μου φαινεται οτι η παραγγελια ακυρωθηκε και η πληρωμη δεν ολοκληρωθηκε. Μαλλον κατι αλλο ειναι θα περιμενω να ξαναπαρουν ή ηταν λαθος. :rolleyes:

lcWup3.png

Διαφημίσεις

Εγώ παράγγειλα πράγματα και τα παρέλαβα σε μια βδομάδα από την παραγγελία. Αν το καρότσι που θέλεις είναι σε έλλειψη θα θέλει 25 μέρες να έρθει. Δεν ξέρω αν έπρεπε να σε είχαν ειδοποιήσει αλλά μπορεί να το ανέφερε και δίπλα στο προιόν όταν έστειλες την παραγγελία σου. ΤΟ πρόσεξες αυτό?

5JP7p3.png

rnsFp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Σχετικά με το αν μπορείς να προσθέσεις κάτι στην παραγγελία: Εμείς κάναμε την παραγγελία και το καρότσι ήθελε 25 εργάσιμες. Μετά από καμια βδομάδα (δε θυμάμαι ακριβώς) σκεφτήκαμε να προσθέσουμε κάτι ακόμα στην παραγγελία, τους εστειλα mail και επειδή η παραγγελία αργούσε προλάβαιναμε, και σύμφωνα με αναλυτικότατες οδηγίες που μας έστειλαν προσθέσαμε αυτό που θέλαμε και μας ήρθαν όλα μαζί. Αν όμως η παραγγελία είχε φύγει τότε σίγουρα δεν θα μπορούσαμε.

7/3/2009

28/5/2010

weijp2.png

female και όμως άλλαξα την παραγγελία (άλλο μοντέλο καροτσιού) ακολουθώντας τις οδηγίες που μου έστειλαν. Φυσικά όμως η παραγγελία δεν είχε φύγει και χωρίς επιπλέον χρέωση στα μεταφορικά.

Χτές τα παρέλαβα όλα και είναι καταπληκτικά!!!

Διαφημίσεις

Με το καλό να τα χαρείται Mantinop! Τότε εγώ μάλλον φάνηκα άτυχη που ήθελα να προσθέσω ένα μπανάκι-αλλαξιέρα και δεν μπόρεσα. Βέβαια σε καλό μου βγήκε γιατί αυτό που θα παράγγελναν ήταν αρκετά μεγάλο για το μπάνιο μου. Παράγγειλα από αλλού σε μικρότερες διαστάσεις!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Το site είναι λειτουργικότατο και πολύ γρήγορο! :) Σε μερικά προϊόντα η έκπτωση ξεπερνά και το 10%

Όντως όμως έχουν ανεβάσει τις τιμές για τα μεταφορικά...όταν ξεκίνησα να γεμίζω το καλάθι μου, το κατώτατο ποσό για Ελλάδα ήταν 29,90. Όταν το φόρτωσα με 14 προϊόντα, τα μεταφορικά έφτασαν 60 ευρώ...δεν ξέρω αν ανέβηκαν με γνώμονα το βάρος (μέχρι και παρκοκρέβατο παρήγγειλα) ή λόγω συνολικής τιμής (γύρω στα 700 ευρώ)...

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

Ποιο καροτσακι παρειγγηλες?

Ρουλάκι τώρα μόλις είδα το μήνυμά σου. Παρείγγειλα το SWITCH της PEG PEREGO, προς το παρόν έχω χρησιμοποιήσει μόνο το port bebe μέσα στο σπίτι για να κοιμάται ο μπέμπης τα βράδυα στο δωμάτιό μας (αγόρασα και έξτρα στρωματάκι από το mothercare). Πάντως όλο το καρότσι και το κάθισμα αυτοκινήτου φαίνονται καταπληκτικά. Ανυπομονώ να τα χρησιμοποιήσω και εκτός σπιτιού:P

Ευχαριστω female και στα δικα σου. :mrgreen:

Σημερα ηρθαν τα πραγματα. Το τριο της chico και το μπανακι της brevi, και κατι αλλα αξεσουαρ. Αξιζε τον κοπο. Πολυ ωραια και τα δυο ο ανδρας μου που ηταν επιφυλακτικος (πανε τα λεφτα μας , σιγα μην στα στειλουν :lol::lol::lol:) ενθουσιαστηκε τοσο με το καροτσακι οσο και με το μπανακι που ειναι πολυ μεγαλυτερο απ οτι περιμενα. Αντε καλοριζικα. :D

lcWup3.png

• 2 months later...

Βρε κορίτσια, χάζευα σημερα στο site του bimbo (από εκει πηραμε καρότσι και κάθισμα αυτοκινητου peg perego) και παρατηρησα ότι το καινουργιο τριο της perego κανει 699 Ευρω!!!

http://www.bimbomarket.it/gb/en/trio-pliko-p3-modular-es-java-car-kit-P16904.htm

Είναι δυνατόν?? Στην Ελλάδα που ειχαμε ρωτησει στα Λητω περσι το ειχε 700 Ευρω οπότε με τα μεταφορικα είναι πολύ πιο ακριβα!!

Το καροτσι μονο του εχει μια αναμενομενη ας πουμε αυξηση 20Ευρω αν θυμαμαι καλά από περσι. Δηλαδη τελικα 699-289(καροτσι)-139(καθισμα)=271 το πορτ μπεμπε???

(Τωρα ειδα οτι μαζι ειναι και το καρ κιτ αλλα και παλι δεν νομιζω οτι δικαιολογειται..)

7/3/2009

28/5/2010

weijp2.png

• 1 month later...
  • 3 εβδομάδες μετά...

Έχει δοκιμάσει καμία τα καρότσια της Brevi ή της Giordani?

Τα βρήκα στο site της bimbomarket και οι τιμές είναι αρκέτα καλές!!

http://www.bimbomarket.it/gb/en/catalog.asp?categoria_id=40&marca_id=3

και

http://www.bimbomarket.it/gb/en/catalog.asp?categoria_id=40&marca_id=4

• 4 εβδομάδες μετά...

Λοιπόν κορίτσια σήμερα παρέλαβα από bimbomarket (καρότσι pliko p3, relax peg perego και καρεκλάκι φαγητού peg perego) και kindersitze (κάθισμα αυτ/του maxi cosi isofix pebble), όλα σε τέλεια κατάσταση και πιο φθηνά από Ελλάδα.

0eqUp2.png

• 1 month later...

Θα ηθελα να σας πω ότι το bimbomarket στα travel systems της peg perego (δεν προσεξα αν και σε αλλων εταιριων) εχει δωρεαν μεταφορικα! Παραγγειλαμε για την κουνιαδα μου με εναν ενδοιασμο αν θα ισχυει τελικα, αλλά μιλησαμε μαζι τους και ειναι οντως αληθεια! Εχει στο μεταξυ και 15-20% εκπτωση οπότε συμφερει πολυ!

Βεβαια να πουμε και την αληθεια, οι αρχικες τους τιμες στα συγκεκριμενα ειναι ιδιες με Ελλαδα, ίσως το καταλαβαν και για αυτο εχουν εκπτωση..

7/3/2009

28/5/2010

weijp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...