Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

διαδικασια σπερμ/σης

parent?

Recommended Posts

καλημερα και απο εμενα!!τελικα τον επομενο μηνα αρχιζω παλι τις ενεσεις,ελπιζοντας για το επιθυμητο αποτελεσμα!ο γιατρος ειπε οτι εκανα καλη ανταποκριση με την προηγουμενη αγωγη και θα κανουμε ακριβως το ιδιο και αυτη τη φορα!!οχι οτι δεν αποκλειεται να μεινω εγκυος και αυτο το διαστημα ειπε ο γιατρος!!!αυτα ειναι τα νεα μου!!σας φιλω ολες :P[/quotκαλη επιτυχια γλυκεια μου!!!

οτι επιθυμεις συντομα να σε βρει :wink:

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ Κ ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 203
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια καλησπερα!

Σας παρακολουθώ τον τελευταίο καιρό καθώς και για μας τα πράγματα μάλλον χλωμά φαίνονται και μάλλον θα στραφούμε σε σπερματέγχυση ή και εξωσωματική.

Η ερώτηση μου είναι για εσάς που έχετε κάνει τις ενέσεις pregnyl νομίζω λέγονται- ή που πήρατε φάρμακα για πολλαπλή ωορρηξία- τί επιπτώσεις εχει αυτό στην υγεία σας? Εννοώ πρώτα απ'όλα ψυχολογικά αλλά βέβαια και σωματικά?? είχατε μεταπτώσεις ψυχολογικές, βάλατε βάρος, είχατε κατακράτηση υγρών, πρηξίματα κλπ???

Θέλω να είμαι προετοιμασμένη...

Σας ευχαριστώ

καλημερα και απο εμενα!!τελικα τον επομενο μηνα αρχιζω παλι τις ενεσεις,ελπιζοντας για το επιθυμητο αποτελεσμα!ο γιατρος ειπε οτι εκανα καλη ανταποκριση με την προηγουμενη αγωγη και θα κανουμε ακριβως το ιδιο και αυτη τη φορα!!οχι οτι δεν αποκλειεται να μεινω εγκυος και αυτο το διαστημα ειπε ο γιατρος!!!αυτα ειναι τα νεα μου!!σας φιλω ολες :P

Ευούλα, καλή επιτυχία!!

Τι φάρμακα έπερνες? και πόσα ωάρια είχες κάνει?

nastazia γεια σου!αρχισα με ενεσεις GONAL,μετα τις CETROTIDE και δυο μερες πριν την σπερματεγχυση εκανα την OVITRELLE που ειναι παρομοια με την PREGNYL!πηρα την πιιο χαμηλη δοση και εκανα 6 ωαρια,το σπερμα του αντρα μου μετα απο επεξεργασια ηταν 85% κινητικοτητα,αλλα δυστυχως δεν πετυχε!!ξεχασα να σου πω απο την μερα της σπερματεγχυσης εως και την μερα που θα εκανα χοριακη επαιρνα χαπακια 3 φορες τη μερα τα UTROGESTAN που βοηθανε στην εμφυτευση του ωαριου!!αυτα!!θα κανεις και εσυ?αν ναι σου ευχομαι καλη επιτυχια!!! :P

Κοριτσια καλησπερα!

Σας παρακολουθώ τον τελευταίο καιρό καθώς και για μας τα πράγματα μάλλον χλωμά φαίνονται και μάλλον θα στραφούμε σε σπερματέγχυση ή και εξωσωματική.

Η ερώτηση μου είναι για εσάς που έχετε κάνει τις ενέσεις pregnyl νομίζω λέγονται- ή που πήρατε φάρμακα για πολλαπλή ωορρηξία- τί επιπτώσεις εχει αυτό στην υγεία σας? Εννοώ πρώτα απ'όλα ψυχολογικά αλλά βέβαια και σωματικά?? είχατε μεταπτώσεις ψυχολογικές, βάλατε βάρος, είχατε κατακράτηση υγρών, πρηξίματα κλπ???

Θέλω να είμαι προετοιμασμένη...

Σας ευχαριστώ

καλησπερα madeleine!!προσωπικα εγω δεν ειχα καμια απολυτως επιπτωση παρα μονο τσιμπηματακια στις σαλπιγγες οπως εχουμε καθε μηνα με την ωορρηξια!!πιστευω ειναι κατα ποσο ανταποκρινεται ο καθε οργανισμος στην αγωγη!!παντως δεν ειναι τιποτα-μην αγχωνεσαι και ολα θα γινουν!!καλη επιτυχια!!!!!!!!!

καλημερα και απο εμενα!!τελικα τον επομενο μηνα αρχιζω παλι τις ενεσεις,ελπιζοντας για το επιθυμητο αποτελεσμα!ο γιατρος ειπε οτι εκανα καλη ανταποκριση με την προηγουμενη αγωγη και θα κανουμε ακριβως το ιδιο και αυτη τη φορα!!οχι οτι δεν αποκλειεται να μεινω εγκυος και αυτο το διαστημα ειπε ο γιατρος!!!αυτα ειναι τα νεα μου!!σας φιλω ολες :P[/quotκαλη επιτυχια γλυκεια μου!!!

οτι επιθυμεις συντομα να σε βρει :wink:

σ'ευχαριστω πολυ parent!!!ευχομαι και σε σενα συντομα να φουσκωσει η κοιλιτσα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Διαφημίσεις

Εγω αυριο (δεν) περιμενω ν αδιαθετησω..τι ωραια που θα ηταν αντι να παρω τηλ τον γιατρο να του πω οτι αδιαθετησα,για να κανονισουμε τα της σπερματεγχυσης, να τον παρω για να του πω οτι ειμαι εγκυος! Αααχ!! :?

Εγω αυριο (δεν) περιμενω ν αδιαθετησω..τι ωραια που θα ηταν αντι να παρω τηλ τον γιατρο να του πω οτι αδιαθετησα,για να κανονισουμε τα της σπερματεγχυσης, να τον παρω για να του πω οτι ειμαι εγκυος! Αααχ!! :?

eyxomai na mpeiw sthn lista ayrio κ να μας πεις οτι εισαι εγκυοςςςςςςςςςςςςς

nastazia γεια σου!αρχισα με ενεσεις GONAL,μετα τις CETROTIDE και δυο μερες πριν την σπερματεγχυση εκανα την OVITRELLE που ειναι παρομοια με την PREGNYL!πηρα την πιιο χαμηλη δοση και εκανα 6 ωαρια,το σπερμα του αντρα μου μετα απο επεξεργασια ηταν 85% κινητικοτητα,αλλα δυστυχως δεν πετυχε!!ξεχασα να σου πω απο την μερα της σπερματεγχυσης εως και την μερα που θα εκανα χοριακη επαιρνα χαπακια 3 φορες τη μερα τα UTROGESTAN που βοηθανε στην εμφυτευση του ωαριου!!αυτα!!θα κανεις και εσυ?αν ναι σου ευχομαι καλη επιτυχια!!! :P

Καλημέρα, Ευούλα!

Σπερματέγχυση είχαμε κάνει δυο φορές στο παρελθόν.....

πριν την υστεροσκόπιση που έκανα για διαγνωστικούς λόγους,

οπού τελικά βρέθηκε μικρό διάφραγμα και το αφαιρέσαμε, αλλά δεν επηρέαζε την σύλληψη απότι μας ενημέρωσε ο γιατρός......

άρα, τώρα είναι η πρώτη μας προσπάθεια μετά την επέμβαση,

θα κάνουμε αγωγή με serpafar, μιας και ανταποκρίνομαι πολύ καλά στο φάρμακο και το σπέρμα του καλού μου είναι super, αρά έχουμε τις ίδιες πιθανότιτες περίπου με την σπερματέγχυση.......

απλά μου αύξησε την δόση, για να κάνω περισσότερα ωάρια.

Καλημέρα, Ευούλα!

Σπερματέγχυση είχαμε κάνει δυο φορές στο παρελθόν.....

πριν την υστεροσκόπιση που έκανα για διαγνωστικούς λόγους,

οπού τελικά βρέθηκε μικρό διάφραγμα και το αφαιρέσαμε, αλλά δεν επηρέαζε την σύλληψη απότι μας ενημέρωσε ο γιατρός......

άρα, τώρα είναι η πρώτη μας προσπάθεια μετά την επέμβαση,

θα κάνουμε αγωγή με serpafar, μιας και ανταποκρίνομαι πολύ καλά στο φάρμακο και το σπέρμα του καλού μου είναι super, αρά έχουμε τις ίδιες πιθανότιτες περίπου με την σπερματέγχυση.......

απλά μου αύξησε την δόση, για να κάνω περισσότερα ωάρια.[/quoteΚαλημερα!!!!ευχομαι αυτη η φορα να ειναι και η τελευταια αλλα και η τυχερη!!!

Διαφημίσεις

Αντε αδιαθετησα κι εγω σημερα, δεν περιμενα κατι αλλο, γι αυτο δεν με πηρε τοσο απο κατω..Τη Δευτερα 16/3 θα παω για τον πρωτο υπερηχο..

γλεντα τη ζωηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

θα ερθει κ το νινιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

ξυπνηστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

λοιπον ολες μαζι με ενα στομα μια φωνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΙΝΑΜΕ ΕΓΚΥΕΣ!!!!!!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΑΛΛΟΙ ΜΗΝΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

αργει για να ειναι κουκλακι!!! οτι κ οτι?? :wink:

Την εκανα τη βλακεια μου...ξεχασα να πω στο γιατρο πως ο αντρας μου παιρνει δυο αντιβιωσεις για το ελκος. Και εχω την αμυδρα υποψια εως βεβαιοτητα οτι θα τ αναβαλλουμε..Ξερετε αν επηρεαζονται τ αποτελεσματα του σπερμοδιαγραμματος απο τις αντιβιωσεις? (και παιρνει εδω και 2 μηνες και κατι αλλα χαπακια για το στομαχι )

Διαφημίσεις

Παντως εγω δεν ξερω τη αναλαμπη εφαγα και μεχρι πριν δυο εβδομαδες σκεφτομουνα συνεχεια μωρα,αυτη την βδομαδα το εχω φιλοσοφησει το θεμα πολυ και λεω οτι οσο και να αγχωνομαι και οσο και να σκαω αν ειναι να ερθει θα ερθει,οποτε εχω χαλαρωσει και δεν ειμαι αγχωμενη οπως πρωτα!!πλεον δε με νοιαζει,βεβαια θα προσπαθουμε στις γονιμες και οτι ηθελε προκυψει!!οχι τιποτα αλλο απο το αγχος απεκτησα αρρυθμιες,γι΄αυτο τελος το αγχος!!!!!ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ!!!! :P

Την εκανα τη βλακεια μου...ξεχασα να πω στο γιατρο πως ο αντρας μου παιρνει δυο αντιβιωσεις για το ελκος. Και εχω την αμυδρα υποψια εως βεβαιοτητα οτι θα τ αναβαλλουμε..Ξερετε αν επηρεαζονται τ αποτελεσματα του σπερμοδιαγραμματος απο τις αντιβιωσεις? (και παιρνει εδω και 2 μηνες και κατι αλλα χαπακια για το στομαχι )

Απ'οτι καταλαβαινω, παιρνει αντιβιωση για ελικοβακτηριδιο του πυλωρου και αντιοξινα.

Το σπερμοδιαγραμμα δεν επηρεαζεται απο αυτα τα φαρμακα.

:D

Παιδιά μας είναι τα παιδιά όλου του κόσμου.

Ναι!!! Σ ευχαριστω πολυ kinder , πηρα τηλ και τον γιατρο μου και μου πε οτι δεν υπαρχει προβλημα! Γιουπι! :D Ασε εγω ημουν πεπεισμενη για το αντιθετο και χθες τα χα βαψει μαυρα αλλα ειναι οκ τελικα! Τουλαχιστον να δουμε και το δευτερο σπερμοδιαγραμμα πως θα ειναι και να κανουμε και την προσπαθεια μας παραλληλα. Πιστευω παντως οτι θα ναι πιο αξιοπιστο αυτο, γιατι θα γινει εκει και δεν θα το μεταφερω οπως την αλλη φορα.

καλησπερα κοριτσια,είμαι και εγω καινουρια στην παρέα σας. σημερα έκανα την πρώτη μου σπερματέγχυση μετά απο ενέσεις αβερκαπ και πιουρεγκον. κατά την διάρκεια της σπερματέγχυσης ο γιατρός μου είπε οτι έχω πολύ στενό τράχηλο.κατάφερε τον άνοιξε για να περάσει ο καθετήρας( ομολογώ οτι πόνεσε αυτό) και μου είπε οτι αν δεν μείνω έγκυος θα δούμε μήπως κάνω κάποια επέμβαση. κατα τα άλλα και το σπέρμα είναι καλό και οι ωορρηξίες μου. θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποια αν αυτη η στένωση παίζει σοβαρό ρόλο στη σύλληψη?ευχαριστώ και εύχομαι σε όλες γρήγορα να τα καταφέρουμε

καλησπερα κοριτσια,είμαι και εγω καινουρια στην παρέα σας. σημερα έκανα την πρώτη μου σπερματέγχυση μετά απο ενέσεις αβερκαπ και πιουρεγκον. κατά την διάρκεια της σπερματέγχυσης ο γιατρός μου είπε οτι έχω πολύ στενό τράχηλο.κατάφερε τον άνοιξε για να περάσει ο καθετήρας( ομολογώ οτι πόνεσε αυτό) και μου είπε οτι αν δεν μείνω έγκυος θα δούμε μήπως κάνω κάποια επέμβαση. κατα τα άλλα και το σπέρμα είναι καλό και οι ωορρηξίες μου. θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποια αν αυτη η στένωση παίζει σοβαρό ρόλο στη σύλληψη?ευχαριστώ και εύχομαι σε όλες γρήγορα να τα καταφέρουμε

θα ηθελα να σε καλωσορισω στην παρεα μας ,και να σου ευχηθω καλη επιτυχια αυτον τον μηνα!!!!!!!!!!!!!!!!!να τελειωνεις. φιλια πολλα νεο μελος!!! :D

ευχαριστώ πολύ.μου αρέσει να σας διαβάζω,με κάνει και ξεχνιέμαι.απο το στόμα σου και στου θεού το αυτί.αν και απο οτι διαβάζω είναι λίγο δύσκολο να επιτύχει με την πρώτη.

ευχαριστώ πολύ.μου αρέσει να σας διαβάζω,με κάνει και ξεχνιέμαι.απο το στόμα σου και στου θεού το αυτί.αν και απο οτι διαβάζω είναι λίγο δύσκολο να επιτύχει με την πρώτη.

ποσα αυγουλακια εκανες??

γαιτι δυσκκολο?μια χαρα θα πας. σκεψου θετικα. αμιτα μοσιον!! χα χα :lol:

είχα 3 μεγάλα και ένα μικρούτσικο. να σου πω πιο πολύ με ανησυχεί αυτή η στένωση πυο μου είπε.ελπίζ να ήταν αυτό το πρόβλημα που τόσο καιρό δεν έμενα και να τελειώσει τώρα.εσύ? προσπαθείς καιρό?

είχα 3 μεγάλα και ένα μικρούτσικο. να σου πω πιο πολύ με ανησυχεί αυτή η στένωση πυο μου είπε.ελπίζ να ήταν αυτό το πρόβλημα που τόσο καιρό δεν έμενα και να τελειώσει τώρα.εσύ? προσπαθείς καιρό?

α μπα. 2,5 χρονακια!!!! :lol::?

ευχομαι το καλυτερο κ να μας πεις τα νεα σου τα ευχαριστα!!!

ενα ατιμο αυγουλακι δεν θα επιασε??που θα παει?

Σου ευχομαι και εγω με τη σειρα μου καλη επιτυχια και να εχεις θετικη σκεψη!!οσο ανφορα για τον τραχηλο,το πρωτο εμποδιο που συναντουν τα σπερματοζωαρια κατα το ταξιδι προς τις σαλπιγγες ειναι ο τραχηλος!εσυ αυτο το εμποδιο το εχεις ξεπερασει,αυτη τη στιγμη μην σ'απασχολουν τετοια,ξεκουραση και θετικη σκεψη!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...