Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ρυζάλευρο

candy1234

Recommended Posts

Και εγώ Μιlupa χρησιμοποιιώ αυτή μου σύστησε η γιατρός αλλά και αυτή νερουλιάζει.Αν την ανακατεύω λίγο σβολιάζει αν πάλι πολύ νερώνει.Νουνου που δοκίμασε μια φορά δεν της άρεσε.Αλλά γενικά τι κάνουμε? Δίνουμε ότι θέλουμε εμείς ή οτι προτείνει η παιδίατρος, γιατί διαβαζω οτι δοκιμάσατε πολλές κρέμες, είναι και το θέμα ότι οι γιατροί εχουν και τα δωράκια τους απο τις εταιρείες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 174
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συμφωνώ απόλυτα! ΝΟΥΝΟΥ και πάλι ΝΟΥΝΟΥ!!

Δεν σβολιάζει, δεν νερουλιάζει!

Να ξέρετε όμως ότι αυτό που κυρίως νερουλιάζει τις κρέμες είναι το συχνό ανακάτεμα. Το ίδιο σημβαίνει και στη φρουτόκρεμα, την χειροποίητη εννοώ ότι τις έτοιμες...

Γι'αυτό, ΟΧΙ ΣΥΧΝΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ!

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Βρε κορίτσια, από ότι είδα η νουνου περιέχει κρυσταλλική ζάχαρη και είπα να μην της δώσω ακόμη κάτι τέτοιο, άν και πιστευω θα της αρέσει περισσότερο. Πάντως έχω ακούσει και από γνωστές μου ότι και τα μωρά και οι ίδιες προτιμούν νουνού. Ίσως δοκιμάσω.

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

Διαφημίσεις

ΕΓΩ ΔΙΝΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΩΤΗΣ.ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ GREENPEACE ΕΧΩ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΟΤΙ ΝΕΡΟΥΛΙΑΖΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΚΑΚΟ...ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΕΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

Μήπως ξέρετε ποια μάρκα έχει σκέτο ρυζάλευρο χωρίς ζάχαρη, βανίλια ή ότι άλλο??? Έπαιρνα της Nutricia αλλά διάβασα πολλά άσχημα για την συγκεκριμένη εταιρεία και δεν θέλω να συνεχίσω να τη χρησιμοποιώ...

as1cCDB0g410010Nzc3NTlvZHwwMTI1ZHxPIFNvdGlyYWtpcyBlaW5haQ.gif

Μια πολύ γνωστή μάρκα με βιολογικό ρυζάλευρο αλλά και μούσλι (που είναι λίγο πιο εύγευστο από το σκέτο ρυζάλευρο) είναι η γερμανική Holle. Το καλό μ' αυτή τη μάρκα είναι ότι εκτός από τα καταστήματα με αποκλειστικά βιολογικά προϊόντα τη βρίσκεις και σε μεγάλα σούπερ μάρκετ, στο τμήμα με τα βιολογικά προϊόντα.

.....δε νομίζω τάκη....

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Και εγώ Γιώτης του δίνω!

Και αν το νερό είναι αρκετά χλιαρό δεν σβολιάζει καθόλου,βέβαια εγώ βάζω νερό με το μάτι και συμπληρώνω κρέμα μέχρι να βγει καλή η πυκνότητα.

Ούτε μου νερουλιάζει,βέβαια εμένα την τρώει σε 5΄-10΄,οπότε για παραπάνω ώρα δεν ξέρω!

Γειά σου stilliani. Σε καταλαβαίνω. Έχω δοκιμάσει κι εγώ διάφορες κρέμες και νερουλιάζουν. Μόνο η Νουνού δεν το παθαίνει. Κανόνισε επίσης, να μην είναι το νερό σου ζεματιστό, αλλά χλιαρό.

Και τέλος, να σου πω ότι βάζω νερό χωρίς να μετρήσω και ρίχνω κρέμα ώσπου να πετύχω την πυκνότητα που θέλω. Δεν ακολουθώ τις οδηγίες του κουτιού. Έτσι μου είχε πει ο και ο παιδίατρος μου και έτσι βολεύομαι κιόλας. ;)

Συμφωνώ απόλυτα! Κι εγώ το ίδιο κάνω κι έχω βολευτεί με την ΝΟΥΝΟΥ, όπως και η μικρή μου. Μία φορά έκανα το λάθος και της δοκίμασα της NUTRICIA και η κακομοίρα αναγούλιαζε και στο τέλος τα έβγαλε όλα!

ΝΟΥΝΟΥ και πάλι ΝΟΥΝΟΥ!!!!

81332fc420.png

ad017ac402.png

καλημερα!

εγω παιρνω της holle το βιολογικο ρυζαλευρο και μετα απο λιγο νερουλιαζει

οποτε κανω μικρη ποσοτητα 90μλ και ξανακανω φρεκο γιατι αλλιως δεν γινεται..γινομαστε χαλια.

αυτο με τα συντηρητικα μπορει και να ισχυει...

ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!

• 1 month later...

εκτός από τη ΝΟΥΝΟΥ (για τη ΓΙΩΤΗΣ δεν ξερω) οι υπόλοιπες κρεμες ρυζάλευρο με γέυση βανίλια νερουλιάζουν.

οι άλλες γέυσεις (μπισκότο, φαριν λακτε, δημητριακά) δε νερουλιάζουν σε καμία μάρκα.

της έχω δώσει να δοκιμάσει όλες τις μάρκες, όλες τις γέυσεις. όλα της αρέσουν και αγοράζω όποια μάρκα έχω εκπτωτικό κουπόνι.

ΓΙΩΤΗΣ δεν θυμάμαι να δομίμασα...

age.png

• 3 months later...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΑΜΑ.ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΡΗ 5 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΚΡΕΜΕΣ:P:pΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ:P:pΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΤΙ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΤΗΣ NESTLE ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ..ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ?:|:|ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΡΚΑ??ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΟΗΘΗΣΤΕ....

Διαφημίσεις

Καλησπέρα δεν είναι λίγο μικρούλα για κρεμες? νομίζω πως πρώτα θα έπρεπε να μπουν τα φρέσκα φρούτα και φυσικά η εισαγωγή στα στερεά ξεκινά μετά τον 6 μηνά

.....

εμεις προτιμαμε τις nutricia αν και μεγαλωσαμε και δεν τρωμε τοσο συχνα πια!φανταζομαι η πρωτη σας κρεμουλα θα ειναι ρυζαλευρο!και θα την ξεκινησης με λιγα κουταλακια στην αρχη και θα συμπληρωνεις το γευμα με γαλα αλλα φανταζομαι η γιατρος σας θα σας ενημερωσε!τραβα βιντεο ειναι ολα τα λεφτα

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

γεια σου κουφετακι.ναι ξεκινησαμε με ρυζαλευρο της nestle σημερα το απογευμα και μπορω να πω πως τα πηγε αρκετα καλα για πρωτη φορα:P:pαληθεια ξερεις πως μπορω να καταλαβω αν της αρεσει η γευση της κρεμας η πρεπει να παρω αλλη μαρκα????υπαρχει τετοια πιθανοτητα????

Εμεις ξεκινησαμε με ρυζαλευρο βανιλια της Νεστλε. Παιρνουμε και νουτριτσια πλεον. Εκτος απο φρουτοκρεμα που τρωμε σπιτικη.

Καλυτερα να μη της κανεις συχνες αλλαγες γιατι βγαινουν απο το προγραμμα τους. Θ α δινεις κατι και μετα απο καμια βδομαδα θα αλλαζεις. Και παντα μια αλλαγη τη φορα και οχι την ιδια μερα! Συμβουλη του γιατρου.

cIWNp3.png

κοριτσια οεγω περνω γιωτης και καπου καπου νουτριτσια νεστλε δεν την πολυ εμπιστευομε η φρουτοκρεμα της γιωτης μοσκομυριζει... αλλα ευτιχως γιατι περιεχουν ζαχαρι ο γιος μου δεν τρωει καμια κρεμα σπανια 2 -3 κουταλακια

κοριτσια οεγω περνω γιωτης και καπου καπου νουτριτσια νεστλε δεν την πολυ εμπιστευομε η φρουτοκρεμα της γιωτης μοσκομυριζει... αλλα ευτιχως γιατι περιεχουν ζαχαρι ο γιος μου δεν τρωει καμια κρεμα σπανια 2 -3 κουταλακια

αυτη της nestle παντως γραφει οτι δεν εχει ζαχαρη..μου εχουν πει πολυ για τη γιωτης αλλα φοβαμαι πολυ τις αλλαγες:(:(οταν θα ξεκινησω την φαριν λακτε ισως της παρω γιωτης ε τι λετε?????

Εμείς τρώμε φαριν λακτέ Γιώτης, μπισκοτόκρεμα Νουνου και φρουτόκρεμα Γιωτης. Δυστυχώς δεν θέλει καθολου τα φρέσκα φρούτα,και απο το να μην του δίνω τίποτα του δίνω ετοιμη κρέμα γιώτης.

Η παιδίατρος μας έχει επεσκεφτει το εργοστάσιο της Γιωτης και μας εχει πει ότι είναι πεντακάθαρο και πάρα πολύ προσεγμένο. Σαν δευτερη εκδοχή μας εδωσε τη Νουνού.

Οταν ο ανθρωπος κάνει σχέδια η μοιρα κουνάει το κεφάλι και γελάει.........

Αυτο κάνω μπουρμπουλίθρα μου, θα μεγαλώσει και θα φάει φρούτα. Είδη του δίνω λίγο μπανάνα ετσι σκετη σε κομματακια και παρολο που δεν εχει δοντάκια ο φαφούτης μου την τρώει.

Οταν ο ανθρωπος κάνει σχέδια η μοιρα κουνάει το κεφάλι και γελάει.........

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...