Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΓΟΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ

vickypap

Recommended Posts

YΠΟΜΟΜΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΥΠΟΜΟΝΗ... και εγώ μανούλα μετά απο προσπάθεια... όσο το έψαχνα τόσο προβλήματα έβρισκα... πολύποδα στην μήτρα, υψηλή προλακτίνη, κλειστή σάλπιγγα και πρόβλημα απο τον άντρα μου. Αυτό που μας έσωσε είναι ότι όταν δεν έμενα έγκυος μετά από 5 ΄μηνες άρχισα να ψάχνομαι/ στε , κάτι μου έλεγε οτι δεν ήταν τυχαίο. Τώρα έχω 2 αγοράκια 8 μηνών μετά από σπερματέχυσνη. τυχεροί στην ατυχία μας πέτυχε με την πρώτη.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 58
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου γλυκα την Πεμπτη πάω για εμβρυομεταφορα.....νιωθω πολυ περιεργα αληθεια...μακαρι να μας βοηθησει ολες ο Θεος να αποκτησουμε αυτό που τοσο λαχταρουμε...

κοριτσακια γεια σας!παρακολουθω και εγω το forum καιρο και ειπα να γραψω.μανουλα και εγω απο εξωσωματικη,ημουν τυχερη και πετυχε με την πρωτη ειχα ομωσ και κορυφη γιατρο,καθωσ επισησ το προβλημε υπηρχε στο συζηγο αρα ηταν πιο ευκολο.το αγορακι μου ειναι 16 μηνων και φυσικα ειναι ολη η ζωη μου.σκεφτομαστε να προχωρησουμε και σε 2η δοκιμασια αλλα λιγο αργοτερα.

RHNIO με το καλο να γινει η εμβρυομεταφορα σου και ολα να πανε καλα. σκεψου θετικα.εγω ημουν καθ'ολη την διαδικασια φοβερα αισιοδοξη!

qMlNp2.png

cVHYp3.png

Κορίτσια μου,να είσαστε όλες καλά...

με συγκινήσατε.

...δεν άντεχα αυτές τις μέρες ούτε αυτή τη σελίδα να ξανανοίξω πια,

αν και με το parents νιώθω πια ότι έχω μια μεγάλη οικογένεια.

Το παλεύω πολύ,δεν είναι εύκολο,γιατί όλα πήγαν ρολόι αυτή τη φορά,καλά εμβρυάκια κλπ.,αλλά δεν ήταν γραφτό.

Σύντομα να αλλάξει το κλίμα με ωραία νέα για καινούριες εγκυμοσύνες!

Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι!

βρε candy1979 ισχύει αυτό που λένε οτι αν το έχει ο άντρας το πρόβλημα είναι πιο εύκολο???? κι εμείς μετά απο μια φυσιολογική σύλληψη μέσα σε 3 μηνες προσπαθειών στην προσπάθεια για το 2ο βρεθήκαμε με κιρσοκήλη κ ένα σπερμοδιάγραμμα άθλιο......για εξωσωματική το πάμε το θέμα αλλα τελικά ισχύει οτι αν το έχει ο αντρας το θέμα είναι πιο εύκολο???

FyFRp2.png

Διαφημίσεις

Βαλτε κ μένα στο κλαμπ!!!!!!!

Μετα απο 2 χρόνια προσπαθειων κ χωρις κάποιο εμφανες προβλημα κάναμε εξωσωματική, δυστυχως απετυχε αλλα καταψυξαμε εμβρυακια. Ετσι στην δευτερη εξωσωματική πετυχαμε το στόχο μας κ τωρα κραταμε στα χερια μας τα διδυμάκια μας που είναι μολις 12 ημερων!

Καλή επιτυχια σε όλες! Κ ειμαστε εδω να βοηθαμε η μια την άλλη!

βρε candy1979 ισχύει αυτό που λένε οτι αν το έχει ο άντρας το πρόβλημα είναι πιο εύκολο???? κι εμείς μετά απο μια φυσιολογική σύλληψη μέσα σε 3 μηνες προσπαθειών στην προσπάθεια για το 2ο βρεθήκαμε με κιρσοκήλη κ ένα σπερμοδιάγραμμα άθλιο......για εξωσωματική το πάμε το θέμα αλλα τελικά ισχύει οτι αν το έχει ο αντρας το θέμα είναι πιο εύκολο???

argiro μου το εχω ακουσει παρα πολλεσ φορεσ και στο φορουμ και γενικα οτι στην περιπτωση που το προβλημα ειναι στον αντρα ειναι πιο ευκολο. δεν θελω να σε μπερδεψω αλλα στην περιπτωση μου η διαδικασια πηγε πολυ καλα και ο μπεμπησ ηρθε με την πρωτη.

qMlNp2.png

cVHYp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...