Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΓΟΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ

vickypap

Recommended Posts

Και εγώ κορίτσια έμεινα έγκυος με την 3η εξωσωματική!!! Και τώρα περιμένω τον πρίγκιππά μου!!! Γι'αυτό μην το βάζετε κατώ!!! Επιμονή, υπομονή και κουράγιο!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 58
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια...τωρα που το σκεφτομαι να απογοητευτω που κατεβασα μονο 3 αυγουλακια????

ΓΙΑΤΙ και σε αυτο ατυχη????

Να μην απογοητευτείς καθόλου... Αλλες με ένα και μοναδικό αυγουλάκι και μένουν έγκυες!!! :wink:

Εχε απλά εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και όλα θα πάνε καλά!!!

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!!

Κορίτσια μην απογοητέυεστε. Είμαι κι εγώ μια από αυτές που μετά από 3 σπερματεγχύσεις και 2 εξωσωματικές τώρα πια περιμένω τα διδυμάκια μου. Σίγουρα μετά από κάποιες προσπάθειες ανταμοίβεσαι. Απλά θέλει υπομονή και πίστη. Το θαύμα θα γίνει....... Κουράγιο και δύναμη σε όλες. Θα τα καταφέρετε........ Είμαι σίγουρη........:P:p:p:p

Κορίτσια ειλικρινά μου δίνετε κουράγιο! Βάλια θυμάμαι πολύ καλά όταν έγραφες και εσύ τα άγχη σου και όταν είχες πάρει την τελευταία αρνητική χοριακή... Τότε ακόμα διάβαζα την ιστορία σου χωρίς να έχω αρχίσει να γράφω και να ψάχνω τις δικές μου περιπέτειες...Χαίρομαι πολύ που σύντομα θα γίνεις μανούλα ( έχουμε και την ίδια ηλικία) και ελπίζω κάποια στιγμή να περάσουμε και εμείς στην αντίπερα όχθη, να δίνουμε δηλαδή κουράγιο σε εκείνες που προσπαθούν, αφού βέβαια θα τα έχουμε καταφέρει!

Διαφημίσεις

Κορίτσια ειλικρινά μου δίνετε κουράγιο! Βάλια θυμάμαι πολύ καλά όταν έγραφες και εσύ τα άγχη σου και όταν είχες πάρει την τελευταία αρνητική χοριακή... Τότε ακόμα διάβαζα την ιστορία σου χωρίς να έχω αρχίσει να γράφω και να ψάχνω τις δικές μου περιπέτειες...Χαίρομαι πολύ που σύντομα θα γίνεις μανούλα ( έχουμε και την ίδια ηλικία) και ελπίζω κάποια στιγμή να περάσουμε και εμείς στην αντίπερα όχθη, να δίνουμε δηλαδή κουράγιο σε εκείνες που προσπαθούν, αφού βέβαια θα τα έχουμε καταφέρει!

Θα τα καταφέρετε και εσείς κορίτσια και θα το δείτε... Εγώ όταν ήμουν στη θέση σας είχα σταματήσει να ελπίζω και φαντάσου ότι υπάρχουν ώρες που ακόμα δεν το πιστεύω... Ομως μετά από πολλά κλάματα και χάλια ψυχολογία τα κατάφερα όπως θα τα καταφέρετε κι εσεις!!! Ο Θεός είναι μεγάλος!!! Ολες θα κρατήσετε τα μωράκια σας αγκαλιά!!!

Εδώ θα είμαι πάλι όταν με το καλό αποφασίσουμε να κάνουμε και το δεύτερο παιδάκι μας!

γεια σας και από μένα...μέχρι τώρα ήμουν στο "πότε επιτέλους θα γίνω μανούλα"...

η τελευταια διαγνωση μετα την εξέταση της κατατμησης dna σπέρματος ήταν απογοητευτική 44% οπότε δε μου δίνουν ελπίδες για σπερματεγχυση και πάω για εξωσωματική...δεν το έχω ψάξει που θα το κάνω...δε θέλω τα γνωστα μεγάλα ονόματα (δε θέλω να τα αναφέρω) αλλά απλώς θεωρώ ότι τσουβαλιάζουν τις περιπτώσεις και αυτό με αγχώνει...ο γιατρος μου μου μίλησε για κάποιον Τσιριγώτη. τον γνωρίζει κάποια? εχετε ακούσει κάτι?

ευχαριστώ πολύ...καλή τυχη σε όλες μας!

καταρχην σου ευχομαι καθε επιτυχια και να πανε ολα καλα.

Εγω εχω γιατρο το Τσιριγωτη εδω και πολλα χρονια.Στο θεμα της εξωσωματικης και γενικα της υποβοηθουμενης αναπαραγωγης θεωρω οτι ειναι κορυφαιος.Και απο προσωπικη εμπερια (οχι εξωσωματικη αλλα υποβοηθουμενης αναπαραγωγης) αλλα και απο γνωστες μου που τα καταφεραν.Ειναι παρα πολυ ενημερωμενος και ψαχνει τα παντα με μεγαλη λεπτομερεια,δεν αφηνει τιποτα στη τυχη .Επισης δεν ειναι καθολου φιλοχρηματος οποτε δε σε βαζει σε ασκοπες διαδικασιες απλα και μονο για να κερδισει οικονομικα και σου λεει αναλυτικα τι πιθανοτητες εχεις με καθε μεθοδο..Το αρνητικο του ειναι οτι ειναι λιγο αυστηρος και δε χαιδευει αυτια,δηλαδη λεει πιο ωμα την αληθεια που εγω πχ λογω ευαισθησιας καποιες φορες στενχαωριομουν.Εχει σελιδα στο διαδικτυο και ειχα βαλει πριν λιγες μερες ενα λινκ του εδω.....

Στον συστηνω με ολη μου τη καρδια,μονο και μονο να ακουσεις τη γνωμη του ειναι πολυ σημαντικο.

Ειμαι κ εγω απο αυτες τις τυχερες,που λενε,που επιασα τα μωρακια μου με την πρωτη προσπαθεια εξωσωματικης...μετα απο μια αποτυχημενη φυσικη συλληψη κ 2-3 σπερματεγχυσεις!Θα προσπαθουσα οσες φορες κ αν χρειαζοταν για να ζησω αυτο που ζω με τα μωρακια μου!Μου εβαλαν 3 εμβρυακια κ επιασαν ολα..δυστυχως το 1 δεν τα καταφερε κ μετα απο 4 βδομαδες εφυγε για το καλο των αλλων 2!τωρα εχω τα μωρακια μου κ πεταω!Σιγουρα η ταλαιπωρια ειναι μεγαλη αλλα αξιζει τον κοπο!Απο την ωρα που αποφασισαμε να κανουμε εξωσωματικη σκεφτομουν θετικα...ημουν σιγουρη οτι θα τα καταφερω...στην αρχη της εγκυμοσυνης αν κ ημουν χαρουμενη ημουν ταυτοχρονα κ φοβισμενη λογω της αποβολης που ειχα παλιοτερα αλλα κ παλι ελεγα ολα καλα θα πανε!Ευχομαι καλη επιτυχια σε ολες τις κοπελες που ειναι σε αυτη τη διαδικασια κ σε ολες οσες θα μπουν!Κ παντα να ειστε αισιοδοξες....

Κορίτσια καλή επιτυχία σε όλες. Κι εγω με εξωσωματικη εμεινα 'εγκυος και περιμενω τη μπεμπα μου και δεν μπορω να το πιστεψω ακομα. Υπομονη και επιμονη θελει. Η επιστημη εχει προχωρησει τοοοοοοσο που ολες οσες επιθυμουν αργα ή γρηγορα γινονται μανουλες. Και παλι ευχομαι καλή επιτυχία και κουράγιο.

Διαφημίσεις

Kοριτσια καλησπερα σας...

Σήμερα το βραδυ είναι να κανω την pregnyl στις 11 και την δευτερα παω για ωοληψια..εχω ομως κατι πονους περιεργους χαμηλα στην κοιλια σαν να θελω να αδιαθετησω? Ξερει καμια να με βοηθησει? Σημερα το πρωι εκανα τις τελευταιες μου ενεσουλες...

Kοριτσια καλησπερα σας...

Σήμερα το βραδυ είναι να κανω την pregnyl στις 11 και την δευτερα παω για ωοληψια..εχω ομως κατι πονους περιεργους χαμηλα στην κοιλια σαν να θελω να αδιαθετησω? Ξερει καμια να με βοηθησει? Σημερα το πρωι εκανα τις τελευταιες μου ενεσουλες...

RHNIO καλημέρα, ο πόνος που νιωθεις λογικά είναι από τα ωάρια-κι εγω πονουσα-. ηθελα να μου τα παρουν να ξαλαφρωσω. ρωτησε βεβαια και το γιατρο σου. καλη επιτυχια σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου και υπομονη και ξεκουραση τις επομενες ημερες.

Γεια και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες όσες είχαν την ιδέα για μια τέτοια σελίδα.

Όσοι προσπαθούν με σπερματεγχύσεις,εξωσωματικές κλπ.χρειάζονται μεγάλη ψυχολογική υποστήριξη, που συχνά δεν μπορούν να βρουν στο φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον, ιδιαίτερα αν είναι και ο κύκλος μικρός.

Εμένα με στηρίζει ο σύντροφός μου και η σχέση μας έχει ωφεληθεί πάρα πολύ από όσα μοιραζόμαστε...σε σημείο που να έχουμε ξαναερωτευτεί.

Είμαστε μεγάλοι στην ηλικία και βρισκόμαστε κυριολεκτικά στο όριο.

Έκανα την 1η εξωσωματική χωρίς επιτυχία,μετά από δύο μήνες έμεινα φυσιολογικά (και τυχαία) έγκυος, αλλά το έχασα και τώρα μόλις ολοκληρώθηκε ο κύκλος της 2ης εξωσωματικής και αύριο πάω για τη χοριακή.

Όλη αυτή την εμπειρία δεν την έχουμε μοιραστεί με κανέναν κι ας ζούμε σε μεγάλη πόλη του εξωτερικού-είναι κι εδώ με άλλον τρόπο πολύ στενός ο κύκλος που κινούμαστε και δεν αντέχω την πίεση και την αδιακρισία.

Είμαι όμως τυχερή που βρέθηκα στην παρέα σας.

Καλή τύχη σε όλες τις κοπέλες που προσπαθούν, γρήγορα να τα καταφέρουν να γίνουν κι αυτές μανούλες.

Γεια και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες όσες είχαν την ιδέα για μια τέτοια σελίδα.

Όσοι προσπαθούν με σπερματεγχύσεις,εξωσωματικές κλπ.χρειάζονται μεγάλη ψυχολογική υποστήριξη, που συχνά δεν μπορούν να βρουν στο φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον, ιδιαίτερα αν είναι και ο κύκλος μικρός.

Εμένα με στηρίζει ο σύντροφός μου και η σχέση μας έχει ωφεληθεί πάρα πολύ από όσα μοιραζόμαστε...σε σημείο που να έχουμε ξαναερωτευτεί.

Είμαστε μεγάλοι στην ηλικία και βρισκόμαστε κυριολεκτικά στο όριο.

Έκανα την 1η εξωσωματική χωρίς επιτυχία,μετά από δύο μήνες έμεινα φυσιολογικά (και τυχαία) έγκυος, αλλά το έχασα και τώρα μόλις ολοκληρώθηκε ο κύκλος της 2ης εξωσωματικής και αύριο πάω για τη χοριακή.

Όλη αυτή την εμπειρία δεν την έχουμε μοιραστεί με κανέναν κι ας ζούμε σε μεγάλη πόλη του εξωτερικού-είναι κι εδώ με άλλον τρόπο πολύ στενός ο κύκλος που κινούμαστε και δεν αντέχω την πίεση και την αδιακρισία.

Είμαι όμως τυχερή που βρέθηκα στην παρέα σας.

Καλή τύχη σε όλες τις κοπέλες που προσπαθούν, γρήγορα να τα καταφέρουν να γίνουν κι αυτές μανούλες.

Σου ευχομαι να εχεις μια τερααααααααστια χοριακη!Με το καλο....!:-P:-P:-P

Διαφημίσεις

καταρχην σου ευχομαι καθε επιτυχια και να πανε ολα καλα.

Εγω εχω γιατρο το Τσιριγωτη εδω και πολλα χρονια.Στο θεμα της εξωσωματικης και γενικα της υποβοηθουμενης αναπαραγωγης θεωρω οτι ειναι κορυφαιος.Και απο προσωπικη εμπερια (οχι εξωσωματικη αλλα υποβοηθουμενης αναπαραγωγης) αλλα και απο γνωστες μου που τα καταφεραν.Ειναι παρα πολυ ενημερωμενος και ψαχνει τα παντα με μεγαλη λεπτομερεια,δεν αφηνει τιποτα στη τυχη .Επισης δεν ειναι καθολου φιλοχρηματος οποτε δε σε βαζει σε ασκοπες διαδικασιες απλα και μονο για να κερδισει οικονομικα και σου λεει αναλυτικα τι πιθανοτητες εχεις με καθε μεθοδο..Το αρνητικο του ειναι οτι ειναι λιγο αυστηρος και δε χαιδευει αυτια,δηλαδη λεει πιο ωμα την αληθεια που εγω πχ λογω ευαισθησιας καποιες φορες στενχαωριομουν.Εχει σελιδα στο διαδικτυο και ειχα βαλει πριν λιγες μερες ενα λινκ του εδω.....

Στον συστηνω με ολη μου τη καρδια,μονο και μονο να ακουσεις τη γνωμη του ειναι πολυ σημαντικο.

κορίτσι μου να είσαι καλά!!! ευχομαι αν μου φέρεις γούρι!μου τον συνέστησε ο γιατρός μου ως έναν κορυφαίο άνθρωπο και επιστήμονα! δε με πονάει η αλήθεια...με αλήθειες φτιάχνουμε πραγματικότητες και μωρά!!!αυστηρός αυστηρός ναι!!!!

χίλια ευχαριστω για την απάντηση!!!!!

Ρηνούλα εύχομαι με το καλό μια πολυ καλή χοριακή και σύντομα ένα υγιές μωράκι να γεμίσει τις αγκαλιές σας και το σπίτι σας!! Εμείς βρισκόμαστε σε κατάσταση αναμονής μετά από εξωσωματική!!! Σήμερα είναι η 4η ημέρα μετά την εμβρυομεταφορά ενώ η Δευτέρα 8 Μαρτίου θα είναι ίσως, εύχομαι και παρακαλώ το Θεό και την Παναγία, μία μεγάλη μέρα στη ζωή μας!!! Αναμένουμε και εμείς να γίνουμε γονείς μετά από εξωσωματική και προσπάθειες 3 χρόνων!!! Εύχομαι πολύ σύντομα όλες μας να γίνουμε μανούλες, χρειάζεται υπομονή, επιμονή και πίστη!!!

Μαργαρίτα

Μelaniti22 ,Xρύσα3w, Μαργαρώ

σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας.

Σήμερα(14 ημέρες από την εμβρυομεταφορά) έκανα τη χοριακή,

αλλά βγήκε αρνητική- πριν λίγο το έμαθα.Τιμές (μονάδες) δεν ρώτησα,τι νόημα θα είχε.

Λογικά θα πρέπει να εμφανιστεί και η περίοδος .

Κρίμα.

Κάθισα κι έφτιαξα ένα κέηκ για να ξεφύγει λίγο η σκέψη μου,

αλλά τώρα φοβάμαι ότι θα το γονατίσω....

Μαργαρώ, σ ευχαριστώ για τα ευγενικά σου λόγια.

Σου εύχομαι καλή δύναμη στην αναμονή και θετικά αποτελέσματα στις 8 του Μάρτη!

Έλα ,μια βδομάδα είναι,θα περάσει γρήγορα.

Μelaniti22 ,Xρύσα3w, Μαργαρώ

σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας.

Σήμερα(14 ημέρες από την εμβρυομεταφορά) έκανα τη χοριακή,

αλλά βγήκε αρνητική- πριν λίγο το έμαθα.Τιμές (μονάδες) δεν ρώτησα,τι νόημα θα είχε.

Λογικά θα πρέπει να εμφανιστεί και η περίοδος .

Κρίμα.

Κάθισα κι έφτιαξα ένα κέηκ για να ξεφύγει λίγο η σκέψη μου,

αλλά τώρα φοβάμαι ότι θα το γονατίσω....

Ρηνούλα μου σου εύχομαι καλό κουράγιο με πολύ δύναμη, πίστη, υπομονή και επιμονή.... μόνο ο Θεός ξέρει το γιατί!

Μαργαρίτα

Μαργαρώ καλή επιτυχία, κοντεύουν οι μέρες, εύχομαι να είναι η ωραιότερη είδηση της ζωής σου!

Ρηνούλα λυπάμαι για το αρνητικό. Αν νιώθεις ότι έχεις αποθέματα χρημάτων και κυρίως..ψυχής, ξαναπάλεψέ το!

Κι εγώ μανούλα από εξωσωματική με την πρώτη, ο γιος μου ολόκληρο παλληκάρι πια, 3μιση χρονών και! Κατά τον Απρίλη λέω να ξαναμπώ στον αγώνα και δε σας κρύβω ότι νιώθω σαν πρωτάρα πάλι! :oops:

age.png

Κουραγιο καλη μου ρηνουλα....κ μην το βαζεις κατω..μην απογοητευεσαι ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ!Μην το ριξεις παντως στο φαι...θα μετανιωσεις αν το κανεις..βγες εξω,περπατα κ προετοιμασου ψυχολογικα για την επομενη φορα που ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι κ η τυχερη!Αν θες καπου να μιλησεις εδω ειμαι..στειλε πμ!

κοριτσακια μου γλυκα, καλη επιτυχια σε ολες σας!!! και εγω μανουλα με διδυμακια απο την δευτερη εξωσωματικη. σας νιωθω και σας συμπονω όλες, καλη δυναμη και η παναγιτσα μαζι σας!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...