Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΙΑΦΟΡΑ 1 ΧΙΛΙΟΣΤΟ Ο ΕΝΑΣ Ο ΜΗΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ

Recommended Posts

Αστερούλα να σου πω και εγώ ότι είναι πολύ δύσκολο να μετρήσουν με τόση ακρίβεια...Στο λέω εγώ που έκανα 2 Β επιπέδου και μου βγάλανε διαφορές σε όλες τις μετρήσεις...

Αυτή η διαφορά του 1 χιλιοστού δε φάνηκε στο Β επιπέδου? Μήπως να ξαναπάς εκεί που έκανες τη Β επιπέδου και να κάνεις έναν αναλυτικό υπέρηχο?

Ιt always rains hardest on the people who deserve the sun

Mjb3p3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΦΑΝΗΚΕ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ Β ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟΝ 7ο ΤΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ Ο ΛΑΛΑΚΑΣ!!!!

ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

H3Otp3.pngfxwfyd91vycpqaes.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ?????ΤΖΑΠΑ ΤΟΣΟ ΑΓΧΟΣ?????

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ 1 ΧΙΛΙΟΣΤΟ Ο ΕΝΑΣ Ο ΜΗΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΗΣ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠ'ΟΤΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ!!!!!!!

ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Η ΣΟΦΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΡΗΣΗ

ΟΥΦΦΦΦΦ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΕΝΑ ΒΑΡΟΣ!!!!!!

H3Otp3.pngfxwfyd91vycpqaes.png

Διαφημίσεις

Έμάς, μας έβγαζε όλο το κεφάλι δύο εβδομάδες μεγαλύτερο. Αλλά ο γιατρός δεν έδωσε σημασία και ήταν πολύ καθησυχαστικός. Το μόνο που μας ρώτησε, ήταν αν στο σόι μας είμαστε πόντιοι. :D (Μην παρεξηγηθεί καμία πόντια, για πλάκα το είπε ο άνθρωπος ,γιατί είμαστε πόντιοι και οι δύο) Τελικά πολύ σημαντικό ρόλο παίζει ο γιατρός, αν σε αγχώσει ή όχι.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...