Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΙΑΦΟΡΑ 1 ΧΙΛΙΟΣΤΟ Ο ΕΝΑΣ Ο ΜΗΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΣΤΡΕΦΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΜΠΗΡΙΕΣ ΣΑΣ.

ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΣΙΚΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΜΙΚΗ ΜΑΣ ΝΕΡΑΙΔΑ ΓΙΑ 2η ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΟΤΙ Ο ΕΝΑΣ Ο ΜΗΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ 1 ΧΙΛΙΟΣΤΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.

ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΡΟΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 1 ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ(1 ΧΙΛΙΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΒΔΟΜΑΔΑ)

ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΗΡΙΑ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ

ΣΑΣ ΕΚΛΗΠΑΡΩ ΔΙΟΤΗ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΣΑΛΤΑΡΕΙ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

H3Otp3.pngfxwfyd91vycpqaes.png

Διαφημίσεις

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μην είναι τίποτα. Δεν έχω ξανακούσει ανάλογη περίπτωση.

Να σε καθησυχάσω όμως λίγο, λέγοντάς σου ότι οι υπέρηχοι δεν δίνουν μετρήσεις ακριβειας. Μάλιστα από μηχάνημα σε μηχάνημα υπάρχουν διαφορές στις μετρήσεις. Μην πανικοβάλεστε ακόμα. Ίσως θα βοηθούσε και μια επίσκεψη σε άλλο γιατρό για υπέρηχο.

Ο γιατρός εδειξε προβληματισμένος από τη μέτρηση, ή δεν έδωσε σημασία;

kr3fp2.png

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ

ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΕ ΚΑΠΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΤΟΝ ΜΗΡΟ??

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΜΙΑ...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΠΑΛΙ ΕΤΣΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΜΕ Κ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΡΟ

Μια ξαδερφη μου πηγε σαλταρισμενη σε αλλο γιατρο γιατι ο δικος της δεν εβλεπε το...στομαχι του μωρου :shock: Και ο αλλος το ειδε αμεσως. Μιλαμε για ολοκληρο στομαχι οχι για ενα χιλιοστο. :lol: Ετσι οπως βλεπω τις μετρησεις δεν ειναι και ακριβειας καποιος μεσος ορος ειναι δεν μπορει να ειναι και στο τσακ... :roll:

lcWup3.png

Διαφημίσεις

Μη στεναχωριέστε.Ενδεχομένως να μην είναι κάτι.Μπορεί να έγινε λάθος στη μέτρηση (με τόσο μικρή διαφορά!),μπορεί και να είναι καθ' όλα φυσιολογικό.Αν δεν ανησύχησε το γιατρό σας,μην ανησυχείτε άδικα εσείς.Είχαμε και εμείς πρόβλημα με το μηρό,και τρελαθήκαμε.Στη δεύτερη επίσκεψη στη γιατρό,όπου πήγα μόνο για να μου πει ξεκάθαρα και να καταλάβω τί πρέπει να περιμένουμε από εδώ και πέρα και αν η αγωνία θα κρατήσει μέχρι τέλους ήταν πολύ πιο καθησυχαστική απ' ότι την πρώτη φορά που μας είχε πει"Μάλλον δεν είναι κάτι,απλά τώρα μας άγχωσαν λίγο.Θα δούμε κτλ".

Μου είπε πως το πιθανότερο είναι να είναι φυσιολογικό,πως όλα τα παιδιά δεν είναι ίδια και πως δε θα φαίνεται τίποτα!!Άλλωστε την ίδια κατανομή έχει και ο άντρας μου,που είναι ένας κούκλος!Είναι οι μετρήσεις που μας τρελαίνουν!!Τη Δευτέρα θα πάμε να μετρήσει ξανά μηριαίο οστό και στην 28η εβδομάδα θα κάνω επανάληψη του Β' Επιπέδου για το μηρό!Μην αγχώνεστε,ρωτήστε το γιατρό σας και μην χαλάτε τη διάθεσή σας.Εγώ, μετά που μίλησα για δεύτερη φορά στη γιατρό, νιώθω πολύ καλύτερα.Δες στην τρίτη σελίδα του forum τη δική μου περίπτωση με τίτλο "ανησυχώ"

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=15534

Vd4Sp3.png

ΤΑ ΚΑΤΑΝΟΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΜΗΡΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 2 ΦΟΡΕΣ.

ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΡΙΝ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ Κ ΧΘΕΣ?

ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ 1 ΜΗΝΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΤΣΙ???

ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΛΙΓΟ ΑΝΗΣΥΧΟ ΧΘΕΣ ΛΟΓΟΝΤΑΣ:

ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΜΗΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΟΣ????

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΣΚΑΣΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΧΕΤΙΧΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ...

ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΕΝΝΗΟΥΝΤΕ ΨΗΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΟΝΤΟΙ...

ΑΥΤΟ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕ ΤΩΡΑ!!!

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ???

Διαφημίσεις

Δεν έχω ακούσει κάτι παρόμοιο, όμως στη φύση δεν υπάρχει συμμετρία. Ό,τι έχουμε πάνω μας διπλό δεν είναι πανομοιότυπα μεταξύ τους. Πιθανόν και εμένα οι δύο μηροί μου να διαφέρουν κατά λίγα χιλιοστά, αλλά αυτό είναι φυσικό. Μια φίλη μου συμβαίνει το ένα της πόδι να είναι κατά μισό νούμερο μεγαλύτερο από το άλλο, αλλά αυτό δεν το είχα προσέξει ποτέ μέχρι που μου το είπε.

Εξάλλου μπορεί να έπεσε έξω και το μηχάνημα.

Asteroyla, καλημέρα και από μένα.

Σε καταννοώ απόλυτα, όπως και οι υπόλοιπες κοπέλες άλλωστε!

Επειδή, πέρασα μια τέτοια εμπειρία και στις 2 εγκυμοσύνες μου, αλλά όχι με τον μηρό, αλλά αρκετά σοβαρό και άξιο ανυσηχίας, θα σου πρότεινα να βρείς κάποιον εξειδικευμένο στους προγεννητικούς υπερήχους.

Δεν αμφιβάλλω για την αξιοπιστία του γιατρού σου, αλίμονο!

Απλά αυτοί που ειδικεύονται στους υπερήχους, συνήθως έχουν και μεγαλύτερη εμπειρία σε τέτοια θέματα και θα σου δώσει και πιο σαφής απαντήσεις!

Θα σου πρότεινα τον κ. Καμινόπετρο, αλλά δυστηχώς ο άνθρωπος πέθανε πριν λίγες εβδομάδες.

Ήταν εξαιρετικός άνθρωπος και επιστήμονας!!!

Ελπίζω να βρείς κάποιον αντάξιο του και σου εύχομαι να μην είναι τίποτα!!!

Μην στεναχωριέσαι όμως, γιατί στις μέρες μας όλα αντιμετωπίζονται!!!

Άλλωστε δεν κάνει να στεναχωρείς το μωράκι σου, γιατί έχει ανάγκη από την ψυχική σου ηρεμία και γαλήνη!!!!!

Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΣ, Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΛΗ!!!!

ΑΥΤΟ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕ ΤΩΡΑ!!!

Και επρεπε να φτασεις στο 7ο για να σου το πει? Αν ηταν κατι σοβαρο , το ειδε απο την αρχη και δεν ειπε τιποτα ειναι ανευθυνος, αρα ισως και να μην ειναι ανησυχητικο... :wink:

lcWup3.png

Μην ανησυχεις εκ των προτερων,μπορει να ειναι κατι ασημαντο και να στενοχωριεσαι αδικα,ξαναπαρε το γιατρο σου και πες του τους φοβους σου,κι αν εχεις ακομα αμφιβολιες πηγαινε και σε καποιον αλλο για δευτερη γνωμη

line_flow_rose_beg_16_time_1035867600_text_.gifline_flow_blue_beg_boy_time_1170219600_text_.gif

Ίσως να πήγαινες από το ιατρείο και να του έλεγες ότι με αυτά που σας είπε έχετε ανησυχήσει πολύ και τί ακριβώς φοβάται αυτός.Εγώ πάντως μετά από συζήτηση με τη γιατρό,αποφασίσαμε να δούμε πως πάει,μετά θα κάνω μία επαναληπτική εξέταση εκεί που έκανα το Β' Επιπέδου,για να δουν το μηρό και μου είπε πως θα δουν αν αναπτύσσεται κανονικά,πράγμα που θα σημαίνει ότι όλα βαίνουν καλώς.

Ρώτα τον,αν οι μηροί αναπτύσσονται κανονικά,έστω και με αυτή την ελάχιστη πραγματικά διαφορά,θα υπάρχει πρόβλημα;Αυτό θα φανεί πχ σε 2-3 βδομάδες που θα ξαναπάς;Και είναι κάτι πού δεν έχει ξαναδεί ή συνήθως δεν είναι τίποτα,απλά προβληματίστηκε;Πετάνε ένα "μπορεί να είναι δείκτης για σύνδρομο down" και ΟΚ!Δηλαδή όλες οι άλλες σου εξετάσεις, όλοι οι άλλοι δείκτες δεν συνηγορούν στο ότι μάλλον δεν είναι τίποτα;;;

Πάνε από κοντά και ζήτα σαφείς απαντήσεις!Μην αγχώνεις το μπεμπάκι.Μια χαρά θα είναι,θα το θυμάσαι και θα απορείς πώς μπόρεσαν να σε τρελάνουν για ένα χιλιοστό!!!

Vd4Sp3.png

Διαφημίσεις

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ.

ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΝ.

Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΝΤΩΠΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

ΑΣΤΕΡΟΥΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΕΙΤΕ, ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! :lol::lol:

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Αν είναι δυνατόν!! Τι γιατροί υπάρχουν!!!Μην ανησυχείς, τίποτα δε θα ειναι! Πηγαίνετε και σε άλλο γιατρό και βλέπετε τι θα γίνει..αλλά δε νομίζω τώρα στα τελευταία να είδε κάτι που δεν ειχε ξαναδέί! :twisted:

cIWNp3.png

το εμβρυο, ειναι πολυ μικρό για να βγαλεις συμπερασματα!!!

αλλα κ μεγαλο για να εχεις προβλημα με το 1 χιλιοστο!!

οταν καναμε τον β΄ ηπερηχο, μας εβγαινε μεγαλη η περιμετρος του κεφαλιου!!!

ηταν στα όρια του υδροκεφαλου!!!

φοβηθηκαμε τοτε!!

μας καθησυχασε ο γιατρος, κ μας ειπε οτι συμφωνα με την εμπειρια του , αυτο δεν ειναι προβλημα τωρα!!

θα δουμε κ τις μετρησεις αργοτερα!

η μπεμπα μας γεννηθηκε απολυτα φυσιολογική 4000 γρ.......

κ με κανονικό κεφαλι!

εμενα στον μεγαλο παντα ειχαν διαφορα τα ποδαρακια και ποτε δεν ανησυχησε ο γιατρος,δεν ειχαν στο νοσοκομειο και καλο υπερηχο,και βγηκε κανονικοτατος!!

emeis eixame arketoi diafora sta podarakia...se katalabaino giati kai ego anisixousa polu kai mporo na po oti o giatros me anxone akoma pio polu. Sto telos ths egkumosinis bgazame ta podia sxedon 1.5 mina pio mikra...telika to koritsaki mou bgeike mia xara an kai mikro moro 45 ekatosta tora 13 minvn einai kopelara!!!

ta mixanimata auta den deixnoun me akribeia...gnwmi mou na prospathiseis na to bgaleis entelos apo to mualo sou kai na xaris thn egkumosini sou!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΑΧ ΣΟΦΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΕΣ ΟΣΟ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΩ ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙΓΕΡΑ ΚΑΙ ΖΩΗΡΑ

Δεν έχω ακούσει κάτι παρόμοιο, όμως στη φύση δεν υπάρχει συμμετρία. Ό,τι έχουμε πάνω μας διπλό δεν είναι πανομοιότυπα μεταξύ τους.

ΣΥΜΦΩΝΩ απόλυτα!!!

Θα σου πρότεινα τον κ. Καμινόπετρο, αλλά δυστηχώς ο άνθρωπος πέθανε πριν λίγες εβδομάδες.

Ήταν εξαιρετικός άνθρωπος και επιστήμονας!!!

Ελπίζω να βρείς κάποιον αντάξιο του και σου εύχομαι να μην είναι τίποτα!!!

!!

Ο κ. Καμινόπετρος είναι αυτή τη στιγμή που μιλάμε σε δωμάτιο στον Ευαγγελισμό και έχει επικοινωνία με το περιβάλλον.

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=15295&highlight=

g4BDp3.pngyCdLp3.png

Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία, ειλικρινά σε ευχαριστώ!

Είχα διαβάσει πριν κάποιες εβδομάδες, ότι είχε πεθάνει απο ανεύρυσμα στον εγκέφαλο και στεναχωρήθηκα πολύ. Ας είναι καλά και να έχει γρήγορη ανάρρωση.

Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΣ, Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΛΗ!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...