Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ελεος...πια ...πρέπει να τρώνε τα πάντα?

froufrou

Recommended Posts

εσένα κοριτσάκι, σε έχω κάνει μια ερώτηση για τη συνταγή σου για τσουρέκι, στο θέμα γλυκό μετά το έτος. ακόμα περιμένω.:mad:

:mrgreen:

Ποτε ρε διαολε? ....:lol::lol::lol: Ουτε ΚΑΝ το ειδα λεμε. Ξερεις καποια θεματα που γραφω δεν τα κανω follow up και δεν παρακολοθω παντα απαντησεις σε μενα (δεν εχω ειδοποιηση και ετσι χανω καποια απο αυτα-μερικες φορες σημαντικα).....δεν το ειδα.....sorry! Τι ερωτηση ηταν...μην ψανχω να την βρω.....την συνταγη θες? Στην στελνω με πμ.....μολις βρω χρονο το βραδακι.....

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 54
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ποτε ρε διαολε? ....:lol::lol::lol: Ουτε ΚΑΝ το ειδα λεμε. Ξερεις καποια θεματα που γραφω δεν τα κανω follow up και δεν παρακολοθω παντα απαντησεις σε μενα (δεν εχω ειδοποιηση και ετσι χανω καποια απο αυτα-μερικες φορες σημαντικα).....δεν το ειδα.....sorry! Τι ερωτηση ηταν...μην ψανχω να την βρω.....την συνταγη θες? Στην στελνω με πμ.....μολις βρω χρονο το βραδακι.....

ούτε εγώ κάνω φόλοου απ στα δικά μου. μόνο στα δικά σου:mrgreen:

και να το κοιτάξεις αυτό με τον έξω από δω. δεν σου πάει ρε μπουμπού!:(;)

συνταγούλα τσουρέκι που τρώει και η Στέφη! σέλω για Χρύσπα!

και για τη μαμά της, μια λιχούδω που συνέχεια ονειρεύεται φαγητά, δεν ξέρω αν την έχεις πετύχει εδώ γύρω. κατοχικό σύνδρομο, αν έχεις ακουστά; αυτή είναι η μαμά της Χρύσπας!:lol:

ούτε εγώ κάνω φόλοου απ στα δικά μου. μόνο στα δικά σου:mrgreen:

και να το κοιτάξεις αυτό με τον έξω από δω. δεν σου πάει ρε μπουμπού!:(;)

συνταγούλα τσουρέκι που τρώει και η Στέφη! σέλω για Χρύσπα!

και για τη μαμά της, μια λιχούδω που συνέχεια ονειρεύεται φαγητά, δεν ξέρω αν την έχεις πετύχει εδώ γύρω. κατοχικό σύνδρομο, αν έχεις ακουστά; αυτή είναι η μαμά της Χρύσπας!:lol:

Θα στο στειλω γλυκια μου ψυχη το βραδακι που θα εχω περισσοτερο χρονο γιατι προσπαθω να την κοιμησω και ειμαι μια εδω μια μεσα.......Φιλακια στην κουκλα σου, τα λεμε μεσω πμ......

Συγνωμη για το οφφ τοπικ λειντιζ........:mrgreen:

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

• 5 months later...

O dikos mas TAZ , an den ton kinigousame apo piso, tha ta eixe faei ola. Ola prepei na mpoune mesa sto stoma, ola prepei na ta fame.Ase pou otan trome den xortainoume.Eutixos den einai paxisarkos , giati oli tin imera trexoume kai ta kaei. Auto pou den mou aresei einai omos oti mas dagonei, ton exoume malosei toses fores kai sinexizei .Den xero ti na kano.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...