Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ελεος...πια ...πρέπει να τρώνε τα πάντα?

froufrou

Recommended Posts

και εμεις τα τρωμε ολααααα!!!!!

πριν καμια εβδομαδα του ειχα δωσει ενα τρελομπαλακι ξερετε απο αυτα που πηδανε και μια στιγμη κοιταω το μπαλακι και φαινοταν πανω το δοντακι του :oops::oops: ειχε κοψει ολοκληρο κοματι και φυσικα το εφαγε :lol::lol::oops::oops:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 54
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πριν καμια εβδομαδα του ειχα δωσει ενα τρελομπαλακι ξερετε απο αυτα που πηδανε και μια στιγμη κοιταω το μπαλακι και φαινοταν πανω το δοντακι του :oops::oops: ειχε κοψει ολοκληρο κοματι και φυσικα το εφαγε :lol::lol::oops::oops:

Έπρεπε βρε να του δώσεις και μια γουλιτσα κολώνια να πάει κάτω το μπαλάκι. Έτσι σκέτο του το έδωσες;

*

Έπρεπε βρε να του δώσεις και μια γουλιτσα κολώνια να πάει κάτω το μπαλάκι. Έτσι σκέτο του το έδωσες;

χαχαχα!!!! ναι βρε δεν μου περασε απο το μυαλο :lol::lol::lol:

αχ τι αλλο θα δουν τα ματακια μας!!!! :roll:

εχουμε φαει 2 φορες τσιγαρο και τον πηγαμε στο νοσοκομειο για πλυση στομαχου :cry::cry::cry:

επισης,του αγορασα πριν πολυ καιρο ενα γουρουνακι(ειχαμε ενα δοντι τοτε)κι αυτο ηταν αφρολεξ,μετα απο 5' ειδα οτι ελειπε το ποδι του και το ειδα στα κακα του την επομενη μερα,συμπερασμα:δεν ειμαστε αλλεργικοι στο χοιρινο!! :lol::lol::lol:

9a7bp2.pngIm47p2.png

τα μπαλακια του τζαμπο κατι ντορα και αλλο που εχει , τα ειχα παρει μεχρι που εκοψε ολοκληρο κομματι ο βασιλης, εινασι σα φελιζολ απο μεσα και οχι πλαστικο που δειχνει.

Θελουν προσοχη!

Αμα δειτε μαμα να δαγκωνει μπαλιτσες πριν τις παρει, εγω ειμαι! :lol:

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

Αμα δειτε μαμα να δαγκωνει μπαλιτσες πριν τις παρει, εγω ειμαι! :lol:

Καλά και το είπες, να έχω το νου μου μήπως σε πετύχω πουθενά. Όχι τίποτα άλλο αλλά για να σε γνωρίσω κι από κοντά! :D

*

έχω τρομάξει για το τι με περιμένει! πραγματικά δεν ήξερα ότι τα μωρά καταπίνουν όλα αυτά τα πράγματα, νόμιζα ότι απλά τα γλύφουν ή τα δαγκώνουν (καλά εγώ πρέπει να ήμουνα πολύ μουρόχαυλο μωρό, δε θυμάμαι να τρώω τίποτα άλλο εκτός από φαγητό και αυτό υπό όρους μέχρι μια ηλικία, μετά τα πάντα), καλά κι εγώ που είμαι τρελλή με την καθαριότητα θα το πάθω το εγκεφαλικό, άσε που μας βλέπω σε ring με τον άντρα μου ο οποίος επιμένει ότι μεγάλωσα σε γυάλα και ότι το παιδί πρέπει να παίρνει αντισώματα ως εκ τούτου θα μασήσει και πράγματα που δεν θα έχω προλάβει να σαπουνίσω

να τα ξεχάσεις αυτά που ήξερες ...και εγώ ετσι ημουν στην αρχή.Ετρεχα να πλύνω και να αποστειρώσω οτι απλα ακουμπούσε σε "μη" επιτρεπομενη "περιοχη.΄Τώρα...λίγο η κούραση ,λίγο οτι βλέπει πραγματα και δαγκώνει που ούτε μπορείς να φανταστεις ...τα παράτησα...φάε παιδάκι μου να χορτάσεις!!!! :D:D:D

2GxD.jpg2GxDp2.png

αμ το καλοκαιρι στις κουνιες να κυνηγαω την κορη να μη τρωει τα χαλικια! κοιταζα να εχει μονιμα πιπιλα γιατι τα εχωνε σε δευτερα δε τα επαιρνες χαμπαρι

Ελπιζω τωρα να της εχει κοπει αυτη η συνηθεια τωρα που θα την ξαναρχισουμε. Που να προσεχεις ενα δεξια και ενα αριστερα τι θα βαζουν στο στομα :lol:

kKZUp2.png

Άστα να πάνε... ότι βρούνε τρώνε! Τα νεύρα μου πια! Και σφαλίζουν και το στόμα να μην μπορείς να το βγάλεις!!!

Να καταγράψω τα ως τώρα να γελάσουμε;

1. χαρτιά: πάσης φύσεως, χαρτοπετσέτες, περιοδικά, βιβλία...

2. ρούχα, παπούτσια, γενικώς είδη ένδυσης και υπόδησης...

3. καλώδια, καθότι είμαστε και γκατζετάκιδες εδώ μέσα...

4. το κρεβάτι του σκύλου (...χωρίς σχόλια παρακαλώ)

5. τρίχες του σκύλου (σκουπίζω 2 φορές την ημέρα και 1 σφουγγαρίζω, αλλά...)

6. αγκάθι από τριαντάφυλο, μη με ρωτήσετε που το βρήκε ακόμα αναρωτιέμαι...

7. ξεραμένες λάσπες από το καρότσι, ξύνουν τη ρόδα με το χεράκι τους και τρώνε...

δεν σχολιάζω παιχνιδια κλπ...

Υπομονή... κάποτε τελειώνει το στοματικό στάδιο!

Παναγια μου τι μας περιμενει... :shock::shock::shock:

Διαφημίσεις

που εισαι εξαφανισμενο βρε παιδι??????? ολα καλα? σε χασαμε!!

λοιποοον εμενα η κορη μου εφαγε το χεσμενο παμπερ! :shock:

ηταν καλοκαιρι κ εκανε ζεστη. την κοιμισα μονο με παμπερ. ξυπνησε η σκατουλα κ με το χερι σκαλιζε τη πανα και την εφαγε!!!! ετρεχα στα νοσοκομεια!

το χειροτερο το πιο αποκρουστικο το πιο αηδιαστικο το πιο επικινδυνο το εκανε η ανιψια μου. νομιζω οτι θα παρει το βραβειο.

εφαγε το πιγκαλ(το βουρτσακι της τουαλετας)

βεβαια η αδερφη μου μικρη ειχε φαει τα κακα της!

λετε να ειναι κληρονομικο?

(δε βαζω φατσουλες γιατι δε ξερω αν ειναι για γελια η για κλαμματα)

α το παιδι μια χαρα δεν επαθε τιποτα

Κορίτσια καλησπέρα!

Η δικιά μου η κορούλα έχει φάει τα εξής:

Τα κακά της, και η παιδιάτρος με ενημέρωσε ότι πιθανότατα δεν θα πάθει τίποτα επειδή είναι δικά της.

Sudocream, λίγη ευτυχώς και δεν έπαθε απολύτως τίποτα,

Την τροφή της γάτας, επίσης δεν έπαθε τίποτα. Μάλλον της άρεσε γιατί επιχείρησε να την ξαναφάει!!!

Ενδεχομένως να έχει φάει και άλλα και να μην την έχουμε πάρει είδηση γιατί είναι γρήγορο πιστολί το πουλάκι μου.

Πάντως ως αυτή τη στιγμή χαίρει άκρας υγείας :P

φοραω παπουτσι με μια εγγραφα που εξεχει.

ο γιος σκυβει κατω και αρχιζει να το μασουλαει

Εμενα εχει αδυναμία στις παντόφλες ! Εγλυφε της μαμας μου οσο καιρο ηταν εδω , τωρα ξαναγύρισε στου μπαμπα της ...εγω κυκλοφορώ ξυπολητη (μην με πετύχει ομως ξαπλωμένη .... ορμάει στο μεγάλο δαχτυλο του ποδιου ..) :D

Μεγαλη λατρεια εχει για τα πιατάκια των γατιων και τα χωματα της γλάστρας . Καλα δεν το συζητώ για χαρτιά κλπ οτι πεσει στα χέρια της και μην βρει κανα ψιχουλάκι κατω.....τα τσακίζει !!!

Αυριο λεμε να παμε επισκεψη σε ενα φιλικο μας ζευγαρι ...Την προηγουμενη φορα που πηγαμε αμαν καναμε να την ξεκολήσουμε απο το πιατάκι του σκυλου τους και απο τα σαμπό της φιλης μου ..Τα γλυφε με μανιαα !!!! :lol:

VgL7.jpgIgLdp2.png

που εισαι εξαφανισμενο βρε παιδι??????? ολα καλα? σε χασαμε!!

δουλειες δουλειες δουλειεςςςςςςςς !!!!!!!αστα να πανε εσεις καλα?

λοιποοον εμενα η κορη μου εφαγε το χεσμενο παμπερ! :shock:

ηταν καλοκαιρι κ εκανε ζεστη. την κοιμισα μονο με παμπερ. ξυπνησε η σκατουλα κ με το χερι σκαλιζε τη πανα και την εφαγε!!!! ετρεχα στα νοσοκομεια!

απιστευτο!!! θα ειχα παθει σοκ

το χειροτερο το πιο αποκρουστικο το πιο αηδιαστικο το πιο επικινδυνο το εκανε η ανιψια μου. νομιζω οτι θα παρει το βραβειο.

εφαγε το πιγκαλ(το βουρτσακι της τουαλετας)

βεβαια η αδερφη μου μικρη ειχε φαει τα κακα της!

λετε να ειναι κληρονομικο?

(δε βαζω φατσουλες γιατι δε ξερω αν ειναι για γελια η για κλαμματα)

α το παιδι μια χαρα δεν επαθε τιποτα

:lol::lol::lol:

εγω παντος γελασα!!!

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

βρε μανουλες να ειστε καλα με κανατε και γελασα. :D:D τωρα ομως που το ξανασκεφτομαι πλησιαζει και εμας ο καιρος μας για να γραψουμε τα κατορθωματα μας(ειμαστε 6 μηνων)εχθες αλλαζωντας την πανα στο τσακ την προλαβα την κυρια απο το να την βαλει στο στομα :shock::shock: το βλεπω το εγκεφαλικο ,στρυβει απο την γωνια και με χαιρεταει :cool::cool:

το βλεπω το εγκεφαλικο ,στρυβει απο την γωνια και με χαιρεταει

Μην ανησυχείς Sofia1 πολλά εγκεφαλικά θα στρίψουν από τη γωνία, αλλά κανένα δεν θα φτάσει στον προορισμό του. Άσε που σύντομα θα δίνεις σημασία μόνο στα πολύ ακραία!

βρε μανουλες να ειστε καλα με κανατε και γελασα. :D:D τωρα ομως που το ξανασκεφτομαι πλησιαζει και εμας ο καιρος μας για να γραψουμε τα κατορθωματα μας(ειμαστε 6 μηνων)εχθες αλλαζωντας την πανα στο τσακ την προλαβα την κυρια απο το να την βαλει στο στομα :shock::shock: το βλεπω το εγκεφαλικο ,στρυβει απο την γωνια και με χαιρεταει :cool::cool:

σε νιωθω!!!! :?

εμενα τρωει μανιωδως τις καλτσες της!!!! :roll:

Οι δικοί μου έχουν μεγάλη μανία να μασουλάν τα παπούτσια τους και κακώς στην αρχή τους άφηνα γιατί δεν πατούσαν έξω. Πλεόν έχουν αρχίσει να περπατάνε και έξω αλλά η συνήθεια δε φευγει!!! Πρίν από δύο μέρες έβγαλα α΄πό το στόμα του ενός μία παραμάνα... Δεν μπορώ να φανταστώ που τη βρήκε για΄τι δεν χρησιμοποιώ παραμάνες και νόμιζα οτι δεν έχω κιόλας αλλά ο μικρός ντεντεκτιβ την ανακάλυψε και αποφάσισε να τη δοκιμάσει.

Έχω ακούσει ιστορίες για μωρά που ήπιαν το νερό από το σκουπάκι του μπάνιου, το νερό από τη σφουγκαρίστρα (όχι σκέτο με συνοδία μεζέ από φρεσκοτατα χνούδια), μία πινέζα... Όλα τα παραπάνω αποδείχτηκαν ακίνδυνα.

• 1 χρόνο μετά...

γεια σας κοριτσια!!!! ε ναι λοιπον και ο δικος μου γιος μολις πηγε 2! Συνεχιζει πιστα ομως τις παραδοσεις και αναρωτιεμαι ποτε θα ληξουν! τρωει χαρτι υγειας, το βαμβακι απο τις μπατονετες, περιοδικα, χαρτικα κουτια απο συσκευασια τροφιμων... τα παπουτσια του, τις δερματινες καρεκλες μας :twisted:... το διχτακι των ηχειων απο τις κολονες του home cinema... αχχχχχ! μετα πειτε μου, θελω και δευτερο?????

η Χρύσπα τρώει τις κάλτσες της, τα παπούτσια της, τα μανίκια της, συνήθως το δεξί, το ποντίκι από τον Η/Υ που τα έφτυσε, ένα ντιβι ντι σε κασετίνα πλαστική (τρέλα), χαρτόκουτα από δώρα, τηλεκοντρόλ, κινητά (χωρίς μπαταρία κλπ), τα πόμολα της κουζίνας (ίνοξ), τα παπούτσια της μαμάς, τις τσάντες της μαμάς, την τσάντα της barbie, την πλαστκή σαλιάρα της, το καπάκι του μπιμπερό που της έχουμε το νερό της, τα παπάκια του μπάνιου της, την πετσέτα που την σκουπίζω, όταν την πλένω, το λαδάκι από το παπάκι της, την χτένα της, το γιογιό της, το νεσεσαίρ της, το ξυπνητήρι, το κορδονάκι από τις κουρτίνες, τα φύλλα από τα φυτά στις γλάστρες, έτοιμη ήταν και για την κοπριά, αλλά το σώσαμε....

Σταματανε καποια στιγμη.....δεν ξερω ποτε. Εμενα εχει σταματησει. Δεν τρωει σχεδον τπτ πια......

εσένα κοριτσάκι, σε έχω κάνει μια ερώτηση για τη συνταγή σου για τσουρέκι, στο θέμα γλυκό μετά το έτος. ακόμα περιμένω.:mad:

:mrgreen:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...