Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΣΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΒΕΒΕ??

Recommended Posts

Εντάξει, δεν τον έχω ξεζουμίσει στο μέρα παρά μέρα είμαστε, αλλά εκεί απαρέγκλητα. Χθες το βράδυ ήθελα μιχι - μιχι. Είχε πάει γήπεδο, γύρισε αργά με μια σκεπαστή στο χέρι, έ, φάγαμε και μετά ξεραθήκαμε. Έλα μου όμως που όλη νύχτα εγώ έβλεπε όνειρα ότι το κάναμε....Πρωί - πρωί 6.20 του όρμηξα του ανθρώπου.....όπως κάνει συχνά τελευταία. Τελικά το πρωί είναι καλύτερα, είσαι ξεκούραστος, δεν έχεις φάει τον άμπακο να είσαι βαρύς και όλα τα παρελκόμενα. Κοιμηθήκαμε και μια ωρίτσα ακόμη και μετά με ξύπνησε το ζουζούνι που τραγουδούσε το "φεγγαράκι μου λαμπρό".
εεεεετσι!!!! αν δεν κουνηθουμε εμεις........:D:D

Διαφημίσεις

Η πλάκα είναι ότι όλο το χειμώνα με κηνυγούσε εκείνος. Μια ήμουν κουρασμένη, μια φαγωμένη, μια το ένα, μια το άλλο. Και τώρα δηλαδή έτσι είμαι συνήθως το βράδια, αλλά έχουμε πια τα πρωινά, καθώς η μικρούλα μας δεν ξυπνάει πια από τα χαράματα και επιπλέον ακόμη κι αν ξυπνήσει δε μας φωνάζει, κάθεται καρτερικά στην κούνια της και περιμένει να σηκωθούμε.

Χθες του το 'πα ότι έχει καταντήσει αηδία να τον κηνυγάω και μου απάντησε: "Καιρός ήταν, και να ξέρεις ότι εγώ παίρνω έτσι το αίμα μου πίσω"....

Η πλάκα είναι ότι όλο το χειμώνα με κηνυγούσε εκείνος. Μια ήμουν κουρασμένη, μια φαγωμένη, μια το ένα, μια το άλλο. Και τώρα δηλαδή έτσι είμαι συνήθως το βράδια, αλλά έχουμε πια τα πρωινά, καθώς η μικρούλα μας δεν ξυπνάει πια από τα χαράματα και επιπλέον ακόμη κι αν ξυπνήσει δε μας φωνάζει, κάθεται καρτερικά στην κούνια της και περιμένει να σηκωθούμε.

Χθες του το 'πα ότι έχει καταντήσει αηδία να τον κηνυγάω και μου απάντησε: "Καιρός ήταν, και να ξέρεις ότι εγώ παίρνω έτσι το αίμα μου πίσω"....

χα χα χα!!! καλο!!! κοριτσια κλειδωθηκε το θεμα:συμπτωματα εγκυμοσυνης οι πονοι της μεσης.... το ειδατε;

χα χα χα!!! καλο!!! κοριτσια κλειδωθηκε το θεμα:συμπτωματα εγκυμοσυνης οι πονοι της μεσης.... το ειδατε;

Ναι γαμωτο κ ηταν ωραιο παρεακι. Δεν κατάλαβα γιατι. Κρίμα.

Διαφημίσεις

Πού είστε ρε κορίτσια!!! Μας κλειδώσανε γαμώτο και ξενέρωσα! Έτσι όπως το πάμε μη μας κλειδώσουν κι αυτό και μας διώξουν κιόλας! :roll:

Τελικά το έκανα σήμερα το πρωί το τεστ και βγήκε πάλι αρνητικό.. :(:(:(

Η περίοδος όμως πουθενά! Πήρα το γιατρό μου και μου είπε να κάνω β χοριακή για να δούμε. Λέω όμως να μην την κάνω αμέσως, όχι για να σας κρατήσω λίγο ακόμα σε αγωνία ;), αλλά για να δώσω λίγα ακόμα περιθώρια. Από Δευτέρα δηλαδή που θα είμαι 13 μέρες!

Εν τω μεταξύ το έψαξα λίγο και είδα ότι υπάρχουν περιπτώσεις καθυστέρησης ωορρηξίας! Δηλάδή μπορεί ακόμα και σε γυναίκες με σταθερό κύκλο να τύχει κάποια στιγμή να γίνει η ωορρηξία ακόμα και την 30ή -και μετά- μέρα του κύκλου! Άρα κακώς έχω σταματήσει αυτές τις μέρες το φίκι-φίκι! Ξαναρχίζει το ματς σήμερα! Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η σεξουλιάρα mkcm!!!

Τις άλλες τις ειδοποιήσατε;

Υ.Γ. [Ευχαριστώ πολύ Freya_81!]

2-4-13... Η νεραϊδούλα μας ήρθε και μας άλλαξε τη ζωή ! ! !

Έλα ρε κοριτσια και σας ψαχνω 2 μερες!!!!! Mkcm κλαιω !!!! Εισαι απιστευτη ! Παμε να ανοιξουμε θεμα στο παρεντς καφε μη κλειδωσουν κ εδω??? παρεπιπτοντως εμεις καθε μερα ειχαμε επαφες οοοοολο το μηνα μετα το περας της κυριας ! Οχι τιποτα για να ειμαστε και εντος θεματος

Έλα ρε κοριτσια και σας ψαχνω 2 μερες!!!!! Mkcm κλαιω !!!! Εισαι απιστευτη ! Παμε να ανοιξουμε θεμα στο παρεντς καφε μη κλειδωσουν κ εδω??? παρεπιπτοντως εμεις καθε μερα ειχαμε επαφες οοοοολο το μηνα μετα το περας της κυριας ! Οχι τιποτα για να ειμαστε και εντος θεματος

Κοριτσια parents café. Τα λέμε εκεί. ;)

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...