Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΣΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΒΕΒΕ??

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα και απο μενα καλως σας βρηκα!!!!ειμαι και εγω στην ιδια φαση για μπεμπε με εσας..ειναι ο 2 μηνας ουσιαστικων προσπαθειων σημερα ξεκινησα και φολικο οξυ για να το βοηθησω αλλα ειμαι πραγματικα εξουθενωμενη απο τις πολλες αγκαλιτσες:oops: ελπιζω αυτο το μηνα να τα καταφερουμε μονο κατακορυφο στο κρεβατο που δεν κανω loool!!!

Καλημέρα mousitsa89!! Λογικό είναι να εξαντλήσε.. γι αυτό φροντίστε τουλάχιστον να έρχεστε σε επαφή μέρα παρα μέρα όπως συνιστούν και οι περισσότεροι γιατροί! Τώρα για τις πολύ γόνιμες μέρες αν κάνετε και καμία εξαίρεση (κάθε μέρα) δε νομίζω να πειράζει..Μη μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι και να κάνεις παραπάνω πράγματα από αυτά που χρειάζονται...

Τα μόνα που χρειάζονται είναι η αγάπη σας και η θέλησή σας. Αντε και λίγο τύχη :) Καλά έκανες και ξεκίνησες το φολικό. Κάτσε και λίγη ώρα μετά την επαφή ξαπλωμένη. Απέφυγε και τις κολπικές πλύσεις μετά την επαφή και όλα θα πάνε καλά! Σου εύχομαι ότι καλύτερο και σύντομα να έρθουν τα εύχάριστα! Εμείς αυτό το μήνα κάναμε την πρώτη μας προσπάθεια και περιμένω σε λίγες μέρες να δω...

Διαφημίσεις

Κι εγώ κορίτσια είμαι στην πρώτη προσπάθεια για το δεύτερο μωράκι μας. Δευτέρα καθάρισα από περίοδο και χθες ξεκινήσαμε ... :oops:. Κι εγώ λέω μέρα παρά μέρα για να είναι δυνατό το σπέρμα. Αν και αυτό με την τύχη είναι καθοριστικό, καθώς όπως προείπα, στην μπουμπού μου έμεινα έγκος με 2 επαφές σε μη γόνιμες μέρες (ουσιαστικά 2ος μήνας όχι προσπαθειών, αλλά ελεύθερων επαφών), χωρίς κανένα μέτρημα ημερών και ούτε καν ιδιαίτερα πολλών επαφών όλο αυτό το διάστημα γιατί είχαν μεσολαβήσει διάφορα: ταξίδι του μέλιτος, όπου εγώ υπέφερα από δυσκοιλιότητα και δεεεεν, εγώ στο νοσοκομείο για κάποιες μέρες, μετακομίσεις, καύσωνας, κλπ., κλπ.

Ελπίζω τώρα να έρθει πάλι άμεσα, γιατί με "βολεύει" από άποψη δουλειάς και παιδικού σταθμού να γεννήσω Μάρτη.

Βέβαια, εγώ έχω κι ένα επιπλέον πρόβλημα....δεν παρακολουθώ την περίοδό μου, οπότε ποτέ δεν ξέρω πότε θα μου έρθει....απλά μου έρχεται.... Άρα, θεωρώ κάθε μέρα μέχρι την επόμενη περίοδο μέρα γόνιμη χοχοχοχοχοχο

Καλημερα κοριτσια??τι κανετε σημερα???εγω εχω κατι πονακια στα δεξια και δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι...εκανα οωρηξια η οχι????να σας πω την αληθεια μου δεν κανουμε μερα παρα μερα αλλα καθε μερα και τις τελευταιες 2-3 μερες φτασαμε και τα 3 την ημερα!!!:oops: οπως καταλαβαινεται ειμαι ζομπιιι!!!καθομαι ξαπλωμενη μετα την επαφη αλλα συνηθως θελω να παω για πιπι μου μετα και εχω διαρροη και φοβαμαι οτι κνω βλακεια αλλα πιστευω ολο και κατι θα εμεινε μεσα!!!επισης να πω πως ουτε εγω κοιταω πολυ τις γονιμες φροντιζω να πιανω ολο υο μηνα για να ειμαι σιγουρη ...και καταληγω εξαντλημενη!!!που να προλαβω η γυναικα!!!:cool:

o0rgp3.png euUPp2.png

Καλημερα κοριτσια??τι κανετε σημερα???εγω εχω κατι πονακια στα δεξια και δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι...εκανα οωρηξια η οχι????να σας πω την αληθεια μου δεν κανουμε μερα παρα μερα αλλα καθε μερα και τις τελευταιες 2-3 μερες φτασαμε και τα 3 την ημερα!!!:oops: οπως καταλαβαινεται ειμαι ζομπιιι!!!καθομαι ξαπλωμενη μετα την επαφη αλλα συνηθως θελω να παω για πιπι μου μετα και εχω διαρροη και φοβαμαι οτι κνω βλακεια αλλα πιστευω ολο και κατι θα εμεινε μεσα!!!επισης να πω πως ουτε εγω κοιταω πολυ τις γονιμες φροντιζω να πιανω ολο υο μηνα για να ειμαι σιγουρη ...και καταληγω εξαντλημενη!!!που να προλαβω η γυναικα!!!:cool:

Γεια σου mousitsa89!!Δεν συνιστάται η καθημερινη επαφή και κυρίως τόσες πολλές φορές μέσα στη μέρα! Το σπέρμα εξασθενεί!! Για το λόγο αυτο οι γιατροί προτίνουν μέρα παρα μέρα ή έστω κάθε μέρα στις πολύ γόνιμες μέρες...Είναι πολυ λογικο να κουραζεστε με τέτοιο πρόγραμμα...Να θυμάσαι ότι μετράει και το πόσο ξεκούραστοι είστε και συμβάλλει αρνητικά η κούραση στις προσπάθειες!! Καλό θα είναι να κοιτάς τις γόνιμες μόνο και μόνο για να είναι πιο εντατικές οι προσπαθειες τις κρίσιμες μέρες. Αλλιώς αν θες να το δεις πιο χαλαρά μια τακτική είναι μέρα παρα μέρα απο τη στιγμή που θα σου τελειώσει η περίοδος μέχρι να ξεκινήσει η επόμενη. Καλό θα ήταν όμως να ξέρεις πως είναι ο κύκλος σου. Τα συμπτώματα που περιγράφεις θα μπορούσαν να είναι ωορρηξίας. Αν το υπολογίσεις βάσει του κύκλου σου θα βλέπεις αν οι υπολογισμοί σου συμπίπτουν και με τις ενοχλήσεις που νιώθεις επομένως θα είσαι πιο σίγουρη ότι είσαι στις μέρες ωορρηξίας σου!

Διαφημίσεις

Ε, τα 'χω πάρει με αυτό το μουντιάλ πια. Έρχεται ο δικός μου χθες 9.30 το βράδυ. Έχω κάνει μπανάκι, όλα έτοιμα. Του λέω: σήμερα έχει μιχι - μιχι (πονηρά). Αρχίζει, άσε μας ρε συ, εγώ πεινάω, θα φάω και μετά θα δω μπάλα. Παραγγέλνει σουβλάκια, τρώει, τον αφήνω λίγο. Αρχίζω τα π@ταν@στικά μου....:oops:, "δε σου 'πα έχει μπάλα και είμαι και φουσκωμένος". Τα πήρα, γιατί είχα λίγα υγρά και αυτές τις μέρες νομίζω ξεκινά ωορηξία. Και επειδή ήταν και κομμάτια (η αλήθεια είναι ότι χθες δούλευε από τις 8 - 21:30) και ήξερε ότι αν έρθει στο κρεβάτι θα του ορμούσα, δεν ήρθε ποτέ και μου έφερε και το μωρό στον ύπνο μου. Ξυπνάω τη νύχτα, βλέπω τη μικρή δίπλα μου, η οποία ωστόσο δε βολεύεται με τίποτα στο κρεβάτι μας, παθαίνω ένα σοκ, την παίρνω την πάω στο δωμάτιό της, πάω στο σαλόνι, τον βλέπω να κοιμάται, τον ξυπνάω να έρθει στο κρεβάτι και τι μου λέει: "άσε με βλέπω μπάλα"... "και τι μου το 'φερες το μωρό;" "για παρέα":shock::shock::shock:. Και ρωτώ: ζήτησα εγώ παρέα;;;;;;;;;;;;;;;

Πάντως σήμερα του το δήλωσα: "πάρε τα μέτρα σου, γιατί δε γλιτώνεις!!!!!!!!!!!!!!

Όλο το χειμώνα με κηνύγαγε, με ξύπναγε μέσα στην άγρια νύχτα και τώρα είναι κουρασμένος. Θα ζητήσω δότη σπέρματος από τη FIFA, τέλος!!!!!!!!!!!!!!!

Ε, τα 'χω πάρει με αυτό το μουντιάλ πια. Έρχεται ο δικός μου χθες 9.30 το βράδυ. Έχω κάνει μπανάκι, όλα έτοιμα. Του λέω: σήμερα έχει μιχι - μιχι (πονηρά). Αρχίζει, άσε μας ρε συ, εγώ πεινάω, θα φάω και μετά θα δω μπάλα. Παραγγέλνει σουβλάκια, τρώει, τον αφήνω λίγο. Αρχίζω τα π@ταν@στικά μου....:oops:, "δε σου 'πα έχει μπάλα και είμαι και φουσκωμένος". Τα πήρα, γιατί είχα λίγα υγρά και αυτές τις μέρες νομίζω ξεκινά ωορηξία. Και επειδή ήταν και κομμάτια (η αλήθεια είναι ότι χθες δούλευε από τις 8 - 21:30) και ήξερε ότι αν έρθει στο κρεβάτι θα του ορμούσα, δεν ήρθε ποτέ και μου έφερε και το μωρό στον ύπνο μου. Ξυπνάω τη νύχτα, βλέπω τη μικρή δίπλα μου, η οποία ωστόσο δε βολεύεται με τίποτα στο κρεβάτι μας, παθαίνω ένα σοκ, την παίρνω την πάω στο δωμάτιό της, πάω στο σαλόνι, τον βλέπω να κοιμάται, τον ξυπνάω να έρθει στο κρεβάτι και τι μου λέει: "άσε με βλέπω μπάλα"... "και τι μου το 'φερες το μωρό;" "για παρέα":shock::shock::shock:. Και ρωτώ: ζήτησα εγώ παρέα;;;;;;;;;;;;;;;

Πάντως σήμερα του το δήλωσα: "πάρε τα μέτρα σου, γιατί δε γλιτώνεις!!!!!!!!!!!!!!

Όλο το χειμώνα με κηνύγαγε, με ξύπναγε μέσα στην άγρια νύχτα και τώρα είναι κουρασμένος. Θα ζητήσω δότη σπέρματος από τη FIFA, τέλος!!!!!!!!!!!!!!!

Na tou to pis auto mkcm xaxaxaxa ax koritsi mou se niotho

XabOp3.png

QMaEp3.png

Καλησπέρα σε όλες σας κοριτσάκια.. λοιπόν ΞΑΝΑ εδώ εγώ.. είμαι ήδη μανούλα.. έχω εναν 20 μηνών κούκλο και θέλω δεύτερο νινάκι απο την πρώτη στιγμή που το αντράκι μου ήρθε στον κόσμο..λατρεύω να είμαι μανούλα κ τώρα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ο αντρούλης μου συνφώνησε μαζί μου να ξαναπροσπαθήσουμε.. κ ξεκινάω.. τελευταία περίοδος 31 Μαιου.. οι τρείς τελευταίες ημέρες κύκλου 33, 31, 29 η τελευταία..ελεύθερες επαφές στις 6, 8, 15, 16, 17, 20! Κάπου 9 μέρες πριν την περίοδο (που μακάρι να μην έρθειειειειειει...) νιώθω πολύυυυ κουρασμένη..κλείνουν τα μάτια στην κυριολεξία.. κ πρησμένη αρκετά στην κοιλίτσα κατα τα άλλα τίποτα άλλο.. είναι πολύ νωρίς λέτε κ είναι ιδέα μου η υπνηλία κτλ...; θέλω τόσο πολυ να είμαι.. μου χει λείψει όλο αυτό...την πρώτη φορά να πω κι εγώ πως πιάσαμε με την πρώτη κυριολεκτικά.. Οι μέρες επαφής πως σας φαίνοντε; αν κ μανούλα δεν το χω πολύ με την συλληψη γιατι οπως είπα μας ήρθε με την πρώτη κ απρογραμμάτιστος ο κούκλος μου... Για πείτε ρε κοριτσάκια...

My men..my life...

Καλημερα και απο εμενα ...ιωαννα μου η αληθεια ειναι πως ειμαι απο τις τυχερες εχω σχετικα σταθερο κυκλο και νιωθω τα παντα ποτε ξεκιναει η ωορηξια μου και ποτε τελειωνει οσο για τις επαφες κανουμε καθημερινα ολο το μηνα και τωρα κατι τον ειχε πιασει και δεν κρατιοτανε ...αφου του ειπα σταματα γιατι στο τελος θα βγαζεις μονο αερα!!!:oops: mkcm σε καταλααβαινω απολυτα αλλα μην πτοεισαι βοοουυυρρρ στο ψητο!!!βασιλικη μου στο ευχομαι πραγματικα οπως σε ολα τα κοριτσια...η αληθεια εινσι πως μετα απο μια εγκυμοσυνη μια γυναικα στην αρχη μπορει να συλλαβει πολυ ευκολα διοτι το σωμα της το εχει μαθει ποσο μαλλον εσυ που οπως λες επιασες και με την πρωτη! !!μακαρι να σου πανε ολα καλα!!!να σας ρωτησω κατι παιρνει κανενα κοριτσακι fillicine??? Ελπιζω να μας πανε ολα οπως τα θελουμε!!!!καλη κυριακη να εχουμε!!!

o0rgp3.png euUPp2.png

mousitsa μου μακαρι να ειναι όπως τα λες....άντε να δούμε τι θα γίνει...filicine δεν παιρνω ακομα οχι..το σκέφτηκα αλλά δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία..με το που το μάθω όμωε βουρ σε όλα...

My men..my life...

Διαφημίσεις

Μετά τις αρχικές αντιστάσεις, όλα κυλούν ομαλά. Παρασκευή ναι, Σάββατο του έδωσα ρεπό, Κυριακή ναι. Εν τω μεταξύ, χθες μετά το μιχι - μιχι, έκανα κάτι κατακόρυφους. Με κοιτάει :roll: και μου λέει, τέτοιες μαλακίες όταν κάναμε τη μικρή δεν έκανες... Για να δούμε... Εμένα μου τελείωσε η περίοδος 16/06 και μέχρι σήμερα έχουμε επαφές 17, 20, 22 και προγραμματίζω 24, 26, 28, 30, 2 για σύλληψη, τις υπόλοιπες μέχρι την επόμενη περίοδο για ευχαρίστηση :oops: και βλέπουμε.

Εν τω μεταξύ, επειδή εμάς μας το είχε κόψει ο doc το πρώτο τετράμηνο το άθλημα, αναρωτιέται ο καλός μου, αν σε περίπτωση εγκυμοσύνης κάνουμε κακό στο bebe.... Βρε, φχαριστήσου το τώρα που μπορούμε του λέω, γιατί μετά θα περιμένεις κανά χρόνο πάλι.....:mrgreen:

Μετά τις αρχικές αντιστάσεις, όλα κυλούν ομαλά. Παρασκευή ναι, Σάββατο του έδωσα ρεπό, Κυριακή ναι. Εν τω μεταξύ, χθες μετά το μιχι - μιχι, έκανα κάτι κατακόρυφους. Με κοιτάει :roll: και μου λέει, τέτοιες μαλακίες όταν κάναμε τη μικρή δεν έκανες... Για να δούμε... Εμένα μου τελείωσε η περίοδος 16/06 και μέχρι σήμερα έχουμε επαφές 17, 20, 22 και προγραμματίζω 24, 26, 28, 30, 2 για σύλληψη, τις υπόλοιπες μέχρι την επόμενη περίοδο για ευχαρίστηση :oops: και βλέπουμε.

Εν τω μεταξύ, επειδή εμάς μας το είχε κόψει ο doc το πρώτο τετράμηνο το άθλημα, αναρωτιέται ο καλός μου, αν σε περίπτωση εγκυμοσύνης κάνουμε κακό στο bebe.... Βρε, φχαριστήσου το τώρα που μπορούμε του λέω, γιατί μετά θα περιμένεις κανά χρόνο πάλι.....:mrgreen:

αχαχαχαχαχα καλημερα σου καλα ντε δεν σημαινει επειδη εγινε στην πρωτη εγκυμοσυνη θα γινη και στην δευτερη χαχαχαχαχαχα εχεις πολυ πλακα κοριτσι μου

XabOp3.png

QMaEp3.png

Ναι, καλά. Πόσο στοίχημα ότι ακόμη και να μας αφήσει ο δικός μου δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάτι... Σε όοολη την προηγούμενη εγκυμοσύνη το κάναμε 1 φορά!!!!!!!!!! Και αυτό όχι γιατί δεν είχαμε όρεξη, αλλά αφού ο Ντοκ έδωσε το οκ, μας έδωσε και οδηγίες χρήσης: μόνο στο πλάι, μόνο σιγά - σιγά, κοκ. Άκουσα και νωρίς την μπέμπα (στον 4ο) και όποτε ξαπλώναμε αυτή έφερνε βόλτες.... (πως να το κάνεις;). 1 νύχτα στον 6ο ξύπνησα ξαναμμένη και τον βίασα.

Το πιο ωραίο ήταν στον 9ο. Είχε πάρει θέση η μικρή, όλα οκ, οπότε με ρωτάει ο γιατρός: από μιχι - μιχι πως πάμε; Δεν πάμε του λέω. Λοιπόν, ξεκινάτε μου απαντάει και τελειώνει μέσα σου για να μαλακώσει ο τράχηλος. Το λέω στο δικό μου και μου απαντά (με το δίκιο του): πιο αντισέξουαλ γιατρό δεν μπορούσες να βρεις;

Το κλου. 12 ώρες πριν μου σπάσουν τα νερά του λέω: θες να το κάνουμε. Βρε θέλω σαν τρελός μου απαντάει ο κακομοίρης, αλλά αν σπάσουν τα νερά σου να το ξέρεις ότι δε θα μου ξανασηκ@θει ποτέ. Καλά του λέω αστο. Και το επόμενο πρωί με το που ξυπνάω να σου τα νερά. Φαντάσου τι θα παθαίναμε...αντί να με ξεγεννάνε θα του κάναμε ψυχοθεραπεία!!!!!!!!!!!!!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ΠΟΛΥ ΔΕΙΛΑ ΚΑΙ ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΑ...!ΑΠΛΑ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ! ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΕ 12 ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΛΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ! ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΜΟΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ 5-7-9-10-11-13/6 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΓΟΝΙΜΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΘΩΣ ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ 26-29 ΗΜΕΡΩΝ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ 29/5. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΔΩΡΟ ΓΑΜΟΥ! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΕΣ !!! icon_biggrin.png

Με το καλό ο γάμος κοριτσάκι μου,να είσαστε πάντα ευτυχισμένοι-αγαπημένοι κ δεμένοι...εύχομαι σύντομα μ'ενα μωράκι...

WF0Ip3.pngGDwep3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν, συνεχίζουμε ακάθεκτοι.... Με κανά - δυο πισωγυρίσματα. Π.χ. την Τρίτη τον πήρε ο ύπνοε και δεεεν και χθες το ίδιο. Αλλά με ξύπνησε η μικρή στις 2.15 για νερό και του όρμηξα.... Χα, χα, χα. Στην αρχή ήταν έτσι :shock: και μετά έτσι :-D!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άντε να περάσουν οι μέρες να δούμε τι κάναμε αυτό το μήνα.... Ελπίζω πάντως να είμαστε τυχεροί και να μας έρθει το νινί με την πρώτη προσπάθεια.

Έχω βέβαια αρκετό καιρό ακόμη μπροστά μου. Αναμενόμενη ημερομηνία περιόδου είναι μεταξύ 4 - 10/07 (είπαμε, δεν παρακολουθώ τον κύκλο μου).

Εσείς που κοντεύετε για περίοδο ή έχετε ήδη καθυστέρηση πως πάτε;

Σας εύχομαι ένα τεράστιο +.

Ναι, καλά. Πόσο στοίχημα ότι ακόμη και να μας αφήσει ο δικός μου δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάτι... Σε όοολη την προηγούμενη εγκυμοσύνη το κάναμε 1 φορά!!!!!!!!!! Και αυτό όχι γιατί δεν είχαμε όρεξη, αλλά αφού ο Ντοκ έδωσε το οκ, μας έδωσε και οδηγίες χρήσης: μόνο στο πλάι, μόνο σιγά - σιγά, κοκ. Άκουσα και νωρίς την μπέμπα (στον 4ο) και όποτε ξαπλώναμε αυτή έφερνε βόλτες.... (πως να το κάνεις;). 1 νύχτα στον 6ο ξύπνησα ξαναμμένη και τον βίασα.

Το πιο ωραίο ήταν στον 9ο. Είχε πάρει θέση η μικρή, όλα οκ, οπότε με ρωτάει ο γιατρός: από μιχι - μιχι πως πάμε; Δεν πάμε του λέω. Λοιπόν, ξεκινάτε μου απαντάει και τελειώνει μέσα σου για να μαλακώσει ο τράχηλος. Το λέω στο δικό μου και μου απαντά (με το δίκιο του): πιο αντισέξουαλ γιατρό δεν μπορούσες να βρεις;

Το κλου. 12 ώρες πριν μου σπάσουν τα νερά του λέω: θες να το κάνουμε. Βρε θέλω σαν τρελός μου απαντάει ο κακομοίρης, αλλά αν σπάσουν τα νερά σου να το ξέρεις ότι δε θα μου ξανασηκ@θει ποτέ. Καλά του λέω αστο. Και το επόμενο πρωί με το που ξυπνάω να σου τα νερά. Φαντάσου τι θα παθαίναμε...αντί να με ξεγεννάνε θα του κάναμε ψυχοθεραπεία!!!!!!!!!!!!!

αχ παναγια μου αχαχαχαχα πεθαινωωωωωω πιο αντισεξουαλ γιατρο χαχαχαχα ρε τη τραβατε καλα να είσαστε και μακαρι το δευτερο να ερθει συντομα

XabOp3.png

QMaEp3.png

εμένα ο γιατρός μου κορίτσια μου έλεγε πριν μείνω έγκυος να κάνω σεξ στην μέση του κύκλου ανά δύο μέρες και τώρα που εμεινα έγκυος μου λέει χαλαρά και με προφύλαξη πάντα γιατί το σπέρμα έχει προστεγλαδίνη και μπορεί να προκαλέσει ρήξη των υμένων μόνο τελείωμα μέσα πριν τον τοκετό για να ξεκινήσει ο τοκετός

Έτσι ακριβώς, αλλά τι κάνεις αν έχεις άντρα με αντίληψη "μην του χτυπήσω το κεφάλι" οεο!!!!!!!!!!!!

Βέβαια, για να πω του στραβού το δίκιο, κι εγώ στην εγκυμοσύνη δεν ήμουν και πολύ σεξο@λιάρα, δεν το ήθελα δε αδερφέ!!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

:D εγώ πάλι είμαι στη προσπάθεια ακόμη..

αχ παναγια μου αχαχαχαχα πεθαινωωωωωω πιο αντισεξουαλ γιατρο χαχαχαχα ρε τη τραβατε καλα να είσαστε και μακαρι το δευτερο να ερθει συντομα

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα κορίτσια ! Τελευταία φορά αδιαθεσία 23/6 .. έχω σταθερό κύκλο 28 ημερών και ακόμα δεν έχει έρθει η " άλλη " ... Γενικά νιώθω περίεργα... καμιά φορά πονώ ελαφρά έως ανύπαρκτα δεξιά κάτω από την κοιλιά αλλά πιο χαμηλά ..αυτό αραιά βέβαια .. Η κοιλιά μου είναι πρησμένη όπως όταν έρχεται η "άλλη" ... Σήμερα είδα και μια διάφανη πεντακάθαρη βλέννα ( ή υγρό ) ... Λέτε να έγινε κάτι καλό ??

Έτσι ακριβώς, αλλά τι κάνεις αν έχεις άντρα με αντίληψη "μην του χτυπήσω το κεφάλι" οεο!!!!!!!!!!!!

Βέβαια, για να πω του στραβού το δίκιο, κι εγώ στην εγκυμοσύνη δεν ήμουν και πολύ σεξο@λιάρα, δεν το ήθελα δε αδερφέ!!!!

χα χα χα!!! πολυ γελιο.......τον εχεις ρουφηξει τον κακομοιρη!!! θα σε βλεπει και θα τρεχειιιιιιιιιι!!!:D:D

Εντάξει, δεν τον έχω ξεζουμίσει στο μέρα παρά μέρα είμαστε, αλλά εκεί απαρέγκλητα. Χθες το βράδυ ήθελα μιχι - μιχι. Είχε πάει γήπεδο, γύρισε αργά με μια σκεπαστή στο χέρι, έ, φάγαμε και μετά ξεραθήκαμε. Έλα μου όμως που όλη νύχτα εγώ έβλεπε όνειρα ότι το κάναμε....Πρωί - πρωί 6.20 του όρμηξα του ανθρώπου.....όπως κάνει συχνά τελευταία. Τελικά το πρωί είναι καλύτερα, είσαι ξεκούραστος, δεν έχεις φάει τον άμπακο να είσαι βαρύς και όλα τα παρελκόμενα. Κοιμηθήκαμε και μια ωρίτσα ακόμη και μετά με ξύπνησε το ζουζούνι που τραγουδούσε το "φεγγαράκι μου λαμπρό".

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...