Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΣΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΒΕΒΕ??

Recommended Posts

kalosorises Tomy aurio mas les e?:)

Γεια σου antigonh καλώς σας βρήκα :P τώρα σχόλασα για αυτό δεν μπήκα καθόλου να σας πω τα νεα μου. Ακόμα τίποτα ησυχία εκεί κάτω... Λέτε να έγινε το θαύμα;;; :confused::confused:

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου γεια σας παλι, ευχαριστω για τις συμβουλες σας κατ'αρχην. Τελικα εχετε δικιο, τα τεστακια ωορρηξιας ειναι αγχωτικα, και μονο που τα βλεπω μπροστα μου αυτη την στιγμη πελαγωνω. Αφου τα πηρα ομως , θα τα δοκιμασω και απλα δεν θα ξανα παρω. Τουλαχιστον θα τα χρησιμοποιησω πιο πολυ με το σκεπτικο οτι μπορω να υπολογιζω σωστα τις γονιμες μερες μου κ οχι τοσο για το αν θα φερουν συντομα την εγκυμοσυνη .[/quote

Dokimase den exeis na xasis tipota :)

Tomy exei ta testakia pou akouo oti eine kalitera pou dixnoun mexri kai 3 nomizo meres prin tin periodo eine pio dinata an tha dokimasis pare ena apo afta,makari koritsi mou ola na sou erthoun opos ta thes

XabOp3.png

QMaEp3.png

Γεια σας κορίτσια!!!! Ελπίζω να είστε όλες καλά!!!! Εγώ τίποτα ακόμα.... Θέλω τόσο πολύ να κάνω τέστ (θα ειναι και η πρώτη μου φορά)!! Θα περιμένω μέχρι αύριο κ αν δεν έρθουν θα πάρω κατευθείαν απο το φαρμακείο.

Καλησπέρα κορίτσια!! Ως ήδη μητέρα μία φορά, έχω να προτείνω να χαλαρώσετε και να μην αγχώνεστε πολύ, γιατί έτσι θα έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα! Αν έχετε κάνει τις εξετάσεις σας κι εσείς κι ο άντρας σας είναι θέμα χρόνου!! Συνεχίστε τις εντατικές προσπάθειες ;) και καλή επιτυχία!! :)

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από'μένα!

Όσον αφορά τις επαφές, η γιατρός μου μου είπε μέρα παρά μέρα για όλο το διάστημα από περίοδο σε περίοδο για να'μαστε σίγουροι! Αν μέσα στο τρίμηνο δεν έχουμε θετικό νέο, τότε πρέπει να ψαχτούμε! Έτσι έκανα κι εγώ και όντως ανακαλύψαμε ότι έχω φραγμένο τράχηλο!!! Αφού έκανα διάνοιξη, τώρα ξεκινάμε πάλι από την αρχή και ελπίζουμε... επίσης, κάνω κ τεστ ωορηξίας, έτσι για περισσότερη σιγουριά σχετικά με τη σωστή μέρα!

Όλα στη ζωή γίνονται για κάποιο λόγο...:P

arnitiko testaki apo periodo omos pos pame?:)

Αντιγόνη μου γειά σου :P:p. Περίοδος άφαντη... Χθες πήρα τεστ και το έκανα το βράδυ που σχόλασα μετά τις 23:00. Η φαρμακοποιός βέβαια μου είπε καλύτερα να το κανω με τα πρώτα πρωινά ουρα αλλα δεν άντεχα να περιμένω με τίποτα.. Το τεστ ειναι της Unitest. Αν ήμουν δεν θα έδειχνε έτσι κ αλλιώς :confused:

Αντιγόνη μου γειά σου :P:p. Περίοδος άφαντη... Χθες πήρα τεστ και το έκανα το βράδυ που σχόλασα μετά τις 23:00. Η φαρμακοποιός βέβαια μου είπε καλύτερα να το κανω με τα πρώτα πρωινά ουρα αλλα δεν άντεχα να περιμένω με τίποτα.. Το τεστ ειναι της Unitest. Αν ήμουν δεν θα έδειχνε έτσι κ αλλιώς :confused:

koritsi mou milas me gynaika pou ekane 3 test kai vgikan arnitika eno eimoun 4 eudomadon egkyos ti na po megali empistosini den exw eixa kathisterisi 2 meres kai ekana proto arnitiko leo ok den to ekana me ta proina meta apo 2 meres ksanakano me proina arnitiko meta apo 3 meres pali arnitiko ospou piga ekana xoriaki kai karampam edikse giafto ama dis kai esi oti periodos giok kane xoriaki i pigene ston gynaikolo gou

XabOp3.png

QMaEp3.png

koritsi mou milas me gynaika pou ekane 3 test kai vgikan arnitika eno eimoun 4 eudomadon egkyos ti na po megali empistosini den exw eixa kathisterisi 2 meres kai ekana proto arnitiko leo ok den to ekana me ta proina meta apo 2 meres ksanakano me proina arnitiko meta apo 3 meres pali arnitiko ospou piga ekana xoriaki kai karampam edikse giafto ama dis kai esi oti periodos giok kane xoriaki i pigene ston gynaikolo gou

Χθές τελικά μου ήρθε η άτιμη :-(:sad: εσείς κορίτσια μου τι κάνετε ;;;

Διαφημίσεις

Χθές τελικά μου ήρθε η άτιμη :-(:sad: εσείς κορίτσια μου τι κάνετε ;;;

kalhmeroudia axx afth h atimh mia mera na min erthi kai paroume ligi xara,kala eime toulaxiston egw,metrao tis meres opos ton stratioti pou tha apolithi. pote tha erthi o protos kyklos ouf :confused::confused:

XabOp3.png

QMaEp3.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ΠΟΛΥ ΔΕΙΛΑ ΚΑΙ ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΑ...!ΑΠΛΑ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ! ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΕ 12 ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΛΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ! ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΜΟΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ 5-7-9-10-11-13/6 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΓΟΝΙΜΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΘΩΣ ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ 26-29 ΗΜΕΡΩΝ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ 29/5. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΔΩΡΟ ΓΑΜΟΥ! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΕΣ !!! icon_biggrin.png

63dLp3.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ΠΟΛΥ ΔΕΙΛΑ ΚΑΙ ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΑ...!ΑΠΛΑ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ! ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΕ 12 ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΛΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ! ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΜΟΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ 5-7-9-10-11-13/6 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΓΟΝΙΜΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΘΩΣ ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ 26-29 ΗΜΕΡΩΝ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ 29/5. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΔΩΡΟ ΓΑΜΟΥ! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΕΣ !!! icon_biggrin.png

Καλησπέρα και καλως ήρθες.....με το καλο λοιπόν ο γάμος σας, η ώρα η καλή,

να είστε πάντα έτσι ευτυχισμένοι και το μωράκι που θέλετε τόσο να έρθει οσο πιο νωρίς γίνεται,γιατι οχι αυτο το μηνα;;;σου το εύχομαι πραγματικά...όπως και να έχει,μην αγχώνεσαι με το θέμα,είναι οτι χειρότερο....

να εισαι χαλαρή και να περάσεις υπέροχα αυτές τις μέρες!!!

Γειά σας κορίτσια,

κι εγώ είμαι ήδη μανούλα μιας ζουζούνας και συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό το ενδεχόμενο ενός δεύτερου. Η αλήθεια είναι, ότι η διστακτική της υπόθεσης ήμουν εγώ. Τώρα όμως το πήρα απόφαση :D.

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα περιόδου. Επειδή, απ' όταν γεννήθηκε το ζουζουνάκι μας στο θέμα σεξ είμαστε λίγο τεμπέληδες :oops:, ψάχτηκα κι εγώ κι από αύριο ξεκινάμε εντατικές προσπάθειες (μέρα παρά μέρα). Η πρώτη μου ήρθε το δεύτερο μήνα προσπαθειών με ελάχιστες επαφές (δύο όλο το μήνα) και μάλιστα όχι τις γόνιμες μέρες.... Για να δούμε...

Τον άντρα μου τον δουλεύω... Του λέω, ότι επειδή δεν το κάνουμε πολύ συχνά, το σπέρμα του θα είναι τούρμπο...

Για να δούμε... Θα σας έχω νέα σε κανένα μήνα.... Ελπίζω θετικά...

Γειά σας κορίτσια,

κι εγώ είμαι ήδη μανούλα μιας ζουζούνας και συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό το ενδεχόμενο ενός δεύτερου. Η αλήθεια είναι, ότι η διστακτική της υπόθεσης ήμουν εγώ. Τώρα όμως το πήρα απόφαση :D.

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα περιόδου. Επειδή, απ' όταν γεννήθηκε το ζουζουνάκι μας στο θέμα σεξ είμαστε λίγο τεμπέληδες :oops:, ψάχτηκα κι εγώ κι από αύριο ξεκινάμε εντατικές προσπάθειες (μέρα παρά μέρα). Η πρώτη μου ήρθε το δεύτερο μήνα προσπαθειών με ελάχιστες επαφές (δύο όλο το μήνα) και μάλιστα όχι τις γόνιμες μέρες.... Για να δούμε...

Τον άντρα μου τον δουλεύω... Του λέω, ότι επειδή δεν το κάνουμε πολύ συχνά, το σπέρμα του θα είναι τούρμπο...

Για να δούμε... Θα σας έχω νέα σε κανένα μήνα.... Ελπίζω θετικά...

καλες προσπαθειες mkcm,εγω επιτελους εκανα ωοριξηια και περιμενο να ερθει η ακατανομαστη, δεν περνανε οι μερες ουφ

XabOp3.png

QMaEp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!! Σας νιώθω! Κι εγώ στην αναμονή είμαι!!! Μακάρι να έχουμε ολες ευχαριστα νέα!!!

Να ρωτήσω κάτι σχετικό που ίσως ξέρετε να με βοηθήσετε..

Αυτές τις μέρες της αναμονής πως στο καλό τις αντιμετωπίζετε? εγώ δε θέλω να πίνω, να κάνω κινήσεις επιβλαβεις γενικά κλπ κλπ! Δεν ελπίζω και δεν είμαι υπεραισιόδοξη...απλά σκέφτομαι οτι ΑΝ είμαι εγκυος προφανώς και δεν θα κάνει καλό καμία καταχρηση καθώς και η υπερβολική κούραση... Παρόλα αυτά αναγκάστηκα να πιω 3 γουλιές κρασί (σε γενεθλια) και να πάρω 2 παυσίπονα για πονοκέφαλο...

Δεν είναι δύσκολη αυτή η περίοδος αναμονης? Κάποια στιγμή που ελπίζω να μείνω εγκυος δε θέλω να ανατρέξω στις 2 πρωτες εβδομάδες που δεν το ήξερα και να μετράω παραπτώματα! Εσείς πως την αντιμετωπίζετε? Πραγματικά το έχω απορία....

Σε ευχαριστώ πολύ, άντε καλά αποτελέσματα και σε σας....Και να ΜΗΝ έρθει η ακατανόμαστη........

Οχι να ερθει να ερθει για δυο κυκλους μονο μετα ας χαθει.δυσκολο δεν λες τιποτα ioanna μου και γω ετσι ειμαι

XabOp3.png

QMaEp3.png

Δεν είναι δύσκολη αυτή η περίοδος αναμονης? Κάποια στιγμή που ελπίζω να μείνω εγκυος δε θέλω να ανατρέξω στις 2 πρωτες εβδομάδες που δεν το ήξερα και να μετράω παραπτώματα! Εσείς πως την αντιμετωπίζετε? Πραγματικά το έχω απορία....

Ιωάννα μου μην τρελαίνεσαι.. και κατάχρηση να κάνεις εκείνες τις μέρες που δεν γνωρίζεις καν αν είσαι έγκυος δεν θα υπάρχει πρόβλημα στο μωρό γιατί δεν έχει ξεκινήσει καν η εμβρυογένεση. Οπότε κάνε ότι κάνεις συνήθως και όταν θα έχεις καθυστέρηση τότε αλλάζεις τον τρόπο ζωής σου. Αν καπνίζεις μείωσε το ή κόψε το τσιγάρο για να σου είναι και πιο εύκολο μετά.

Με το να προσέχεις από την 14-15 μέρα του κύκλου σου απλά προσθέτεις άγχος που δεν χρειάζεται.

08Irp2.png

Καλησπέρα και καλως ήρθες.....με το καλο λοιπόν ο γάμος σας, η ώρα η καλή,

να είστε πάντα έτσι ευτυχισμένοι και το μωράκι που θέλετε τόσο να έρθει οσο πιο νωρίς γίνεται,γιατι οχι αυτο το μηνα;;;σου το εύχομαι πραγματικά...όπως και να έχει,μην αγχώνεσαι με το θέμα,είναι οτι χειρότερο....

να εισαι χαλαρή και να περάσεις υπέροχα αυτές τις μέρες!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥ!!! ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΑΛΛΑ ΚΡΥΒΩ ΜΙΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΤΑΩ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΓΗ!!!!

63dLp3.png

Ιωάννα μου χαλάρωσε... Στην πρώτη μου εγγυμοσύνη έτρωγα το μήνα που έμεινα έγκυος χάλια (έχασα 3 κιλά, με ύψος 1,68 είχα φτάσει τα 47), κάπνιζα σα φουγάρο κι έπινα σαν τον Ορέστη Μακρή (Ιούλης). Ήταν να μου 'ρθει περίοδος 2 μέρες πριν φύγουμε διακοπές (ήμουν κυριολεκτικά ρολόι σε αυτό, κάθε 28 μέρες την ίδια ώρα), αλλά δεν αγχώθηκα ότι μπορεί να έμεινα έγκυος, γιατί οι επαφές όλο το μήνα ήταν 2 και η κούραση απίστευτη, γιατί είχα και μια μετακόμιση (να κουβαλάω μόνη μου τραπέζια και ό,τι βαρή αντικείμενο υπάρχει).

Έφυγα διακοπές, τις πρώτες 2 μέρες ήμουν με μια ρακέτα στο χέρι να πέφτω σαν τερματοφύλακας κυριολεκτικά στην άμμο, να πίνω, να καπνίζω, να ξενυχτάω. Ο δε άντρας μου να μου φωνάζει να προσέχω, μήπως και είμαι έγκυος. Πήρα dulcolax, γιατί με την αλλαγή περιβάλλοντος παθαίνω δυσκοιλιότητα. Το βράδυ της δεύτερης μέρας, επειδή με είχαν πρήξει, παίρνω ένα τέστ εγκυμοσύνης στο δρόμο προς το μπαράκι. Καπνίζω σαν τρελή, πίνω ένα κοσμοπόλιταν (μετά λέω "δεν πίνω κι άλλο ένα, μπας και είμαι έγκυος και δεν προλάβω να πιω άλλο), πίνω άλλο ένα, καπνίζω ίσα με 10 - 15 τσιγάρα. Όταν πήγαμε σπίτι, μες τη μαύρη νύχτα έκανα το τεστ και βγήκε θετικό. Λέω στον άντρα μου, "τώρα θέλω σαν τρελή ένα ουίσκυ και ένα τσιγάρο", "έ, πιες και κάπνισε μου λέει". "Τι λες τώρα είμαι έγκυος", απαντάω. "Γιατί πριν 15 λεπτά δεν ήσουν;" μου ανταπαντά. Κι εκεί κόπηκαν όλες οι κακιές συνήθειες...

Ιωάννα μου χαλάρωσε... Στην πρώτη μου εγγυμοσύνη έτρωγα το μήνα που έμεινα έγκυος χάλια (έχασα 3 κιλά, με ύψος 1,68 είχα φτάσει τα 47), κάπνιζα σα φουγάρο κι έπινα σαν τον Ορέστη Μακρή (Ιούλης). Ήταν να μου 'ρθει περίοδος 2 μέρες πριν φύγουμε διακοπές (ήμουν κυριολεκτικά ρολόι σε αυτό, κάθε 28 μέρες την ίδια ώρα), αλλά δεν αγχώθηκα ότι μπορεί να έμεινα έγκυος, γιατί οι επαφές όλο το μήνα ήταν 2 και η κούραση απίστευτη, γιατί είχα και μια μετακόμιση (να κουβαλάω μόνη μου τραπέζια και ό,τι βαρή αντικείμενο υπάρχει).

Έφυγα διακοπές, τις πρώτες 2 μέρες ήμουν με μια ρακέτα στο χέρι να πέφτω σαν τερματοφύλακας κυριολεκτικά στην άμμο, να πίνω, να καπνίζω, να ξενυχτάω. Ο δε άντρας μου να μου φωνάζει να προσέχω, μήπως και είμαι έγκυος. Πήρα dulcolax, γιατί με την αλλαγή περιβάλλοντος παθαίνω δυσκοιλιότητα. Το βράδυ της δεύτερης μέρας, επειδή με είχαν πρήξει, παίρνω ένα τέστ εγκυμοσύνης στο δρόμο προς το μπαράκι. Καπνίζω σαν τρελή, πίνω ένα κοσμοπόλιταν (μετά λέω "δεν πίνω κι άλλο ένα, μπας και είμαι έγκυος και δεν προλάβω να πιω άλλο), πίνω άλλο ένα, καπνίζω ίσα με 10 - 15 τσιγάρα. Όταν πήγαμε σπίτι, μες τη μαύρη νύχτα έκανα το τεστ και βγήκε θετικό. Λέω στον άντρα μου, "τώρα θέλω σαν τρελή ένα ουίσκυ και ένα τσιγάρο", "έ, πιες και κάπνισε μου λέει". "Τι λες τώρα είμαι έγκυος", απαντάω. "Γιατί πριν 15 λεπτά δεν ήσουν;" μου ανταπαντά. Κι εκεί κόπηκαν όλες οι κακιές συνήθειες...

χαχαχαχα καλημερα σου νασε καλα πραγματικα γελαω γιατι μου θυμισες εμενα στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ακριβος τα ιδια καλα μονο μετακομιση δεν εκανα :D ποτα τσιγαρα φουγαρο δεν λες τιποτα γιατι ειχα και 3 αποτυχιμενα τεστακια λεο και γω στο καλο θα ερθει η ρουφιανα δεν θα ρθη? εντελως ασταθης κυκλος 30 με 34 μερες ειμουν τοτε και αν ερχοταν

XabOp3.png

QMaEp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

mkcm γέλασα πόλύ με την περίπτωσή σου (καλοπροαίρετα) ειδικά με τον άντρα σου που είχε κάθε δίκιο! Το γεγονός ότι με το που έμαθες για την εγκυμοσύνη βρήκες τη δύναμη και άφησες πίσω όλες τις κακές συνήθειες είναι το σημαντικό. Όπως επίσης ότι έχεις τη ζουζούνα σου γερή και δυνατή!

Ευτυχώς δεν πίνω. Κι έκοψα το τσιγάρο 2 μήνες τώρα. Επομένως απ'ότι καταλάβατε αγχώνομαι για κάποιες εξαιρέσεις μόνο...Όπως επίσης και για τα βάρη, για την κούραση κλπ κλπ...

Ας μείνω εγκυούλα λοιπόν και θα διορθώσω και αυτά τα λίγα.....

Αντε καλή τύχη σε όλες μας και γρήγορα να ακούσω κανένα ευχάριστο...!

Καλημέρα κορίτσια!

mkcm γέλασα πόλύ με την περίπτωσή σου (καλοπροαίρετα) ειδικά με τον άντρα σου που είχε κάθε δίκιο! Το γεγονός ότι με το που έμαθες για την εγκυμοσύνη βρήκες τη δύναμη και άφησες πίσω όλες τις κακές συνήθειες είναι το σημαντικό. Όπως επίσης ότι έχεις τη ζουζούνα σου γερή και δυνατή!

Ευτυχώς δεν πίνω. Κι έκοψα το τσιγάρο 2 μήνες τώρα. Επομένως απ'ότι καταλάβατε αγχώνομαι για κάποιες εξαιρέσεις μόνο...Όπως επίσης και για τα βάρη, για την κούραση κλπ κλπ...

Ας μείνω εγκυούλα λοιπόν και θα διορθώσω και αυτά τα λίγα.....

Αντε καλή τύχη σε όλες μας και γρήγορα να ακούσω κανένα ευχάριστο...!

Ετσι οπως τα λες ειναι Ιοαννα μου παρτο χαλαρα και θα ερθει :D

XabOp3.png

QMaEp3.png

Κοριτσια καλησπερα και απο μενα καλως σας βρηκα!!!!ειμαι και εγω στην ιδια φαση για μπεμπε με εσας..ειναι ο 2 μηνας ουσιαστικων προσπαθειων σημερα ξεκινησα και φολικο οξυ για να το βοηθησω αλλα ειμαι πραγματικα εξουθενωμενη απο τις πολλες αγκαλιτσες:oops: ελπιζω αυτο το μηνα να τα καταφερουμε μονο κατακορυφο στο κρεβατο που δεν κανω loool!!!

o0rgp3.png euUPp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...