Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΣΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΒΕΒΕ??

Recommended Posts

σ ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή

ίσως μου έχει γίνει και έμμονη ιδέα από τον πρώτο μήνα προσπάθειας

πρέπει βασικά να χαλαρώσω

ευχαριστώ

και όποια άλλη συμβουλή ευπρόσδεκτη

Διαφημίσεις

καλημέρα

από αυτά που διαβάζω νομίζω ότι αγχώνομαι υπερβολικά

είμαι 36 χρονών και ποτέ δεν είχα σκεφτεί για παιδί παρά μόνο τώρα με το φίλο μου και εδώ και ένα μήνα προσπαθούμε η αλήθεια είναι ότι έχω σοκαριστεί που ακόμα δεν τα έχουμε καταφέρει , πόσο καιρό μπορούμε να προσπαθούμε χωρίς να απευθυνθώ σε ειδικό; έχουμε καθημερινή επαφή δεν θα πρεπε λέτε;

ευχαριστώ

Ελα ρε κοριτσάκι μην τρελαίνεσαι!!! 1 μήνα προσπαθησατε οχι 1 χρόνο!!

Σε κάθε κύκλο οι πιθανοτητες σύλληψης σε ένα απολυτα φυσιολογικο και υγιές ζευγάρι είναι 25% (σύμφωνα με διάφορους γυναικολόγους γκούγκλαρέ το). Για αυτό το λόγο και συστήνουν σε ζευγάρια, μέτα απο 1 χρόνο αποτυχημένων συστημάτικων προσπαθειών, να απευθυνθούν σε ειδικό!! Τώρα σε σχέση με την ηλικία, δεν ξέρω αν αυτό το περιθώριο δοκιμών μειώνεται (ψάξτο λίγο). Τώρα εμένα ο γιατρός μου είχε πει οτι δεν πρέπει να έχουμε επαφές κάθε μέρα γιατί πιθανόν να εξασθενεί το σπέρμα. Αλλά ούτε και πολύ αραιά τύπου 4-5 μέρες γιατί τοτε παλιώνει. Το ιδανικό είναι μέρα παρά μέρα αν δεν έχεις σταθερό κυκλο απο τη στιγμή που σου τελειώσει η περίοδος. Αν έχεις σταθερό κύκλο πχ 28 ημερών η ωορρηξία σου είναι γύρω στην 14η μέρα μετρώντας απο την μέρα που αδιαθέτησες. 5 μέρες πριν και 5 μέρες μετα είναι οι ιδανικές για σύλληψη. Δηλάδη απο την 9η μερα του κύκλου έως την 19η συχνές επαφές!!!! (Σύμφωνα βέβαια με τον γιατρό μου και πολυ ψάξιμο στο ιντερνετ) Με αυτές τις οδηγίες εχω σήμερα μωράκι!!!

Καλή επιτυχία και κοιτα να απολαμβάνεις τις στιγμές χωρις πανικό και αγχος!!!

tHiNk PosSitiVe!:wink:

Κορίτσια καλημέρα!

Εγώ παρακολουθούσα την ωορρηξία με υπέρηχο κάθε μήνα και η συμβουλή του γιατρού ήταν κάθε μέρα τις (3) μέρες πριν και μετά την ωορρηξία. Μετρούσε το μέγεθος του ωαρίου, το πάχος του ενδομητρίου και υπολογιζε πότε θα έχω ωορρηξία. Επίσης, μου τόνισε πως θα πρέπει και ο αντρούλης μου να είναι ξεκούραστος.

Μου πήρε πέντε μήνες για να μείνω εγκυος και όντως τον μήνα εκείνο ήμουν πιο χαλαρή (οσον αφορούσε την εγκυμοσύνη) και πολύ πιεσμένη απο τη δουλειά. Κι επειδή λογω δουλειάς, το βράδυ είμασταν κομάτια, βαζαμε το ξυπνητήρι το πρωί (!) μόνο και μόνο για να μη χάσουμε το μήνα. Έτσι, ο ξεκούραστος αντρούλης, έγινε χαρούμενος μπαμπάς!

Γενικά, δεν πιστεύω σε "μεθόδους", στάσεις και κάθε λογής γιατροσόφια. Όμως, το θέμα της κούρασης έχει λογική βάση. Και έμεινα έγκυος την μόνη φορά που ήρθαμε σε επαφή πρωί.

Βέβαια δεν σύνετρεχαν άλλοι ιατρικοί λόγοι.

Σας εύχομαι σύντομα να διηγειστε τη δική σας ευτυχισμένη ιστορία σύλληψης!

! Τέλος θα ήθελα να αναφέρω πως γνωρίζω άτομα που δεν επιδιώκαν να κάνουν παιδί και τους ήρθε έτσι απλά η ψυχούλα...Μήπως να πάρουμε μαθήματα χαλαρότητας ? :)

Ετσι ακριβώς ειναι!!!και γιατι αραγε???

Επειδή αυτα τα ζευγάρια(προπάντων η γυναίκα)δεν έχουν κανενα άγχος,απλα απολαμβάνουν τη στιγμή,δεν σκέφτονται ολη την ωρα...''μακαρι να πιάσει,μακαρι να πιάσει''...κατι που προκαλεί τρέλα στις γυναίκες και απίστευτο άγχος...

το μυστικό ειναι να χαλαρώσετε και να μην σας γίνει εμμονή..!!!

ξεχάστε ωορρηξίες και γόνιμες,να έρχεστε σε επαφή οποια μερα και όποια ώρα θέλετε ΧΩΡΊΣ ΆΓΧΟΣ!!!

Μονο ετσι θα έρθει το bebe!

Καλη επιτυχία κορίτσια!

Διαφημίσεις

Η μία απορία είναι ποια είναι η καλύτερη ώρα της ημέρας που θα υπάρχουν οι πιθανότητες ( χωρίς τεστάκια)... Η δεύτερη απορία μου είναι μετά την πράξη μπορούμε να πλυθούμε αφού περάσει το μισάωρο που πρέπει να μαστε ξαπλωμένες ? Και μια τρίτη απορία βρε κορίτσια είναι και το πως πρέπει να είναι η στάση του ζευγαριού για να υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες επίσης ! Τέλος θα ήθελα να αναφέρω πως γνωρίζω άτομα που δεν επιδιώκαν να κάνουν παιδί και τους ήρθε έτσι απλά η ψυχούλα...Μήπως να πάρουμε μαθήματα χαλαρότητας ? :)

Αυτά που σου είπε η AnKatr είναι σωστά. Μην αγχώνεσαι από τώρα, οι πιθανότητες σύλληψης κάθε μήνα είναι σχετικά μικρές. Και όντως ο προβληματισμός ξεκινάει μετά από ένα έτος συνεχόμενων προσπαθειών.

Για κατάλληλη ώρα δεν μου είχε πει τίποτα ο γιατρός. Εγώ νομίζω ότι το 2ο το έπιασα βράδυ.

Μετά το μισάωρο μπορείς να πλυθείς άνετα.

Ούτε για το θέμα στάση στο σεξ μου είχε πει τίποτα. Νομίζω ότι η λεγόμενη ιεραποστολική είναι η καλύτερη για το τέλος μιας και δεν χρειάζεται να γυρίσεις πλευρό...μένεις έτσι ανάσκελα κάνα μισάωρο μετά και είσαι κομπλέ! ;)

u65Tp3.png

QACnp2.png

Ετσι ακριβώς ειναι!!!και γιατι αραγε???

Επειδή αυτα τα ζευγάρια(προπάντων η γυναίκα)δεν έχουν κανενα άγχος,απλα απολαμβάνουν τη στιγμή,δεν σκέφτονται ολη την ωρα...''μακαρι να πιάσει,μακαρι να πιάσει''...κατι που προκαλεί τρέλα στις γυναίκες και απίστευτο άγχος...

το μυστικό ειναι να χαλαρώσετε και να μην σας γίνει εμμονή..!!!

ξεχάστε ωορρηξίες και γόνιμες,να έρχεστε σε επαφή οποια μερα και όποια ώρα θέλετε ΧΩΡΊΣ ΆΓΧΟΣ!!!

Μονο ετσι θα έρθει το bebe!

Καλη επιτυχία κορίτσια!

Ευχαριστώ πολύ ! Η αλήθεια είναι πως όσο και να θες να αποφύγεις το άγχος όλο και σου έρχεται...Αν και να πω την αλήθεια και πείτε μου αν ισχύει και με εσάς το άγχος το πολύ το έχουν οι άντρες .. Ο δικός μου τουλάχιστον ναι :)

Κορίτσια καλημέρα!

Εγώ παρακολουθούσα την ωορρηξία με υπέρηχο κάθε μήνα και η συμβουλή του γιατρού ήταν κάθε μέρα τις (3) μέρες πριν και μετά την ωορρηξία. Μετρούσε το μέγεθος του ωαρίου, το πάχος του ενδομητρίου και υπολογιζε πότε θα έχω ωορρηξία. Επίσης, μου τόνισε πως θα πρέπει και ο αντρούλης μου να είναι ξεκούραστος.

Μου πήρε πέντε μήνες για να μείνω εγκυος και όντως τον μήνα εκείνο ήμουν πιο χαλαρή (οσον αφορούσε την εγκυμοσύνη) και πολύ πιεσμένη απο τη δουλειά. Κι επειδή λογω δουλειάς, το βράδυ είμασταν κομάτια, βαζαμε το ξυπνητήρι το πρωί (!) μόνο και μόνο για να μη χάσουμε το μήνα. Έτσι, ο ξεκούραστος αντρούλης, έγινε χαρούμενος μπαμπάς!

Γενικά, δεν πιστεύω σε "μεθόδους", στάσεις και κάθε λογής γιατροσόφια. Όμως, το θέμα της κούρασης έχει λογική βάση. Και έμεινα έγκυος την μόνη φορά που ήρθαμε σε επαφή πρωί.

Βέβαια δεν σύνετρεχαν άλλοι ιατρικοί λόγοι.

Σας εύχομαι σύντομα να διηγειστε τη δική σας ευτυχισμένη ιστορία σύλληψης!

Κορίτσια καλησπέρα! Είμαι καινουρια στην παρέα σας και μόλις ξεκινησαμε προσπάθειες κ εμείς για παιδάκι! Δεν έχω ακόμα να πω απολύτως τίποτα γιατί μόλις τώρα αρχίζω να πλησιάζω τις γόνιμες μέρες μου.

Kitty θα ακολουθήσω τις συμβουλές σου και του γιατρού σου αυτή τη φορά μαλλον...κάθε μέρα για 3 μέρες πριν και μετά...και βλέπουμε!!! Αν και το άγχος δε με αφήνει λεπτό ήσυχη!!

Κοριτσια αφηστε τα κατακορηφα και τις ροδες...απλα να μην σεικωνεστε αμεσως μετα τις αγαπες 5 λεπτα ειναι αρκετα σιγουρα μετα την επαφη βγαινουν ολα προς τα εξω ειναι φυσιολογικο..Να φανταστειτε ενα υγιεστατο ζευγαρι εχει 25% πιθανοτητες να πιασει το μωρακι...Εγω ειχα 17% λογο προβληματος του σπερματος του αντρα μου 1,5 χρονο προσπαθειες ειχαμε αλλα το προβλημα το ανακαληψαμε στον 1 χρονο και φυσικα το τσακωσαμε και ειμαι 4 μηνων τωρα με 17% μονο...Παντα ολα τα ζεγαυρια που κλεινουν 1 χρονο προσπαθειων πρεπει να κανουν διαφορες εξετασεις...Απλα οσο μπορειτε αφηστε στην ακρη το αγχος σιγουρα δεν ειναι ευκολο μια κουβεντα ειναι, κοιταχτε να απολαμβανετε την στιγμη και θα ερθει εκει που δεν το περιμενετε. Με το να ψαχνετε διαφορους μεθοδους αυτο ειναι πιο αγχοδες ακομα, και το αγχος δεν βοηθαει καθολου στην συλληψη ισα ισα την κανει ακομα πιο δυσκολη..Με οσες εχω μιλησει και με ακουνε παντα μου λενε τα ευχαριστα πολυ γρηγορα, δεν το παιζω εξυπνη και οτι τα γνωριζω ολα απλα απο τις εμπηρειες τις δικες μου και απο αυτα που περασα προσπαθω με καπιο τροπο να τα μεταφερω...Ελπιζω να βοηθησα οσο μπορουσα, οποια απορια εχετε και μπορω να βοηθησω μου λετε..!!!:D

dwTUp3.png

wmFfp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα και απο εμενα . Βρισκομαι στον πρωτο μηνα προσπαθειων για μωρακι, αλλα επειδη λογω φορτου εργασιας και κουρασης οι επαφες μας καποιες φορες δεν ειναι μερα παρα μερα, μολις χθες αποφασισα και παρηγγειλα μεσω ενος site αυτα τα τεστ ωορρηξιας , ωστε να "προγραμματισουμε" οσο γινεται τις επαφες μας. Απο την μια δεν ηθελα να μπω καν σε αυτη την διαδικασια γιατι φοβομουν οτι θα αγχωθω πιο πολυ, απο την αλλη ομως, λες και μου πατηθηκε καποιο μαγικο κουμπακι ετσι ξαφνικα, ανυπομονω για την ημερα που θα καταλαβω οτι θα εχω καθυστερηση.

Κορίτσια καλησπέρα! Είμαι καινουρια στην παρέα σας και μόλις ξεκινησαμε προσπάθειες κ εμείς για παιδάκι! Δεν έχω ακόμα να πω απολύτως τίποτα γιατί μόλις τώρα αρχίζω να πλησιάζω τις γόνιμες μέρες μου.

Kitty θα ακολουθήσω τις συμβουλές σου και του γιατρού σου αυτή τη φορά μαλλον...κάθε μέρα για 3 μέρες πριν και μετά...και βλέπουμε!!! Αν και το άγχος δε με αφήνει λεπτό ήσυχη!!

Κι εγώ για το δεύτερο λέω να το προσπαθήσω μόνη(εννοώ χωρίς την παρακολούθηση του γιατρού ;) ), μετρώντας τις μέρες και με πρωινή "δραστηριότητα" ! :)

Κοριτσια καλησπερα και απο εμενα . Βρισκομαι στον πρωτο μηνα προσπαθειων για μωρακι, αλλα επειδη λογω φορτου εργασιας και κουρασης οι επαφες μας καποιες φορες δεν ειναι μερα παρα μερα, μολις χθες αποφασισα και παρηγγειλα μεσω ενος site αυτα τα τεστ ωορρηξιας , ωστε να "προγραμματισουμε" οσο γινεται τις επαφες μας. Απο την μια δεν ηθελα να μπω καν σε αυτη την διαδικασια γιατι φοβομουν οτι θα αγχωθω πιο πολυ, απο την αλλη ομως, λες και μου πατηθηκε καποιο μαγικο κουμπακι ετσι ξαφνικα, ανυπομονω για την ημερα που θα καταλαβω οτι θα εχω καθυστερηση.

Αχ πως σε νιώθω! Δεν ξέρω γιατί αλλά ανακουφίζομαι που είμαστε περίπου στην ίδια θέση!! Σου εύχομαι σύντομα να έχεις ευχάριστα νέα! Κι εγώ τώρα θα αρχίζω να χρησιμοποιώ τα τεστάκια μου!

Kitty r ναι κι εγώ ελπίζω να καταφέρω πρωινη δραστηριότητα!! Αν και δύσκολο να τηρηθεί αυστηρά δυστυχώς..

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ...

ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΠΑΦΕΣ?ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΟΠΩΣ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΡΕΞΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ... ΚΑΙ ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΜΕΡΑ ΕΧΕΙΣ 25% ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ? ΕΜΕΙΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ 4 ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑ ΜΕΣΩ ΟΡΟ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ...ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ...ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ???

Kalhmeroudia sou,Kale mia xara eine 4 tin eudomada opos leme to mera para mera eine to pio apotelesmatiko kata tin apopsi mou alla opos ipes kai esi pezoun kai alloi paragontes opws h douleia gia na dimiourga poles agxodes katastasis giafto pame xalara

kairos gia petaksimo tou pc popo rezili mou evgale post tou 2009 kai apantisa xaxaxaxa

XabOp3.png

QMaEp3.png

Αχ πως σε νιώθω! Δεν ξέρω γιατί αλλά ανακουφίζομαι που είμαστε περίπου στην ίδια θέση!! Σου εύχομαι σύντομα να έχεις ευχάριστα νέα! Κι εγώ τώρα θα αρχίζω να χρησιμοποιώ τα τεστάκια μου!

Kitty r ναι κι εγώ ελπίζω να καταφέρω πρωινη δραστηριότητα!! Αν και δύσκολο να τηρηθεί αυστηρά δυστυχώς..

Πρωινή δραστηριότητα ?? Θα μου εξηγήσετε ? Εννοείται πως το πρωί υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες από ότι μεσημέρι ή βράδυ ?

Διαφημίσεις

Πρωινή δραστηριότητα ?? Θα μου εξηγήσετε ? Εννοείται πως το πρωί υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες από ότι μεσημέρι ή βράδυ ?

:D thelei na pi oti to prwi oso kai na pis eise pio ksekourastos pio xalaros kai to apolavanis kai pio kalitera etsi an pezi thema agxous voitha sto na eise pio xalara den skeutese douleies paidia gonimes meres i oxi gonimes

XabOp3.png

QMaEp3.png

Elektra_Gr κάπου έχω διαβάσει ότι οι πρωινές ώρες είναι καλύτερες όσον αφορά το σπέρμα πιο πολύ (είναι πιο δυνατό).Καθώς έχει μεσολαβήσει ο ύπνος και η όποια ξεκούραση έχει επιτευχθεί... Όπως και να έχει σίγουρα ο άντρας εκείνη την ώρα είναι περισσότερο ξεκούραστος από οποιαδήποτε άλλη στιγμή!

Επίσης λογικό είναι όπως γράφει και η antigonh ότι όπως και να έχει το πρωι είμαστε γενικά πιο χαλαροί. Ούτε να αγχωθούμε έχουμε προλάβει. Ούτε καν να σκεφτούμε!!!!

Μόνο που μου λέτε για το άγχος πως δεν υπάρχει πρωί πρωί .... Είναι κάτι πολύ πολύ σημαντικό !

Giafto kai si koritsi mou valto sto programa den eine anagki na tou pi tipota kantou suprice :P kai pistepse me tha tou aresi hehehe :D:D:D:D:D:D

XabOp3.png

QMaEp3.png

Min to kanis koritsi mou den ksero emena tha mou dimiourgouse trelotato axgos to pio aplo pragma kane telionis periodo mera para mera kai katholou na min to skeutese me tetio tropo eine kai pio efkolo.

XabOp3.png

QMaEp3.png

Starfish κι εγω οταν διαβασα το μήνυμα σου αυτό ηθελα να σε συμβουλέψω,μην το κάνεις.

πολυ καλα έκανες και δεν ήθελες να μπεις σε αυτή τη διαδικασία,μονο άγχος θα σου δημιουργεί,που είναι οτι χειρότερο.

ενα μωρό είναι κάτι που δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε,οσο κ να θέλουμε...

Είναι αποδεδειγμένο πως όταν το κυνηγάμε πολύ,δεν έρχεται και αυτο λογο άγχους βέβαια...

Γι'αυτο ασε τα τεστακια στην άκρη και μην το πολυσκεφτεσαι....και θα δεις πως θα έρθει πιο εύκολα.

Στο εύχομαι ολόψυχα!!!και σε όλες τις κοπέλες βέβαια!!!

Γεια σας κορίτσια!!!! Καλώς σας βρήκα!!!! Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες και σύντομα μανούλες!!! Εγώ είμαι στον 5 μήνα προσπαθειών.... Περιμένω αύριο να ΜΗΝ μου έρθουν...μακάρι!!!!

Γεια σας κορίτσια!!!! Καλώς σας βρήκα!!!! Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες και σύντομα μανούλες!!! Εγώ είμαι στον 5 μήνα προσπαθειών.... Περιμένω αύριο να ΜΗΝ μου έρθουν...μακάρι!!!!

kalosorises Tomy aurio mas les e?:)

XabOp3.png

QMaEp3.png

Κοριτσια μου γεια σας παλι, ευχαριστω για τις συμβουλες σας κατ'αρχην. Τελικα εχετε δικιο, τα τεστακια ωορρηξιας ειναι αγχωτικα, και μονο που τα βλεπω μπροστα μου αυτη την στιγμη πελαγωνω. Αφου τα πηρα ομως , θα τα δοκιμασω και απλα δεν θα ξανα παρω. Τουλαχιστον θα τα χρησιμοποιησω πιο πολυ με το σκεπτικο οτι μπορω να υπολογιζω σωστα τις γονιμες μερες μου κ οχι τοσο για το αν θα φερουν συντομα την εγκυμοσυνη .

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...