Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ατοπική δερματίτιδα, έκζεμα

Recommended Posts

Ξέχασα να σας πω ότι χρησιμοποιούσα αμυγδαλέλαιο και δεν είχα κανένα πρόβλημα....Τώρα τη βδομάδα αυτή που παρουσιάστηκε το πρόβλημα είχα βάλει ένα βιολογικό λάδι με βάση το ρόδο.... Λέτε να είναι αυτό;

Εκεί που φρίκαρα τελείως είναι που αναφέρθηκε ότι ενδέχεται να παρουσιάσει άσθμα;;;;;;

Τρελλάθηκα σας λέω και λείπει και ο σύζυγος.....Μόνη μου γμτ που θα τρέχω στους γιατρούς;;;;;;;

μην τρελενεσαι θελει καλη ενυδατωση κλεισε ένα ραντεβου στο ανδρεασ συγγρός αυτα μου είπαν και εμένα για την κόρη μου πηγα στο αγλαια κυριακού και μου είπαν δεν χρειαζεται να κάνει δερματικά τεστ μόνο χρειάζεται καλή ενυδάτωση,επειδή όμως το πρόβλημα παραμένει θα πάω μετά την άνοιξη σε μία καλή αλλεργιολόγο που έχω στο ικα και θα κάνουμε τα δερματικά τεστ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 544
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αναστασία μην τρελλαίνεσαι γιστί ακρη δεν βγάζεις, δύσκολο έως ανέφικτο να βρεις την ατία του προβλήματος. Η δερματολόγος που είχα παει την κόρη μου πέρσι μου είχε πει -και μου είχε κανει εντύπωση- ότι δεν επηρεάζει η τροφή, τα ρούχα, τα απορρυπαντικά, η σκόνη, κλπ κλπ τουλάχιστον όσον φορά στην προκληση του προβλήματος. Είναι κατι που δημιουργεί ο οργανισμός από άγνωστες αιτίες. Η μόνη λύση είναι η καλή ενυδάτωση. Το μόνο που προσέχω ιδιαίτερα είναι να μην ακουμπαει με υφάσματα που προκαλούν ερεθισμό. Από τροφές τις δίνω τα παντα, και αυγά και φράουλες κλπ κλπ και δεν έχω δει διαφορά.

Stefanako για αλλεργιολόγο που λες σου το σύστησε ο δερματολόγος ή το σκεφτηκες μόνη σου μήπως και γινει κατι; Θέλω να πω είναι απαραίτητο;

μην τρελενεσαι θελει καλη ενυδατωση κλεισε ένα ραντεβου στο ανδρεασ συγγρός αυτα μου είπαν και εμένα για την κόρη μου πηγα στο αγλαια κυριακού και μου είπαν δεν χρειαζεται να κάνει δερματικά τεστ μόνο χρειάζεται καλή ενυδάτωση,επειδή όμως το πρόβλημα παραμένει θα πάω μετά την άνοιξη σε μία καλή αλλεργιολόγο που έχω στο ικα και θα κάνουμε τα δερματικά τεστ

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Απλά δε θέλω το παιδί να πάρει κορτιζόνες και τόσο πολλά φάρμακα που διάβασα εδώ. Θα περιμένω μέχρι την Παρασκευή να δούμε πώς θα πάει και μετά θα προσπαθήσω να βρω έναν καλό παιδοαλλεργιολόγο να δούμε τι θα μου πει....

Ξέρει κανείς κάποιον εξειδικευμένο παιδίατρο στην Αθήνα;

Αναστασία μην τρελλαίνεσαι γιστί ακρη δεν βγάζεις, δύσκολο έως ανέφικτο να βρεις την ατία του προβλήματος. Η δερματολόγος που είχα παει την κόρη μου πέρσι μου είχε πει -και μου είχε κανει εντύπωση- ότι δεν επηρεάζει η τροφή, τα ρούχα, τα απορρυπαντικά, η σκόνη, κλπ κλπ τουλάχιστον όσον φορά στην προκληση του προβλήματος. Είναι κατι που δημιουργεί ο οργανισμός από άγνωστες αιτίες. Η μόνη λύση είναι η καλή ενυδάτωση. Το μόνο που προσέχω ιδιαίτερα είναι να μην ακουμπαει με υφάσματα που προκαλούν ερεθισμό. Από τροφές τις δίνω τα παντα, και αυγά και φράουλες κλπ κλπ και δεν έχω δει διαφορά.

Stefanako για αλλεργιολόγο που λες σου το σύστησε ο δερματολόγος ή το σκεφτηκες μόνη σου μήπως και γινει κατι; Θέλω να πω είναι απαραίτητο;

το σκεφτηκα μόνη μου επειδή και εγω και ο άντρας μου είμαστε αλλεργικοί είπα θα το ψαξω δεν χανω κάτι

Demi, μόλις διάβασα το μήνυμά σου για τα χαρακτηριστικά των ατοπικών παιδιών και θέλω να πω ότι η κόρη μου είναι ακριβώς έτσι! Ποιά είναι αυτή η δερματολόγος;

EIMAI θεσσαλονικη και η δερματολογος στο πανοραμα εξειδικευμενη στην ατοπικη..

αυτο που δεν καταλαβαμε κοριτσια μου ολες μας ειναι οτι ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ...θα το εχουν παντα και αναλογα με την ηλικια θα χτυπαει και αλλου..

ο δικος μου ειναι 10 μηνων και εχει 2 ροδαλα κοκκινα μαγουλακια(χαλια...)

στεναχωριεμαι που τον βλεπω ετσι αλλα το ξερω και απο το μεγαλο μου γιο...στα 3 θα φυγει απο εκει και θα παει στις κλιδωσεις απο πισω..

δεν μπορουμε να κανουμε πολλα πραγματα ..ενυδατωση κλπ κλπ

ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΛΕΜΕ........το ατιμο και απο που το κληρονομησαν δεν ξερω....

Διαφημίσεις

Καλημερα.Εχουμε κι εμεις προβλημα εκζεματος στα μαγουλα.Πιο συγκεκριμενα και τα δυο μου τα παιδια ,πρωτα ο μικρος και μετα απο 1 μηνα και η μικρη, παρουσιασαν και στα δυο μαγουλα κοκκινα ξηρα σημαδια και ο γιατρος μας εδωσε αρχικα τη fusicort η οποια ενω τη χρησιμοποιουσαμε αρκετες μερες δεν εκανε απολυτως τιποτα.Εν συνεχεια μας εδωσε την elidel η οποια επισης δεν εκανε τιποτα.Το περιεργο στη περιπτωση μας ειναι οτι τα παιδια δεν παρουσιαζουν κνυσμο που αν δεν κανω λαθος ειναι απαραιτητο συμπτωμα στην ατοπικη δερματιτιδα.

Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι εαν οντως τελικα υπαρχει καποια θεραπεια ή πασαλειβουμε τα παιδια μας με κορτιζονες και αλλα φαρμακα που μονο επιβαρυνουν τον οργανισμο τους και τιποτα περισσοτερο.

η ατοπικη δεν εχει κνησμο!!!!!!

Δηλαδή βρε Demi μου θες να πεις ότι παντα θα έχουν ευαισθησία στο δέρμα και παντα θα θέλει προσοχή, πολύ ωραία... ;(

Πάντως εμας πέρσυσι που είχε έξαρση έιχε και λίγο κνησμό και η δερματολόγος μου είχε πει ότι η ατοπική έχει κνησμό. Πώς γίνεται καθε γιατρός να λεει άλλα;

Μήπως ξέρεις από τη γιατρό σου όταν θα πλησιάζουν στην εφηβεία αν θα έχουν και ακμή;; Ξέρω ότι δεν έιναι το ίδιο με την ατοπική αλλά είναι ένας φόβος που έχω γιατι εγώ ταλαιπωρήθηκα πολλά χρόνια με ακμή και έχω κανει διάφορες θεραπείες, τα τελευταία χρόνια έχει ηρεμήσει ευτυχώς.

Απο όσα μου εχει πει και η παιδιατρος και η παιδοαλλεργιολογος η ατοπικη δερματιτιδα παντα θα ειναι εκει.. καποιες φορες θα εχει εξαρσεις και καποιες φορες υφεση.. Και σε εμενα με ειχαν ρωτησει και οι δυο γιατροι εαν εχει κνησμο το παιδι οποτε μαλλον εχει κνησμο η ατοπικη δερματιτιδα..

Οσον αφορα την ακμη δεν εχω ρωτησει τους γιατρους.

Ajnwp2.png

Δηλαδή βρε Demi μου θες να πεις ότι παντα θα έχουν ευαισθησία στο δέρμα και παντα θα θέλει προσοχή, πολύ ωραία... ;(

Πάντως εμας πέρσυσι που είχε έξαρση έιχε και λίγο κνησμό και η δερματολόγος μου είχε πει ότι η ατοπική έχει κνησμό. Πώς γίνεται καθε γιατρός να λεει άλλα;

Μήπως ξέρεις από τη γιατρό σου όταν θα πλησιάζουν στην εφηβεία αν θα έχουν και ακμή;; Ξέρω ότι δεν έιναι το ίδιο με την ατοπική αλλά είναι ένας φόβος που έχω γιατι εγώ ταλαιπωρήθηκα πολλά χρόνια με ακμή και έχω κανει διάφορες θεραπείες, τα τελευταία χρόνια έχει ηρεμήσει ευτυχώς.

Δεν ειμαι γιατρος και μεταφερω οτι μου ειπαν ολα αυτα τα χρονια και εχω καταληξει σε καποια συμπερασματα..

και στα 2 παιδια δεν ειχαμε κνησμο ,κοινως φαγουρα..η ατοπικη δερματιτιδα ειναι ενας γενικως ορος τον οποιον κακως χρησιμοποιουν καποιοι γιατροι μολις δουν μια κοκκινιλα γιατι εχει συγκεκριμενα χαρακτηριστικα.

σε καθε ηλικια διαμορφωνονται τ ασυμπτωματα και δεν εχει σχεση με την ακμη.

επαναλαμβανω οτι οτι μου ειπαν σας λεω.

Γεια σας και από εμένα.

Δυστυχώς έρχομαι στην ομάδα όχι με χαρά! Σήμερα διέγνωσε η παιδίατρος ατοπική στο μωράκι μου.

Να είναι η κωλοστολή που βάλαμε την προηγούμενη Κυριακή; Να είναι κάτι μάλλινα σκουφάκια που έφτιαχνε η πεθερά όλο το χειμώνα; Να είναι η μπανάνα που ξεκίνησα να τρώω την Τρίτη, Τετάρτη δε θυμάμαι;

Πάντως επειδή είμαι πολύ ψείρας, χρησιμοποιούσα όπως και να' χει αφρόλουτρο και σαμπουάν με καλέντουλα της βελέντα, το μωρό φορούσε μόνο βαμβακερά και μάλιστα από βιολογικό βαμβάκι.....

Έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ....Δεν το περίμενα.

Αν ξέρει κάποια κάποιο καλό παιδοαλλεργιολόγο............

για την στολη ειχα γραψει και εγω στις καταγγελιες γιατι την πηρα απο το γνωστο j...o αλλα ολε ςοι στολες ειναι συνθετικες..εγω εραψα τελικα μια ..

μολις την εβαλα την στολη απο το φτηνομαγαζο κοντεψα να τον χασω...ευτυχως ηρθε γρηγορα η εξπρεςς και του δωσαν καποια φαρμακα..αλλα τα δερματικα καναν πολυ καιρο για να φυγουν..για την ακριβεια ηταν τα χριστουγεννα που τον εντυσα αη βασιλη..

Διαφημίσεις

για την στολη ειχα γραψει και εγω στις καταγγελιες γιατι την πηρα απο το γνωστο j...o αλλα ολε ςοι στολες ειναι συνθετικες..εγω εραψα τελικα μια ..

μολις την εβαλα την στολη απο το φτηνομαγαζο κοντεψα να τον χασω...ευτυχως ηρθε γρηγορα η εξπρεςς και του δωσαν καποια φαρμακα..αλλα τα δερματικα καναν πολυ καιρο για να φυγουν..για την ακριβεια ηταν τα χριστουγεννα που τον εντυσα αη βασιλη..

Ο Χριστός και η Παναγία!!!!!!!!!!!

Μπορεί δηλαδή να είναι από αυτό ε;

Τέλος πάντων...μίλησα με τη Διευθύντρια Παιδοαλλεργιολογικού Παιδοδερματολογικού στο Συγγρό (όπως πολύ σωστά με ενθαρρύνατε να κάνω) Περιμένω ειδοποίηση, γιατί θέλω να πάω άμεσα και είναι με ραντεβού. Θέλω να το δει τώρα το παιδί να μου πει.

Το αταράξ δεν το δίνω. Μου φαίνεται πάρα πολύ βαρύ για το μωράκι μου. :cry:

Καλού κακού όμως έκλεισα ραντεβού αύριο στην παιδοδερματολόγο και στην παιδοαλλεργιολόγο του Ιασώ Παίδων....Να δούμε τι θα μου πουν....

Έχω σκάσει....

Κι εγώ το ίδιο φοβάμαι. Είναι ήδη στην εφηβεία, έχει έξαρση στην ατοπική και παρουσιάζει έντονη ακμή στην πλάτη μόνο. Το παρακολουθώ να δω την εξέλιξη. Η ατοπική είναι αλλεργία και επίσης η ακμή είναι μιά μορφή αλλεργίας. Αν το κληρονόμησε απο εσένα υπάρχει πιθανότητα.

Ευχαριστώ πολύ για την παρηγορητική απάντηση Μαριγούλα.

Μακάρι να βρεθεί από τι είναι....Μιλούσα με ένα γνωστό μικροβιολόγο και μου είπε ότι μπορεί να βρεθεί τι την πειράζει.

Τελικά η διευθύντρια του Συγγρός με δέχτηκε να πάω την Πέμπτη το απόγευμα...Πολύ καλό...Ανυπομονώ να δω πώς θα πάμε...

Κορίτσια, μιας και αναφέρατε τις στολές, ο γιος της κολλητής μου έχει βγάλει εδώ και μέρες σπυράκια στα πόδια σαν εξάνθημα και ο παιδίατρος της είπε ότι μαλλον από τη στολή προέρχονται που ακουμπούσαν τα ποδαράκια με το συνθετικό ύφασμα και ότι αυτά τα σπυράκια αργουν να φύγουν. Της έδωσε μια κρέμα που τη φτιάχνει ο φαρμακοποιός. Θέλει μεγάλη προσοχή με αυτές τις φτηνές στολές ακόμα και αν δεν έχει το παιδάκι πρόβλημα δερματικό.

Αναστασία εύχομαι να μην είναι τίποτα αλλεργικό αλλά κατι τυχαίο, πες μας νέα σας όταν πας στο γιατρό. Προς το παρόν εγώ δεν σκοπεύω να το ψάξω άλλο εφόσον δεν υπάρχει έντονο πρόβλημα και δεν παρουσιάζει αλλεργικές αντιδράσεις γενικότερα.

Επίσης κορίτσια έχω μια απορία, τα περασμένα χρόνια και παλιά που ήμασταν εμείς παιδιά δεν είχα ακούσει ποτέ για ατοπική δερματίτιδα και τωρα τα μισά μωρά έχουν ατοπική. Πως γίνεται αυτό;

Κορίτσια, μιας και αναφέρατε τις στολές, ο γιος της κολλητής μου έχει βγάλει εδώ και μέρες σπυράκια στα πόδια σαν εξάνθημα και ο παιδίατρος της είπε ότι μαλλον από τη στολή προέρχονται που ακουμπούσαν τα ποδαράκια με το συνθετικό ύφασμα και ότι αυτά τα σπυράκια αργουν να φύγουν. Της έδωσε μια κρέμα που τη φτιάχνει ο φαρμακοποιός. Θέλει μεγάλη προσοχή με αυτές τις φτηνές στολές ακόμα και αν δεν έχει το παιδάκι πρόβλημα δερματικό.

Αναστασία εύχομαι να μην είναι τίποτα αλλεργικό αλλά κατι τυχαίο, πες μας νέα σας όταν πας στο γιατρό. Προς το παρόν εγώ δεν σκοπεύω να το ψάξω άλλο εφόσον δεν υπάρχει έντονο πρόβλημα και δεν παρουσιάζει αλλεργικές αντιδράσεις γενικότερα.

Επίσης κορίτσια έχω μια απορία, τα περασμένα χρόνια και παλιά που ήμασταν εμείς παιδιά δεν είχα ακούσει ποτέ για ατοπική δερματίτιδα και τωρα τα μισά μωρά έχουν ατοπική. Πως γίνεται αυτό;

Ευχαριστώ Μαριγούλα! Και εγώ έχω πολλή αγωνία να δούμε τι θα μου πει...Μάλιστα θα ήθελα να τη συμβουλευτώ πώς θα εισάγω τις τροφές αν τελικά προκύψει ότι είναι ατοπική. (σύμφωνα πάντα με τη γνώμη της παιδιάτρου μου) Όπως και να έχει θα σου-σας πω νεότερα αύριο το βράδυ. Προς το παρόν το μωρό κοιμάται ήσυχα. Έχει μια μικρή γκρίνια βέβαια...τα σπυράκια υποχώρησαν προς τα πλευρά.

Καληνύχτα σε όλες τις μανούλες!

Διαφημίσεις

Κορίτσια, καλημέρα σας! Έχω καλά νέα! Τελικά δεν ήταν τίποτα. Η γιατρός είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να είναι ατοπική γιατί έφυγαν πάρα πολύ γρήγορα και εύκολα. Το δέρμα της το είδε άψογο και μου είπε κανένα πρόβλημα!

Άρα, η παιδίατρος η απλή έπεσε τόσο έξω; Και έδωσα του παιδιού αταράξ χωρίς λόγο; ΄

Αλλάζω παιδίατρο με τη μία.

Δεν ειμαι γιατρος και μεταφερω οτι μου ειπαν ολα αυτα τα χρονια και εχω καταληξει σε καποια συμπερασματα..

και στα 2 παιδια δεν ειχαμε κνησμο ,κοινως φαγουρα..η ατοπικη δερματιτιδα ειναι ενας γενικως ορος τον οποιον κακως χρησιμοποιουν καποιοι γιατροι μολις δουν μια κοκκινιλα γιατι εχει συγκεκριμενα χαρακτηριστικα.

σε καθε ηλικια διαμορφωνονται τ ασυμπτωματα και δεν εχει σχεση με την ακμη.

επαναλαμβανω οτι οτι μου ειπαν σας λεω.

ατοπικη δερματιτιδα ειναι ενας γενικως ορος τον οποιον κακως χρησιμοποιουν καποιοι γιατροι μολις δουν μια κοκκινιλα

ΣTO ειπα ..δεν στο ειπα?Δοξα το θεο ολα καλα λοιπον...

EIMAI θεσσαλονικη και η δερματολογος στο πανοραμα εξειδικευμενη στην ατοπικη..

αυτο που δεν καταλαβαμε κοριτσια μου ολες μας ειναι οτι ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ...θα το εχουν παντα και αναλογα με την ηλικια θα χτυπαει και αλλου..

ο δικος μου ειναι 10 μηνων και εχει 2 ροδαλα κοκκινα μαγουλακια(χαλια...)

στεναχωριεμαι που τον βλεπω ετσι αλλα το ξερω και απο το μεγαλο μου γιο...στα 3 θα φυγει απο εκει και θα παει στις κλιδωσεις απο πισω..

δεν μπορουμε να κανουμε πολλα πραγματα ..ενυδατωση κλπ κλπ

ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΛΕΜΕ........το ατιμο και απο που το κληρονομησαν δεν ξερω....

demi ενδιαφέρομαι κι εγώ γι' αυτήν τη γιατρό, σου έχω στείλει πμ. Ευχαριστώ.

Και εμείς στο κλαμπ.

Χρησιμοποιούμε Atoprel της Frezyderm (κρέμα και καθαριστικό). Το προσωπακι που έχει το κυρίως πρόβλημα το καθαρίζω αρχικά με θαλασσινό νερό και μετά βάζω Atoprel.

Είναι 2 μέρες που ξεκίνησα τη θεραπεία, πάμε πάρα πολύ καλά.

Το πρόβλημα με την ατοπική δερματίτιδα είναι γενετικό.

Στην περίπτωσή μας αλλεργία είχε ο μπαμπας (μάτια/δέρμα).

Απλώς ένας παράγοντας πυροδότησε την αλλεργία (η οποία εκδηλώνεται συνήθως μετά τον 3ο μήνα).

Για τον παράγοντα ψαχνόμαστε, αλλά προληπτικά:

-τέρμα τα μαλακτικά, διπλό ξέβγαλμα στο πλυντήριο

-Έκοψα από τη διατροφή μου ξηρούς καρπούς, θαλασσινά, γάλα κλπ

-πέταξα μια ζακέτα που φόραγα σπίτι γιατί ήταν σαν το χνουδωτό στα λούτρινα

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

η ατοπικη δεν εχει κνησμο!!!!!!

Κορίτσια η ατοπικη έχει κνησμό και μάλιστα πολύ έντονο (τουλάχιστον στην δικιά μας περίπτωση).. Η δικιά μου εμφάνισε την ατοπική από 40 ημερών. Απο τότε έχουμε περάσει όλα τα στάδια.. Αρχισε στο πρόσωπο με σπυράκια και κοκκινίλες, στην πλάτη, την κοιλιά και τώρα έχουμε στις κλειδώσεις των ποδιών..Ο κνησμός της, είναι τόσο εντόνος που ματώνει συνέχεια τα πόδια της από την φαγούρα..

Η δικιά μου τώρα δεν δεχεται και την κρέμα καθολου και είμαστε συνεχως στα μαυρα μας τα χαλια

Δείτε και εδώ

http://www.allergy.org.gr/patients_info/atopiki.asp

Και εμείς στο κλαμπ.

Χρησιμοποιούμε Atoprel της Frezyderm (κρέμα και καθαριστικό). Το προσωπακι που έχει το κυρίως πρόβλημα το καθαρίζω αρχικά με θαλασσινό νερό και μετά βάζω Atoprel.

Είναι 2 μέρες που ξεκίνησα τη θεραπεία, πάμε πάρα πολύ καλά.

Το πρόβλημα με την ατοπική δερματίτιδα είναι γενετικό.

Στην περίπτωσή μας αλλεργία είχε ο μπαμπας (μάτια/δέρμα).

Απλώς ένας παράγοντας πυροδότησε την αλλεργία (η οποία εκδηλώνεται συνήθως μετά τον 3ο μήνα).

Για τον παράγοντα ψαχνόμαστε, αλλά προληπτικά:

-τέρμα τα μαλακτικά, διπλό ξέβγαλμα στο πλυντήριο

-Έκοψα από τη διατροφή μου ξηρούς καρπούς, θαλασσινά, γάλα κλπ

-πέταξα μια ζακέτα που φόραγα σπίτι γιατί ήταν σαν το χνουδωτό στα λούτρινα

Rea καλησπερα....επειδη ξερω οτι θηλαζεις....δες αυτο...μπορει να σε ενδιαφερει.....και οποια αλλη κοπελα θελει φυσικα! :)

τα ειχα διαβασει περι κνησμου και για αυτο δεν πιστεψα οτο ηταν ατοπικη..Αλλα τελικα μου ειπαν οτι η ατοπικη αναλογα με την μορφη της εχει η δεν εχει κνησμο..

τι να πω και εγω μ ετο θεμα εχω τρελλαθει και μου ειπαν οτι στην γαλλια εχει εξειδικευμενο κεντρο για ατοπικα ατομα..

ειδα τα εισιτηρια και συμφερει πιο πολυ να παμε γαλλια παρα Αθηνα..το σκεφτομαι σοβαρα να παμε..

Rea καλησπερα....επειδη ξερω οτι θηλαζεις....δες αυτο...μπορει να σε ενδιαφερει.....και οποια αλλη κοπελα θελει φυσικα! :)

Καλό!!!

Ευχαριστώ Ράννια μου, ευτυχώς στη γειτονιά (Αγ Στέφανος/Σταμάτα) έχει πολλά φαρμακεία, ε, κάποιο θα μου φτιάξει τη κρεμούλα.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

βρε κοριτσια ,ειναι οντως ατοπικη δερματιτιδα αυτο που εχουν τα παιδια σας?

σε ποσους γιατρους πηγατε?τι ειδικοτητας?

ειμαι λιγο δυσπιστη το ξερω αλλα μηπως δεν ειναι και σας αποπροσανατολιζουν?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...