Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Edit admin γιατρος

eva1977

Recommended Posts

Θα ηθελα κι εγω να αναφερω οτι ο edit admin είναι εκπληκτικος γιατρος και επιστημονας μα πανω απ'ολα άνθρωπος και τον ευχαριστω πολυ για τα 2 υπεροχα παιδια που με βοηθησε να εχω.

Επίσης να διευκρινίσω ότι πλεον συνεργαζεται με το edit adminαπο το οποίο έχω τις καλυτερες εντυπωσεις ύστερα από την πρωτη μου επίσκεψη για μια μικρη επέμβαση που χρειαστηκε να κανω.

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 68
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα σας πω την εμπειρία μου απο τον συγεκριμενο γιατρό ,προσφατα,τον γεναρη του 2010!!

εμεινα εγκυος και πηγα...αφου περιμενα στην αναμονη,αν και είχα κλεισει ραντεβου,περιπου 1μιση ωρα....

ολα καλα στο πρωτο ραντεβού...γνωριζω και τη μαια του...

μετα απο δεκα μερες περιπου πριν το 2 ραντεβού βλεπω λιγο αιμα...τηλεφωνω στη μαια πανικοβλητη και μου λει οτι είναι πολυ φυσιολογικο..είναι επειδη αλλαζει ο μηνας!!!και μου το κλεινει!!!

να μην τα πολυλογώ,την πηρα 3 φορες και στο τελος αναγκαστηκε να μου κλεισει ραντεβου την ιδια μερα γιατι της ειπα οτι ειμαι 35 και δεν με παιρνει να ρισκαρω!!!

πηγα την ιδια μερα ,κατοπιν δικιας μου επιμονης και διαγνώστηκε παλλινδρομη κυηση!!!την επόμενη μπηκα για επέμβαση!!αν ειχα ακουσει τη μαια θα ειχα το εμβρυο νεκρο μεσα μου μεχρι το επόμενο ραντεβου..

ο edit admin με ενημέρωσε για την επεμβαση χωρις να μου πει τιποτα για το αν πρεπει να πιω η να φαω κατι...ετσι επειδη ειχα φαει ενα κουλουρακι το πρωι με βαλανε να περιμένω 4 ωρες!!!καμια ενημέρωση!!!

αυτα,τα συμπερασματα δικα σας!!

φιλια σε ολες!!!

• 2 months later...

Παρακαλώ τις κοπέλες που έχουν τον edit admin γιατρό ή τον είχαν να μου γράψουν αν είναι ικανοποιημένες. edit admin;; Έμειναν ευχαριστημένες;; Θέλω να γεννήσω στο edit admin, αν ξέρουν και άλλο γιατρό αλλά κυρίως ΑΝΘΡΩΠΟ να μου τον αναφέρουν έστω σε π.μ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Edit admin. Προσωπική εμπειρία δεν έχω μ΄αυτόν τον γιατρό. Αλλά άκουσα για την θέση που έχει στη συγκεκριμένη κλινική γιατι κι εγώ εκεί γέννησα πριν έναν μήνα με άλλον γιατρό όμως.

edit admin . Προσωπική εμπειρία δεν έχω μ΄αυτόν τον γιατρό. Αλλά άκουσα για την θέση που έχει στη συγκεκριμένη κλινική γιατι κι εγώ εκεί γέννησα πριν έναν μήνα με άλλον γιατρό όμως.

Mε ποιόν γιατρό;; Ευχαριστημένη;;

Διαφημίσεις

edit admin. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη. Μου έχει συμπεριφερθεί πολύ καλά και είχα και πολύ καλές συστάσεις απο πολλούς. Τον θεωρώ πάνω απ'όλα άνθρωπο και μετά επιστήμονα που δίνει κουράγιο και στήριξη οταν τον χρειάζεσαι. Έχω πολλά περιστατικά που μου συνέβησαν για να αποδείξω πόσο άνθρωπος είναι. Απο την άλλη είναι λίγο δύσκολο για μένα να συστήσω γιατρό γιατι η εντύπωση που αφήνει ο εκάστοτε γιατρός είναι καθαρά προσωπική κι επειδή αφορά σημαντικό κομμάτι της ζωής μας..... καταλαβαίνεις..... Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι οτι "εμένα με καλύπτει".

edit admin. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη. Μου έχει συμπεριφερθεί πολύ καλά και είχα και πολύ καλές συστάσεις απο πολλούς. Τον θεωρώ πάνω απ'όλα άνθρωπο και μετά επιστήμονα που δίνει κουράγιο και στήριξη οταν τον χρειάζεσαι. Έχω πολλά περιστατικά που μου συνέβησαν για να αποδείξω πόσο άνθρωπος είναι. Απο την άλλη είναι λίγο δύσκολο για μένα να συστήσω γιατρό γιατι η εντύπωση που αφήνει ο εκάστοτε γιατρός είναι καθαρά προσωπική κι επειδή αφορά σημαντικό κομμάτι της ζωής μας..... καταλαβαίνεις..... Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι οτι "εμένα με καλύπτει".

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες Ζina. Θα συμφωνήσω βέβαια πως ο γιατρός είναι και λίγο θέμα χημείας.

Διαφημίσεις

Vaginal Birth After Ceasarean VBAC ,δηλ φυσιολογικο τοκετο μετα απο καισαρικη. Πολλα ζηταω ε;

Νομιζω οτι δεν κανει, αλλα κραταω μια επιφυλαξη γιατι δεν μου το ειπε ο ιδιος ο γιατρος αλλα η μαια. Για την ακριβεια μου ειπε οτι δεν θελουν να κανουν φυσιολογικο τοκετο μετα την καισαρικη ανεξαρτητα απο το ποσα χρονια εςχουν περασει, επειδη υπαρχει κινδυνος να ανοιξουν τα εσωτερικα ραμματα με αποτελεσμα να υποστει μεγαλο κινδυνο η γυναικα. Ποτε δεν μπορουν να πουν με βεβαιοτητα οτι εχουν επουλωθει πληρως και οτι δεν θα υπαρξει κινδυνος. αυτα μου τα ειπε η μαια μου.

Κατακαβα..Κριμα πάντως γιατι ξερω απο συγγενη μου ότι είναι πολυ καλος χειρουργος και σκεφτομουν να τον επισκεφτω για το επομενο παιδι.Σε ευχαριστω για την πληροφορια.

• 2 months later...

Εγώ έχω κάνει έναν τοκετό με τον κύριο edit admin. Με περίμενε 9 ώρες να γεννήσω φυσιολογικά γιατί το επιθυμούσα. Ο ίδιος δεν έδειξε ποτέ να προωθεί Κ.Τ παρά μόνο όταν ήδη είχαν περάσει 5 ώρες που είχα διαστολή 3 και δεν μεγάλωνε με τίποτα. Θυμάμαι ότι ήρθε νωρίς το πρωί και μου είπε "αν χρειαστείς επισκληρίδιο, πες μου" και μάλλιστα με πείραζε λέγοντας ότι οι Ηπειρώτισσες είναι σκληρές από τη φύση τους κι αντέχουν (είναι και ο ίδιος από την Ήπειρο). Τελικά μετά από 1-1.5 ώρες μου είπε ότι θα έμπαινε για ένα χειρουργίο στη διπλανή αίθουσα και ότι θα επέστρεφε σε 15 με 20 λεπτά. Είδε τη θέση του μωρού και με συμβούλευσε να κάνουμε επισκληρίδιο γιατί υπήρχε πιθανότητα να κάνουμε Κ.Τ και ότι σε αυτήν την περίπτωση θα ήταν κρίμα να υποστώ τους πόνους και έπειτα να την κάνω. Επίσης μου είπε ότι αν δεν είχα σημαντική διαστολή όταν γυρίσει θα έπρεπε να κάνουμε ΚΤ. Επέστρεψε, είχα κατά έναν περίεργο τρόπο φτάσει στα 7 και τότε λόγω άσχημης θέσης του μικρού μου, γύρισε ο ίδιος το μωρό ώστε να γεννήσω φυσιολογικά. 5.15 το απόγευμα φωνάζει μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων (μέτρησα 7-8 άτομα γύρω μου) και ανακοινώνει στο σύζυγό μου ότι αν θέλει να μείνει δίπλα μου, θέλει κουράγιο γιατί δεν θα είναι απλό. Απαντάει "ναι" και την ίδια στιγμή΄, ο edit admin φωνάζει "πάμε, έχουμε πολύ δύσκολο τοκετό"! 6 παρα είκοσι (με εμβρυουλκία) άκουσα το κλάμα του μικρού μου. Λίγα λεπτά μετά, στην αίθουσα ανάνηψης μου είπε ένας νοσηλευτής "αν δεν ήταν αυτός ο Γιατρός δεν θα γινόταν αυτό που έγινε". Η πρώτη λέξη του γιατρού μου όταν με είδε ήταν "αυτός ο μικρός θα γίνει μεγάλος άνθρωπος μια μέρα. Πρώτη φορά βλέπω παιδί την ώρα που βγαίνει να με κοιτάζει κατάματα". Δεν ξέρω αν ο μικρός θα γίνει ποτέ τόσο σπουδαίος. Το σίγουρο είναι ότι ο γιατρός edit admin είναι σπουδαίος ΙΑΤΡΟΣ! Και όταν από τους τραυματισμούς του εβρυούλκου ήταν αδύνατο να καθήσω ή να αυτοεξυπηρετηθώ, μου είπε "δεν έχει διαφορά από την καισαρική - στην κοιλιά σου θα έκανα τομή, τώρα οι τομές είναι από κάτω και μάλλιστα ακατάστατα". Πάντως να ξέρετε, ότι τον αποκαλούν "ράφτη" και "καλλιτέχνη" για την ταχύτητα και την τεχνική τους στις ΚΤ. 'Ισως να μην ήταν κακή ιδέα να είχα κάνει. Πάντως, ο ίδιος δεν την προώθησε ποτέ.

2 παιδιά με το edit admin και ποτέ δεν με πίεσε για καισαρική. Όταν του είπα σταράτα για τη φήμη του ως γιατρός καισαρικής, μου έδειξε στατιστικά που κρατάει για τις γέννες του και μου είπε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό είναι με φυσιολογικό.

Επειδή είναι πολύ καλός χειρουργός νομίζω ότι πολλές που διστάζουν να περιμένουν πολύ για τον φυσιολογικό επιλέγουν την καισαρική: και σε αυτό είναι super! ούτε ορούς και σηκώνεσαι άμεσα.

Τέλος, επειδή εγώ έκανα καισαρική στο πρώτο και θα γεννούσα το δεύτερο πριν από τους 18 μήνες μου είπε ότι πρέπει να κάνω καισαρική. ΟΜΩΣ μου είπε ότι θα πήγαινα για φυσιολογικό στην περίπτωση που άφηνα λίγο περισσότερο χρόνο από την πρώτη καισαρική.

Για το θέμα του κόστους δεν γνωρίζω άλλους για να συγκρίνω. Αλλά ως μαιευτήρας - γυναικολόγος τον συνιστώ ανεπιφύλακτα, σε αυτές βέβαια που δε φοβούνται το παραμικρό και δε ζητάνε pampering από τον γιατρό τους... γιατί λέει λίγα και όταν πρέπει. Όταν δεν υπάρχει λόγος, η επίσκεψη είναι ρουτίνας.

Νομιζω οτι δεν κανει, αλλα κραταω μια επιφυλαξη γιατι δεν μου το ειπε ο ιδιος ο γιατρος αλλα η μαια. Για την ακριβεια μου ειπε οτι δεν θελουν να κανουν φυσιολογικο τοκετο μετα την καισαρικη ανεξαρτητα απο το ποσα χρονια εςχουν περασει, επειδη υπαρχει κινδυνος να ανοιξουν τα εσωτερικα ραμματα με αποτελεσμα να υποστει μεγαλο κινδυνο η γυναικα. Ποτε δεν μπορουν να πουν με βεβαιοτητα οτι εχουν επουλωθει πληρως και οτι δεν θα υπαρξει κινδυνος. αυτα μου τα ειπε η μαια μου.

Για αυτό πριν προβείς στην διαδικασία φυσιολογικού τοκετού μετά από κ.τ. κάνεις υπερηχογράφημα στην τομή για να δουν σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Πάντως αφού διάβασα όλο το ποστ κατάλαβα ότι είμαι ίσως η μοναδική εδώ μέσα που τον ΑΛΛΑΞΑ!!!! Δεν ξέρω αν προωθεί τον φ.τ. μιας που εγώ τον άλλαξα πολύ νωρίτερα.

Κατά ενα περίεργο τρόπο τον είχα γιατρό μου για 3 χρόνια, ΣΕ ΟΛΕΣ τις επισκέψεις που πήγαινα είτε έκτακτες είτε προκαθορισμένες ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΟΤΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ(χρήματα). Το χειρότερο είναι πως δεν με άγγιζε μόνο ιατρικά, ούτε με κοιτούσε όπως γιατρός ασθενή. Το θέμα είναι ότι επειδή είμαι καλοδιάθετος άνθρωπος (μάλλον κάνω τον ύπνο του δικαίου) και ήμουν πιο μικρή τότε (18 χρονών) άργησα να καταλάβω τι παίζει. Ελπίζω να μην σας άγχωσα αλλά και στο παρελθόν είχα διαβάσει το ποστ και είχα πει να μην αναφερθώ, μετά όμως θεώρησα ότι καλό είναι να ενημερωνόμαστε και για τα θετικά και για αρνητικά.

O5X4p2.png 

Διαφημίσεις

Το χειρότερο είναι πως δεν με άγγιζε μόνο ιατρικά, ούτε με κοιτούσε όπως γιατρός ασθενή. Το θέμα είναι ότι επειδή είμαι καλοδιάθετος άνθρωπος (μάλλον κάνω τον ύπνο του δικαίου) και ήμουν πιο μικρή τότε (18 χρονών) άργησα να καταλάβω τι παίζει.

Τι εννοείς με το παραπάνω ??? Πως σε άγγιζε και πως σε κοιτούσε δηλαδή ? Και γιατί αναφέρεις ότι δεν σου έπαιρνε ποτέ χρήματα και το συνδυάζεις αυτό με το παραπάνω ?

Το χειρότερο είναι πως δεν με άγγιζε μόνο ιατρικά, ούτε με κοιτούσε όπως γιατρός ασθενή. Το θέμα είναι ότι επειδή είμαι καλοδιάθετος άνθρωπος (μάλλον κάνω τον ύπνο του δικαίου) και ήμουν πιο μικρή τότε (18 χρονών) άργησα να καταλάβω τι παίζει.

Τι εννοείς με το παραπάνω ??? Πως σε άγγιζε και πως σε κοιτούσε δηλαδή ? Και γιατί αναφέρεις ότι δεν σου έπαιρνε ποτέ χρήματα και το συνδυάζεις αυτό με το παραπάνω ?

Δεν το συνδυάζω με το παραπάνω. Είναι άσχετο απλά σκέφτηκα να το αναφέρω. Καλό ειναι να γνωρίζουμε. Όσο για το τρόπο που με άγγιζε ήταν λίγο περίεργος, πως να το πω .......... με υπονοούμενο;

O5X4p2.png 

Δεν το συνδυάζω με το παραπάνω. Είναι άσχετο απλά σκέφτηκα να το αναφέρω. Καλό ειναι να γνωρίζουμε. Όσο για το τρόπο που με άγγιζε ήταν λίγο περίεργος, πως να το πω .......... με υπονοούμενο;

Μου κάνει τρομερή εντύπωση αυτό που αναφέρεις. Ακόμη κι αν είχε κάποια τέτοια πρόθεση, πάντα όταν εξετάζει έχει κάποια μαία στο εξεταστήριο και δεν είναι ποτέ μόνος. Τον έχω γιατρό πάνω από 20 χρόνια και ουδέποτε μου έχει δώσει τέτοια εντύπωση. Αντίθετα τον θεωρώ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ σοβαρό και μετρημένο άνθρωπο αλλά και με έξυπνο χιούμορ όταν αυτό χρειάζεται. Οσον αφορά τις γνώσεις του, την εμπειρία του και τον επαγγελματισμό του πιστεύω, αν όχι ότι είναι μοναδικός, είναι από τους ελάχιστους γυναικολόγους-χειρούργους που υπάρχουν σήμερα. Και δεν είναι μόνο δική μου άποψη αυτή.

Μου κάνει τρομερή εντύπωση αυτό που αναφέρεις. Ακόμη κι αν είχε κάποια τέτοια πρόθεση, πάντα όταν εξετάζει έχει κάποια μαία στο εξεταστήριο και δεν είναι ποτέ μόνος. Τον έχω γιατρό πάνω από 20 χρόνια και ουδέποτε μου έχει δώσει τέτοια εντύπωση. Αντίθετα τον θεωρώ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ σοβαρό και μετρημένο άνθρωπο αλλά και με έξυπνο χιούμορ όταν αυτό χρειάζεται. Οσον αφορά τις γνώσεις του, την εμπειρία του και τον επαγγελματισμό του πιστεύω, αν όχι ότι είναι μοναδικός, είναι από τους ελάχιστους γυναικολόγους-χειρούργους που υπάρχουν σήμερα. Και δεν είναι μόνο δική μου άποψη αυτή.

Δεν αντιλέγω πως είναι εξαιρετικός γιατρός και όσο αφορά την μαία που ανέφερες, την τότε Ελένη δεν ξέρω αν είναι ακόμα αλλά τα χρόνια που εγώ πήγαινα ήταν η ίδια μέσα στο ιατρείο μπαινοέβγαινε δεν ήταν καθόλι την διάρκεια της εξέτασης (Βέβαια την περισσότερη ήταν). Μπορεί όντως να είμαι και η μοναδική περίπτωση.

O5X4p2.png 

Για αυτό πριν προβείς στην διαδικασία φυσιολογικού τοκετού μετά από κ.τ. κάνεις υπερηχογράφημα στην τομή για να δουν σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Πάντως αφού διάβασα όλο το ποστ κατάλαβα ότι είμαι ίσως η μοναδική εδώ μέσα που τον ΑΛΛΑΞΑ!!!! Δεν ξέρω αν προωθεί τον φ.τ. μιας που εγώ τον άλλαξα πολύ νωρίτερα.

Κατά ενα περίεργο τρόπο τον είχα γιατρό μου για 3 χρόνια, ΣΕ ΟΛΕΣ τις επισκέψεις που πήγαινα είτε έκτακτες είτε προκαθορισμένες ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΟΤΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ(χρήματα). Το χειρότερο είναι πως δεν με άγγιζε μόνο ιατρικά, ούτε με κοιτούσε όπως γιατρός ασθενή. Το θέμα είναι ότι επειδή είμαι καλοδιάθετος άνθρωπος (μάλλον κάνω τον ύπνο του δικαίου) και ήμουν πιο μικρή τότε (18 χρονών) άργησα να καταλάβω τι παίζει. Ελπίζω να μην σας άγχωσα αλλά και στο παρελθόν είχα διαβάσει το ποστ και είχα πει να μην αναφερθώ, μετά όμως θεώρησα ότι καλό είναι να ενημερωνόμαστε και για τα θετικά και για αρνητικά.

8 χρονια που τον εχω γιατρο δεν εχει αφησει το παραμικρο υπονοουμενο οτι δεν σε παρακολουθει ως ασθενη. Οχι μονο απο την δικη μου πλευρα αλλα και απο άλλες κοπέλες που τους τον εχω συστησει. Συμφωνω σε ολα οσα λεει η GEOΕLI, κι οσο για τις μαιες ουτε μια φορα σε εξεταση δεν εμεινα μονη με τον γιατρο, παντα υπηρχε μαια. Κι αν οπως λες ειδες μια διαφορετικη συμπεριφορα θα μπορουσες να τον καταγγειλεις στον ιατρικο συλλογο κι οχι απλα να τον αλλαξεις.

Δεν αντιλέγω πως είναι εξαιρετικός γιατρός και όσο αφορά την μαία που ανέφερες, την τότε Ελένη δεν ξέρω αν είναι ακόμα αλλά τα χρόνια που εγώ πήγαινα ήταν η ίδια μέσα στο ιατρείο μπαινοέβγαινε δεν ήταν καθόλι την διάρκεια της εξέτασης (Βέβαια την περισσότερη ήταν). Μπορεί όντως να είμαι και η μοναδική περίπτωση.

Η Ελενη δουλευει ακομη εκει!!

8 χρονια που τον εχω γιατρο δεν εχει αφησει το παραμικρο υπονοουμενο οτι δεν σε παρακολουθει ως ασθενη. Οχι μονο απο την δικη μου πλευρα αλλα και απο άλλες κοπέλες που τους τον εχω συστησει. Συμφωνω σε ολα οσα λεει η GEOΕLI, κι οσο για τις μαιες ουτε μια φορα σε εξεταση δεν εμεινα μονη με τον γιατρο, παντα υπηρχε μαια. Κι αν οπως λες ειδες μια διαφορετικη συμπεριφορα θα μπορουσες να τον καταγγειλεις στον ιατρικο συλλογο κι οχι απλα να τον αλλαξεις.

Ήμουν μόλις 18-20 χρονών, δεν νομίζω πως σ' αυτήν την ηλικία θα το σκεφτόμουνα έτσι, τώρα ίσως και να το έκανα γιατί είμαι μητέρα και βλέπω τα πράγματα διαφορετικά.

Και επίσης την τελευταία φορά που χρειάστηκε να με δει γυναικολόγος και ο ίδιος δεν είχε ραντεβού όσο έκτακτη και αν ήταν η περιπτώση μου (εσπευσμένο χειρουργείο) με είδε ο κ. Σύλλας που συστεγαζόνταν τα γραφεία τους (δεν ξέρω αν ακόμα είναι έτσι), ο οποίος ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΤΑΤΟΣ, πολύ θα ενδιαφέρε να να συνεχίσω μαζί του, αλλά όπως είπα ήμουν πιο μικρή και ντρεπόμουν να τον αλλάξω έτσι και να παώ στον συναδελφό του.

O5X4p2.png 

• 4 εβδομάδες μετά...

Εγω προσωπικά δεν έχω κάνει εξωσωματική με τον κο edit admin. Εχει κάνει μία φίλη μου και είχε επιτυχία με τη δεύτερη φορά. Εμεινε απόλυτα ικανοποιημένη γιατί τόσο ο γιατρός όσο και οι συνεργάτες του της φέρθηκαν άψογα και ανθρώπινα. Την πρώτη μάλιστα φορά που δεν τα κατάφερε δεν της πήρε καθόλου χρήματα, πλήρωσε μόνο τα έξοδα των φαρμάκων.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...