Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

sleeping bag (υπνόσακος)

mariam

Recommended Posts

Ευχαριστώ miriki θα το κοιτάξω . Αυτός που εχω τώρα είναι μάρκας ΗΡΑ και εχει ενα κακό , το φερμουάρ εκεί που κλείνει , εχει πληγώσει την μικρή . Απο τοτε που το ανακάλυψα βέβαια της βάζω και μια σαλιάρα απο μέσα , αλλα δεν είναι και οτι καλύτερο .

JJBjp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 287
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Την είχα πατήσει κι εγώ έτσι και το "έπιανα" με λευκοπλαστ. Φέτος όμως έχουν προσθέσει ένα τριγωνάκι υφάσματος και είναι ΟΚ μαλακό μαλακό.

Σε ποια μάρκα αναφέρεσαι ?

JJBjp3.png

Ευχαριστώ miriki θα το κοιτάξω . Αυτός που εχω τώρα είναι μάρκας ΗΡΑ και εχει ενα κακό , το φερμουάρ εκεί που κλείνει , εχει πληγώσει την μικρή . Απο τοτε που το ανακάλυψα βέβαια της βάζω και μια σαλιάρα απο μέσα , αλλα δεν είναι και οτι καλύτερο .

να σου πω και εγω αυτος που πηρα απο το ΗΡΑ περυσι μου εκανε και εμενα το ιδιο..τα εκοψα τα δοντακια εκει και το εραψα λιγο..κριμα τα λεφτα που δινουμε μερικες φορες

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...

κι εμεις απο ικεα πηραμε εναν δοκιμαστικα (μην κλαιμε και τα λεφτα μας) και μια χαρα κοιμαται τελικα...

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Πήραμε έναν απλό υπνόσακο (χωρίς ποδαράκια) από το mama's & papa's 2,5 tog. Είναι λεπτός και ανάλαφρος και κρατάει μια χαρά το Ηλεκτράκι (χωρίς πόδια-κάνει σακούλα το κάτω μέρος).

Μας είχαν φερει με πολύ αγάπη δώρο έναν υπνόσακο ο οποίος όμως θα μας χρησίμευε μόνο αν κοιμόμασταν στο ύπαιθρο με -10βαθμούς.

Ρωτήστε και τον παιδίατρο, το παιδί δεν πρέπει να ζεσταίνεται πολύ (ούτε να κρυώνει).

Α, 2 πλεονεκτηματα του υπνόσακου πολύ βασικά για μένα:

1. Το Ηλεκτράκι κοιμάται ανάσκελα

2. Δεν κινδυνεύει να σκεπαστεί το μουτράκι του

Και τα 2 αυτα χαρακτηριστικα προστατεύουν πολύ από τον αιφνίδιο θάνατο (μακριά από εμάς)

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

κι εμεις απο ικεα πηραμε εναν δοκιμαστικα (μην κλαιμε και τα λεφτα μας) και μια χαρα κοιμαται τελικα...

Είναι πολύ ωραίοι, τους είδα. Απλά όταν έψαχνα είχε μόνο 1 ή 1,5 tog (δεν θυμάμαι ακριβώς)

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

• 1 month later...

Καλημέρα!

Θα ήθελα να ρωτήσω τα κορίτσια που χρησιμοποιούν τον υπνόσακο ΩΜΕΓΑ με τα ποδαράκια, προτιμάτε αυτόν με τις πατούσες ή αυτόν χωρίς πατούσες?

pj9gp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Θα ήθελα να ρωτήσω τα κορίτσια που χρησιμοποιούν τον υπνόσακο ΩΜΕΓΑ με τα ποδαράκια, προτιμάτε αυτόν με τις πατούσες ή αυτόν χωρίς πατούσες?

Εμείς παίρνουμε αυτόν με τις πατούσες

azHYp2.png

vwuep3.png

Αυτόν με την πατούσα προτιμώ κι εγώ (άσχετα αν δεν βρίσκω στην περιοχή μου:(), όμως δεν έχω καταλάβει την "ύπαρξη" των άλλων. Μήπως είναι πιο πρακτικοί κάπου που δεν γνωρίζω?:D

pj9gp2.png

Αυτόν με την πατούσα προτιμώ κι εγώ (άσχετα αν δεν βρίσκω στην περιοχή μου:(), όμως δεν έχω καταλάβει την "ύπαρξη" των άλλων. Μήπως είναι πιο πρακτικοί κάπου που δεν γνωρίζω?:D

Ίσως περπατάει πιο άνετα στο σπίτι με αυτόν χωρίς πατούσες ... τι να πω ... δεν ξέρω. Πάντως αυτός με τις πατούσες ζεσταίνει καλύτερα.

azHYp2.png

vwuep3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...