Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τι γίνεται με την γονική άδεια στην περίπτωση διδύμων?

Recommended Posts

Η δημοσίευση θέλει κάποιο χρόνο. Το αποτέλεσμα το ξέρεις όμως, έτσι;

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 650
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η δημοσίευση θέλει κάποιο χρόνο. Το αποτέλεσμα το ξέρεις όμως, έτσι;

Όχι δεν το ξέρω. Μου είπε ο δικηγόρος ότι κανένας δεν το ξέρει μέχρι να δημοσιευτεί.

Η δική μου απόφαση βγήκε σε 3 μήνες ( επαρχεία). Νομίζω ότι θεωρείτε σύντομα και είμαστε από τις τυχερές.

Άρα έτσι γίνεται! Η δικιά μου εκδικάστηκε στη Σύρο.

Είμαι και εγώ διδυμομάνα και ενδιαφέρομαι για δεύτερο 9μηνο. Μένω στην Πάτρα θα ήθελα την βοήθειά σας αν κάποια γνωρίζει κάποιον δικηγόρο που να γνωρίζει το θέμα. Εύχομαι σύντομα ο νόμος να ξεκαθαρίσει και χωρίς δικηγόρους και εφετεία να μας χορηγηθεί αυτό που δικαιούμαστε. Περιμένω μήνυμα σας. Ευχαριστώ πολύ.

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα σε όλους. Γέννησα πριν λίγους μήνες δυο δίδυμα κοριτσάκια και μετά απο αρκετό καιρό ταλαιπωρίας σε θερμοκοιτίδες, τα έχω τώρα στην αγκαλιά μου και τα χαίρομαι.

Εργάζομαι στο δημόσιο και καθώς τελειώνει η περίοδος της άδειας λοχείας, προτίθεμαι να αιτηθώκάνω αίτηση για την άδεια ανατροφής. Θα παρακαλούσα κάποιο γονιό που έχει δικαιωθεί για τα δυο εννιάμην αανατροφής να μου αποστείλει με πμ τα στοιχεία του δικηγόρου. Διαμένω στην Αθήνα.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Εύχομαι σε όλους μας να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας, να είναι γερά και χαρούμενα και νας μας δίνει ο Θεός χρόνια να τα καμαρώσουμε!

• 3 εβδομάδες μετά...

ΦΙΛΟΙ Κ ΦΙΛΕΣ ΔΙΔΥΜΟΓΟΝΕΙΣ, ΕΧΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΝΕΑ. ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ 1η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ (Υγειονομική Περιφέρεια ΑΤΤΙΚΗΣ ) ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΑΝ ΘΕΤΙΚΑ !!! ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΤΙΚΑ ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο "ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ" ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ Η ΟΧΙ. ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑΙ (ΝΟΣ.ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ)ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ 2ο 9ΜΗΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΦΕΤΕΙΟ. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ Κ ΤΥΧΕΡΗ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΠΑΙΞΕ ΡΟΛΟ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ Κ ΕΝΑΝ ΠΑΚΟ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤ. ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Κ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ Κ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜ. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΙΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΑ Κ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΝΑ ΕΟΥΜΕ Κ ΑΛΛΕΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Να χαρείς με γεμάτες και ήρεμες μέρες ... την επόμενη άδειά σου! :)

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

ΦΙΛΟΙ Κ ΦΙΛΕΣ ΔΙΔΥΜΟΓΟΝΕΙΣ, ΕΧΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΝΕΑ. ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ 1η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ (Υγειονομική Περιφέρεια ΑΤΤΙΚΗΣ ) ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΑΝ ΘΕΤΙΚΑ !!! ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΤΙΚΑ ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο "ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ" ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ Η ΟΧΙ. ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑΙ (ΝΟΣ.ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ)ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ 2ο 9ΜΗΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΦΕΤΕΙΟ. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ Κ ΤΥΧΕΡΗ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΠΑΙΞΕ ΡΟΛΟ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ Κ ΕΝΑΝ ΠΑΚΟ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤ. ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Κ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ Κ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜ. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΙΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΑ Κ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Συγχαρητηρια mea! Με το καλο να χαρεις την επεκταση της αδειας σου με τα μωρακια σου!

Γνωριζει καμια, οσες ειμαστε εκπαιδευτικοι αν δικαιωνομαστε απο τις υπηρεσιες μας για το 2ο 9μηνο ή ακολουθουμε απαραιτητως την δικαστικη οδο? Μπορει να μου στειλει καποια ονοματα δικηγορων στη Θεσ/νικη ποιυ εχουν ασχοληθει σχετικα, κ δικαστικκες αποφασεις δικαιωσης?Σε μια βδομαδα εκτος απροοπτου γενναω τα διδυμα αγορακια μου κ, αν κ νωρις ακομα, θα ηθελα να ξερω τι "παιζει" πλεον. Καπου πηρε το ματι μου οτι θα/εχει ψηφιστει ξεκαθαρος νομος για 2ο 9μηνο. Μακαρι!

Καθε μερα και μια καινουρια εκπληξη...:eek:

NvfJp2.png

Διαφημίσεις

Καταρχην με το καλό!!!Εγώ που είμαι εκπαιδευτικός πήγα δικαστικώς. Δεν έχω ακούσει περίπτωση εκπαιδευτικού που να την έδωσαν αλλιώς, αλλά και πάλι δεν έχεις να χάσεις τίποτα να του πας αποφάσεις και να δεις τί θα γίνει. ΑΑΑ και κάτι άλλο το ξέρεις ότι η άδεια λοχείας είναι ένα μήνα πραπάνω εάν δεν κάνω λάθος για δίδυμα ε?

Καταρχην με το καλό!!!Εγώ που είμαι εκπαιδευτικός πήγα δικαστικώς. Δεν έχω ακούσει περίπτωση εκπαιδευτικού που να την έδωσαν αλλιώς, αλλά και πάλι δεν έχεις να χάσεις τίποτα να του πας αποφάσεις και να δεις τί θα γίνει. ΑΑΑ και κάτι άλλο το ξέρεις ότι η άδεια λοχείας είναι ένα μήνα πραπάνω εάν δεν κάνω λάθος για δίδυμα ε?

Σ ευχαριστω πολυ κ εσυ να χαιρεσαι τα παιδακια σου!

Γνωριζω για την προσαυξηση 1ος μηνος στην αδεια λοχειας σε περιπτωση διδυμων (4 μηνες συνολο με ΦΕΚ). Θα το αιτηθω κανονικα οταν ερθει η ωρα, διοτι ο υπαλληλος της υπηρεσιας μου εχω καταλαβει οτι θελει "σπρωξιμο" για κτ τετοια. Κανουν οτι δεν γνωριζουν, οι ευθυνοφοβοι!:mad: Αληθεια, ποτε πρεπει να κανω αυτην την αιτηση για την αδεια λοχιας? Αμεσως με το που γενναω ή εχω καποιο χρονικο περιθωριο? Γενναω σχεδον 1 μηνα πριν την ΠΗΤ μου.

Οποτε, καταλαβα... τον δικηγορο για το 2ο 9μηνο δεν τον γλυτωνω:?

Δεν υπαρχει καμια, να μου στειλει με πμ ονοματα δικηγορων στη Θεσ/νικη που να εχουν ασχοληθει με το θεμα?:?:

NvfJp2.png

εγώ εάν θυμάμαι καλά την αίτηση για την άδεια λοχείας την είχα κάνει πριν γεννήσω και είχα μαζί μου το χαρτί του γιατρού που έλεγε πότε θα γεννήσω έτσι ώστε να μην έχω να τρέχω μετά την γέννα. Οταν πας θα σου έλεγα να έχει και αντίγραφο απο το ΦΕΚ που να λέει για τον έξτρα μήνα έτσι ώστε να μην σου κάνουν πρόβλημα. Οσο για δικηγόρο στην Θεσ/νίκη δυστηχώς δεν ξέρω να σου πώ. Εγώ είμαι σε άλλη επαρχεία.

εγώ εάν θυμάμαι καλά την αίτηση για την άδεια λοχείας την είχα κάνει πριν γεννήσω και είχα μαζί μου το χαρτί του γιατρού που έλεγε πότε θα γεννήσω έτσι ώστε να μην έχω να τρέχω μετά την γέννα. Οταν πας θα σου έλεγα να έχει και αντίγραφο απο το ΦΕΚ που να λέει για τον έξτρα μήνα έτσι ώστε να μην σου κάνουν πρόβλημα. Οσο για δικηγόρο στην Θεσ/νίκη δυστηχώς δεν ξέρω να σου πώ. Εγώ είμαι σε άλλη επαρχεία.

Ζητουν, εκτος απο τη βεβαιωση του γιατρου, και την ληξ.πραξη γεννησης που ουτως ή αλλως την παιρνουμε αφου γεννησουμε, οποτε θα τα συγκεντρωσω κ υποβαλλω μετα τη γεννα. Στην αιτηση για τη λοχειας ειδα οτι τελικα η υπηρεσια μου αναφερουν στο υπομνημα για τον 1 μηνα εξτρα στην περιπτωση πολυδυμης κυησης με αναφορα στο ΦΕΚ. Τελικα "πιανει" το "σπρωξιμο";) Θα τους τηλ ομως κιολας, πρωτου τα στειλω, για επιβεβαιωση.

Οσο για την ανατροφης κ τη δικαστικη διεκδικηση του 2ου 9μηνου (οοοταν κ αααν ερθει η ωρα...), ειμαι υποχρεωμενη ν απευθυνθω σε δικηγορο του νομού (κ αντιστοιχα εφετειο) που ανηκει η υπηρεσια μου (πχ. Κιλκις) ή μπορω κ αλλου, πχ στης Θεσ/νικης που ειναι κ η καταγωγη μου κ θα εχω περισσοτερες επιλογες σε εξειδικευμενους δικηγορους?

NvfJp2.png

Και πάλι εάν δεν κάνω λάθος, (ας βοηθήσουν και οι άλλες κοπέλες εάν μπορούν) ότι πρέπει να βρεις έναν δικηγόρο στον τόπο της εργασίας. Εμένα ο τόπος διαμονής και εργασίας ήταν ο ίδιος για αυτό δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά.:(

Διαφημίσεις

mea γεια σου και σε ευχαριστουμε για τις πληροφοριες- ευχομαι να χαρεις καθε στιγμη με τα παιδακια σου!!

θα ηθελα αρχικα να ρωτησω εαν μπορει να δικαιουται και ο συζυγος την αντιστοιχη αδεια (2ο εννιαμηνο) σε περιπτωση που η μητερα δεν ελαβε καμια αδεια και επειτα θα ηθελα να σου ζητησω εαν ειναι οκ) να μου στειλεις σε πμ αυτες τια αποφασεις οπου δικαιωθηκαν γονεις για 2ο εξαμηνο. εχουμε ηδη παει δικαστικα, αλλα η αποφαση ηταν μονο για το πρωτο εννιαμηνο κ σκεφτομαστε εφετειο.

ευχαριστω πολυ

mea καλησπέρα!ειμαι και εγω διδυμομανουλα και οι μικρες μου ειναι τωρα 9 μηνων.επειδη προσπαθω κι εγω να διεκδικησω το 2ο εννιαμηνο,θα ηθελα σε παρακαλω αν μπορεις να μου στειλεις τις θετικες αποφασεις που βρηκες στο ιντερνετ για να τις επισυναψω και εγω με την αιτηση.σ'ευχαριστω εκ των προτερων..

Σ ευχαριστω πολυ κ εσυ να χαιρεσαι τα παιδακια σου!

Γνωριζω για την προσαυξηση 1ος μηνος στην αδεια λοχειας σε περιπτωση διδυμων (4 μηνες συνολο με ΦΕΚ). Θα το αιτηθω κανονικα οταν ερθει η ωρα, διοτι ο υπαλληλος της υπηρεσιας μου εχω καταλαβει οτι θελει "σπρωξιμο" για κτ τετοια. Κανουν οτι δεν γνωριζουν, οι ευθυνοφοβοι!:mad: Αληθεια, ποτε πρεπει να κανω αυτην την αιτηση για την αδεια λοχιας? Αμεσως με το που γενναω ή εχω καποιο χρονικο περιθωριο? Γενναω σχεδον 1 μηνα πριν την ΠΗΤ μου.

Οποτε, καταλαβα... τον δικηγορο για το 2ο 9μηνο δεν τον γλυτωνω:?

Δεν υπαρχει καμια, να μου στειλει με πμ ονοματα δικηγορων στη Θεσ/νικη που να εχουν ασχοληθει με το θεμα?:?:

kat76 με το καλό τα διδυμάκια σου να τα υποδεχτείς. Αυτό που θέλω να σε ενημερώσω είναι ότι αν και γεννάς 1 μήνα νωρίτερα από ΠΗΤ αυτές τις 30 ημέρες δεν τις χάνεις ως άδεια θα προστεθούνε με το 4μηνο που δικαιούσαι. Την αίτηση για άδεια τοκετού θα την κάνεις όταν γεννήσεις και η υπηρεσία σου θα υπολογίσει και τις ημέρες που γέννησες νωρίτερα+4 μήνες. Να το διεκδικήσεις μας καλύπτει ο νόμος.Είμαι και εγώ εκπαιδευτικός και πήρα την άδειά μου το καλοκαίρι που μας πέρασε όσο για το 2ο 9μηνο μόνο δικαστική οδό βλέπω.

kat76 με το καλό τα διδυμάκια σου να τα υποδεχτείς. Αυτό που θέλω να σε ενημερώσω είναι ότι αν και γεννάς 1 μήνα νωρίτερα από ΠΗΤ αυτές τις 30 ημέρες δεν τις χάνεις ως άδεια θα προστεθούνε με το 4μηνο που δικαιούσαι. Την αίτηση για άδεια τοκετού θα την κάνεις όταν γεννήσεις και η υπηρεσία σου θα υπολογίσει και τις ημέρες που γέννησες νωρίτερα+4 μήνες. Να το διεκδικήσεις μας καλύπτει ο νόμος.Είμαι και εγώ εκπαιδευτικός και πήρα την άδειά μου το καλοκαίρι που μας πέρασε όσο για το 2ο 9μηνο μόνο δικαστική οδό βλέπω.

Σ ευχαριστω! Κ εσυ να χαιρεσαι τα παιδακια σου! Ποσα εχεις, ποσο ειναι? Ναι, το ηξερα για την παραταση του υπολοιπου της αδειας λοχειας, σε περιπτωση που ο τοκετος πραγματοποιειται σε χρονο προγενεστερο απο την ΠΗΤ μεχρι να συμπληρωθουν οι 5 μηνες συνολικα (στην περιπτωση διδυμων ειναι 6) των αδειων κυησης κ λοχειας. Φυσικα κ θα το αιτηθω!

Κριμα που επεσε μες στο καλοκαιρι η αδεια σου (η λοχειας?).. Την ανατροφης την πηρες? Το 2ο 9μηνο το διεκδικησες?

NvfJp2.png

Α sorry τωρα ειδα οτι ζητας κ εσυ πληροφοριες για τη δικαστικη διεκδικηση. εισαι στο 1ο 9μηνο, να φανταστω ε?Μαλλον θα πρεπει να τα πουμε με πμ, να μη απασχολουμε το θεμα.

NvfJp2.png

Α sorry τωρα ειδα οτι ζητας κ εσυ πληροφοριες για τη δικαστικη διεκδικηση. εισαι στο 1ο 9μηνο, να φανταστω ε?Μαλλον θα πρεπει να τα πουμε με πμ, να μη απασχολουμε το θεμα.

Γεια σου kat76 έχω διδυμάκια αγόρι-κορίτσι τώρα είμαστε 5,5 μηνών γεννηθήκαμε προωράκια αλλά τώρα όλα καλά έχουν γίνει θηριάκια.Στις 10 Νοέμβρη πήρα την ανατροφής όσο για 2ο 9μηνο δεν ξέρω τι να κάνω είναι αρκετά τα χρήματα από ότι ξέρω για δικηγόρους. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη. Θα ήθελα πολύ να τα λέμε αλλά δεν ξέρω πως είναι το πμ. Στείλε πληροφορίες.

Γεια σου kat76 έχω διδυμάκια αγόρι-κορίτσι τώρα είμαστε 5,5 μηνών γεννηθήκαμε προωράκια αλλά τώρα όλα καλά έχουν γίνει θηριάκια.Στις 10 Νοέμβρη πήρα την ανατροφής όσο για 2ο 9μηνο δεν ξέρω τι να κάνω είναι αρκετά τα χρήματα από ότι ξέρω για δικηγόρους. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη. Θα ήθελα πολύ να τα λέμε αλλά δεν ξέρω πως είναι το πμ. Στείλε πληροφορίες.

Με αριστερο κλικ πανω στο ονομα μου μπορεις να επιλεξεις να μου στειλεις προσωπικο μηνυμα (πμ). Πανω δεξια κ κατω απο το welcome lilian73,σου εμφανιζεται ποσα πμ σου εχουν στειλει για να τ ανοιξεις κ να τα διαβασεις. Κ εγω θα χαρω να τα λεμε! Βεβαια, αυριο 36,4 εβδομ γενναω με προγραμματισμενη καισαρικη (αχχχχ... θα γνωρισω τους μπομπιρες μου!) οποτε ελπιζω να βρω συντομα χρονο να ξανασυνδεθω στο φορουμ!Να σου ζησουν κ εσενα τα παιδακια σου!

NvfJp2.png

• 1 month later...
Εκδικάστηκε την Τρίτη και η δική μου υπόθεση αλλά ο δικηγόρος μου είπε ότι η απόφαση θα δημοσιευτεί σε 3 μήνες στην καλύτερη.

Γιατί;;;; Οι δικιές σας αποφάσεις βγήκαν αμέσως;

Επίσης η εισήγηση δεν έγραφε τίποτα εκτός των επιχειρημάτων των 2 πλευρών.

Σήμερα μάθαμε ότι δικαιώθηκα εν μέρη.

Σε λίγες μέρες θα ξέρω ακριβώς πόσους μήνες πήρα.

Διάβασα εδώ ότι κάποιες πήραν 3, κάποιες 4,5.

Άντε να δούμε. Ευελπιστώ τουλάχιστον σε 4,5. Μακάρι...

• 2 εβδομάδες μετά...
Σήμερα μάθαμε ότι δικαιώθηκα εν μέρη.

Σε λίγες μέρες θα ξέρω ακριβώς πόσους μήνες πήρα.

Διάβασα εδώ ότι κάποιες πήραν 3, κάποιες 4,5.

Άντε να δούμε. Ευελπιστώ τουλάχιστον σε 4,5. Μακάρι...

Μπράβο, συγχαρητήρια!!! Κατι ειναι κ λιγοι μηνες!;)

Οταν μαθεις πες μας κ τον αριθμο αποφασης, εφετειο κτλ να ξερουμε. Εγω λεω να ξεκινησω τη διαδικασια τον αλλο μηνα...

Καλησπέρα σε όλες/ους! Μετά από καιρό καταφέρνω να γράψω επιτέλους. Η δική μου περίπτωση είχε την καλύτερη δυνατή κατάληξη και είπα να την αναφέρω σαν προηγούμενο για όποιον διεκδικήσει στο μέλλον. Είμαι εκπαιδευτικός και ο προϊστάμενος έκανε δεκτή την αίτησή μου για δεύτερο εννιάμηνο χωρίς να χρειαστεί να πάω δικαστικά, βασισμένος σε προηγούμενη δικαστική απόφαση, μάλλον αυτή της twinmama (ευχαριστώ πολύ παρεπιπτόντως :)!!). Αρα γίνεται όταν θέλουν. Καλή επιτυχία εύχομαι σε όσες/ους διεκδικήσουν στο μέλλον και να χαιρόμαστε όλοι τα παιδάκια μας

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...