Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φωτογράφος από Θεσσαλονίκη

Ira3

Recommended Posts

να συο πω, εγω τον γαμο μου εκανα στον τασο Βασιλειαδη,στην Αιγαιου ειναι , ειναι απιστευτος, στον συλλογο φωτογραφων ανηκει, κανει τρελα πραγματα, σου οργανωνει με ακριβεια το καθετι, τι ωρα θα γινει το ενα, το αλλο, που θα κοιταξουμε και ποτε, ειναι πολυ καλος, εγω ειμαι υπερευχαριστημενη, τωρα απο τιμη για βαφτιση δεν ξερω να σου πω, παντως για το γαμο μας πηρε περιπου ιδια με αλλους που εχω δει δουλειες τους και δεν εχουν απολυτως καμια σχεση...

Αν θελεις περισσοτερα πες μου να σου στειλω pm

http://www.thessalonikiphoto.gr/gallery.php?photographer=13

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 151
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για τον Σταμάτη Αγκόρτζα έχω ακούσει τα καλύτερα 'εχω δει δουλειές του και είναι τέλειες..

Νομίζω ομώς οτι τσιμπαει λίγο...Εχει και σελίδα στο νετ μπες και δες Αυτον θα εκλεινα για τη δικια μας βαπτιση αλλα δεν γινοταν

γιατί δεν έμεινες ευχαριστημένη απο του γάμου τις φώτο????

Ο γάμος έγινε στην Αθήνα κ ο φωτογράφος που είχαμε είναι ξάδερφος του μπαμπά μου οπότε....καταλαβαίνετε!!!!! Ήταν απλές φωτογραφίες! Ευτυχώς όταν παντρεύτηκε η αδερφή μου πήρε μια άλλη φωτογράφο που ήταν πολύ καλή κ τότε είδα τη διαφορά!!! Τώρα στη βάφτιση της μπεμπούλας μου θέλω να έχω ωραίες φωτογραφίες! Να τις βλέπω κ να χαίρομαι!!! :)

ngeo23 αν σου είναι εύκολο θα ήθελα πληροφορίες για τον Βασιλειάδη.

Στάθης καλαφάτης, έχει στούντιο στα λαδάδικα. Είναι art φωτογράφος αλλά όταν έχει χρόνο αναλαμβάνει και πιο εμπορικές δουλείες.

...άνθρωπέ μου τί ξεφτύλα,να σου χαλάνε το όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις

http://www.anotherstudio.gr/

Δελιγκάς Άγγελος...εγώ έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη...τον είχα στον γάμο μου. Για βάφτιση δυστυχώς δεν ξέρω να σου πω τιμές!

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ TERY ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ, Ο ΑΓΚΟΡΤΖΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ.ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΑΘΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΑΦΟΥ ΜΕΙΝΑΜΕ ΞΕΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ.ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ Ο ΓΑΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.Η ΒΑΦΤΙΣΗ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 800 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΕΤΑ ΣΤΟ STUDIO.ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΤΡΑ ΑΛΜΠΟΥΜ ΣΤΟΝ/ΗΝ ΝΟΝΟ/Α ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ 200 ΕΥΡΩ.ΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ.ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΡΑ...

Γειά σας κορίτσια! Απευθύνομαι στην ΤΙΝΑ καθώς και στις κοπέλες που είχαν τον Σ.Αγκόρτζα ως φωτογράφο. Μπορείτε να μου πείτε αν στην τιμή που αναφέρεται (800?) συμπεριλαμβάνεται και το βίντεο? Σκέφτομαι να κλείσω ραντεβού για να δώ την δουλειά του απο κοντά και θέλω να είμαι προετοιμασμένη. Ευχαριστώ:D

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Rnt,Katrin sas eyharistw kai esas.Me volevi perisotero anatoliki thess.

Katrin tha perasw apo ayton pou les esi.

Sas eyharistw kai palli kai na hereste ta pedakia sas :D

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΧΩ-ΕΧΩ...ΕΛΑ ΠΑΡΕ-ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕ..:lol::lol::lol:

ΤΗΝ ΕΙΧΑ Κ ΣΤΟ ΓΑΜΟ Κ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ Κ Α Θ Ο Λ Ο Υ!!!ΑΝ ΔΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΛΜΠΟΥΜ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ Κ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!

"ΧΑΤΖΗΜΠΑΛΙΩΤΗ-ΕΠΑΝΩΜΗ)

ΒΟΛΕΥΕΙ?ΑΝ ΝΑΙ ΠΕΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΠΜ ΤΑ ΤΗΛ ΤΟΥΣ!

• 4 months later...

Γεια σας!Είδα την αναφορά σας στο "Ενθύμιον" και θέλω να πω ότι έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη!Παντρεύτηκα τον Ιούνιο οπότε ήθελα τον καλύτερο φωτογράφο γιατί όπως γνωρίζετε οι φωτογραφίες είναι αυτές που μένουν!Κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά,συμφωνώ!Οι φωτογραφίες που μας έβγαλε (η φωτογράφιση έγινε στον λευκό πύργο) ήταν απίστευτες!Όπως τις ήθελα!Με φόντο το ηλιοβασίλεμα και τον λευκό πύργο!Φοβερή δουλειά και με πολύ φαντασία!Κι εγώ ήμουν πολύ αγχωμένη αν θα βρω τον κατάλληλο φωτογράφο αλλά τελικά βρήκα τον καλύτερο!Σας προτείνω να περάσετε από το μαγαζί του για να σας δείξει δουλειά του και αν πάτε που ξέρετε μπορεί να σας δείξει και το άλμπουμ του γάμου μου! Το κατάστημα βρίσκεται στην Μάρκου Μπότσαρη 51 και το τηλέφωνό του είναι 2310865394.Ελπίζω να βοηθήσω κάποια που ψάχνει γιατί κι εγώ δεν ήξερα!

• 1 month later...

Μπορεί καμια μανουλα που βαφτισε προσφατα ή ξερει να μου προτεινει καλό φωτογραφειο χωρις εξωφρενικες τιμες στην ανατολικη Θεσσαλονίκη? Θέλω βιντεο και ψηφιακο album.

evita79 ειδα album ψηφιακο απο Ανδριτσο (δεν ειμαι σιγουρη για το ονομα-καπως ετσι). εγω για του γαμου ειχα γυρισει πολυ και τα ψηφιακα δεν μου αρεσαν σε πολλους. τελικως το ειχα κανει δυτικα και ταλαιπωρηθηκα στο πανε -ελα αλλα τουλαχιστον εμεινα πολυ ευχαριστημενη απο το αποτελεσμα(και οχι μονο εγv :) )

για βαφτιση μαλλον 8α κοιταξω πιο κοντα σε αυτον που σου ειπα.

ποτε βαφτιζεις?

Διαφημίσεις

Nantia ευχαριστώ για τις πληροφορίες.χχχ ακόμα δεν κλείσαμε ημερομηνία αλλα για Φλεβαρη ή αρχές Μάρτη λέμε. Και ψάχνομαι από τωρα γιατί θεωρώ τον φωτογράφο ένα από τα σημαντικότερα σε μια βάπτιση και γιατί στο γάμο μου με έγδαραν!!!Εσύ πότε με το καλό?Ο Ανδριτσος που είναι?

Καλημερα.

Στο "ΕΝΘΥΜΙΟΝ" !!!

Εχει 2 καταστηματα στην Μαρτιου & στην Μποτσαρη.

Εγω πηγα στης Μαρτιου & εκανα & γαμο & βαφτιση. Καταπληκτικα παιδια, καταπληκτικη δουλεια & καταπληκτικες τιμες κυριως !!!

Το συστηνω ανεπιφυλακτα, γιατι εμεινα υπερευχαριστημενη !!!

• 2 months later...

Και εγώ είχα στον γάμο μου τον Σ. Αγκόρτζα και έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη!!!!! Σε λίγο που θα κάνουμε την βάπτιση της μπουμπούς, πάλι στον Σταμάτη θα απευθυνθω!

Δυστηχώς δεν ξέρω να σας ενημερώσω για τιμές βάπτισης, για τον γάμο πάντως ήταν ακριβό το πακέτο (2400 νομίζω), αλλά άξιζε τον κόπο!!!!

Ελπίζω μόνο να μπορεί να έρθει ο ίδιος, γιατί στον γάμο μου έστειλε συνεργείο. Δεν λέω, ήταν καταπληκτικά τα παιδιά, αλλά θα προτημούσα στην βάπτιση να είναι ο ίδιος....

KVQKp3.png5gpbp3.png

Διαφημίσεις

Πολύ καλή δουλειά, καλές τιμές στη Νεάπολη. Έκανα γάμο, και 2 βαφτίσεις

http://www.photoideas.gr/

Για βαφτιση ποσο πηγε το πακετο αν επιτρεπεται?και τι περιλαμβανε?

Έχει διάφορα πακέτα. Εγώ είχα κάνει ένα ενδιάμεσο. 550 ευρώ που περιλάμβανε φωτογράφηση και βίντεο της βάφτισης , ψηφιακό άλμπουμ μεγέθους 20x30 εκατ. μονταρισμένο DVD και αντίγραφο, καθώς και πλήρες δειγματολόγιο των φωτογραφιών με φιλοτεχνημένο εξώφυλλο. Μας έκανε δώρο και 50 φωτογραφίες εξτρά. Εμείς μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.

74Qtp3.png2SeRp3.png

Έχει διάφορα πακέτα. Εγώ είχα κάνει ένα ενδιάμεσο. 550 ευρώ που περιλάμβανε φωτογράφηση και βίντεο της βάφτισης , ψηφιακό άλμπουμ μεγέθους 20x30 εκατ. μονταρισμένο DVD και αντίγραφο, καθώς και πλήρες δειγματολόγιο των φωτογραφιών με φιλοτεχνημένο εξώφυλλο. Μας έκανε δώρο και 50 φωτογραφίες εξτρά. Εμείς μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.

Ευχαριστω!!

λοιπον εμεις καναμε το γαμο μας στον Περικλη Παναγιωτιδη http://www.medio.gr και περασαμε υπεροχα νιωθαμε σαν να τον ξερουμε χρονια,εκει θα κανουμε και την βαφτιση του μπεμπη.Απο τιμες βαφτισης δεν ξερω ενα τηλεφωνο και θα μαθετε...

Σαλονικιες μανουλες επαναφερω το θεμα, ειδικα για οσες ψαχνουν, εμεις βαφτιζουμε Απριλιο και ακομα στο ψαξιμο ειμαι. Καμια νεα προταση, με φρεσκες τιμες?

Δήμος 6977264416 δουλεύει σε φωτογραφείο στην Τσιμισκή, αλλά τραβάει και μόνος του με έναν άλλο που τραβάει το βίντεο 100 φωτογραφίες + μονταρισμένο βίντεο 500 ευρώ.

Αξίζει να έχεις επαγγελματία φωτογράφο γιατί οι στιγμές αυτές δεν επαναλαμβάνονται.

• 2 εβδομάδες μετά...

Κοριτσια θελω την βοηθεια σας,βαφτιζουμε τελος μαιου και ειμαι σε αναζητηση φωτογραφου.Αυτος που πηραμε στον γαμο ειναι κλεισμενος και ψαχνω για καποιον αλλον.Πηρα τον Αγορτζα και μου ειπε σχετικα καλη τιμη,εχεται να μου προτεινεται καποιον που μεινατε ευχαριστημενοι....

τον εχω ξαναπροτεινει στο forum γιατι μειναμε απολυτα ευχαριστημενοι και απο τον γαμο μας και απο τη βαφτιση του μικρου.

ΠΕΙΤΖΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ(ασβεστοχωρι,χορτιατης).

ειναι καταπληκτικος στη συνεργασια, στο αποτελεσμα και στις τιμες. αν σας πεφτει λιγο μακρια να σας πω οτι εμεις μενουμε ευοσμο και παρολα αυτα δε μετανιωσαμε ουτε στιγμη τα πηγαινε- ελα. καλο ψαξιμο!!

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...