Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φωτογράφος από Θεσσαλονίκη

Ira3

Recommended Posts

Gia sas :D .Tha eithela kai egw tin voithia sas.arhes maiou skeftomaste kai emis na kanoume tin vavtisi>arhisa na kanw erevna agoras gia ta shetika ,kai ekana tin episkepsi sto kondino fotografw opios mou ekane mia 'filiki" prosfora 850,00 e.Mou fanikan arketa.

Mipos kapia mama ehi na mou sistisi kapion fotografo,na kano ligo siggrisi timon

Evharistw ek ton proteron

Ira

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 151
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω τα περι γαμου-βαφτισης τα εκανα στον ΣΑΒΒΑ!Εχει πολλα καταστηματα στη Θεσ/νικη!Νεαπολη,τουμπα,κεντρο!Και για τα 2 μαζι,πριν 2,5 χρονια ομως μου ειχε παρει 600 ευρω!Καλη δουλεια για τοσα λεφτα.Επισης παρα πολυ καλος ειναι και ο Κομνηνος αλλα εκεινος μου ειχε ζητησει ακριβως τα διπλασια!Ειναι απαιχτος στη δουλεια του!Κατω εκει στη Μητροπολεως με Βενιζελου ειναι το stoudio του.

Καλημέρα! απο προσωπική εμπειρία νομίζω πως ένας απο τους καλύτερους φωτογράφους είναι ο Αγκόρτζας Σταμάτης. Πολλές φορές αξίζει να δώσουμε κατι παράπανω για φωτογραφίες γιατί μόνο αυτές θα μείνουν. Η δουλειά του είναι η καλύτερη που έχω δει. Καλλιτέχνης, τα κάνει να φαίνονται σαν παραμύθι όλα. Δεν έχει καθόλου στημένες "στάσεις", η επεξεργασία των φωτο είναι ψηφιακή και πραγματικά φαίνεται και ακόμη και στο άλμπουμ δίνει σημασία στις ποιο μικρές λεπτομέρειες. Δεν ξέρω πόσο κοστίζει μια βάφτιση αλλά αν μπεις στο site του θα πάρεις μια ιδέα http://www.agortzas.com

a84026bdda.png

Sas eyharistw gia tis apandisis :D

Opos dipote eine poly simandiki h doulia pou kani o kathe enas,fotografies eine aytes pou menoun.Eitan protos pou rotisa kai mou fanikan arketa,isos eine ayta ta hrimata pou pernoun.

Tou Agortza ton eho akousta ,ton eihe mia fili mou sto gamo ,prin merika hronia.Ondos eine kali

Ira μετά από έρευνα αγοράς και στις δύο βαφτίσεις που κάναμε, καταλήξαμε και τις δύο φορές στο φωτογραφείο "Ενθύμιον", Μάρκου Μπότσαρη 51, τηλ. 865394. Κάνει εξαιρετική δουλειά, στις καλύτερες τιμές.

Να σου πω ότι εμείς κάναμε τη βάφτιση τον Ιούνιο του 2008, και μας πήρε 650 ?, για 2 ψηφιακά άλμπουμ, 3, αν θυμάμαι καλά DVD και 50 φωτογραφίες. Υπόψην ότι το άλμπουμ που κάνει έχει τις περισσότερες φωτογραφίες από οποιονδήποτε άλλο φωτογράφο!!!

Αξίζει τον κόπο να περάσετε μια βόλτα από εκεί. Ζητείστε να δείτε δουλειά του, θα πάθετε πλάκα!

Α! Στο DVD κάνει και πολύ ωραίο βίντεο κλιπ στην αρχή!

Διαφημίσεις

Γάμος και βάφτιση στο photostation στους Αμπελόκηπους. Πολύ ευχαριστημένη! Δεν ξέρω που μένεις. Εμείς είμαστε στην άλλη άκρη της πόλης άλλα άξιζε τον κόπο. Οσο για τις τιμές έχω την εντύπωση ότι οι κυμάινονται στους περισσότερους στα ίδια επίπεδα.

Γεια σου και απο εμενα και κουραγιο με τις ετοιμασιες.

Εμεις για το γαμο μας επιλέξαμε τον Τασο Βασιλειάδη, απιστευτη δουλεια, ειναι στην ενωση φωτογραφων οποτε θα ειναι λιγο τσιμπημενος αλλα ειναι απιστευτος. Νομιζω studiovasiadi.gr αλλα δεν ειμαι και σιγουρη, εχει το φωτογραφειο του στην Αιγαίου, με Εθνικής Αντίστασης. Μπορεις να κανεις μια αναζητηση η αν θες πες μου να σου στειλω σε Pm τηλεφωνο

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Διαφημίσεις

Έχω κάνει και το γάμο και τη βάπτιση, στον Αγκόρτζα. Πραγματικά είναι η καλύτερη επιλογή. Κάναμε και φωτογράφιση στο στούντιο μετά τη βάπτιση, με φτερά κλπ και βγήκε εκπληκτική. Πες του για το γάμο στη Μυτιλήνη να σου δείξει αν θέλεις φωτογραφίες από τη βάπτιση.

tery μπορείς να μου πείς πόσο καιρό πρίν τον κλείσατε για τη βάπτιση? το dvd που έκανε έμοιαζε με ταινία όπως αυτά που έχω δει στο σάιτ με ωραία μουσική κτλ?

Αν γίνεται να μου πείς έστω και με π.μ τίμούλα θα το εκτιμόυσα δεόντος

Ξέρω οτι τσιμπάει λίγο αλλά αν κάνει τόσο καλή δουλειά χαλάλι....

Επίσης θα έρθει ο ίδιος στη βάπτιση?μη μου στείλει κανένα τσιράκι του καταλαβαίνεις τι εννοώ...

Για την βάπτιση τον είχαμε κλεισει 2 μήνες πριν και ήρθε ο ίδιος. Μπορείς βέβαια να το τονίσεις ότι θέλεις αυτόν. Και η γυναίκα του η Κική είναι εκπληκτική φυσικά. Το βίντεο το τράβηξε εκείνη στο γάμο. Το dvd της βάπτισης δεν έχει ακριβώς το ίδιο στυλ με του γάμου, αλλά αν θέλεις κάτι παρόμοιο επίσης μπορείς να το ζητήσεις. Απλά νομίζω ότι δε βοηθάει το θέμα γιατί τα κλιπάκια του γάμου είναι λίγο πιο βαριά.

Όσο για την τιμή, δε θυμάμαι ακριβώς, :oops: γιατί είχαμε κάνει άλμπουμ ψηφιακό και για το νονό και μια εξτρά φωτογράφιση του βαπτισιμιού μου και η τιμή βγήκε στο τέλος συνολικά.

Πήγαινε από το γραφείο του να του μιλήσεις, εγώ δεν τον ήξερα, μόλις τον γνώρισα το αποφάσισα, χωρίς να θέλω καν να δω δουλειά του!!! Φαίνεται πόσο το αγαπάει και σου βγάζει σιγουριά.

Ο Σταματης Αγκόρτζας είναι ο καλύτερος όλων!!! Αν δεις τι μας λεκανε θα τρελαθείς. Φοβερός!!!

tery,se eyharistw.eida to site tou kai fenete oti kani kali doulia.tha perasw kai apo ayton :D

Ένα έχω να πω ΟΧΙ στον Σάββα...έκανα δυστυχώς γάμο και βάφτιση μαζί και είχανε πρόβλημα οι κάμερες τους και ξέχασαν να τισ δοκιμάσουν πριν έρθουν με αποτέλεσμα να είναι και τα 2 μυστήρια με διακεκομένο ήχο το οποίο δεν είδαμε ποτε...πολύ χάλια και όταν πήγαμε να δούμε τι μπορούμε να δούμε αν διορθώνεται μας είπε ΟΧΙ και οτι να είμασταν ευχαριστημένοι γιατί μας έκοψε και 300 ευρουλάκια απο το πακέτο και οτι τα κερδίζω...!!!!!!!!!!!πολύ χάλια εξυπηρέτηση και το σκυλομετάνιωσα γιατί ακόμα δεν έχουμε δει τον γάμο μας και την βάφτιση του γιού μας που είτανε μαζί....και επέμενα τόσο πολύ στον άντρα μου και τελικά....τώρα στην δεύτερη βάφτιση ...όπου θέλει ο αντρούλης μου....αλλά οχι στον Σάββα....!!!!!!!!!!!

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

Διαφημίσεις

Άστα να πάνε χελιδόνι μου...και όπως είπες επέμενα πολύ σε αυτόν γιατί έλεγα στον άντρα μου ότι είναι επαγγελματίας....αλλά τελικά ο χωριάτης φωτογράφος φίλος του άντρα μου θα είτανε πιο καλος σίγουρα....και όχι τίποτα άλλο ο δε τρόπος αντιμετώπισης του ΜΕΓΑ λάθος τους ήταν απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.....και τα καταχώνιασα σε ένα συρτάρι τα περίφημα dvd τα οποία δεν γίνονται τίποτα και δεν τα χουμε δει ποτέ δυστυχώς....

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ TERY ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ, Ο ΑΓΚΟΡΤΖΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ.ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΑΘΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΑΦΟΥ ΜΕΙΝΑΜΕ ΞΕΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ.ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ Ο ΓΑΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.Η ΒΑΦΤΙΣΗ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 800 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΕΤΑ ΣΤΟ STUDIO.ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΤΡΑ ΑΛΜΠΟΥΜ ΣΤΟΝ/ΗΝ ΝΟΝΟ/Α ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ 200 ΕΥΡΩ.ΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ.ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΡΑ...

wCEPp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...
Ένα έχω να πω ΟΧΙ στον Σάββα...έκανα δυστυχώς γάμο και βάφτιση μαζί και είχανε πρόβλημα οι κάμερες τους και ξέχασαν να τισ δοκιμάσουν πριν έρθουν με αποτέλεσμα να είναι και τα 2 μυστήρια με διακεκομένο ήχο το οποίο δεν είδαμε ποτε...πολύ χάλια και όταν πήγαμε να δούμε τι μπορούμε να δούμε αν διορθώνεται μας είπε ΟΧΙ και οτι να είμασταν ευχαριστημένοι γιατί μας έκοψε και 300 ευρουλάκια απο το πακέτο και οτι τα κερδίζω...!!!!!!!!!!!πολύ χάλια εξυπηρέτηση και το σκυλομετάνιωσα γιατί ακόμα δεν έχουμε δει τον γάμο μας και την βάφτιση του γιού μας που είτανε μαζί....και επέμενα τόσο πολύ στον άντρα μου και τελικά....τώρα στην δεύτερη βάφτιση ...όπου θέλει ο αντρούλης μου....αλλά οχι στον Σάββα....!!!!!!!!!!!

Καλημέρα, παρακολουθώ πολύ καιρό το σαιτ αλλά είναι η πρώτη φορά που γράφω.Saxra με τον άντρα μου έχουμε φωτογραφείο στην Χαλκιδική και αυτό που περιγράφεις το έχει πάθει πελάτης μου που λόγο συγγενικης σχέσης στον γάμο του πήρε καποιον άλλο συνάδελφο.Μου έφερε την κασσέτα και επειδη συνεργάζομαι με μια εταιρία που ασχολήται με μονταζ κινηματογραφικών ταινιών εστειλα την κασσέτα και μου διόρθωσαν το πρόβλημα βέβαια είχα πληρώσει αν θυμάμαι καλά γύρω στα 200-250€ αλλά αν είναι γαμος-βάπτιση σου πιστεύω ότι αξίζει.

ELEN1978 :!::!::!::!::!::!::!:

Δεν έγραφες και τώρα που έγραψες ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΑ και ας μην σε ξέρω....

Το έχω πάει σε άπειρα φωτογραφεία και δεν γίνεται τίποτα δεν με νοίαζει το κόστος και σίγουρα 200-250 δεν είναι τίποτα αν διορθωθεί....δεν είναι βίντεο απο διακοπές και δεν τρέχει τίποτα είναι η πιο όμορφη στιγμή που την περιμένεις με τόση χαρά...και το μωρό μου έχει γίνει 3,5 και δεν έχει δει ακόμα την βάφτιση του τι να δεί εκεί που λέει--ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ....ακούγεται ΒΑ-ΖΕ...ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΤΟ ΔΙΑΚΕΚΟΜΈΝΟ ΚΛΆΜΑ.....

ειλικρινά το σκυλομετάνοιωσα και πιο πολύ με πείραξε η συμπεριφορά του και όπου στέκομαι τον κάνω δυσφίμησει ..ακούς εκεί 'ε δεν χαίρεσαι θα γλιτώσεις και 500 ευρω..!!!!!!!!!!!!''...ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ...

ΚΑΙ τώρα στο θέμα μας που μόλις το διάβασα έλαψαν τα μάτια μου από χαρά.....ειλικρινά αν γίνεται κάτι με τις κασσέτες θα το θελα πολύ..μπορείς να μου στείλεις pm να με ενημερώσεις.....

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

• 3 εβδομάδες μετά...

STUDIO KOUKOURIS. ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟΣ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ, ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΑΥΤΟ ΤΗς ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 21. ΤΗΛ. 2310810080

Ira μετά από έρευνα αγοράς και στις δύο βαφτίσεις που κάναμε, καταλήξαμε και τις δύο φορές στο φωτογραφείο "Ενθύμιον", Μάρκου Μπότσαρη 51, τηλ. 865394. Κάνει εξαιρετική δουλειά, στις καλύτερες τιμές.

Να σου πω ότι εμείς κάναμε τη βάφτιση τον Ιούνιο του 2008, και μας πήρε 650 ?, για 2 ψηφιακά άλμπουμ, 3, αν θυμάμαι καλά DVD και 50 φωτογραφίες. Υπόψην ότι το άλμπουμ που κάνει έχει τις περισσότερες φωτογραφίες από οποιονδήποτε άλλο φωτογράφο!!!

Αξίζει τον κόπο να περάσετε μια βόλτα από εκεί. Ζητείστε να δείτε δουλειά του, θα πάθετε πλάκα!

Α! Στο DVD κάνει και πολύ ωραίο βίντεο κλιπ στην αρχή!

katrin,eklisa ton "diko sou" fotografw

ondos se sigrisi me ypolipous pou ehw di mouarese perisoterw

times tou eine kales kai kani kali doulia

se ola ta koritsia eyharistw gia tin voithia :D

• 1 month later...

Γεια σας κορίτσια! Χρειάζομαι τη βοήθειά σας!

Ετοιμαζόμαστε για βάφτιση κ θέλω να βρω φωτογράφο. Μπορείτε να μου προτείνετε; Θέλω κάποιον που να έχει ωραίες ιδέες..... όχι απλά να βγάλει φωτογραφίες! Να κάνει καμια τσαχπινιά.....να μας πει πως να ποζάρουμε, να είναι καλλιτεχνικές, κτλ.

Πόσο περίπου σας κόστισε εσάς; Τί τιμές παίζουν;

Έχω φάει κόλλημα με τον φωτογράφο γιατί δεν έμεινα ευχαριστημένη από τον γάμο :( κ θέλω οι φωτογραφίες κ το βίντεο της βάφτισης να είναι καλά!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...