Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βαρεθηκα...............

ΙΟΥΛΙΤΤΑ

Recommended Posts

Κι'εγω βαρεθηκα.................................

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Διαφημίσεις

Με ενοχλεί που οι γυναίκες που τα κάνουν όλα θεωρούν τους εαυτούς τους "δυναμικές". Αυτό τους περνάνε και όλοι όσοι βολεύονται... Και λένε και πόσο τις χαίρονται που είναι δυναμικές κτλ. Και στο τέλος το πιστεύεις !

Δυναμική είναι η γυναίκα που διεκδικεί χρόνο για τον εαυτό της, για την ξεκούρασή της, για την κούρα της, όταν το επιτρέπουν οι συνθήκες βέβαια. Δεν το διαπραγματεύεται αυτό για να μη στερήσει την ξεκούραση, το κωλοβάρεμα, τις ώρες στην τουαλέτα για τον σύζυγο. Σόρυ δηλαδή..

g4BDp3.pngyCdLp3.png

Πολύ βαρεμάρα σε αυτό το θρεντ! Αυτά τα λένε άνθρωποι ετών άντε 30 με το ζόρι; Αν έχετε βαρεθεί από τώρα, θα σας στεναχωρήσω και θα απελπιστείτε ακόμα περισσότερο αν σας πω ότι έχετε ακόμα μισό αιώνα μπροστά σας; :twisted:

Με ενοχλεί που οι γυναίκες που τα κάνουν όλα θεωρούν τους εαυτούς τους "δυναμικές". Αυτό τους περνάνε και όλοι όσοι βολεύονται... Και λένε και πόσο τις χαίρονται που είναι δυναμικές κτλ. Και στο τέλος το πιστεύεις !

Δυναμική είναι η γυναίκα που διεκδικεί χρόνο για τον εαυτό της, για την ξεκούρασή της, για την κούρα της, όταν το επιτρέπουν οι συνθήκες βέβαια. Δεν το διαπραγματεύεται αυτό για να μη στερήσει την ξεκούραση, το κωλοβάρεμα, τις ώρες στην τουαλέτα για τον σύζυγο. Σόρυ δηλαδή..

Αυτό είναι γεγονός!!!Αλλο να είσαι δυναμική, αλλο το να γίνεσαι φορτηγό από όλα τα βάρη ολων!!!!!!!!!

Δράσε γρήγορα, γιατί μια φίλη μου εξίσου "δυναμική", έπαθε 2 φορές υπερκόπωση!!!Δεν το λέω για να σε πανικοβάλλω, αλλά για να καταλάβεις ότι δεν πρέπει να υπερεκτιμάμε "μονίμως"΄τον εαύτό μας!!!!

Μάλλον το δυναμική, πρέπει να το αποβάλλεις για λίγο από το λεξιλόγιο σου, για να μπορέσεις να μοιράσεις λίγο τα πράγματα!!!!Όλοι οι άνθρωποι έχουν τις αντοχές τους και παρόλο που μπορεί να έχεις αρκετές, φρόντισε να μην τις εξαντλήσεις, για να έχεις και αποθέματα!!!!!!

:wink:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

Με μωρό 3 μηνών πήγες Ντουμπάι και 8 μηνών Κουφονήσια??

Συγνώμη ο άντρας σου που πήγε?

Χωριστά πάτε διακοπές?

Και δεν φοβόσουνα μόνη με ένα μωρό σε ξένη χώρα?

Συγνώμη Ιουλίτα αλλά εκτός από όλα αυτά που λες οτι είσαι, είσαι και ριψοκίνδυνη!!!!

716217ybmeeuyfgz.gif

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06

Με μωρό 3 μηνών πήγες Ντουμπάι και 8 μηνών Κουφονήσια??

Συγνώμη ο άντρας σου που πήγε?

Χωριστά πάτε διακοπές?

Και δεν φοβόσουνα μόνη με ένα μωρό σε ξένη χώρα?

Συγνώμη Ιουλίτα αλλά εκτός από όλα αυτά που λες οτι είσαι, είσαι και ριψοκίνδυνη!!!!

Καλε 8χρονων εννουσα.Η μικρη μου τωρα ειναι 8,5 χρονων :lol:

.png

Aριστουλα σε αγαπω

Διαφημίσεις

Μου εχει εμπιστοσυνη πως ολα δουλευουν ρολοι καθως λεει οταν περνανε απο τα χερια μου.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

H τέλεια δικαιολογία κάθε άντρα. "Αγάπη μου εσύ τα κάνεις πιο καλά", "αγάπη μου κάνε το όπως θες".

Λοιπόν... μια εποχή ήτανε κι ο άντρας μου στην κοσμάρα του...

Ανακάλυψα πως απλά δεν πρέπει να τον πιέζω να κάνει κάτι ΤΩΡΑ, αυτό δεν το μπορεί, καθώς και ότι είναι καλύτερο να του δίνω επιλογές... αν και ξέρω από πριν τι θα επιλέξει.

Π.χ. πάει αυτός συνέχεια για ψώνια, βγάζει τα σκουπίδια, πλένει το παιδί, το κοιμίζει. Ενίοτε θα βάλει πλυντήριο (πιάτων ή ρούχων) και θα βάλει τα πιάτα στη θέση τους, τα ρούχα θα τα απλώσει.

Tips:

1. Συνήθως του δίνω εναλλακτικές: "αγάπη μου θες να απλώσεις τα ρούχα ή να σιδερώσεις;" κλπ

2. Πρέπει να δεχτείς - είναι δύσκολο για την κάθε νοικοκυρά, το ξέρω - ότι ο καθένας κάνει τα πράγματα με τον δικό του τρόπο. Π.χ. μου τη δίνει όταν βλέπω τα πιάτα στο πλυντήριο διαφορετικά από ότι τα βάζω εγώ, αλλά πρέπει να δεχτώ ότι δεν θα ακολουθήσουν όλοι τον τρόπο μου.

3. Για αρχή - αν το παίξει ανατολίτης, ας το δεχτούμε, κανείς δεν θέλει να χάσει τη βολή του - μάθε να πατάς και λίγο εκεί που πονάει. Π.χ. όταν το μικρό είχε γεννηθεί ερχόντουσαν οι φίλοι μου να το δούνε. "Αγάπη μου έλα να φτιάξουμε το σπίτι", "Μια χαρά είναι" ερχόταν η απάντηση. Όπου μια χαρά βάλτε τους καναπέδες γεμάτους ρούχα, παιχνίδια, πιάτα και ποτήρια στο τραπεζάκι του σαλονιού, παιδικά πεταμένα κλπ. Και το έφτιαχνα. Έλα που ήταν να έρθει και η αδελφή του μία μέρα. Τον παρατηρούσα ότι ήταν αγκαλιά με το κομπιούτερ. Περίμενε ότι θα ντραπώ την αδελφή του και θα το φτιάξω... Έλα που δεν ντρέπομαι τίποτα όταν είναι για τη βολή μου... Ντράπηκε ο ίδιος και θυμήθηκε που είναι η σκούπα και το ξεσκονόπανο...

Φιλάκια!!!

ZS95p3.png  hcT0p3.png

:!: Τον δικο μου δεν τον νοιαζει το σπιτι να ειναι ΒΑΓΔΑΤΗ :!::!: Αλλα εγω εκανα τοαλλο τωρα ειπα στην κοπελα που με βοηθαει να μην ερθει αυτην την εβδομαδα.Να δω τι ρουχα θα φοραει :P:P:P

.png

Aριστουλα σε αγαπω

:!: Τον δικο μου δεν τον νοιαζει το σπιτι να ειναι ΒΑΓΔΑΤΗ :!::!: Αλλα εγω εκανα τοαλλο τωρα ειπα στην κοπελα που με βοηθαει να μην ερθει αυτην την εβδομαδα.Να δω τι ρουχα θα φοραει :P:P:P

Τι ακριβώς πιστεύεις ότι θα πετύχεις με αυτό, εκτός του να γίνει ένας χαμός και τρικούβερτος τσακωμός; :?

Τι ακριβώς πιστεύεις ότι θα πετύχεις με αυτό, εκτός του να γίνει ένας χαμός και τρικούβερτος τσακωμός; :?
γιατί είσαι τόσο απόλυτος; εσύ έτσι θα αντιδρούσες; :roll:

δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να δεί κι εκείνος πως αν η κοπέλα δεν έχει βοήθεια από κάπου (πχ τη γυνάικα που τη βοηθά... ) δεν προλαβαίνει μόνη της τα πάντα... και έτσι προέκυψε να μην έχει ο καλός της σιδερωμένα καθαρά ρουχαλάκια; :roll:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να δεί κι εκείνος πως αν η κοπέλα δεν έχει βοήθεια από κάπου (πχ τη γυνάικα που τη βοηθά... ) δεν προλαβαίνει μόνη της τα πάντα... και έτσι προέκυψε να μην έχει ο καλός της σιδερωμένα καθαρά ρουχαλάκια; :roll:

:evil: Με πηρε τωρα τηλ. και μου λεεϊ"Μωρο μου τι θα φαω το μεσημερι :?: "Και του ειπα "Τα ποδια σου" :idea::idea:

.png

Aριστουλα σε αγαπω

Διαφημίσεις

Όχι, εγώ δε θα αντιδρούσα έτσι, αλλά πιστεύω ότι οι περισσότεροι άντρες έτσι θα αντιδρούσαν, γι' αυτό το λεώ :roll:

Το ότι δεν έχει ο καλός της σιδερωμένα ρούχα, την ευθύνη την φέρνει η Ιουλίτα που δεν ενημέρωσε για το κώλυμα νωρίτερα να μπορέσει να συνεισφέρει και ο καλός της και να μην οδηγηθούν σε αυτό το πρόβλημα. 'Αρα πάλι η Ιουλίττα φταίει! :evil:

Όχι, εγώ δε θα αντιδρούσα έτσι, αλλά πιστεύω ότι οι περισσότεροι άντρες έτσι θα αντιδρούσαν, γι' αυτό το λεώ :roll:

Το ότι δεν έχει ο καλός της σιδερωμένα ρούχα, την ευθύνη την φέρνει η Ιουλίτα που δεν ενημέρωσε για το κώλυμα νωρίτερα να μπορέσει να συνεισφέρει και ο καλός της και να μην οδηγηθούν σε αυτό το πρόβλημα. 'Αρα πάλι η Ιουλίττα φταίει! :evil:[/quote

Και ποιος σου ειπα οτι δεν εχω ενημερωσει νωριτερα γι αυτα που θα παθει απο εδω και περα :?::?:

.png

Aριστουλα σε αγαπω

ΙΟΥΛΙΤΤΑ μου καλή... και το αλλο άκρο δε θα σε βοηθήσει οφείλω να σου πω! καλό είναι να δράσεις και να αντιδράσεις... αλλά με το να είσαι μονίμως στην επίθεση δεν θα φέρει και τα επιθυμητά αποτελέσματα :wink:

Με πηρε τωρα τηλ. και μου λεεϊ"Μωρο μου τι θα φαω το μεσημερι "Και του ειπα "Τα ποδια σου"

Και ποιος σου ειπα οτι δεν εχω ενημερωσει νωριτερα γι αυτα που θα παθει απο εδω και περα

με τις παραπάνω κουβέντες... προκαλείς ένα αρνητικό κλίμα ούτως ή άλλως!

καλώς η κακώς... χρειάζεται και λίγη διπλωματία! :wink:

χαίρομαι αν αποτελείς εξαίρεση στον κανόνα... αλλά μην τους βάζεις και όλους στο ίδιο σακί! :)

:lol: Ξερετε τι μου ειπε καλα ειναι και αυτα.Σου εχω ομως μια εκπληξη.Παιρνω κι εγω τηλ. την πεθερα μου της το λεω.Και ξερετε τι εχει κανει ο αθεοφοβος εχει στηλει την κοπελα στο σπιτι και κανει δουλειες :twisted::twisted::twisted:

.png

Aριστουλα σε αγαπω

Αααα αυτό είναι καλό (νομίζω! ) σαν να "είδε" τι συνβαίνει και να συμορφώνεται!! αφού δε βοηθά αυτός... στέλνει τουλάχιστον τα μεγάλα μέσα!!

του αρέσαν και τα "πόδια" εεεε.... μάλλον είναι σε καλό δρόμο!!!! :D

• 1 month later...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...