Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βαρεθηκα...............

ΙΟΥΛΙΤΤΑ

Recommended Posts

:? Να ειμαι το παιδι για ολες τις δουλειες.ΖΗΛΕΥΩ τις γυναικες που ειναι μη μου απτου :!: Εγω το εχω ξαναπει δουλευω τουλαχιστον 15ωρες την ημερα.Εχω κι ενα παιδακι που πρεπει να διαβασει,να παει αγγλικα,τεννις ωδεια κ.λ.π.Α :!: εχω κι ενα σπιτι που πρεπει να συντηρησω ,μαγειρεμα κ.λ.π.Βοηθεια απο κανεναν.........Ο συζυγος τελειος αλλα στην κοσμαρα του :idea::idea: .Λοιπον αυτο το σ/κ ειχα παει και στην μανα μου γιατι ειναι αρρωστη οδηγουσα για επαρχεια 4ωρες με την μικρη μαζι μου.Με ανχος κι ολας γιατι επρεπε να γυρισω πισω και να παω και στο μαγαζι...Παιδακια τα εχω φτυσει :(:(:(:(

.png

Aριστουλα σε αγαπω

Διαφημίσεις

Ο σύζυγος ανατολίτης πασάς; Γιατί δε σε βοηθάει; Του το έχεις ζητήσει ποτέ ή περιμένεις να ευαισθητοποιηθεί από μόνος του;

:mad: Δεν ειναι ανατολιτης πασας ειναι συην κοσμαρα του :!::!: Γιατι δουλευει κι αυτος πολλες ωρες και λειπει εκτος τουλαχιστον 3 ημερες την εβδομαδα......

.png

Aριστουλα σε αγαπω

:mad: Δεν ειναι ανατολιτης πασας ειναι συην κοσμαρα του :!::!: Γιατι δουλευει κι αυτος πολλες ωρες και λειπει εκτος τουλαχιστον 3 ημερες την εβδομαδα......

Να τον βγάλεις από την κοσμάρα του. Δεν αποτελεί δικαιολογία αυτό. Και εσύ δε δουλεύεις λίγες ώρες!

Διαφημίσεις

Ιουλίττα, οργάνωσε τους άλλους να σε βοηθάνε!!! Καμμιά δεν είναι σούπερ γούμαν, δε θα είναι για το όφελος κανενός να σπάσουν τα νεύρα σου...

Μοίρασε δραστηριότητες και στον καλό σου για να αδειάσεις λίγο...

Ιουλίττα, οργάνωσε τους άλλους να σε βοηθάνε!!! Καμμιά δεν είναι σούπερ γούμαν, δε θα είναι για το όφελος κανενός να σπάσουν τα νεύρα σου...

Μοίρασε δραστηριότητες και στον καλό σου για να αδειάσεις λίγο...

Τα σπασμενα λες :?: Οταν του λεω να κανει κατι ολο το ξεχναει κα λεει αυριο ημερα ειναι τι βιαζεσε :?::?:

.png

Aριστουλα σε αγαπω

:cry: Να φανταστητε το καλοκαιρι που μας περασε μου την εδωσε και πηρα την μικρη και φορτωμενη ως τα αυτια πηγα διακοπες μονη μου μαζι της στα Κουφονησια.Λεω ωραια θα ειμαστε οι δυο μας για λιγες μερες ηρεμια...........Και να σου κουβαλιουντε ολοι οι γνωστοι μου εκει τα νευρα μου.........

.png

Aριστουλα σε αγαπω

Γνωστοί;;; Ποιοί γνωστοί;; Σόι εννοείς;

Καλά, ο άντρας σου δεν μπορεί να θυμηθεί να πάει το παιδί στο ωδείο;; Ή να κάνει κάποια ψώνια;; Γιατί τον λες τέλειο τότε;;; :?

Διαφημίσεις

Ειναι τελειος απο την αποψη πως μς υπερασπιζετε σε ολα τα θεματα κι ας ειμαι λαθος μερικες φορες ,μου το λεει κατ ιδιαν μετα.Μου εχει εμπιστοσυνη πως ολα δουλευουν ρολοι καθως λεει οταν περνανε απο τα χερια μου.

Μηπως πρεπει κι εγω να τα γραφω :?:

.png

Aριστουλα σε αγαπω

Κοίτα, αφού πιέζεσαι τόσο και νοιώθεις να τα βροντήξεις, τότε κάτι δεν πάει καλά με το πως έχετε μοιράσει τις δραστηριότητες...

Οπότε, κάτι πρέπει να αλλάξει, και αφού σε εμπιστεύονται γενικώς πως είσαι οργανωτική και δυναμική, τότε οφείλουν να σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις λίγο...

Όλα θα πάνε καλά... :wink:

:cry: Το προβλημα ειναι πως ειμαι πολυ δυναμικο ατομο τρομαρα μου,και ολοι στηριζωντε πανω μου :!::!:

Αυτή την βλακεία κάνουν μερικές γυναίκες και μετά τρέχουν και δεν φτάνουν!!!

Γιατί κούκλα μου δεν τον αφήνεις να συμετέχει στην φροντίδα και στην ανατροφή του παιδιού?

Τι φοβάσε, πως δεν θα κάνει κατι σωστό?

Δεν πειράζει, την επόμενη φορά θα το καταφέρει καλύτερα!

Το ίδιο έκανα και γω όταν γέννησα την μικρή, δεν τον άφηνα να κάνει τίποτα και ευτυχώς που μου άνοιξε τα μάτια μου η κουνιάδα μου και τώρα έχουμε εξίσου μοιράσει τις υποχρεώσεις μας.

Σημειωτέον πως ο "καημένος" μας τρέχει συνέχεια από δω και από κει γιατί ακόμα δεν πήρα το δίπλωμα στα χέρια :oops::oops:

Τι να κάνει όμως?Αυτά έχει η οικογένεια.

Ο άνδρας σου είναι στην κοσμάρα του γιατί εσύ του το επέτρεψες.

Να τον βάλεις να αναλάβει περισσότερές ευθύνες αλλιώς πως θα τα βγάλεις πέρα?

Έχει και ο άνδρας σου θέση στην οικογένεια και ας λείπει κάποιες μέρες.

433965qzur0la2nd.gif

Ο άνδρας σου είναι στην κοσμάρα του γιατί εσύ του το επέτρεψες.

Να τον βάλεις να αναλάβει περισσότερές ευθύνες αλλιώς πως θα τα βγάλεις πέρα?

Έχει και ο άνδρας σου θέση στην οικογένεια και ας λείπει κάποιες μέρες.

Δεν έιναι κακό να ζητήσεις βοήθεια ,ούτε να δηλώσεις αδυναμία για κάποια πράγματα.Ακόμη κι ο superman μια βοήθεια την έιχε. :wink:

Έτσι κι ο άντρας σου θα νιώσει ποιό χρήσιμος στο ρόλο του και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση θα δείχνει. :D:D

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Αυτή την βλακεία κάνουν μερικές γυναίκες και μετά τρέχουν και δεν φτάνουν!!!
αυτό είναι μεγάααααααλη αλήθεια...
Το ίδιο έκανα και γω όταν γέννησα την μικρή, δεν τον άφηνα να κάνει τίποτα και ευτυχώς που μου άνοιξε τα μάτια μου η κουνιάδα μου και τώρα έχουμε εξίσου μοιράσει τις υποχρεώσεις μας.
χμμμμ δυστυχώς δεν πιάνει πάντα....

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Διαφημίσεις

Δεν ειναι μονο οσυζυγος που στηριζετε σε αυτο το κορμι :P:P:P αλλα και ολοι οι αλλοι ρε γαμωτο.....Ειμαι το παιδι για ολες τις δουλειες.Και ξερετε γιατι τα ριχνω ολα στην πλακα και τους βοηθαω στο τελος.Δεν ειμαι ο καλυτερος ανθρωπος στον κοσμο οχι.Αλλα δεν μπορω να πω οχι ρε γ......... :roll:

.png

Aριστουλα σε αγαπω

δεν μπορω να πω οχι ρε γ......... :roll:
αυτό είναι πρόβλημα! οι περισσότεροι το αντιλαμβάνοντε και το εκμεταλλευοντε... κοίτα να το μετριάσεις έστω....

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

να σε χαστουκισω τωρα ή μετα για να ξυπνησεις????οταν θα πεσεις απο υπερκοπωση για πες μου τι θα κανεις ε??????και την επομενη φορα διακοπες που θα πας να μη πεις που πας ή πες οτι πας αλλου.....πες παρο και πηγαινε θασο....να σας χωριζουν τα πελαγη....καλα ποσο ητανε η μικρη και πηγες κουφονησια?????

και καλο ειναι να μαθει ο αντρας σου και ας τα κανει με τους δικους του ρυθμους....γιατι αλλιως επαναπαυονται σε σενα....

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

να σε χαστουκισω τωρα ή μετα για να ξυπνησεις????οταν θα πεσεις απο υπερκοπωση για πες μου τι θα κανεις ε??????και την επομενη φορα διακοπες που θα πας να μη πεις που πας ή πες οτι πας αλλου.....πες παρο και πηγαινε θασο....να σας χωριζουν τα πελαγη....καλα ποσο ητανε η μικρη και πηγες κουφονησια?????

και καλο ειναι να μαθει ο αντρας σου και ας τα κανει με τους δικους του ρυθμους....γιατι αλλιως επαναπαυονται σε σενα....

ηταν 8 :lol:εχουμε παει και μονες μας DUBAI οταν ηταν 3μηνων :):):)

.png

Aριστουλα σε αγαπω

και εγω περιπου ετσι, στο θεμα των αρμοδιοτήτων και της οργάνωσης αλλα εμαθα να λεω "αυτο εσύ και αυτό εγώ" και του το λεω συνεχεια να το κανει ή στο τελος του τη λέω εμμέσως που δεν τα κάνει αυτά που πρέπει. Κοιτα να την παθεις την υπερκόπωση ή την ψυχολογική κούραση!

Δωστου να κανει πράγματα και σε όποιον αλλο μπορεις

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Κοριτσάκι μου σορυ αλλά εσύ φταις...

ή άλλαξε κάτι από αυτά που δεν σου αρέσουν ή σταμάτα να γκρινιάζεις...

σε ποιον ακριβώς γκρινιάζεις δεν έχω καταλάβει...

αφού εσύ αποφασίζεις...

ο άλλος έχει βολευτεί..

και αυτό το τέλειος από που βγήκε..... εντύπωση μου κάνει...

Συγγνώμη και πάλι αλλά για να ρωτάς θα θέλεις φαντάζομαι και άλλες απαντήσεις από το μάνα κουράγιο !!!!!!!!!!!!!!!!!

Βρε σύνελθε!

Δεν σε μαλώνει κανένας!!!!!!!

Κοίτα να ξεκουραστείς και να μοιράσεις αρμοδιότητες πριν τα κάψεις..

γιατι νομίζω βγάζεις λίγο το άχτι σου εδώ... και μετά συνεχίζεις τα ίδια!

Μόνο εσύ μπορείς να αλλάξεις την κατάσταση.. πρέπει να το πάρεις χαμπάρι αυτό !!!!

έλααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

γέλαααα λίγο...!!!!!

:D:D:D:D:D:D