Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πάρκινγκ στο Ελενα

Missy

Recommended Posts

Νατασσα μηπως ομως θα ειναι "βαρυ" για τον γιοκα σου να περασει ολη αυτην την αγωνια;;;;

Γιατι οσο να ναι και η μαμα σου που θα ειναι μαζι του θα εχει τη δικια σου εννοια και ισως το μεταδωσει στο παιδι

Στο λεω γιατι τωρα στο τριτο τα δικα μου ηταν στο σπιτι με τη μαμα μου και περιμεναν πως και πως να μαθουν νεα,ηθελαν να ερθουν αλλα δεν ηθελα εγω να με δουν με τον ορο στο χερι και με μια ταλαιπωρια οσο να το πεις την εχουμε

και ετσι τους εφερε ο μπαμπας τους το επομενο απογευμα,ειχα φορεσει τα ρουχα μου τα περιμενα στην εισοδο,ανεβηκαμε στο δωματιο(ειχε ενημερωσει ο γιατρος μου την reception)

και μετα απο κανενα 20λεπτο τ πηρα και πηγαμε στα Goodies(ευτυχως το μωρουδελι μου τοτε κοιμοταν 4-5 ωρες,μετα χαλασε :P )

Καθε φορα που θα περασουμε απο την κλινικη μου λεει ο μεσαιος"Θυμαθαι που γεννηθες εδω το μωρο μαθ και τον Γιαννη κι εμενα και ηρθαμε και θαθ ειδαμε;;;"

Αν με ειχαν δει σε μαυρο χαλι ισως ειχε αλλη εικονα

4

Διαφημίσεις

Δέσποινα ο θυρωρός μου είπε ο άνθρωπος ότι στην έσχατη περίπτωση μπορεί να περιμένει στο ισόγειο αλλά να μην ανέβει πάνω.

Ηλιάννα ίσως έχεις δίκιο ίσως τελικά να πω στη μαμά μου να μην έρθει... ας ανέβει ο πατέρας μου κι ας κατέβει με την ησυχία της μόνη της και τελειώνει η υπόθεση...

Koρίτσια καλησπέρα!

Είχαμε πάει οικογενειακώς να δούμε την κουνιάδα μου που γέννησε πριν 3 περίπου χρόνια στο Έλενα. Ο θυρωρός δεν άφηνε το παιδί να περάσει ούτε την πύλη και φυσικά του εξηγήσαμε ότι θα πάμε εναλλάξ στο δωμάτιο και αυτός που θα μένει με το παιδί θα κάθεται μπροστά του να μας βλέπει (δεν είμαστε ηλίθιοι να πάρουμε ένα μικρό παιδί μαζί μας μέσα στο μαιευτήριο). Φυσικά δεν μας άφησε με τίποτα, και πήγε ο σύζυγος με τον μικρό στην παιδική χαρά απέναντι...Και μπάινω λοιπόν μέσα και τι βλέπω...30 περίπου γύφτους με 10 γυφτάκια...Περιττό να σας πω τι βρισίδι έριξα στον φύλακα βγαίνοντας, αλλά χωρίς αντίκρισμα νομίζω...και από τότε ακούω Έλενα και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι!! :twisted::twisted::evil::evil:

ευχαριστώ για τις απαντήσεις για το πάρκινγκ. Και για το θέμα των παιδιών στο μαιευτήριο, ήταν η επόμενη μου ερώτηση! Εγώ νομίζω ότι είναι κρίμα που δεν υπάρχεί κάπου που μπορούν τα παιδιά να γνωρίσουν τα νεο γέννητα αδελφάκια τους. Στις άλλες χώρες αφήνουν τα παιδιά και μέσα στα δωμάτια. Εδώ όμως έχουν μια μεγάλη φοβία για τα μικρόβια. Τόσο πολλά μικρόβια φερνούν μέσα τα παιδιά; Ακόμα και στα παπούτσια φερούμε μέσα μικρόβια....

ευχαριστώ για τις απαντήσεις για το πάρκινγκ. Και για το θέμα των παιδιών στο μαιευτήριο, ήταν η επόμενη μου ερώτηση! Εγώ νομίζω ότι είναι κρίμα που δεν υπάρχεί κάπου που μπορούν τα παιδιά να γνωρίσουν τα νεο γέννητα αδελφάκια τους. Στις άλλες χώρες αφήνουν τα παιδιά και μέσα στα δωμάτια. Εδώ όμως έχουν μια μεγάλη φοβία για τα μικρόβια. Τόσο πολλά μικρόβια φερνούν μέσα τα παιδιά; Ακόμα και στα παπούτσια φερούμε μέσα μικρόβια....

Δυστυχως ναι... Τα παιδακια πανε σχολείο, παιδικό κτλ και είναι μεγάλες οι πιθανότητες να κολλήσουν κάτι. Χαρακτηριστικά σου γραφω για μια φίλη που το ενα της παιδάκι (5 ετων) περασε μια ιωσούλα με 37 πυρετο, κόλλησε το 5 μηνών αδελφακι του το οποίο βρεθηκε στο νοσοκομείο με 40. Τα βρεφη εκδηλωνουν τις αρρωστειες 100 φορές χειρότερα.. Για σκεψου στο μαιευτηριο με τόσα νεογεννητα τι θα μπορούσε να γίνει...

Διαφημίσεις

Δυστυχως ναι... Τα παιδακια πανε σχολείο, παιδικό κτλ και είναι μεγάλες οι πιθανότητες να κολλήσουν κάτι. Χαρακτηριστικά σου γραφω για μια φίλη που το ενα της παιδάκι (5 ετων) περασε μια ιωσούλα με 37 πυρετο, κόλλησε το 5 μηνών αδελφακι του το οποίο βρεθηκε στο νοσοκομείο με 40. Τα βρεφη εκδηλωνουν τις αρρωστειες 100 φορές χειρότερα.. Για σκεψου στο μαιευτηριο με τόσα νεογεννητα τι θα μπορούσε να γίνει...

Συμφωνώ με τη Δέσποινα και το επιβεβαιώνω γιατί είχα πάει τον γιο μου 40 ημέρων για απλό έλεγχο με τον γιατρό και κόλλησε ίωση από κάποιο παιδάκι περνώντας από το δωμάτιο και τον είχα μία εβδομάδα με σωληνάκια στο μητέρα με οξεία βρογχιολίτιδα. Από τότε είναι ευαίσθητος και το αερολιν το έχουμε σαν νερό....

Πάντως απαράδεκτος ο θυρωρός σχετικά με τους γύφτους! Δηλαδή το δικό μου το παιδί είναι πιο άρρωστο που στην τελική έχει κάνει και όλα τα εμβόλια από το γυφτάκι που δεν κρατάνε ούτε τους βασικούς κανόνες υγιεινής;;;

Nat-left μου, όπως σχολιάσαμε και με τον άντρα μου μετά από το περιστατικό "άντε βάλτα με 30 γύφτους...", ενώ σε εμάς μπορούσε να κάνει τον "καμπόσο" ο θυρωρός... :shock:

Συμφωνώ με τη Δέσποινα και το επιβεβαιώνω γιατί είχα πάει τον γιο μου 40 ημέρων για απλό έλεγχο με τον γιατρό και κόλλησε ίωση από κάποιο παιδάκι περνώντας από το δωμάτιο και τον είχα μία εβδομάδα με σωληνάκια στο μητέρα με οξεία βρογχιολίτιδα. Από τότε είναι ευαίσθητος και το αερολιν το έχουμε σαν νερό....

Πάντως απαράδεκτος ο θυρωρός σχετικά με τους γύφτους! Δηλαδή το δικό μου το παιδί είναι πιο άρρωστο που στην τελική έχει κάνει και όλα τα εμβόλια από το γυφτάκι που δεν κρατάνε ούτε τους βασικούς κανόνες υγιεινής;;;

μαλλον θα ειχε ακουσει οτι κανουν αντισωματα απο την συνεχη εκθεση στα μικροβια και τη βρωμα γι'αυτο τους περασε μεσα... :roll:

me and my men...

Επισης σε περιπτωση που δεν βρισκεις με τιποτα παρκινγκ εχει και ιδιωτικο 2 λεπτα με τα ποδια. Σε οτι αφορα τα παιδια,την πρωτη μερα που ημουν μεσα μεχρι να γεννησω ημουν σε δικλινο γιατι δεν ειχε μονοκλινο και η διπλανη που ειχε γεννησει ειχε φερει το παιδι της,το οποιο ειχε ανεβασει πανω στο κρεβατι της με τα παπουτσια!!! Μπαινει μεσα η υπευθυνη και ποιος ειδε τον Θεο και δεν τον φοβηθηκε!!! Ωστοσω παιδια ανεβαιναν ανετα στους οροφους. Ειδικα αμα εισαι και σε μονοκλινο δεν σου λεει κανενας τιποτα. Στα μονοκλινα δεν περναει καν σεκιουριτι. Τουλαχιστον οσο ημουν εγω εκει δεν ειχε μπει ποτε...Συμφωνω παντως οτι καλο θα ηταν να μην πανε στο μαιευτηριο...

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...