Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πάρκινγκ στο Ελενα

Recommended Posts

Γεια σας!

Θα ήθελα να ρωτήσω που παρκάρετε στο μαιευτήριο Ελενα; Θα γεννήσω εκει σε 6 περίπου εβδομάδες. Που παρκάρουν οι άνδρες όταν σε πηγαίνουν εκεί να γεννας;

Φοβάμαι να μου αφήσει εκεί ο άντρας μου και να παει να ψάξει να παρκάρει και να χάσει την γέννα! :shock:

Διαφημίσεις

δεν ξερω αν ισχυει, παντως μια μερα που ημουν για ραντεβου με τη γιατρο, -εγω ειχα παει με Μετρο- οταν εφευγα ειδα εναν μπαμπα που τσακωνοταν στην εισοδο με αυτον που ανοιγει τις μπαρες γιατι δεν τον αφηνε αν καταλαβα καλα να μπει να παρει το μωρο και την μανα... και μιλαμε για Νοεμβρη μηνα και σκατοκαιρο... ισχυει οντως αυτο? αν ναι, ειναι ξεφτιλα!

me and my men...

Διαφημίσεις

δεν ξερω αν ισχυει, παντως μια μερα που ημουν για ραντεβου με τη γιατρο, -εγω ειχα παει με Μετρο- οταν εφευγα ειδα εναν μπαμπα που τσακωνοταν στην εισοδο με αυτον που ανοιγει τις μπαρες γιατι δεν τον αφηνε αν καταλαβα καλα να μπει να παρει το μωρο και την μανα... και μιλαμε για Νοεμβρη μηνα και σκατοκαιρο... ισχυει οντως αυτο? αν ναι, ειναι ξεφτιλα!

Δεν ισχυει..εμεις μπήκαμε μέσα και στη γέννα αλλά και για να παρουμε τη μπεμπα σπίτι... Μην τρελαινεστε..

Πιστεύω ότι έχει να κάνει μάλλον με τον υπάλληλο... αλλά η Δέσποινα έχει πιο πρόσφατη εμπειρία από εμάς άρα αυτό ισχύει :wink:

(Δέσποινα τα επείγοντα και η παραλαβή επιτόκων είναι στο κτίριο Μαρίκα Ηλιάδη; )

Στο μάθημα του ανώδυνου τοκετού που παρακολουθήσαμε με τον άντρα μου, μας έδωσαν κάποιες γενικές οδηγίες. Μας είπε λοιπόν η νοσοκόμα ότι όταν πάμε για να γεννήσουμε μας αφήνουν στην είσοδο να μπούμε μέσα, μας αφήνει ο σύζυγος στα επείγοντα και ξαναβγαίνει για να παρκάρει. Επίσης δεν πρέπει να πάρει μαζί του τη βαλίτσα, παρά μόνο όταν πάμε πλέον στο δωμάτιο μετά τη γέννα. Μας είπε επίσης η νοσοκόμα να κάνουμε καμιά αναγνωριστική για να ξέρει ο σύζυγος στο περίπου που έχει κάποιο χώρο.

Τα πρωινά μέσα στο Έλενα δεν υπάρχει θέση ούτε για δείγμα και έξω στα στενά πάλι είναι δύσκολα τα πράγματα γιατί έχει σχολεία κοντά και παρκάρουν και οι εργαζόμενοι. Αντίθετα τα απογεύματα είναι πιο χαλαρά, οπότε και να το παρκάρεις μέσα, αν δεν σε δουν και να σου πουν εκείνη τη στιγμή να το βγάλεις, δεν θα υπάρχει πρόβλημα γιατί έχει πολλές άδειες θέσεις.

Τα επείγοντα είναι στο κτίριο Μαρίκα Ηλιάδη, 10 μέτρα αριστερά της κεντρικής εισόδου. Έχει συνήθως κόσμο απ' έξω. Εκεί γίνονται και τα NST στον 9ο μήνα.

Πιστεύω ότι έχει να κάνει μάλλον με τον υπάλληλο... αλλά η Δέσποινα έχει πιο πρόσφατη εμπειρία από εμάς άρα αυτό ισχύει :wink:

(Δέσποινα τα επείγοντα και η παραλαβή επιτόκων είναι στο κτίριο Μαρίκα Ηλιάδη; )

Ειναι ακριβως διπλα..Εκεί που κάνουν και τους υπερηχους και τα NST.

Διαφημίσεις

Να σας πω δεν με πειραξε που πηγα περπατωντας γιατι νομιζω οτι ειναι και καλυτερα...κατεβαινει το παιδι :lol:

Και μετα που με ετοιμασανε τους παρακαλουσα να με αφησουν να περπαταω...απλα μεχρι να μπουμε στο νοσοκομειο κραταγα και μια πετσετουλα :)

Οχι περπαταγα...ετρεχα απ'τη χαρα μου...που να ξερα τι με περιμενει βεβαια να ειχα στριψει κατ'αλλου!!!!

Να σας πω δεν με πειραξε που πηγα περπατωντας γιατι νομιζω οτι ειναι και καλυτερα...κατεβαινει το παιδι :lol:

Και μετα που με ετοιμασανε τους παρακαλουσα να με αφησουν να περπαταω...απλα μεχρι να μπουμε στο νοσοκομειο κραταγα και μια πετσετουλα :)

Οχι περπαταγα...ετρεχα απ'τη χαρα μου...που να ξερα τι με περιμενει βεβαια να ειχα στριψει κατ'αλλου!!!!

:lol::lol::lol::lol: α βρε yogini πλάκα έχεις :lol::lol:

Να σας ρωτήσω κάτι άλλο; όσες γεννήσατε και είχατε ήδη παιδάκι, όταν γεννάγατε το παιδί μπορούσε να περιμένει μαζί με κάποιον συνοδό στην αίθουσα αναμονής; η μαμά μου στεναχωριέται αν δεν θα μπορεί να δει τα μωρά επειδή θα είναι στο σπίτι με τον γιο μου, έχει κάποια σχετική εμπειρία αν επιτρέπεται το παιδί στην αίθουσα αναμονής ή αν έχει κάποια καφετέρια μέσα στο Έλενα να περιμένουν;

Σωστη απορια νατασα και γω θα ηθελα να το ξερω αν μπορει ο μικρος να περιμενει εξω μαζι με τους αλλους...συγκεκριμενα στο ιασω

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

aMppp3.png

Διαφημίσεις

Να σας ρωτήσω κάτι άλλο; όσες γεννήσατε και είχατε ήδη παιδάκι, όταν γεννάγατε το παιδί μπορούσε να περιμένει μαζί με κάποιον συνοδό στην αίθουσα αναμονής; η μαμά μου στεναχωριέται αν δεν θα μπορεί να δει τα μωρά επειδή θα είναι στο σπίτι με τον γιο μου, έχει κάποια σχετική εμπειρία αν επιτρέπεται το παιδί στην αίθουσα αναμονής ή αν έχει κάποια καφετέρια μέσα στο Έλενα να περιμένουν;

Η διπλανη μου εφερε το παιδάκι της στα μουλωχτά στο δωμάτιο.(αν και τα πήρα στο τελος γιατί εβηχε!!). :wink::wink: Παντως αφήνουν σίγουρα τα παιδιά να ανεβουν στον όροφο που είσαι για να τα δεις εσυ (στον προθάλαμο εξω που είναι τα ασανσερ). Για το μωρό λυσσανε, δεν αφηνουν με τιποτα παιδιά να το πλησιάσουν..

Παντως αφήνουν σίγουρα τα παιδιά να ανεβουν στον όροφο που είσαι για να τα δεις εσυ (στον προθάλαμο εξω που είναι τα ασανσερ). Για το μωρό λυσσανε, δεν αφηνουν με τιποτα παιδιά να το πλησιάσουν..

Εννοείται ότι δεν πρόκειται να ανεβάσω το παιδί στα δωμάτια, το καταλαβαίνω και πρώτα από όλα εγώ δεν θα νοιώθω καλά να κάνω κάτι τέτοιο, αλλά αυτό που δεν κατάλαβα είναι, αν η αίθουσα τοκετών είναι στο ισόγειο ή πιο πάνω και αν εκεί επιτρέπεται να φέρουν το παίδι και να περιμένει μαζί με τους υπόλοιπους.

Ειρήνη στο ΙΑΣΩ δεν υπάρχει πρόβλημα στην αίθουσα τοκετών αλλά όπως σε όλα τα νοσοκομεία δεν επιτρέπεται στα δωμάτια.

Και λογικα θα το δει και ο μικρος το μωρο τοτε γιατι το βγαζουν εκει εξω για λιγα λεπτα και το δειχνουν στους συγγενεις η κανω λαθος ? κατι τετοιο νομιζω εκανναν στο Κων. μου.

aMppp3.png

Και λογικα θα το δει και ο μικρος το μωρο τοτε γιατι το βγαζουν εκει εξω για λιγα λεπτα και το δειχνουν στους συγγενεις η κανω λαθος ? κατι τετοιο νομιζω εκανναν στο Κων. μου.

μίλησα με το Έλενα και δεν επιτρέπεται γενικά η είσοδος παιδιών στο μαιευτήριο πουθενά.

Γιατι δε παιρνεις ενα τηλ να ρωτησεις?

aMppp3.png

Ημαρτον....πουθενα.... δε εχει καφετερια ?

aMppp3.png

αρκετα χρονια -ημουν δημοτικο δηλ. και τωρα ειμαι 26- δεν αφηναν θυμαμαι στο Ελενα να ανεβουν παιδια... ειχε γεννησει μια ξαδερφη μου και περιμενα κατω... παντως ενα δικιο το εχουν τα μαιευτηρια, γιατι δεν ξερεις τι μπορει να κουβαλαει το καθε παιδακι...

me and my men...

Ημαρτον....πουθενα.... δε εχει καφετερια ?
έχει ένα κυλικείο όπως μου είπε αλλά είναι "κάμπριο" :lol: άρα αν έχει κρύο θα παγώσει ο μικρούλης μου :(

Ειναι απλό. Λες στο φύλακα στην εισοδο ότι θα πας στο κυλικείο και μπαινεις μέσα.Μετα δεν υπάρχει κανείς να σε σταματήσει (τι υπουλο μυαλό...). Η αιθουσα τοκετών είναι στον 1ο όροφο στο Μαρικα Ηλιάδη αλλά αν είναι πρωί και εχει κόσμο σε ξαποστέλνουν στο ισόγειο να περιμένεις. Και στο ισόγειο στην αιθουσα αναμονής εχω δει απειρα παιδάκια όσες φορές εχω πάει..