Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

σκοτωσαν το σκυλο μου

sofia_nefeli

Recommended Posts

Κοριτσια βλεπω οτι προχωρησε το θεμα .

Εγω τα σκυλια τα φοβαμαι . 'η μαλλον τα ΤΡΕΜΩ . Μολις δω σκυλο παραλυουν τα χερια μου , ιδρωνω δεν μπορω να κανω βημα . Απο την αλλη , οι 2 κορες μου τα ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ . Μολις δουν σκυλο τρεχουν .

Εχουν ζητησει σκυλο 1000 φορες . Δεν μπορω να τους παρω .ΦΟΒΑΜΑΙ.

Αλλα ποτε-ΠΟΤΕ μα ποτε δεν θα χτυπουσα. Ουτε για να το διωξω . Βεβαια για να μην ειμαι ψευτρα , δεν ξερω τι θα εκανα αν ενα σκυλι ειχε επιτεθει σ'ενα απο τα παιδια μου :?

Εμεις παντα ειχαμε γατες στην αυλη μας .Και πιο πανω καπου ειδα γραμμενο , με ποση λατρεια σε κοιτουν .Ειναι αληθεια ! Εχω χασει 4 γατες . Οχι ολες μαζι . Τα παιρναμε απο σχεδον νεογεννητα, τα ταιζαμε με το μπιμπερο , τα εμβολιαζαμε και τα προσεχαμε . Μολις πενουσε 1 χρονος τα χαναμε . ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ φορα τα βρισκαμε ψοφια . Κλαματα , κακο

και αντε παλι απο την αρχη . Τωρα δεν εχουμε κανενα γατακι και να σας πω το σκεφτομαι πολυ πριν παρω αλλο. Δεν θελω να ξαναπερασουν τα κοριτσια την ιδια στεναχωρια .

Μονη μου ????? Ουτε στον παραδεισο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 82
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λυπαμαι πολυ για τον σκυλο σου. :(

εχω κι εγω εναν

δυστυχως υπαρχουν πολλοι σκατανθρωποι που τους αξιζει να πεθανουν με τον ιδιο και χειτοτερο τροπο :evil:

Επειδη ομως το σκυλι αν γυρναει ελευθερο μπορει να παει απο αμαξι, αλλο σκυλι, φολα κλπ καλυτερα θα ναι αν αποκτησετε αλλο 4ποδο να μην του επιτρεπετε να βγαινει βολτα μονο του.

Επισης κατι διαβασα για εμμετο... υπαρχουν περιπτωσεις δηλητηριασεων οπου αν προκαλεσουμε εμμετο θα κανουμε χειροτερο κακο στο ζωο μας. Γι αυτο καλυτερα ας ρωτησουμε τον κτηνιατρο πρωτα. Τωρα βεβαια αν δεν τον βρισκουμε προκαλλουμε κι ο Θεος βοηθος.

Να στε καλα να τον θυμαστε. Ενα καινουργιο ζωακι μαλλον θα απαλυνει τον πονο σας, κουραγιο

Σοφια μου, λυπαμαι πολυ καλη μου... Ειναι τοσο αδικο, τοσο απανθρωπο αυτο που του εκαναν. Δεν υπαρχει πιο καλοψυχο, νοημων, ευγενικο ζωο σαν το σκυλι. Και θα σας διηγηθω, επιτρεψτε μου, δυο ιστοριες.

Ο παππους μου ειχε ενα σκυλο, 14 χρονων τον εφτασε. Παντα μαζι του (ο παππους μου ηταν αγροφυλακας), τον φροντιζε σαν να ηταν το 10ο παιδι του. Η εγνοια του: Γυναικα ταισες τον Εκτορα; Αλλαξατε το νερο στον Εκτορα; Ε, λοιπον οταν εφυγε ο παππους μου απο καρδια, ενα μηνα μετα πεθανε κι ο Εκτορας. Σταματησε να τρωει, ετσι απλα... :cry:

Ειχαμε παντα σκυλια στο σπιτι. Ο πατερας μου τους εχει τρομερη αδυναμια. Ειχαμε κηπο και ειχαν το σπιτακι τους. Μια φορα θυμαμαι μια σκυλα μας ηταν εγκυος. Εκεινο το βραδυ εβρεχε. Ειχαμε καποια εξοδο πολυ μακρια και στα μισα του δρομου ο πατερας μου θυμηθηκε οτι δεν της ειχε κλεισει το πορτακι της. Εκανε αναστροφη και γυρνουσαμε προς το σπιτι. Ανακαλυψαμε γυρνωντας οτι η Λιζα ειχε γεννησει!! Αλλα η εκπληξη δεν ηταν αυτη. Ειχε συρει με τα δοντια της ενα πλακατ που ηταν πεταμενο στην αυλη και εφραξε την εισοδο για να προστατεψει τα μικρα απο τη βροχη!! :shock::shock:

Και καποιοι, αυτα τα ζωα τα σκοτωνουν!!

apo zougla.gr

Τέλος στην κακομεταχείριση των ζώων

30 Ιανουαρίου 2009, 17:20

Συγκέντρωση θα πραγματοποιήσουν αύριο, Σάββατο 31 Ιανουαρίου, στις 12:00, στη Φωκίωνος Νέγρη και Επτανήσου, φιλοζωικές οργανώσεις. Θα διαμαρτυρηθούν για τις εκατοντάδες δηλητηριάσεις σκύλων, γατιών και περιστεριών που γίνονται στην περιοχή.

Η οργή των φιλόζωων έχει ξεχειλίσει. Το τελευταίο διάστημα επιτήδειοι ρίχνουν φόλες, με αποτέλεσμα να δηλητηριάζονται και να βρίσκουν τραγικό θάνατο εκατοντάδες αδέσποτα αλλά και δεσποζόμενα ζώα.

Με τη συμμετοχή σας μπορείτε να βοηθήστε τις φιλοζωικές οργανώσεις να σταματήσουν αυτή την κτηνωδία.

lcWup3.png

Διαφημίσεις

Λυπάμαι ειλικρινά :(

Εγώ μεγάλωσε με σκύλο,ντόμπερμαν λυκόσκυλο.Πολύ καλή σκυλίτσα,είχε καλό χαρακτήρα.Οι γονεις μου δεν φοβοντουσαν να με αφησουν μαζι της και ας της εκανα εγω τοσα πολλα(της εβαζα μανταλακια στα αυτια,καθοταν κατω απο τα σκαλια της εξωπορτας και την παταγα...).Αυτο το σκυλι πιστευω εχει περασει μια τελεια ζωη.Δηλαδη ετρωγε μαγειρευτο φαγητο,δεν την ειχαμε αφησει να ζευγαρωσει για τυχον επιπλοκες ,κανονικα τα εμβολια της.Ηταν το αδερφακι μου.Τα καλοκαιρια την πηγαιναμε στον παππου μου που εμενε στον Ωρωπο και ειχε μεγαλο σπιτι και εναν τεραστιο κηπο.Εμεις πηγαιναμε διακοπες στην Παρο και οπως καταλαβαινεις ητανε δυσκολο να μεινει ενας τοσο μεγαλος σκυλος σε ενα νησιωτικο σπιτι.Τα τελευταια χρονια της ζωης της(εζησε 13 χρονια περιπου) την αφησαμε μονιμα στον παππου μου γιατι ειχε γεννηθει εντωμεταξυ ο αδερφος μου απο τον οποιο εχω 10 χρονια διαφορα.Μπορω να μιλαω ωρες για αυτο το σκυλι.Ητανε τοσο τελειο...Πηγαιναμε στον παππου και την βλεπαμε.Ειχε πλεον γεράσει και της είχε δημιουργηθεί όγκος που ήταν μάλιστα και πολύ ορατός.Είχε αρθριτικά και πονούσε.Και όμως κάθε φορά που αντιλαμβανόταν το αυτοκίνητο μας να πλησιάζει έτρεχε στα κάγκελα και έκανε χαρούλες.Εγω στεναχωριομουνα πολυ που την εβλεπα ετσι αλλα με καθησυχαζαν λεγοντας μου οτι ειναι καλα και το ξεχνουσα.Μετα ο παππους(που συνηθιζε να την αφηνει να κανει βολτες μονη της)μας ειπε οτι δεν γυρισε.Εγω θυμωσα πολυ μαζι του με το τοτε παιδικο μυαλο μου.Και παντα τον ρωτουσα αν την ειδε πουθενα,γιατι μου ειχε πει οτι την εψαξε και δνε την βρηκε...Πάντα όποτε μου την αναφέρανε απο τότε έκλαιγα.Και μετά απο λίγα χρόνια έκανα έναν συνδιασμό.Ο μπαμπάς μου λίγες μερες πριν χαθει μου είχε πει πως θα ηταν καλυτερα να της καναμε ευθανασια για να μην υποφερει πια.Εγω ειχα στεναχωρηθει και του ειχα πει πως αν το κανει θα φυγω απο το σπιτι...Ειχα ακουσει και τον παππου μου να το λεει.Ποτε δεν τους ρωτησα παρολαυτα.Ακομα και σημερα την θυμαμαι και κλαιω γιατι αυτο το σκυλι ειναι κομματι απο εμενα. :cry:

Τα θυμηθηκα και συγκινηθηκα...

κρατα μόνο τις καλες στιγμες που περασες μαζι με το σκυλακι σου...Και οσο για το κτηνος που τον σκοτωσε,μην ανησυχεις καποια στιγμη θα το πληρωσει! :mad:

Μέσα απο τα μάτια σας βλέπω τον κόσμο και γίνομαι καλύτερος άνθρωπος...

.png

dev313prs__.png

Τα συλλυπητηρια μου κατ' αρχας.

Οντας και γω τρελλαμενος κυνοφιλος θα σε στεναχωρησω λιγακι.

Αυτο που κανατε δλδ. να βγαινει ο σκυλος μονος του βολτα....ηταν τεραστια ανευθυνοτητα.

Τετοια ωρα...τετοια λογια.

Κουραγιο και να θυμασαι παντα οτι οσο ηταν μαζι σας περναγε καλα κιεζησε μια ευτιχησμενη ζωουλα...αυτο μετραει.

(Ευχομαι να μην γινω τωρα ο κακος του φορουμ με αυτο που σου ειπα...αλλα δεν αφηνουμε τα σκυλια να κοβουν βολτες μονα τους εξω)

• 3 χρόνια μετά...

Γι' αυτό βρε παιδιά υπάρχει η βασική εκπαίδευση που μέσα σ' όλα μαθαίνει στο σκύλο να ΜΗΝ τρώει από πουθενά, παρά μόνο από το πιάτο του και με εντολή του αφεντικού του. Και επίσης γι' αυτό δεν αφήνουμε ποτέ να κυκλοφορούν μόνα τους, όσο έξυπνα κι αν είναι. Παραμονεύουν διάφοροι κίνδυνοι (αυτούς που ρίχνουν φόλες ας μην τους χαρακτηρίσω)...

it's never too late to start all over again

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...