Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πρόβλημα

Recommended Posts

Γεια σας είμαι νεα και ζητώ βοήθεια. Το κοριτσάκι μου θα γίνει 5 ετών σε ένα μήνα και έχουμε ένα πρόβλημα: μια φραουλίτσα.. ένα αιμαγγείωμα στο άνω χείλος, αρκετά μεγάλο. Έχω ρωτήσει ένα κάρο γιατρούς και έχω μπερδευτεί..σήμερα μίλησα με κάποιον που μου απέκλεισε παντελώς το ενδεχόμενο να απορροφηθεί από μόνο του. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου ενώ δεν είμαι τέτοιος τύπος. Υπάρχει κάποιος να βοηθήσει?

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση. Είναι αιμαγγείωμα. Εμφανίστηκε σαν έκζεμα 15 μέρες μετά τον τοκετό. Από τότε μεγάλωνε και μεγάλωνε.. μέχρι που έγινε 4 μηνών και παγιώθηκε στην θέση που είναι σήμερα. Σήμερα είναι 5 χρ. και τίποτα δεν μας δείχνει ότι θα φύγει. Έχω μιλήσει με ένα κάρο γιατρούς (αγγειολόγους, πλαστικούς, δερματολόγους, παιδοχειρούργους...) από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Όλοι μας είπαν να περιμένουμε, θα φύγει μέχρι τα 9 της χρόνια. Πρόσφατα ένας δερματολόγος μου είπε ότι δεν πρόκειται να φύγει. Μού είπε να κάνουμε εφαρμογή λεϊζερ (πόνος πολύς μου είπε!!) να μειωθεί ο όγκος του και μετά θα γίνει πλαστική από ομάδα ιατρών... Έχω τρελλαθεί.. δεν ξέρω τι να πιστέψω και τι να κάνω. Μου έχουν πει ότι στο εξωτερικό τα κάνουν άμεσα επέμβαση. Ποιον να ψάξω; Που; Με λεϊζερ πάντως φεύγουν μόνο τα flat αιμαγγειώματα. Τα έχω ψάξει πάρα πολύ καλά και έχω μπόλικο υλικό όποιος ενδιαφέρεται ξέρω και γιατρούς (ΘΕσ/νίκη και Αθήνα). Το θέμα είναι ότι το κορίτσι μεγαλώνει.. και τα βλέματα που της ρίχνουν με πληγώνουν!!!

Στην Αθήνα εμπιστεύομαι μόνο τους γιατρούς του Ιατρικού. Πήγες το παιδί εκεί? Αν ήταν από τα αιμαγγειώματα που απορροφούνται από τον οργανισμό, θα μίκραινε και θα ξεφούσκωνε. Αφού δεν έχει γίνει αλλαγή όπως λες αλλά έχει παγιωθεί στο μέγεθός του, δεν θα φύγει αργότερα. Δεν μπορώ να σου πω τι να κάνεις, με δεδομένο όμως ότι το παιδάκι μεγαλώνει και σύντομα θα πάει στην πρώτη, θα έκανα ότι είναι απαραίτητο για να φύγει το συντομότερο δυνατόν. Όσο για τον πόνο, σίγουρα θα πονάει, όμως θα της το εξηγήσεις και σε λίγο καιρό δεν θα τον θυμάται, μόνο θα βλέπει το πρωσωπάκι της και θα χαίρεται.

Διαφημίσεις

Έχω μιλήσει με παιδοχειρούργο από το Ιατρικό της Αθήνας. Μένουμε μακριά από την Αθήνα.. όπως και να 'χει σκέφτομαι όλες τις παραμέτρους και εγώ και ο σύζυγος. Δεν ξέρω θα δούμε. Λέω να περιμένω ακόμη λίγο. Πάντως για το λέϊζερ, ο πόνος δεν είναι σαν αυτός που βγάζουμε τις τρίχες, μου είπε ο γιατρός, γι΄ αυτό και γίνεται μια ελαφριά αναισθησία στο παιδί, μετά δίνουν depon για τον πόνο και τέτοια... Προβληματίζομαι αρκετά. Η παιδίατρος μας επιμένει να μην γίνει καμία επέμβαση "θα είναι η ομορφιά μας.." μου λέει ξανά και ξανά. Οι δικές μας προσπάθειες ήταν το παιδί να μην έχει κανένα πρόβλημα. Όμως όταν κάποιος με ρωτάει "τι έχει το παιδάκι; χτύπησε;" και είμαι αναγκασμένη να εξηγήσω, η μικρή με κοιτάει στα μάτια.. Όταν βλέπει το καθυσηχαστικό μου ύφος και την απαξίωση και υποβάθμιση του θέματος χαλαρώνει.. Γι΄ αυτό προβληματίζομαι, είναι καθαρά θέμα αισθητικής και όχι υγείας...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...