Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

tatouaz + koilia??

Recommended Posts

KOritsia kalispera kai apo mena!!Emeis eimaste stin polu arxi!!5 bdomades!!Sta niata mou eixa kanei ena mikro tatouazaki diagwnia apo ton ofalo!!Exei kamia empeiria?Pws tha ginei?Tha ginei mauri oli i koilia mou an pane ola kala me tin egumosuni?Tha epanelthei meta?Euxaristw polu!!!! :D

Διαφημίσεις

Απο οτι γνωριζω χωρις να εχω η ιδια εμπειρια αν προσεξεις την κοιλιτσα με κρεμες μετα την εκγυμοσυνη θα επανελθει. Επισης καλη δουλεια κανεικαι η βαζελινη. παντως και ραγαδες να κανεις δεν θα φαινεται μετα απο οτι μου εχουνε πει.

bunbunsrd20090303_-1_To+neraidaki+mou+einai.png

ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!

Μια συναδελφοs ειχε κανει τατου στην κοιλια.Καλα ειχε πολυ πλακα

ειχε γινει τεραστιο κ δεν μπορουσεs να διακρινειs τι ακριβωs ηταν.Οταν

γεννησε επανηλθε παλι οπωs ηταν στην αρχη.Μην ανχωνεσαι θα στρωσει

παλι.

Εγώ για αυτό τον λόγο δεν έκανα τατουάζ πάνω στην κοιλιά για να μην χαλάσει από τις ραγάδες. Το έκανα λοιπόν χαμηλά κάτω από την κοιλιά. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα , μην βασανίζεσαι ακόμα και αν το έχεις κάνει πάνω στην κοιλιά σου. Μόνο μπορεί λίγο να παραμορφωθεί αν κάνεις ραγάδες. Εγώ ευτυχώς μέχρι στιγμής , (έχω μπει στον 6ο δεν έχω κάνει). Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Διαφημίσεις

Καλησπερα και απο εμενα και ευχομαι να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη. Λοιπον το θεμα του τατουαζ ειναι αναλογα τι κοιλιτσα θα κανεις και ποσα κιλα θα παρεις. Εγω το ενα το εχω απο την κοιλια χαμηλα και φτανει στην πλατη στο υψος του στηθους. Δεν επαθε απολυτως τιποτα Βεβαια ειχα μικρη κοιλια και πηρα λιγα κιλα (6 kg). Μια φιλη που ειχε ενα μικρο στην κοιλια και αφου πηρε καπου 18kg της μεγαλωσε πολυ και μετα φαινονταν οι ραγαδες πανω του Αλλα μην ανησυχεις για αυτο Αφου γεννησεις με το καλο αν χρειαστει γεμισμα η διορθωμα μπορεις να το κανεις και θα ειναι μια χαρα

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...