Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ & ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ

zeta

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια ....Μετα απο την πρωτη μου φορα εγκυος που δεν ηταν και η τυχερη ...ειμαι παλι στην 11η βδομαδα και φοβαμαι...οπως και το χω ξαναπει !!! Μεχρι τωρα ολα καλα αλλα η πρωτη φορα "σε ολα" σε σημαδευει!!!!

Διαφημίσεις

πόσο δίκιο έχεις.....

θυμάμαι και εγώ όταν εμεινα εγκυος μετά την παλίνδρομη, πόσο πολύ φοβόμουν... τον πρώτο καιρό δεν το είχα πει καν στους γονείς μου.άσε που κάθε φορά που έκανα υπέρηχο, έλεγα στο γιατρό:για να δούμε θα ζει?

τελικά δόξα το θεό, όλα πήγαν καλά και τώρα που σου γράφω κρατάω αγκαλιά τον μπεμπούλη και προσπαθεί και εκείνος να πατήσει τα πλήκτρα....

242904.png 2/8/2008 Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ! ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ!

ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΙΩΘΑ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ , Η ΜΙΑ ΣΤΙΣ 5 ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΥΗΣΗ ΣΤΙΣ 8 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ...

ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΚΙΟ ΜΟΥ !ΤΛΚ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΝΤΟΠΙΣΑ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΩΣΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΣΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΟΜΩΣ... ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΚΥΡΙΕΥΕΙ!Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΙ ΟΦΟΒΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!

Ετσι ειναι βρε κοριτσια ...οπως τα λετε !!!Μακαρι να πανε ολα καλα ...Να χαιρεστε τα μωρακια σας ....Τι προβλημα εντοπισες kagiaki?Τι εξετασεις εκανες εσυ?

Και εγώ κορίτσια είμαι έγκυος μετά από παλίνδρομη κύηση πριν 6 μήνες αλλά δεν μπορώ να πω ότι είχα ιδιαίτερο άγχος! Δεν ξέρω γιατί αλλά είχα καλό προαίσθημα από την αρχή. Ακολουθώ και εγώ αντιπηκτική αγωγή με ενέσεις ως την 12η εβδομάδα αν και δεν είμαι θρομβοφιλική. Ο γιατρός μου είπε πως ένας παράγοντας βγήκε τσιμπημένος αλλά αυτός και μόνο θα μπορούσε κατά 70% να ξαναφέρει παλίνδρομη.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!! ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙΡΟ.. ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ! ΕΙΜΑΙ 28+ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ, ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΗΝ 6Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!! ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΣΟ ΑΓΧΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΩ! ΑΛΗΘΕΙΑ! ΑΦΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΘΩ ΤΙΠΟΤΑ! ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ ΚΤΛ ΚΑΙ ΠΑΩ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ!!!! ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ... (ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ!!!!) ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???

uR97p2.png

TLe8p2.png

Κοριτσια καλημερα

Και εγω ειχα αυτην την εμπειρια στην πρωτη μου προσπαθεια που κατεληξε παλλινδρομη στις 7 βδομαδες. Δεν εκανα απολυτως τιποτε , το θεωρησα τυχαιο γεγονος προσπαθησα μετα απο τρεις μηνες να ξαναμεινω εγκυος και τωρα βρισκομαι αισιως στην 27 βδομαδα. Μην σκεφτεστε αρνητικα δεν βοηθαει σε τιποτε απλα σκεφτητε οτι καμια φορα η φυση προλαμβανει στο να γεννηθουν μη υγιη παιδια. Καλη συνεχεια σε ολες.

age.png

Κοριτσακια μου με το καλο τα μωρακια σας .....Και ομως πρεπει να ξεαγχωθουμε τελικα , η ψυχολογια παιζει σημαντικοτατο ρολο!!!!!!Εγω την πρωτη φορα ειχα τρομερο αγχος και στρες, σαν κακο προαισθημα ενα πραγμα!!!Ενω ηταν το πρωτο μου μωρακι ηξερα απο την αρχη οτι κατι θα συνεβαινε. Δοξα το Θεο να λεμε που δεν ηταν προχωρημενη εγκυμοσυνη , με χτυπους καρδουλας κτλ.Υπαρχουν και πολυ χειροτερα σε προχωρημενες εγκυμοσυνες ΔΥΣΤΗΧΩΣ!!!!!Πρεπει να προχωρησουμε ...Εσεις τι εξετασεις κανατε κοριτσια ?Εμενα δεν με αφησε να κανω αρκετες για να μη μπω στην διαδικασια και αγχωθω χειροτερα!!!Θρομβοφιλια , τεστ παπ και ορμονες εχω κανει!

ΕΓΩ ΖΕΤΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ, ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ, ΛΥΚΟ, ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΑ DNA (ΔΕΝ ΠΟΛΥΚΑΤΑΛΑΒΑ) ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΟΙΤΑΩ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΩΣ. ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΔΕΙ! ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ 11Η ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΣΙ ΧΑΛΙΑ!

ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΟ ΝΙΩΘΩ!!!! ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!! :-)

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΜΕ! ΧΙ ΧΙ

uR97p2.png

TLe8p2.png

Ανάμεσα στον γιο μου και στα δίδυμα τώρα είχα και εγώ μία παλίνδρομη 10+ εβδομάδων και μετά μία βιοχημική. Είμαι της άποψης ότι όσο κι αν αγχώνεσαι, αν είναι να μείνει θα μείνει, αν όχι... υπομονή. Είναι ψυχοφθόρο αλλά στο τέλος (μπορεί μετά από αρκετές προσπάθειες) όλα πάνε καλά!

Διαφημίσεις

Και εγώ κορίτσια είμαι έγκυος μετά από παλίνδρομη κύηση πριν 6 μήνες αλλά δεν μπορώ να πω ότι είχα ιδιαίτερο άγχος! Δεν ξέρω γιατί αλλά είχα καλό προαίσθημα από την αρχή. Ακολουθώ και εγώ αντιπηκτική αγωγή με ενέσεις ως την 12η εβδομάδα αν και δεν είμαι θρομβοφιλική. Ο γιατρός μου είπε πως ένας παράγοντας βγήκε τσιμπημένος αλλά αυτός και μόνο θα μπορούσε κατά 70% να ξαναφέρει παλίνδρομη.

γιαυτό σε έχασα κοριτσάκι;;;είσαι έγκυος και άλλαξες γειτονιά.πολύ χάρηκα,μιας και σου έχω ιδιαίτερη αδυναμία καθώς ήσουν η πρώτη που με καλωσόρισε στο parents. ελπίζω να πάνε όλα καλά, και στα υπόλοιπα κορίτσια αυτο που έχω να πώ είναι, να χαλαρώσουνε και να απολαύσουνε αυτούς τους υπέροχους μήνες γιατι δεν θα ξανάρθουν.και τι εννοώ να μην παραξηγηθώ.και να ξαναμείνουν έγκυες δεν θα έχουν την ανεμελιά της 1ης εγκυμοσύνης, γιατι θα φροντίζουν τα παιδάκια τους :wink::wink::wink::wink::wink: οποτε ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ

Ευγενία10/08/2007 Χριστιάννα 11/06/2011

Ε ναι ΤΙΤΗ μου είπα να αλλάξω γειτονία να πάω κάπου πιο ευχάριστα!

Αυτό που λες μου το είπε και ο γιατρός μου...Μου λέει σου δίνω δικαίωμα να ανησυχείς μέχρι την 12η εβδομάδα...Μετά στο απαγορεύω γιατί αυτό που θα ζήσετε με τον άντρα σου δεν αθ το ξαναζήσετε....Αργότερα θα έχετε ένα ζουζούν ανάμεσά σας!

Ήμουν η πρώτη που σε καλωσόρισε ε?Δεν το ήξερα! Τι μαθαίνει κανείς!!!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

female μου, δε φαντάζεσαι πόσο χάρηκα κοριτσάκι μου με την εγκυμοσύνη σου. Μπράβο ματάκια μου, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα τέλεια αυτή τη φορά.

Να προσέχεις τον εαυτό σου και το ζουζούνι που μεγαλώνει μέσα σου.

Χάρηκα απίστευτα και έχω μεγάλη αισιοδοξία ότι σε 9 μήνες θα κρατάς το μωράκι σου στην αγκαλιά σου.

Πολλά φιλάκια.

5f27b8bd0c.png

Bp μου σε ευχαριστώ πολύ για τις θερμές ευχές σου! Εύχομαι και σε σένα ό,τι επιθυμείς! Να σημειώσω όμως ό,τι αν όλα πάνε κατ'ευχήν το μωράκι μου θα το κρατάω σε 6 μήνες, όχι 9! Αύριο μπαίνω στον τρίτο μήνα!!!!!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Ζετα μου τα χουμε ξαναπει και θα τα ξαναπουμε!!!!!Ξερεις κι εγω ποσο αγχος εχω περασει και θα σου πω την αληθεια περναω ακομα!!!!!Παρολο που ολα πανε κατ'ευχην...Καθε φορα βρισκω κατι να με αγχωνει...Τωρα εχω το Β΄επιπεδου την Πεμπτη και το σκεφτομαι εδω και 2 βδομαδες ολα να πανε καλα στην εξεταση!!!Κ βεβαια καθε φορα που συμβαινει κατι, πονακια κλπ. κλαιω και τρελαινομαι απο τη στενοχωρια!!!Δε νομιζω να το ξεπερασω...Ο γιατρος καθε φορα που με βλεπει γελαει και κουναει το κεφαλι του γιατι το αγχοσ μου βγαινει απο καθε πορο του σωματος και της ψυχης μου!!!!

Δε νομιζω να το ξεπερασουμε αλλα το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι οταν μας κυριευει το αγχος να λεμε "ολα θα πανε καλα!!!Σ'αγαπαω μωρακι μου να εισαι δυνατο να μη μου παθεις τιποτα!!!!!!"

RSvcp2.png wNVQp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σου female μου...καλα ειμαι , εσυ πως τα πας????Σκεφτομουν τα λογια που ελεγες την προηγουμενη φορα , πως την προηγουμενη φορα απο την αρχη ειχες ενα ασχημο προαισθημα οπως και γω αλλα στην δευτερη με το που εκανα το τεστακι η ψυχολογια μου διαφορετική αν και λιγο φοβισμενη!!!Τελικά παιζει και η ψυχολογια σε ολα ρολο !!!!!Την Τεταρτη θα παω για την αυχενικη και η αληθεια ειναι πως τρεμω....αλλα πιστευω να πανε ολα καλα.

zeta σου εύχομαι να πάνε όλα καλά. Μην έχεις άγχος, μόνο κακό στο μωράκι σου κάνεις. Να έχεις μία ομαλή και ευχάριστη εγκυμοσύνη, και να δΕις που θα περάσει ο καιρός πολύ γρήγορα και θα κρατήσεις κι εσύ στην αγκαλίτσα το δικό σου μωράκι!!!ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ!!

ΖΕΤΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙΣ. ΞΕΡΩ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ, ΑΛΛΑ.. ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΝΙΝΑΚΙ!!! (ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ).

Κ Α Λ Η Ε Π Ι Τ Υ Χ Ι Α !!!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Zeta και εγώθα πάω για αυχενική την επόμενη Πέμπτη και έχω άγχος αλλά κατά βάθος πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Καλή επιτυχία να έχεις και να μας ενημερώσεις! Σου στέλνω όλη μου την θετική ενέργεια για αύριο!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Κορίτσια πραγματικά η εμπειρία της παλίνδρομης σε στιγματίζει. Κι εγώ είχα παλίνδρομη στην 11η εβδομάδα (πριν 1 χρόνο) και σ΄αυτή την εγκυμοσύνη όταν μπήκα στην 11η εβδομάδα κυριολεκτικά έτρεμα από το φόβο μήπως κάτι πάει στραβά πάλι. Δόξα τω Θεώ τώρα είμαι 21 εβδομάδων με μια υγιέστατη μπουμπούκα στην κοιλιά μου, αλλά δεν σας κρύβω ότι πολλές φορές ακόμα πιάνω τον εαυτό μου να ανησυχεί.

Εύχομαι Zeta και female να έχετε καλά αποτελέσματα στην εξέταση της αυχενικής και με το καλό να κρατήσουμε όλες τα παιδάκια μας στην αγκαλιά μας :D:D:D

Qep5p3.pngrWtbp3.png

Ευχαριστώ πολύ Sissie και εσύ μετο καλό να υποδεχτείς το κοριτσάκι σου! Την αιτία της παλίνδρομης την βρήκες? Γιατί στη 11η εβδομάδα όλο και κάποια αιτία θα υπάρχει!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Ευχαριστώ πολύ Sissie και εσύ μετο καλό να υποδεχτείς το κοριτσάκι σου! Την αιτία της παλίνδρομης την βρήκες? Γιατί στη 11η εβδομάδα όλο και κάποια αιτία θα υπάρχει!

Ναι female μου, την βρήκα την αιτία και την διόρθωσα. Είχα διαφραγματοφόρο μήτρα, έκανα επέμβαση (λαπαροσκόπηση-υστεροσκόπηση), αφαίρεσα το διάφραγμα και όλα καλά. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου!!!

Qep5p3.pngrWtbp3.png

Ευχαριστω κοριτσακια μου για τα θετικα σας λογια ....Σας ευχομαι και εγω οτι καλητερο με τα μωρακια σας στην αγκαλιτσα σας. Η αληθεια ειναι πως οταν η αρχη ξεκινησε στραβα το εχεις συνεχεια μεσα σου ...το αγχος !!Αλλα και αυτο για εμας ειναι .Αυτο με το διαφραγμα στη μητρα στο βρισκουν sissie μου μονο λαπαροσκοπηκα .Δηλ ο γιατρος σου δεν ειχε καταλαβει τιποτα απο τον υπερυχο???

Κι εγω μετα απο την πρωτη αποτυχημενη κυηση ξαναεμεινα εγκυος μετα απο 3 μήνες και μαλιστα σε διδυμα. Μετα απο αιμοραγιες, πονους, χαπια κλπ τωρα ειμαι στην 15η εβδομαδα με ενα εμβρυο ομως. Ολο αυτο το διαστημα περνουσαν χιλια δυο απο το μυαλο μου ως και οτι δε θα μπορεσω να κανω ποτε παιδι, εψαχνα τα site για εξωσωματικη και στο τελος κατεληξα πως θα υοθετησω. Καλα το μυαλο παιζει απιστευτα παιχνιδια!!!

Ας Χαλαρώσουμε λοιπον!

Σκεψου θετικα !!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...