Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δεν θέλω να γυρίσω σπίτι!!!

tzoutzouka

Recommended Posts

Πάντως είσαι και εσύ λίγο κάπως.......πρέπει να το παραδεχτείς.

Τι εννοείς κάπως?

υπερβολική?

υστερική?

βλ@μένη?

εξωγήινα ευγενική?

ανέραστη?

(πλάκα κάνω ε, μην παρεξηγηθείς, απλά λέω να το διευκρινήσουμε λιγάκι μπας και βοηθηθώ)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 101
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και να διευκρινήσω λοιπόν:

όταν μου κάνει παρατηρήσεις δεν με βρίζει, θα το πει στο στυλ "Ελα ρε τζουτζουκα, δεν μπορούσες να κοιτάξεις το χαρτάκι πριν πας σούπερ-μάρκετ???". Απλά ο τρόπος που το λέει είναι σαν να μου βάζει εν συνεχεία χέρι ρε παιδί μου πως να στο περιγράψω?...Σαν εν συνεχεία να βρίσκει κάτι στραβό. Ε μετά αρχίζω κι εγώ και στραβώνω γιατί κι εγώ δεν κwλwβαράω και λογικό είναι να ξεχάσω να κάνω και πράγματα, αρχίζω λοιπόν να του λέω "γιατί μου μίλησες τώρα έτσι, πάαααααααλι κάτι δεν σου αρέσει?", Αυτός αρχίζει να λέει "ε αφού δεν το σκέφτηκες να το κάνεις εσύ πρέπει να γ@μηθw εγώ να το κάνω?" και μετά εγώ νευριάζω που χρησιμοποιεί τέτοιες λέξεις και του φωνάζω και μετά αρχίζει το ματς με τις φωνές και τα βρισίδια. Διότι άμα αρχίσεις τις βλακείες σιγά μην σταματήσεις. Μια ανούσια ακουλουθία γεγονότων δηλαδή χωρίς σοβαρό λόγο και αιτία.

Είμαι ο μόνος που το παραπάνω δεν το βλέπει και τόσο σοβαρό; Μήπως υπερβάλεις λίγο; Αν ήταν να χωρίζαμε για τετοια θέματα, παίζει και να μην υπήρχε ούτε ένα ζευγάρι χωρίς διαζύγιο :)

Λες λοιπόν να είμαι τελικά εξωγήινα ευγενική? :lol:

Και συνεχίζω με τις νεότερες εξελίξεις απο το δυτικό μέτωπο.

Λοιπόν παιδιά το θέμα είναι σεξουαλικό. Μάλλον. Χθες βράδυ επιτέλους τον κατάφερα να μου πει τί τον ενόχλησε. Θεωρεί ότι δεν τον θέλω πια. Και ότι 3 χρόνια έκανε υπομονή και με περίμενε και δεν έκανε τίποτα με άλλη γυναίκα και ήταν δίπλα μου και τώρα που επιτέλους μπορούμε να κάνουμε σεξ εγώ δεν τον γουστάρω. Και φέρεται λέει χωρίς τρυφερότητα πάνω στο σεξ γιατί δεν μπορεί άλλο να αντέξει την αποχή. Ναι οκ πουλάκι μου λογικό το βλέπω αυτό, η αγαμία όντως βαράει στον εγκέφαλο, αλλά κάνε κι εσύ κάτι να με πλησιάσεις γιατί κι εγώ κουρασμένη είμαι κι εγώ τα έχω χάσει κι εγώ, δεν έχω κουράγιο. Μου είπε ότι μετά απο τόσες ακυρώσεις που έχει φάει δεν έχει άλλο κουράγιο να προσπαθήσει. Ναι λες κι εγώ έχω ας πούμε...

Κι επειδή τα πήρα με αυτό το κρυφτούλι για το ποιός θα προσπαθήσει να πλησιάσει ποιόν, του λέω στο τέλος: "Ακου...επειδή είναι τεράστια βλακεία να μπούμε σε κουτάκια του στυλ πρεπει να προσπαθήσεις να με πλησιάσεις και λοιπές βλακείες, αφού μου λες ότι δεν θες να το διαλύσεις, απλά είσαι πολύ κουρασμένος για να προσπαθήσεις οτιδήποτε(αυτό μου είπε χθες), άστο το θέμα να κυλήσει χαλαρά και θα μας έρθει αυθόρμητα. Γιατί όλα είναι πολύ απλά κατά βάθος κι εμείς τα κάνουμε πολύπλοκα". Εκεί ηρέμησε και άφησε τις εγωιστικές βλακείες κατά μέρος, είπαμε καληνύχτα και πήγα κι έπεσα ξερή γιατί δεν άντεξα άλλο να μ@λ@κίζομαι βραδυάτικα γυναίκα πράμα.

Ένα έχω να πω! Ο άνθρωπος είναι ήρωας! Αν έβρισκε και έναν τρόπο να σε ξαναπλησιάσει θα ήταν και ο τέλειος άντρας :) Και επειδή οι τέλειοι δεν υπάρχουν, βολευόμαστε με ότι έχουμε :)

Εννοώ ότι εφόσον στον ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να χωρίσετε άρα σημαινει ότι συνεχίζει να ενδιαφέρεται για σενα εσύ συνεχίζεις να μιλάς ειρωνικά γι αυτόν. Πως περιμένεις να αλλάξει η σχέση σας αν κρατάς και εσύ αυτό το στυλάκι?

Διαφημίσεις

Και συνεχίζω με τις νεότερες εξελίξεις απο το δυτικό μέτωπο.

Λοιπόν παιδιά το θέμα είναι σεξουαλικό. Μάλλον. Χθες βράδυ επιτέλους τον κατάφερα να μου πει τί τον ενόχλησε. Θεωρεί ότι δεν τον θέλω πια. Και ότι 3 χρόνια έκανε υπομονή και με περίμενε και δεν έκανε τίποτα με άλλη γυναίκα και ήταν δίπλα μου και τώρα που επιτέλους μπορούμε να κάνουμε σεξ εγώ δεν τον γουστάρω. Και φέρεται λέει χωρίς τρυφερότητα πάνω στο σεξ γιατί δεν μπορεί άλλο να αντέξει την αποχή. Ναι οκ πουλάκι μου λογικό το βλέπω αυτό, η αγαμία όντως βαράει στον εγκέφαλο, αλλά κάνε κι εσύ κάτι να με πλησιάσεις γιατί κι εγώ κουρασμένη είμαι κι εγώ τα έχω χάσει κι εγώ, δεν έχω κουράγιο. Μου είπε ότι μετά απο τόσες ακυρώσεις που έχει φάει δεν έχει άλλο κουράγιο να προσπαθήσει. Ναι λες κι εγώ έχω ας πούμε...

Κι επειδή τα πήρα με αυτό το κρυφτούλι για το ποιός θα προσπαθήσει να πλησιάσει ποιόν, του λέω στο τέλος: "Ακου...επειδή είναι τεράστια βλακεία να μπούμε σε κουτάκια του στυλ πρεπει να προσπαθήσεις να με πλησιάσεις και λοιπές βλακείες, αφού μου λες ότι δεν θες να το διαλύσεις, απλά είσαι πολύ κουρασμένος για να προσπαθήσεις οτιδήποτε(αυτό μου είπε χθες), άστο το θέμα να κυλήσει χαλαρά και θα μας έρθει αυθόρμητα. Γιατί όλα είναι πολύ απλά κατά βάθος κι εμείς τα κάνουμε πολύπλοκα". Εκεί ηρέμησε και άφησε τις εγωιστικές βλακείες κατά μέρος, είπαμε καληνύχτα και πήγα κι έπεσα ξερή γιατί δεν άντεξα άλλο να μ@λ@κίζομαι βραδυάτικα γυναίκα πράμα.

Ακριβώς το ίδιο πέρασα κι εγώ πριν μερικά χρόνια!!!!!

Το συζητήσαμε πολύ και δεν βγάζαμε άκρη. Εγώ υποστήριζα ότι δεν μπορώ να "λειτουργήσω" με αυτή την συμπεριφορά από μέρους του κι εκείνος (προφανώς θιγμένος) δεν μπορούσε άλλο να προσπαθεί να με πλησιάσει.

Κι όσο δεν τον ήθελα εγώ τόσο χειροτέρευε η συμπεριφορά του. Του ήταν αδύνατον να κατανοήσει ότι ο λόγος που δεν τον ήθελα ήταν η άσχημη συμπεριφορά του. Φάνηκε να το καταλαβαίνει όταν τυχαία ήρθε η κουβέντα σ' αυτό το θέμα σε μία συζήτηση με μία κοινή μας φίλη όπου έβαλα τα κλάμματα. Του φαινόταν τόσο αδιανόητο που μετά με ρωτούσε συνέχεια " Μα αλήθεια τόσο πολύ σε ενοχλεί"΄;;;;;;;

Τι να πεις :!::!::!:

Το σημαντικό είναι ότι το κατάλαβε. Κι εγώ από τη μεριά μου προσπάθησα να μειώσω τα πράγματα που τον ενοχλούν αλλά ενώ ο χωρισμός πέρασε από το μυαλό μου (όταν το ζεις δεν σου φαίνεται και τόσο αστείος ο λόγος) δεν νομίζω ότι το εννοούσα πραγματικά.

Πιστεύω να καταφέρετε να το ξεπεράσετε σύντομα!

Εννοώ ότι εφόσον στον ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να χωρίσετε άρα σημαινει ότι συνεχίζει να ενδιαφέρεται για σενα εσύ συνεχίζεις να μιλάς ειρωνικά γι αυτόν. Πως περιμένεις να αλλάξει η σχέση σας αν κρατάς και εσύ αυτό το στυλάκι?

Αν βγήκε ειρωνία για τον άντρα μου σε αυτά που γράφω τότε ζητάω ταπεινά συγνώμη, δεν το ήθελα. Πικρία και στενοχώρια ίσως έχω, αλλά ειρωνία ποτέ.

Πάντως σας ευχαριστώ όλους σας, ειλικρινά νιώθω ότι με βοηθάτε, τελικά ίσως τον αποφύγω τον ψυχολόγο, εδώ κάνουμε σούπερ group therapy! :D

Αρχίζεις λίγο και το διασκεδάζεις αυτό είναι καλό. Μην τα παίρνεις όλα σοβαρά. Ξεκίνα εσύ τις δικές σου προσπάθειες και να είσαι σίγουρη ότι όταν τα βλέπει αυτά η άλλη πλευρά θα κάνει και αυτός τα δικά του βήματα. Ξέχνα τους εγωισμούς, τα πείσματα και ξεκίνα κάτι καινούργιο Κάνε την αρχή εσυ

Εγώ υποστήριζα ότι δεν μπορώ να "λειτουργήσω" με αυτή την συμπεριφορά από μέρους του κι εκείνος (προφανώς θιγμένος) δεν μπορούσε άλλο να προσπαθεί να με πλησιάσει.

Κι όσο δεν τον ήθελα εγώ τόσο χειροτέρευε η συμπεριφορά του. Του ήταν αδύνατον να κατανοήσει ότι ο λόγος που δεν τον ήθελα ήταν η άσχημη συμπεριφορά του.

Μα ακριβώς όμως μας περιγράφεις τώρα λέμε.

Αρχίζεις λίγο και το διασκεδάζεις αυτό είναι καλό. Μην τα παίρνεις όλα σοβαρά.

Ναι το καλό με μένα είναι ότι στο τέλος τα διακωμωδώ όλα. Αφού όταν σκεφτόμουνα ότι θα γυρίσω σπίτι και θα τον βρω στάνταρ να μαγειρεύει, άρχισα μέσα στη στενοχώρια μου να γελάω με το προβλέψιμο του πράγματος.

Διαφημίσεις

Άντε, ένα κουτάκι ασπιρίνες από μένα γιατί σε ζάλισα!!

Καθόλου δεν με ζάλισες καλή μου, ίσα-ίσα, ευχαριστώ που έχεις το κουράγιο και γράφεις για να με βοηθήσεις!

να ρωτησω κατι , δηλαδη εσυ δεν θελεις να κανεις σεξ μαζι του? ή γενικοτερα?

Παιδια τρελενομαι αμα ακουω νεους ανθρωπους να βρισκουν δικαιολογιες για να μην κανουν σεξ.

Και να σου πω και κατι , ξερω οτι στην παρεα μας βεβαια υπαρχουν και αντρες , θεωρω οτι η ερωτικη επαφη μπορει να βοηθησει πολύ οταν υπαρχουν σοβαρα προβληματα και μεταξυ μας οι αντρες γινοντε αλοιφη αμα περνανε καλα στο κρεβατι.......

Ναι το καλό με μένα είναι ότι στο τέλος τα διακωμωδώ όλα. Αφού όταν σκεφτόμουνα ότι θα γυρίσω σπίτι και θα τον βρω στάνταρ να μαγειρεύει, άρχισα μέσα στη στενοχώρια μου να γελάω με το προβλέψιμο του πράγματος.

Σου μαγειρεύει κιόλας; Μιλάμε για παιδί διαμάντι δηλαδή! Σκατά, αυτά τα κάναμε μόνο στην αρχή, τα συνεχίζει ακόμα; Χαλάει την πιάτσα :)

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να χειριστείς μία τέτοια κατάσταση και να νευριάζεις και εσύ και να το φτάνεις στα άκρα δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος. Εγώ αν αρχίσει το παραλίρημα της λέω το εξής απλό "Μιλάς άσχημα στο μωράκι σου????" και μετά ηρεμεί και έχει και τύψεις. Το ίδιο κάνει και η ίδια. Πιστεψέ με μου είναι τρομερά πιο εύκολο να αρχίσω και εγώ και να γίνουμε κώλος. Υπάρχει λόγος όμως;

Υπάρχουν δηλαδή τρόποι να αντιδράσεις αξιοπρεπέστατα, χωρίς να σκύψεις το κεφάλι και να πεις ναι καλά τα λες. Και αυτός ο τρόπος μπορεί να λειτουργεί, αλλά είπαμε έχουμε και μία αξιοπρέπεια. Το πιο εύκολο πράγμα είναι να συνεχίσεις και εσύ έναν καβγά. Το πιο δύσκολο είναι να βρεις τέτοιους τρόπους που δε θα θίγουν κανέναν.

Ε καλά όχι ότι δεν κάνουμε καθόλου, ντιπ, πολύ αραιά εννοούσα.

Δεν βρίσκω δικαιολογίες. Σκέψου ότι για 2 χρόνια είχα σοβαρό πρόβλημα με τη μέση και δεν μπορούσα ούτε να περπατήσω, όχι σεξ να κάνω, τάβλα στο κρεβάτι ήμουνα. Στο καπάκι κι όταν άρχισα να συνέρχομαι παντρευτήκαμε και τις πρώτες φορές που εχμμμ...βρεθήκαμε τέλος πάντων, μένω έγκυος. 'Οπου ο γιατρός μου απαγορεύει να κάνω σεξ. Βάλε 9 μήνες λοιπόν και άντε μετά να συνέρθω με τη γέννα και βάλε και κάτι ξενύχτια με το μωρό και τους ρυθμούς της δουλειάς μου συν του ότι ένα θέμα με τη μέση πάντα το έχω και πολλά βράδυ το μόνο που θέλω είναι να ξαπλώσω γιατί πονάω.... Οκ μπορεί στον άλλον να φαίνονται διακιολογία όλα αυτά αλλά πιστέψτε με, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. :cry:

Εγώ αν αρχίσει το παραλίρημα της λέω το εξής απλό "Μιλάς άσχημα στο μωράκι σου????" και μετά ηρεμεί και έχει και τύψεις.

Χμμμμμμμμμμμ...ΑΥΤΗ την ατάκα δεν την είχα σκεφτεί! :lol:

Διαφημίσεις

TZOUTZOYKA δεν αναφερομαι σε εσενα για τις δικαιολογιες, και συγνωμη κιολας αλλα επειδη ακουω πολλα κουλα του στυλ <εχουμε τωρα τα παιδια δεν μπορω να κανω τιποτα > ή < αμα δεν μου αναψει κερια και δεν μου κανει μασαζ εγω δεν μπορω να λειτουργησω> , τι να πω αμα τον θελεις τον αλλο κανεις αυτο που γουσταρεις και μεσα στο μπανιο ....... το παρακανα???δεν ξερω γραφω αυτα που πιστευω

Εγώ αν αρχίσει το παραλίρημα της λέω το εξής απλό "Μιλάς άσχημα στο μωράκι σου????" και μετά ηρεμεί και έχει και τύψεις.

Χμμμμμμμμμμμ...ΑΥΤΗ την ατάκα δεν την είχα σκεφτεί! :lol:

Από ότι έχω καταλάβει ο συζυγός σου σε αγαπάει πολύ. Μάλλον πάρα πολύ για να έχει τέτοια υπομονή. Βρε Τζουτζούκα γυναίκα είσαι, πρόσθεσε λίγη τσαχπινιά και θα τον κάνεις ότι θέλεις!

TZOUTZOYKA δεν αναφερομαι σε εσενα για τις δικαιολογιες, και συγνωμη κιολας αλλα επειδη ακουω πολλα κουλα του στυλ <εχουμε τωρα τα παιδια δεν μπορω να κανω τιποτα > ή < αμα δεν μου αναψει κερια και δεν μου κανει μασαζ εγω δεν μπορω να λειτουργησω> , τι να πω αμα τον θελεις τον αλλο κανεις αυτο που γουσταρεις και μεσα στο μπανιο ....... το παρακανα???δεν ξερω γραφω αυτα που πιστευω

'Οχι βρε δεν το παράκανες και δεν σε παρεξήγησα, απλά τα γράφω λίγο πιο αναλυτικά επειδή είναι λογικό να έχετε απορίες, που να ξέρεις ότι εγώ έχω τέτοια θέματα και πως θα κρίνεις σωστά αν δεν τα γράψω?

λοιπον πολυ χαιρομαι!!!

ρε συ τζουτζουκα βαλε καμια κασετουλα κ δες τη παρε κ κανενα παυσιπονο...αντε βρε...

παντως ο αντρας σου αντεξε πολυυυυυυ παααααρα πολυ ρε συ!!

κ λιγα νευρα εχει...εγω θα ειχα περισσοτερα. ασε που θα ημουν ρεταλι γιατι θα ημουν σιγουρη οτι δε θα με ηθελε...

αντε να ανασκουμπωθουμε λιγο....

αντε να βγειτε να πιειτε ενα δυο τρια αντε τεσσερα ποτακια να ρθειτε στα ισια σας!

εμεις μια φορα που ειχαμε σκοτωθει πηρα το αμαξι κ εφυγα κ ειχα τη μουσικη τερμα! εβαλε λοιπον μουσικη ππου γουσταρα κ οταν γυρισα του ειπα αντε ντυσου θα βγουμε! πηρα κ τη μαμα (καλα να ειναι η γυναικα) μου κρατησε τη κορακλα κ βγηκαμε! ολα καλα! (σεξ δε καναμε ηταν κ η μαμα! :lol::lol: )

Είναι πολύ σημαντικό να μην ξεχνάμε ποτέ τον διπλό μας ρόλο. Δεν είμαστε μόνο γονείς, αλλά και σύζυγοι. Μην το ξεχνάτε αυτό! Ο/Η συντροφός μας το έχει ανάγκη και εμείς οι ίδιοι.

Να σου πώ κοπελιά ότι όπως είναι η δικιά σου περίπτωση , υπάρχουν χιλιάδες, εκατομύρια άλλα ζευγάρια στο κόσμο. Νομίζω είναι φυσιολογικό να υπάρχει μια φθορά στη σχέση!!! Προβλήματα πάντα θα υπάρχουν. Το θέμα είναι να μιλάει το ζευγάρι. Είναι καλό που μίλησες στον άντρα σου!!!! Κάποια στιγμή θα δεί και αυτός ότι δεν είναι σωστός!!! Θα μου πείς , δεν καταλαβαίνει. Εσείς οι γυναίκες γενικά είστε "καπάτσες" βρες το κουμπί του βρε κι εσύ τόσα χρόνια δεν τον έμαθες? όχι δεν σου τα λέω αυτά για ρίξω πάνω σου όλα τα βάρη. Τα λέω για το παιδί σου!!! Σκέψου το ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ πρίν χωρίσεις!!! Το απιδί δεν φταίει σε τίποτα αν ο μπαμπάς, η μαμά, ή και οι 2 είναι εγωιστές!!!!!!

Ελπίζω να μας γράψεις πιο καλά νέα στο μέλλον!!! :D

Καλημέρα,

πολύ στενοχωρήθηκα με όσα διάβασα γιατί μου θυμίζουν τα δικά μου. Οι σύζυγοί μας μοιάζουν πολύ, δυστυχώς! Νομίζω ότι εγώ βρίσκομαι μια φάση αργότερα από σένα, έχω ξεπεράσει δηλαδή το σημείο του "θα τα μαζέψω και θα φύγω", ίσως γιατί εγώ κάπου εκεί έμεινα πάλι έγκυος κι αναγκαστικά το πρόβλημα μπήκε στην κατάψυξη.

Δεν έχω καμία συμβουλή να σου δώσω, βλέπω ότι πραγματικά προσπαθείς, σε καίει το θέμα, προτιμάς να φτιάξουν τα πράγματα παρά να ψάχνεις για άλλα. Ακριβώς έτσι ήμουν και είμαι κι εγώ κι απλά θα σου πω τι κάνω εγώ. Το διαζύγιο μπορεί να είναι μια ψύχραιμη λύση για τους "απέξω" αλλά, εγώ που το ζω, το βλέπω σαν ό,τι χειρότερο. Κυρίως γιατί κι ο δικός μου, όπως κι ο δικός σου, λατρεύει το παιδι μας (και αυτό που έρχεται οσονούπω), συμμετέχει πάρα πολύ στην φροντίδα και στην ανατροφή του και του κόβονται τα πόδια στη σκέψη ότι θα ζει μακριά του (γιατί και οι δύο είμαστε της άποψης ότι αυτό το "θα το βλέπει 3 φορές τη βδομάδα" είναι γονεϊκότητα μερικής απασχόλησης). Απο κει και πέρα βέβαια, δεν μπορεί και λόγω του παιδιού να αλλάξει στάση και ώρες ώρες είναι εντελώς γαϊδούρι που εγώ πρέπει να επαναφέρω στην τάξη, σαν να είμαι η δασκάλα του ή η μαμά του.

Προς το παρόν και εν αναμονή του μπέμπη, το μόνο στο οποίο εστιάζω και που μου φτάνει και μου περισσεύει είναι το γεγονός ότι αυτός ο άντρας είναι ο πατέρας των παιδιών μου και τα αγαπά και το δείχνει και έμπρακτα. Όταν τους βλέπω να κυλιούνται στα πατώματα και να γελάνε με την ψυχή τους, τότε νιώθω ευτυχισμένη που τους έχω γερούς δίπλα μου κι αυτό μου φτάνει για τώρα. Μέσα στην ατυχία μου έχω και δύο πολύ καλά στοιχεία που νομίζω αυτά με κρατάνε όρθια: πρώτον, έχουμε ακριβώς τις ίδες απόψεις περί της ανατροφής των παιδιών κι έτσι υπάρχει ένα σημαντικότατο κοινό σημείο αναφοράς. Δεύτερον, εξαιτίας και της καλής συνεργασίας στο θέμα των παιδιών, δεν έχουμε συνεχείς καυγάδες κι εκρήξεις μέσα στο σπίτι. Οπότε, βάζοντας κατά μέρους την εντελώς προσωπική μας σχέση, υπάρχουν πράγματα που μας ενώνουν. Αααα, το σεξ δεν είναι ένα από αυτά, ήταν το πρώτο που επηρεάστηκε! Το αναφέρω μπας και νόμιζες ότι είσαι η μόνη.

Ελπίζω να βρεις τις δυνάμεις που χρειάζονται για να συνεχίσεις. Μην απελπίζεσαι, όπως και να 'χει. Το σημαντικό, σκέψου, είναι να είσαστε όλοι καλά στην υγεία σας και τα άλλα, αργά ή γρήγορα, θα φτάσουν σε κάποιο επίπεδο που θα δείξει τη λύση.

Φίλιππος 1-9-2006 \\ Ιάσονας 3-3-2009 \\ Σαββίνα και Χρυσήλια 7-1-2010

Λοιπόν παιδιά, σας διάβασα όλους πολύ προσεχτικά και όλες αυτές τις μέρες προσπάθησα να σκεφτώ ψύχραιμα το όλο θέμα. Διάβασα δε και σε ένα περιοδικό για γονείς ότι η περίοδος μετά το πρώτο παιδί είναι η πιο δύσκολη για ένα ζευγάρι και κατά αυτή την περίοδο σημειώνονται πολλά διαζύγια. Καταλήγει όμως να λέει ότι αν το ζευγάρι αγαπιέται πραγματικά και έχει γερές βάσεις όλα ξεπερνιούνται. Θέλω να πιστεύω λοιπόν ότι θα το ξεπεράσουμε γιατί δεν νομίζω ότι κατά βάθος θέλουμε να το διαλύσουμε, ούτε εγώ ούτε κι αυτός. Ελπίζω να τα καταφέρουμε. Αφορμή για αυτή μου την ασιοδοξία είναι αφενός μεν αυτά που μου γράψατε όλοι - και σας ευχαριστώ πολύ, με κάνατε να δω ότι δεν είμαι η μοναδική και κάποιοι απο σας με ταρακουνήσατε και πήρα δύναμη και θάρρος για να συνεχίσω. Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι δύσκολες και θέλουν προσπάθεια. Αλλά το πρώτο και βασικό συστατικό είναι η πραγματική αγάπη. Αν αυτή υπάρχει όλα μπορούν να ξεπεραστούν. Και εγώ δεν σκοπεύω να καταθέσω έτσι εύκολα τα όπλα.

Αφετέρου, συνέβει και κάτι άλλο το οποίο με έκανε να δω ότι, καλύτερα να τσακώνεσαι ανοιχτά και στα ίσα με κάποιον, παρά να νομίζεις ότι έχεις την καλύτερη των συννενοήσεων και απο πίσω σου να σε θάβουν και να σε χρησιμοποιούν. Αναφέρομαι σε μια φιλία που τέλειωσε αυτές τις μέρες και με έκανε να σκεφτώ ότι ο άντρας μου με τα ελαττώματά του τουλάχιστον είναι ΕΥΘΥΣ κι ότι έχει να μου πει μου το λέει κατάμουτρα και στα ίσα. 'Οπως είναι σωστό να γίνεται σε κάθε πραγματική σχέση. Κι αυτές τις μέρες που γινόταν πραγματική μάχη με την υποτιθέμενη φίλη μου, αυτός ήταν εκεί και με στήριξε. Και τον ευχαριστώ που, όταν σταματάμε να τσακωνόμαστε χαχαχα, είμαστε τόσο καλοί ΦΙΛΟΙ.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...