Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δεν θέλω να γυρίσω σπίτι!!!

tzoutzouka

Recommended Posts

Καλημέρα.

Αν και δεν μου αρέσει να παρεμβαίνω, διαβάζοντας αυτά που γράφεις στεναχωρήθηκα κι είπα να πω την γνώμη μου.

Αρχικά θεωρώ ότι σχεδόν όλα τα ζευγάρια περνούν μια τέτοια φάση. Αυτό βασικά οφείλεται στο γεγονός ότι είστε μαζί πολύ καιρό, έχετε περάσει πολλά μαζί και ο ερχομός ενός παιδιού μαζί με την ευτυχία φέρνει δυστυχώς και κούραση και γκρίνια στα ζευγάρια.

Μην βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις που μπορεί να μετανιώνεις για μια ζωή. Μείνε λίγο να σκεφτείς πόσα πράγματα σε δένουν με αυτόν τον άνθρωπο κι όχι όλα όσα σας χωρίζουν αύτην την στιγμή. Προσπάθησε να βάλεις τον εαυτό σου στην θέση του για να μπορέσεις να καταλάβεις τί τον έχει πειράξει. Για να υπάρξει ένας καυγάς ένας τσακωμός χρειάζονται 2. Άρα κι εσύ έχεις το μερίδιο της ευθύνης σου.

Δεν γίνεται να πετάξεις τα πάντα έτσι σε μια στιγμή. Δεν είναι σωστό να στερήσεις στο παιδί σου τον πατέρα του. Πιστεψέ με δεν έχετε ουσιαστικά προβλήματα. Η ρουτίνα φταίει.

Να σου πω τι θα έκανα εγώ?

Δες το βίντεο του γάμου σας(μην το θεωρείς χαζό θα κάνεις μια ανασκόπηση στις όμορφες στιγμές σας).

Θυμήσου τις στιγμές που περνάτε και οι 3 μαζί και πόσο ευτυχισμένο είναι το μωράκι σου να έχει την μαμά και τον μπαμπά όλοι μαζί.

Γράψτου ένα γράμμα! Ξεκίνησε πρώτα εκφράζοντάς του όλα όσα νιώθεις για εκείνον όσα έχεις μέσα στην καρδιά σου και μετά γράψτου πως νιώθεις τώρα με την συμπεριφορά του. Όχι όμως με μορφή κατηγορίας. Όχι σαν να φταίει μόνο εκείνος. Γιατί δεν έχει την αποκλειστική ευθύνη. Πιστεύω πως έχουν συσσωρευτεί πολλά μέσα σου. Λίγο η κούραση στην δουλειά, λίγο η κούραση με το παιδί, λίγο που δεν έχεις χρόνο για σένα...

Βγές μια βόλτα. Πήγαινε στην θάλασσα, περπάτα μόνη σου και κλάψε. Κλάψε να ξσπάσεις! Άδειασε το μυαλό και την ψυχή σου από όλες τις αρνητικές σκέψεις και μετά θα είναι η ώρα να συζητήσεις μαζί του.

Σκέψου μήπως ξεσπάς σε εκείνον μήπως του χρεώνεις πολλά και περιμένεις ακόμη περισσότερα από εκείνον?

Δεν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να μας αγαπάει 10 χρόνια να είναι δίπλα μας και ξαφνικά να μην νιώθει τίποτα για μας. Μήπως νιώθει παραμελημένος τώρα με το παιδί? Μήπως τον κρίνεις συνέχεια για το τι κάνει πως το κάνει και νιώθει ότι τον δικάζεις και τον καταδικάζεις συνεχώς? Θυμήσου πότε ήταν η τελευταία τρυφερή κουβέντα που του είπες? Πότε του έκανες μία έκπληξη, τον πήρες να πάτε οι 2 σας για έναν καφέ? Σε τελική ανάλυση κλείστου ραντεβού κάπου έξω, φλερτάρετε, χαρείτε και γιατί όχι καταλήξτε κάπου μαζί.

Εξάντλησε όλα τα περιθώρια και μετά πάρε μια τόσο σοβαρή απόφαση ζωής. Εν ανάγκη συζυτήστε μήπως δείτε μια σύμβουλο γάμου. Δεν είναι κακό.

Ελπίζω να βοήθησα. Θα χαρώ πολύ να ακούσω θετικά νέα. Αν χρειαστείς κάτι, κάποιον να μιλήσεις μην διστάσεις να μου στείλεις πμ. Θα χαρώ πολύ να βοηθήσω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 101
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1. Δες το βίντεο του γάμου σας(μην το θεωρείς χαζό θα κάνεις μια ανασκόπηση στις όμορφες στιγμές σας).

2. Γράψτου ένα γράμμα! Ξεκίνησε πρώτα εκφράζοντάς του όλα όσα νιώθεις για εκείνον όσα έχεις μέσα στην καρδιά σου και μετά γράψτου πως νιώθεις τώρα με την συμπεριφορά του.

3. Μήπως νιώθει παραμελημένος τώρα με το παιδί?

4. Μήπως τον κρίνεις συνέχεια για το τι κάνει πως το κάνει και νιώθει ότι τον δικάζεις και τον καταδικάζεις συνεχώς?

5. Θυμήσου πότε ήταν η τελευταία τρυφερή κουβέντα που του είπες?

6. Πότε του έκανες μία έκπληξη, τον πήρες να πάτε οι 2 σας για έναν καφέ? Σε τελική ανάλυση κλείστου ραντεβού κάπου έξω, φλερτάρετε, χαρείτε και γιατί όχι καταλήξτε κάπου μαζί.

1. Το έκανα και ήρθε μέσα, είδε τι έβλεπα είπε κάτι σαν "αα καλά οκ" ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων και έφυγε(εγώ το ζώον περίμενα να συγκινηθεί και να κάτσει μαζί μου να το δούμε).

2. Το έκανα. Όταν το είδε είπε ένα "τί είναι αυτά τώρα?" λες και έβλεπε κάτι εξωγήινο, το διάβασε και μετά ηρεμήσαμε - για καμιά δεκαριά μέρες πάλι. Αργότερα βρήκα το γράμμα μου παρατημένο κάπου, λες και δεν είχα καμιά αξία γιαυτόν. Επίσης ένα άλλο σημείωμα που του είχα γράψει τα βρήκα στα σκουπίδια.

3. Αυτό δεν το ξέρω θα πρέπει εκείνος να το εκφράσει αυτό, δεν μπορώ να του κάνω ΚΑΙ τον ψυχαναλητή.

4. Αυτό το έκανα παλιά αλλά μόλις κατάλαβα το λάθος μου και ότι απομακρύνονταν απο μένα έκανα τεράστια προσπάθεια να το σταματήσω και τα κατάφερα. Ε τώρα αν κάποια φορά του λέω κι ένα "έλα ρε μωρό, άφησες το γάλα έξω απο το ψυγείο" δεν νομίζω ότι τον κατακρίνω και τον καταπιέζω.

5. Του φέρομαι εν συνεχεία τρυφερά όταν είναι στις καλές του.

6. Του λέω συνέχεια να βγούμε καμιά βόλτα αλλά αυτός δεν έχει πια όρεξη. Μια φορά που μου πρότεινε ήταν όταν του είπε η μάνα του "πάτε και λίγο έξω, θα φυλάξω εγώ το παιδί" και ένιωσα ότι το έκανε για........να δει η μάνα του τη μικρή και να μείνει μόνη μαζί της. Γυρίσαμε δε στο σπίτι αμέσως μετά το φαγητό(εγώ ήμουνα έτοιμη να του πω να πάμε και για καφέ) γιατί δεν μπορούσε άλλο μακρυά απο το παιδί! Επίσης, θέλει ντε και καλά όταν βγαίνουμε να ξενυχτάμε, του' χει λείψει λέει αλλά κι εγώ δεν μπορώ εύκολα να το κάνω αυτό, θες η κούραση, θες το πρόβλημα υγείας που πέρασα, δεν το κάνω εύκολα. Λες και άμα πάμε μια ημερήσια κάπου θα περάσουμε άσχημα και χρειαζόμαστε ντε και καλά το ξενύχτι για να στανιάρουμε...

Αυτά... Ελπίζω να σε κάλυψα..

ειμαι απολυτα σιγουρη οτι σε ολα που θα πει ο καθενας μας κατι θα βρεις να πεις με την εννοια του οτι εχεις προσπαθησει τα παντα αλλα τιποτα δεν πετυχαινει...να του μιλησεις παλι;;;σκεψου τι δε σου αρεσει. που σου μιλαει ειρωνικά;;;επικεντρώσου σε τι δε σου αρεσει με τιποτα, τι απεχθανεσαι και μιλα για αυτο και οχι για τα μικρα και ψιλοασήμαντα. Εμενα ο δικος μου ποτε δεν λεει τι σκεφτεται οχι μονο σε μενα αλλα σε κανεναν, ουτε σε φιλο του, τα κραταει μεσα του και μετα γινεται περιεργος, στριμενος, ειρωνας, κακος...μηπως πρεπει και αυτος να μιλησει, να ξεσπασει σε καποιον;

Εγω το ειχα σκεφτει σοβαρα παντως να μιλησουμε και σε καποιον ειδικο...καταλαβαίνεις, συμβουλο γαμου μηπως και τα καταφερουμε.

Αχ, δεν ξερω τι αλλο να πω, νιωθω σαν να βλεπω τα ιδια παλι μπροστα μου

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

ειμαι απολυτα σιγουρη οτι σε ολα που θα πει ο καθενας μας κατι θα βρεις να πεις με την εννοια του οτι εχεις προσπαθησει τα παντα αλλα τιποτα δεν πετυχαινει...να του μιλησεις παλι;;;σκεψου τι δε σου αρεσει. που σου μιλαει ειρωνικά;;;επικεντρώσου σε τι δε σου αρεσει με τιποτα, τι απεχθανεσαι και μιλα για αυτο και οχι για τα μικρα και ψιλοασήμαντα. Εμενα ο δικος μου ποτε δεν λεει τι σκεφτεται οχι μονο σε μενα αλλα σε κανεναν, ουτε σε φιλο του, τα κραταει μεσα του και μετα γινεται περιεργος, στριμενος, ειρωνας, κακος...μηπως πρεπει και αυτος να μιλησει, να ξεσπασει σε καποιον;

Εγω το ειχα σκεφτει σοβαρα παντως να μιλησουμε και σε καποιον ειδικο...καταλαβαίνεις, συμβουλο γαμου μηπως και τα καταφερουμε.

Αχ, δεν ξερω τι αλλο να πω, νιωθω σαν να βλεπω τα ιδια παλι μπροστα μου

Εγώ γιατί νομίζω ότι όλοι βλέπουμε κάτι παρόμοιο με δική μας ιστορία? Είναι λογικό το παθαίνουν όλα τα ζευγάρια. Δεν γίνεται αλλιώς είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες δεν μπορούμε να συμφωνούμε σε όλα. Δεν θα είχε και νόημα άλλωστε. Κάποτε διάβασα ένα βιβλίο με τίτλο "Άνδρες από τον Άρη γυναίκες από την Αφροδίτη"

Νομίζω μας εκφράζει απόλυτα λες κι είμαστε από άλλους πλανήτες! :wink:

Δυστυχώς οι άνδρες μεγαλώνουν με την νοοτροπία να μην εξωτερικέυουν τα συναισθήματά τους οπότε πρέπει να μαντεύουμε τι νιώθουν!

:cool:

Διαφημίσεις

Είμαστε συνομίληκοι, γύρω στα 35-36 και οι δύο, ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ!! :twisted:

Μα κι εγώ είμαι σίγουρη ότι σε όσα θα μου προτείνετε θα έχω να σας δώσω την εξής μία απάντηση: "το έχω κάνει" και πολύ σωστά το έθεσε η ngeo23. Γιαυτό έχω σαλτάρει, γιατί βλέπω ότι έχουν εξαντληθεί τα πάντα και εξακολουθεί η ίδια κατάσταση. Σε ειδικό δεν το βλέπω να θέλει να πάει, εδώ δεν μιλάει εύκολα στους φίλους του σε ξένο άνθρωπο θα μιλήσει? Μα τί λέω, εδώ ούτε σε ΩΡΛ για το ροχαλητό που τον βασανίζει δεν πάει, σε ειδικό γάμου θα πάει? Αχ μη με κάνετε να γελάσω τώρα που έχω βυθιστεί για τα καλά στη θλίψη, δεν κάνει... :(

Το βιβλίο "Άντρες απο τον Άρη γυναίκες απο την Αφροδίτη" το έχω διαβάσει κι εγώ, το θέμα είναι ότι αυτός ουδέποτε θέλησε να του ρίξει μια ματιά..

Ωραίο αδιέξοδο ε?...........Μερικές φορές σκέφτομαι ότι παντρεύτηκα έναν παρτάκια και τίποτα περισσότερο...

Ωραίο αδιέξοδο ε?...........Μερικές φορές σκέφτομαι ότι παντρεύτηκα έναν παρτάκια και τίποτα περισσότερο...

Μερικές καλά λες. Δεν μπορεί να μην έχετε και καλές στιγμές. Δεν επικεντρώνεσαι σε αυτές? Δεν έχει κάνει τίποτε που να σου αποδεικνύει την αγάπη του? Στην γέννα πως ήταν? Πως αντέδρασε ήταν μαζί σου?

Είμαστε συνομίληκοι, γύρω στα 35-36 και οι δύο, ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ!! :twisted:

Μα κι εγώ είμαι σίγουρη ότι σε όσα θα μου προτείνετε θα έχω να σας δώσω την εξής μία απάντηση: "το έχω κάνει" και πολύ σωστά το έθεσε η ngeo23. Γιαυτό έχω σαλτάρει, γιατί βλέπω ότι έχουν εξαντληθεί τα πάντα και εξακολουθεί η ίδια κατάσταση. Σε ειδικό δεν το βλέπω να θέλει να πάει, εδώ δεν μιλάει εύκολα στους φίλους του σε ξένο άνθρωπο θα μιλήσει? Μα τί λέω, εδώ ούτε σε ΩΡΛ για το ροχαλητό που τον βασανίζει δεν πάει, σε ειδικό γάμου θα πάει? Αχ μη με κάνετε να γελάσω τώρα που έχω βυθιστεί για τα καλά στη θλίψη, δεν κάνει... :(

Το βιβλίο "Άντρες απο τον Άρη γυναίκες απο την Αφροδίτη" το έχω διαβάσει κι εγώ, το θέμα είναι ότι αυτός ουδέποτε θέλησε να του ρίξει μια ματιά..

Καλα επαθα πλακα...Εχει περιπου 4 χρονια που εχει αρχισει το ροχαλητο και δεν παει σε γιατρό, όλοι χρυσο τον κανουμε με αποτελεσμα μετα απο απιστευτη κουραση να κοιμαμαι με ωτοασπιδες!!!αν γινει κατι παιδια και μαθετε για μια που κοιμοταν οταν εγινε το...εγω θα ειμαι!τι να πω

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

βασικα αυτο με το γραμμα ειναι εντελως ακυρο!!!

ολες μα ολες το εχουμε κανει? ολες μα ολες ειχαμε περιπου την ιδια αντιδραση? παιδια οι αντρες δε καταλαβαινουν απο γλυκαναλατα!!!

εχω κατσει κ εχω γραψει τα σωψυχα μου σε γραμματα... :lol::lol::lol:

γελαω γιατι ειμαστε οντως τοσο διαφορετικοι!!!

ποσο καιρο ειστε σε αυτη τη φαση? ειναι κανα εξαμηνο περιπου?

Στη γέννα ήταν στο μαιευτήριο όλες τις ώρες και περίμενε, ξενύχτησε μαζί μου όλο το βράδυ για να είναι εκεί ένα άτομο να με προσέχει, δεν έχω παράπονο απο αυτό. Και μετά όλες τις μέρες ήταν παρόν, εκτός απο τις φορές που έβγαινε για τσιγάρο και έκανε 15 ώρες κι αυτό ήταν το μόνο που με εκνεύριζε, αλλά δεν του έλεγα τίποτα.

Αυτή η φάση έχει πολύυυυυυ καιρό, τουλάχιστον 3 χρόνια. Σαν πολύ δεν είναι? :cry:

Τί να καταφέρουμε να αλλάξουμε πια και εκτός αυτού εγώ πια νιώθω παγωμένη, νιώθω πως καθετί έχει σβήσει μέσα μου, πιάνω τον εαυτό μου ώρες ώρες να σκέφτομαι ότι αν έφευγε θα έβρισκα επιτέλους την ηρεμία μου.. Θα μου έλειπε, ναι, αλλά πολύ φοβάμαι ότι αν καθόμουνα να σκεφτώ τις ταπεινώσεις που έχω υποστεί πάνω στους τσακωμούς μας μπορεί και να κατέληγα να τον μισώ.. Έχω καταλήξει στο σημείο να αναρωτιέμαι αν αυτό θεωρήται λεκτική κακοποίηση και πού επιτέλους είναι τα όρια μεταξύ λεκτικής κακοποίησης και στα "λόγια που ειπώθηκαν πάνω στα νεύρα" που λέμε?

Διαφημίσεις

Θέλω να καταλάβω αν φέρεται έτσι απο γνήσια κακία κι εγώ απλά δεν το έβλεπα λόγω έρωτα. Θέλω επιτέλους να καταλάβω αν είναι κακός χαρακτήρας. Για να σταματήσω να ελπίζω ότι όλα θα αλλάξουν. Για να το πάρω απόφαση. Για να σταματήσω ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ.

λυπαμαι πολυ για οτι διαβαζω...ειναι πολυ ασχημο να συνμβενουν αυτα γιατιι ρε κοριτσια ενω ειναι ολα καλα μετα αλλαξουν???

tzoutzouka αν βρεις σε αυτο σου το ερωτημα απαντηση πιστευω θα βρεις μια ακρη... και εγω το ιδιο θελω να μου απαντηση ....

Δεν πανε να γαργαληθουν όλοι τους κ να εχουμε την υσηχια μας πια??????????????

αντε κ στο διαολο κ ακομα παραπερα!!!!!!!!!!!!!! :evil::evil:

Γιαι πάντα εμεις πρέπει να κανουμε πίσω???

Γιατι πάντα εμεις πρεπει να ειμαστε οι ήρεμες κ οι γλυκες?

Γιατι εμεις δεν δικαιούμεστε να εχουμε τα νευρα μας?

Γιατι εμεις πρέπει να σκεφτομαστε τι τους πειραζει, κ να τος κατανοούμε?

Γιατι γιατι γιατι γιατι, ένα σωρο γιατι!!!!!!!!!!

Κοπελα μου αν εχεις κανει τα πάντα στην κυριολοξια όμως τα πάντα κ η κατασταση δεν αλλάζει εδω κ 3 χρονια, περιμενεις να αλλάξει τωρα?

Σκουρα τα πράγματ, συγνωμη που ειμαι σκληρη, αλλά θες κ συ ηρεμια, δεν εισαι το ζωο που πάντα πρέπει να καταλαβαινει κ να κανει ΥΠΟΜΟΝΗ, είμαστε κ μεις άνθρωποι ετσι?

Αν νομιζεις οτι θα σου κανει καλο να χωρισεις καντο, αν ειναι ετσι να βρεις την ηρεμια σου, καντο, το παιδι δεν θα στερηθει τον μπαμπα του θα τον βλεπει, ουτε το πρωτο ειναι ουτε το τελευταιο, ειναι καλυτερο χωρισμενοι κ αγαπημενοι για το παιδι παρα σε ένα σπιτι με συνεχεις εντάσεις κλάματα κ τσακωμους, θα γινει κ εκεινο νευρικο κ υστερικο, το εχουμε δει πολλες φορες το έργο!

Κοριτσακι αν δεν αντεχεις αλλο ....πολύ απλα κάντην, για να βρεις την ψυχικη σου ηρεμια, αρκει να εισαι σιγουρη, κ αν δεν θελεις να χωρισεις κ προσεχε οχι εξαιτιας του παιδιού (αυτο το ανεφερα πιο πάνω) αλλα επειδή τον αγαπάς τριξτου τα δοντια....κανε καιποια λόγια σου πραξη.......κ αν σε αγαπαει κ σε νοιζεται, θα δεις μετα ο κύριος!

Ρε φτυσιμο θελουν για να καταλαβουν, οχι να μας θεωρουν δεδομενη....

αϊ σηχτηρ πια με όλα τα καθηκια που εχουν βγει στην κοινωνια!

Κοριτσια ειμαι σκληρη, γιατι δεν μπορω να ακούω ποια αλλά τετοια ....τι ειναι η γυναικα δηλαδη????????

lamlamsdg20100211_-6_My+child+is.png

Θαυματάκι μου...σε λατρευω..εισαι ολη μου η ζωή!!!!!!!!!

ramonitsa μου χίλια δίκια έχεις, μερικές φορές μας φτάνουν στο αμήν και όταν είναι συνεχόμενη η κατάσταση καλό θα ήταν να βαράμε το χέρι στο τραπέζι και να κάνουμε κάτι άμεσα.

Όμως η τζουτζούκα είπε πως έχει 1 πρόβλημα με την μέση της και έχει ανάγκη να την βοηθάει με το παιδί...

Δηλαδή μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα...

Γιατί δεν πάτε 1 διήμερο κάπου οι 2 σας να ηρεμήσετε?

Να πάτε να κάνετε σπα, να κάνετε μασάζ να χαλαρώσετε... και προσπαθήστε να μην την λέτε ο ένας στον άλλον..

433965qzur0la2nd.gif

Ρε κοριτσια όλα αυτα περι ταξιδιου, περι σπα, περι ρομαντικου φαγητου, περι πολλών, ειναι της στιγμης μετα τι????????? Αναρωτηθηκατε?

Παλι στην ιδια ρουτινα?Αν δεν καταλαβαινει ο ανθρωπους τα στοιχειωδη αυτα θας του σωσουν? Πρέπει να βαλει σε λειτουργεια το μυαλο του να σωσει τον γαμο του! Αυτο πρέπει να κανει!

Κ οσο για την κοπελα που εχει την μεση της απο ότι καταλαβα εχει κ την μαμα της, αλλες έχουν σοβαροτερα προβληματα υγειας, χειρουργημενες κ ειναι μονες....Δεν χρειαζεται άντρα νταντα, χρειαζεται αντρα με κατανόηση!

Tzoutzouka καλησπέρα.

Ίσως θα είχε ενδιαφέρον να ακούσεις και έναν άντρα << που έχει ακούσει τις γυναίκες του φόρουμ >> :D .

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=12581.

Τα περάσαμε και εμείς αλλά πολύ πιο χαλαρά πιστεύω απ’ότι εσείς (και λέω πιστεύω γιατί άλλα πιστεύουμε εμείς οι άντρες και άλλα πιστεύετε εσείς οι γυναίκες ). :wink::wink:

Σου είπαν πολλά όλα τα κορίτσια καλά ,κακά ,ακραία και μη, ένα πράγμα δεν είπατε όλοι εδώ…

Να του το πει κάποιος τρίτος.

:roll: ΙΝΤΕΡΝΕΤ σπίτι έχετε ? μάλλον όχι , δεν πειράζει υπάρχουν και τα ιντερνετ καφέ.

Μιλήστε λίγο χαλαρώστε έστω το δεκαήμερο που λες και πηγαίνετε σε ένα ιντερνετ καφέ χαλαρά και δείξτου το φόρουμ, αν δεν θες το δικό σου δείξτου κάποιο άλλο παρόμοιο να καταλάβει πως νιώθεις από κάποιο άλλο στόμα ( χέρι ).

Δεν ξέρω γιατί αλλά ακούμε τους τρίτους πιο εύκολα :? , κακώς δεν λέω αλλά έτσι είναι. Στα προβλήματα συνήθως φταίνε και οι δυο άλλος λιγότερο άλλος περισσότερο και ανάλογα πως το αντιλαμβάνεται ο καθένας.

:wink: Δεν είναι τίποτα αλλά είναι και πολλά θα περάσει

Ramonitsa χαλαρωσε εισαι πολύ στην τσιτα ρε παιδι μου

:shock:

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΑΛΛΑ .....

Διαφημίσεις

Οχι κ αδικα νομιζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για να μην πω ολοι κ αδικισω αυτους τους λιγους , οι περισσοτεροι δεν ξερουν να φερονται στις γυναικες του κ να εκτιμανε καποια πραγματα, για αυτο κ θα το ξαναπω οτι καποια καθικια εχουν ξεβραστει στην κοινωνια, κ κανουν κολαση τη ζωη μιας γυναικας!

Κ πιστεψεμε τα καθικια ειναι πολλα, εσυ μπορει απο την δικια σου οπτικη γωνια νη μην μπορεις να καταλαβεις ποια ειναι, ρώτα όμως κ καμια πονεμενη κοπελιτσα να σου πει,υπάρχουν πολλες!

Σορυ αν ειμαι σκληρη, αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα!!!!!!!!!!!!!!!!

Οχι κ αδικα νομιζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για να μην πω ολοι κ αδικισω αυτους τους λιγους , οι περισσοτεροι δεν ξερουν να φερονται στις γυναικες του κ να εκτιμανε καποια πραγματα, για αυτο κ θα το ξαναπω οτι καποια καθικια εχουν ξεβραστει στην κοινωνια, κ κανουν κολαση τη ζωη μιας γυναικας!

Κ πιστεψεμε τα καθικια ειναι πολλα, εσυ μπορει απο την δικια σου οπτικη γωνια νη μην μπορεις να καταλαβεις ποια ειναι, ρώτα όμως κ καμια πονεμενη κοπελιτσα να σου πει,υπάρχουν πολλες!

Σορυ αν ειμαι σκληρη, αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα!!!!!!!!!!!!!!!!

Mην παιρνεις στο λεμο σου ενα ζευγαρι που μπορει απλα να περναει μια φαση η μια παρεξηγηση η μια κουραση η οτιδηποτε αλλο.

Το παιδι ειναι ενος ετους και εγραψε πιθανων απο λαθος οτι η φαση στο μαιευτηριο ηταν πριν τρια χρονια. Εχει πολλα νευρα τωρα και πολλα που λεει πιθανον ειναι κουβεντες κουρασης και εκνευρισμου.

Σε αλλα ποστ στο προσφατο παρελθον εγραφε με πολλη καλα λογια για τον αντρα της...

Για αυτο σου λεω ψυχραιμια δεν μας φταινε οι αλλοι για τις φασεις που περναμε εμεις.Δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις ιδιες...

Δεν ειπα οτι παιρναω καπια φαση εγω ισα, ισα, κ δεν παιρνω κανεναν στο λαιμο μου, διαβασε καλυτερα τι της εχω γραψει ακριβως!!!!!!

Ολοι πανω στα νευρα μας κ στις εντασεις λεμε λογια που δεν τα εννουμε ,αλλα εδω ειναι τελειως διαφορετικο το θεμα!!!!

Ειναι κατι που γινεται συνεχεια κ για πολύ καιρο......

Δεν ειπα οτι παιρναω καπια φαση εγω ισα, ισα, κ δεν παιρνω κανεναν στο λαιμο μου, διαβασε καλυτερα τι της εχω γραψει ακριβως!!!!!!

Ολοι πανω στα νευρα μας κ στις εντασεις λεμε λογια που δεν τα εννουμε ,αλλα εδω ειναι τελειως διαφορετικο το θεμα!!!!

Διαβασε εδω τι εγραφε πριν δεκαπεντε μερες...... :roll:

Που εδώ?

Εχεις καποιο link?

Που εδώ?

Εχεις καποιο link?

καλα ντε ενα λαθος καναμε πως κανεις ετσι? :oops:

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?p=460027&highlight=#460027

Ωραια ολα αυτα τα διαβασα, κ συμφωνω οτι μπορει να ειναι εκρηξεις, όχι μπορει ειναι αλλα.....οταν θυμωνουμε πρεπει να φερομαστε ετσι?

Να ειμαστε 10 μερες καλα κ τις αλλες 20 να σκοτωνομαστε ειναι ζωη αυτη?

ποσο να αντεξει κ αυτη ηγυναικα...Ειπα κ θα το ξαναπω για να σωσει τον γαμο του πρεπει να κατσει κ αναλογιστει καποια πραγματα που τους φθειρουν κ πιο πολύ να κατσει να σκεφτει την δικια του λαθος συμπεριφορα!

Ψυχη εχει κ αυτη η κοπελιτα, δεν ειναι τσουβαλι με πατατες........

Μακαρι να ειναι καλα το ζευγαρι κ ναμην περνουν τετοιες καταστασεις..αλλα θα πρεπει να κανουν προσπαθειες για αυτο, απο την στιγμη που εχουν παιδακι....!

Τεσπα ...καλα να ειναι κ να ειναι περαστικα ευχομαι, γιατι ειναι κριμα!

Το ιδιο λινκ ειχα βαλει κ εγω στην πρωτη σελιδα...

του τοπικ jokasoan γιατι κ εγω πιστευω

απο αυτα που διαβαζω οτι ειναι μια φαση

που ολοι λιγο πολυ την παιρναμε..

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=15052&start=0

To ξερω κλεμενο απο εσενα ειναι :lol:

To ξερω κλεμενο απο εσενα ειναι :lol:

:lol::lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...