Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

στηριγμα για το μπανιο του μωρου

zouzoula

Recommended Posts

Ο καθενας εχει τα πραγματα οπως τον βολευουνε.Κι εγω στην αρχη τα παιδια τα αλλαζα πανω στο πλυντηριο.Οταν ομως πηραμε στεγνωτηριο δεν γινοταν αυτο γιατι μπηκε απο πανω του.Τοτε εκανα αυτο που λες κι εσυ.πηρα το μαξιλαρακι και το εβαλα πανω απο την αλλαξιερα στο δωματιο τους.Τωρα απλα τα τυλιγω με το μπουρνουζι τους και τα ντυνω στο δωματιο τους.Θεμα συνηθειας ειναι ολα.

Τα παιδιά μου....η ζωή μου

Διαφημίσεις

το πρόβλημα στο μπάνιο μας είναι οτι πάνω απο το πλυντήριο υπάρχει ντουλάπι. Έχει ένα κενό 30 πόντων μόνο.

Ο χώρος πάνω απο το πλυντήριο είναι ιδανικός για αλλαξιέρα.

Αγοράσαμε μια συρταριέρα στην κρεβατοκάμαρα και σκεφτόμαστε να βάλουμε εκεί επάνω ένα μαξυλαράκι-αλλαξιέρα.

Αλλά μας έχουν πεί οτι δεν είναι βολικό. Θα πρέπει να είναι κοντά εκεί που κάνει μπάνιο.

χμμμ,ναι...ειναι προβλημα το ντουλαπι απο πανω!!!

κι εγω παντως αλλαξιερα στο δωματιο!Γιατι να ειναι κοντα εκει που κανει μπανιο???Αλλωστε το παιδι θα το αλλαζεις κι αλλες φορες μεσα στην μερα.Εγω το τυλιγω στο μπουρνουζι και το παω στο δωματιο κι εκει το αλλαζω,ντυνω κλπ.Εννοειται βεβαια οπως βολευεται κανεις!!!:P

mafalda,καλημερα!

αποψη μου για το πρωτο:αν εχεις χωρο στο μπανιο σου να μενει μονιμα εκει και να φτανει το τηλεφωνο της μπανιερας για να πλενεις το μωρο...ναι ειναι ωραια ιδεα.Αλλιως...δυσκολο.Στο λεω γιατι εχω μπανιερα-αλλαξιερα και παρολο που ειναι ψηλη κι ομορφη επειδη δεν χωραει στο μπανιο μου κι ειχα σκοπο να την εχω σε δωματιο δεν με βολεψε καθολου μα καθολου με το παιδι!Ευτυχως,το μπανακι που κρυβεται το χρησιμοποιουμε ως αποθηκευτικο χωρο!!!

το δευτερο τωρα..γιατι να εχει και την αλλαξιερα επανω του??Εγω στη θεση σου θα εκανα αλλαξιερα το πλυντηριο αν δεν ανοιγει απο πανω και θα επαιρνα μονο τον εξοπλισμο για μπανιο.

Μαλιστα ζαχαρωνω και με βλεπω συντομα να το περνω το παρακατωhttp://babybutt-de.erwinmueller.com/shop/artikelsuchen-DE-de-BB/-%28443,790,4518%29/Badewannen-Aufsatz-4518.htm?sucheurl=%2FErwinMueller%2FSearch.ff%3Fquery%3Dbadeaufsatz%26filterGeschaeftsfeld%3Dbb%26m%3Dem_de%26productsPerPage%3D12%26xml%3Dtrue

γιατι η μεση μου δεν αντεχει πια!!!

δεν πιστευω οτι υπαρχει θεμα ασφαλειας ιδιως σε μικρες ηλικιες!

μεχρι τωρα εχω το aquarium της φισερ-πραις.Πιστεψε με δεν θα το αλλαζα με τιποτε αν ειχα λιγο καλυτερο νιπτηρα αλλα επειδη το βαζω στην μπανιερα κατω και σκυβω εχω ακομη μεγαλο προβλημα με την μεση!

προσοχη μεγαλη με τετοιου τυπου βασεις, καμμια φορα δεν ειναι ασφαλεις. Εμας ειχε καταρρευσει χωρις καμμια αιτια μια παρομοια οταν το μωρο ηταν 2,5 μηνων και τρεχαμε στα επειγοντα-μια απο τις χειροτερες στιγμες της ζωης μου....

προσοχη μεγαλη με τετοιου τυπου βασεις, καμμια φορα δεν ειναι ασφαλεις. Εμας ειχε καταρρευσει χωρις καμμια αιτια μια παρομοια οταν το μωρο ηταν 2,5 μηνων και τρεχαμε στα επειγοντα-μια απο τις χειροτερες στιγμες της ζωης μου....

Λιζα μου,μην μου λες τετοια....χιλιες φορες να μεινω απο την μεση παρα να δω να γινεται τετοιο πραγμα!!!Αν ειναι ετσι,δεν την τολμαω την αγορα!!Γαμωτο..και φαινεται τοσο εξυπηρετικη!

Λιζα μου,μην μου λες τετοια....χιλιες φορες να μεινω απο την μεση παρα να δω να γινεται τετοιο πραγμα!!!Αν ειναι ετσι,δεν την τολμαω την αγορα!!Γαμωτο..και φαινεται τοσο εξυπηρετικη!

Μπορεις να παρεις καποιες απο αυτες που προτεινουν οι αλλες κοπελες. δεν χωρανε στο μπανιο σου? Γιατι εγω αυτο το προβλημα ειχα.

Διαφημίσεις

Μπορεις να παρεις καποιες απο αυτες που προτεινουν οι αλλες κοπελες. δεν χωρανε στο μπανιο σου? Γιατι εγω αυτο το προβλημα ειχα.

εννοειται οτι εχουμε προβλημα χωρου αλλα ουτως η αλλως εχω ηδη το μπανακι της φισερ πραις που λενε τα κοριτσια.Δεν θα το αλλαζα με τιποτε αν δεν εβρισκα κατι να ειναι ψηλα...κι οπως φαινεται δεν θα το αλλαξω:-P:-P

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...