Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

24 εβδομάδων

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 284
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mπράβο στο παληκαράκι σας!!!

ξέρει να βγαίνει νικητής από τις μάχες του!!!

Μπράβο και σε σας!!!

Για την αντοχή, τη δύναμη και την υπομονή σας, που σας δικαίωσαν!!!

Πάντα γερός να είναι ο μικρούλης σας!!!2090668mgbbg5uk9l.gif

Διαφημίσεις

ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ!!!!!!!! Παλικαρι ολο αυτο τον καιρο!!!! Μπραβο και στους 3 σας!!!! Δεν υπαρχουν λογια.....να χαιρεστε το παλικαρι σας και να δειτε που μια μερα δε θα πιστευετε τι μπορει να καταφερει αυτο το παιδι!

Παναγιωτακη μας εχεις κανει περηφανους!!!!

Να ζήσεις αγορίνα μου όμορφη κι από εδώ και πέρα σου εύχομαι η ζωούλα σου να κυλήσει υπέροχα γιατί το αξίζεις!!Και στου γονείς του συγχαρητήρια,για την υπομονή σε αυτό που πέρασαν,και χάρη σην αγάπη τους που σίγουρα ο Παναγιωτάκης αισθανότανε βγήκανε όλοι νικητές της ζωής!!!!Υποκλινόμαστε στο μεγαλείο σας και την ψυχική σας δύναμη!

Έχω συγκινηθεί πολύ με όλη αυτή την ιστορία. Ήρωας ο Παναγιωτάκης, ήρωες και εσείς. Σας εύχομαι όλα να είναι ρόδινα για τον ήρωά μας. Έδειξε σε όλους μας πόσο μεγάλη δύναμη έχουν αυτα τα μικρά μωράκια που όμως είναι τόσο μεγάλα.... Όλανα πάνε καλά και να μας ενημερώνετε για την περαιτέρω εξέλιξη του μικρούλη γιατί έχει μπει στις καρδιές όλων μας.

Διαφημίσεις

Mπράβο στο παληκαράκι σας!!!

ξέρει να βγαίνει νικητής από τις μάχες του!!!

Μπράβο και σε σας!!!

Για την αντοχή, τη δύναμη και την υπομονή σας, που σας δικαίωσαν!!!

Πάντα γερός να είναι ο μικρούλης σας!!!2090668mgbbg5uk9l.gif

μπραβο

Μπράβο η ψυχούλα μου! Δεν έχω λόγια για να εκφράσω την χαρά μου και την ευτυχία που νιώθω για τον δυνατό σας αντράκο! Να είσαστε όλοι καλά και πάντα ευτυχισμένοι!!!

7uEBp2.png M3GSp2.png

Θαυμάζω το παιδακι σας για την αγαπη και την διψα του για ζωη. Θαυμαζω ομως και εσας οχι μονο σαν γονεις αλλα και σαν ζευγαρι που ανταποκριθηκατε επαξια στις δυσκολιες και αναποδιες της ζωης. Ειστε παραδειγμα για ολους μας. Το παλεψατε και τα καταφερατε!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!

bf2Bp2.png

rTodp3.png

Ειλικρινά η περιπέτεια σας μου έφερε στο μυαλό μνήμες παλιές μα και πρόσφατες.

Είμαι μητέρα 3 παιδιών, η μεσαία μου κόρη ήταν και αυτή πρόωρη (32 εβδομάδων), ευτυχώς χωρίς προβλήματα (σε λίγες μέρες θα κλείσει τα 6 της χρόνια) και ο μικρός μου γεννήθηκε πάσχοντας από ατρησία οισοφάγου. Πολλά χειρουργεία στο εξωτερικό, τόσα που δεν φαντάζεσαι μα με ψυχή λιονταριού.

Ο λόγος που σου γράφω όλα αυτά, είναι ότι μόνο όποιος περάσει την πόρτα της εντατικής μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει για ένα γονιό να βλέπει το παιδί του σε τέτοια κατάσταση και σας νιώθω αφάνταστα.

Ειλικρινά σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, να τον δείτε να μεγαλώνει και είναι γερός. Και να θυμάστε ότι ο καλύτερος γιατρός και το καλύτερο φάρμακο για αυτά τα παιδιά είναι η αγάπη και η οικογένεια.

Ειμαι μαμα πρωορου μωρου και εγω...29+3...1500γρ....Μειναμε μεσα περιπου 2,5 μηνες...Ξερω πολυ καλα τι νιωθει η καρδουλα σας...Να ξερετε ομως και οι δυο σας κατο....Ο Παναγιωτακης μαζι και ολα τα πρωορακια εκτος απο μαχητες ειναι και πλασματακια που σου ανταποδιδουν οση αγαπη τους δωσαμε εκει μεσα για να ζησουν....

Εμενα τωρα ειναι 5 μηνων σημερα διωρθομενη 3 ..και το τι αγαπη μας δειχνει καθημερινα δεν λεγετε.... Σαν καθημερινα να μας ευχαριστα αυτος αντι εμεις που εμεινε στη ζωη μας και μας κανει τοσο ευτυχισμενους...Καντε λιγη υπομονη τα δυσκολα περασαν πια...Τωρα μονο χαρες με το παληκαρι σας διπλα σας...

Εγω μεχρι τωρα τον βλεπω και φοβαμαι μην ερθουν να μου τον παρουν........Μεχρι και σημερα ακουω στα αυτια μου τους ηχους απο τα μηχανιματα.....

Ολα αυτα σε λιγο καιρο θα σβησουμε με το χαμογελο τους θα το δειτε....

Διαφημίσεις

Ειμαι μαμα πρωορου μωρου και εγω...29+3...1500γρ....Μειναμε μεσα περιπου 2,5 μηνες...Ξερω πολυ καλα τι νιωθει η καρδουλα σας...Να ξερετε ομως και οι δυο σας κατο....Ο Παναγιωτακης μαζι και ολα τα πρωορακια εκτος απο μαχητες ειναι και πλασματακια που σου ανταποδιδουν οση αγαπη τους δωσαμε εκει μεσα για να ζησουν....

Εμενα τωρα ειναι 5 μηνων σημερα διωρθομενη 3 ..και το τι αγαπη μας δειχνει καθημερινα δεν λεγετε.... Σαν καθημερινα να μας ευχαριστα αυτος αντι εμεις που εμεινε στη ζωη μας και μας κανει τοσο ευτυχισμενους...Καντε λιγη υπομονη τα δυσκολα περασαν πια...Τωρα μονο χαρες με το παληκαρι σας διπλα σας...

Εγω μεχρι τωρα τον βλεπω και φοβαμαι μην ερθουν να μου τον παρουν........Μεχρι και σημερα ακουω στα αυτια μου τους ηχους απο τα μηχανιματα.....

Ολα αυτα σε λιγο καιρο θα σβησουμε με το χαμογελο τους θα το δειτε....

koritsaki mou δεν σβήνονται ούτε ξεχνιούνται... απλά ξεπερνιούνται... ο παναγιωτάκης όπως και όλα τα προωράκια είναι μαχητές... ο θεός να έχει όλα τα παιδιάκια του κόσμου καλά...

Είμαστε σπίτι από την προηγούμενη Τρίτη. Τις περισσότερες ώρες της ημέρας είμαστε εκτός οξυγόνου και όσο είμαστε με οξυγόνο αυτό είναι ελάχιστο. Δυσκολευόμαστε λίγο με το φαΐ αλλά είμαστε πάνω από το όριο ασφάλειας.

Ήδη από την 2η μέρα ο Παναγιωτάκης έδειξε μεγάλη βελτίωση στην συμπεριφορά: παρακολουθεί αντικείμενα και ανθρώπους, χαμογελάει, είναι πιο ήρεμος στο πρόσωπο.

Και επειδή μια φωτό = 1000 λέξεις δείτε το avatar!

John

Είμαστε σπίτι από την προηγούμενη Τρίτη. Τις περισσότερες ώρες της ημέρας είμαστε εκτός οξυγόνου και όσο είμαστε με οξυγόνο αυτό είναι ελάχιστο. Δυσκολευόμαστε λίγο με το φαΐ αλλά είμαστε πάνω από το όριο ασφάλειας.

Ήδη από την 2η μέρα ο Παναγιωτάκης έδειξε μεγάλη βελτίωση στην συμπεριφορά: παρακολουθεί αντικείμενα και ανθρώπους, χαμογελάει, είναι πιο ήρεμος στο πρόσωπο.

Και επειδή μια φωτό = 1000 λέξεις δείτε το avatar!

Καλώς πήγες στο σπιτάκι σου Παναγιωτάκι!

Μπραβο παιδιά!

Και σε εσάς και στον μικρό μαχητή σας!

Ολα θα πάνε καλά από εδω και πέρα!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...