Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

24 εβδομάδων

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 284
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

JOHN ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΒΡΗ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 26W+5 ΗΜΕΡΩΝ ΜΕ 1.025 ΒΑΡΟΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΠΗΓΕ 880 ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΩΣΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ.ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΣΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΩΣΠΟΥ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ. ΒΓΗΚΑΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ 2.280 ΒΑΡΟΣ.ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΩΡΑΚΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΕΡΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

John εύχομαι να πάνε όλα καλά για τον Παναγιωτάκη σας, να τον προστατεύει η Παναγία και ο Χριστός και να τον έχετε στο σπίτι σας σύντομα. Καλή δύναμη και καλό κουράγιο.

John, ως μητερα προωρου μωρου, με 56 ημερες εμπειριας σε ΜΕΝ εχω να σου πω οτι ειναι απιστευτη η δυναμη που κρυβουν αυτα τα μικρα πλασματακια. Ειδα το θαυμα δεκαδες φορες να συμβαινει κι ειμαι σιγουρη οτι πανω απο καθε ΜΕΝ στρατοπεδευει στρατια αγγελων!!

Ολα θα πανε καλα, θα δεις! Κουραγιο και αισιοδοξια (μην ξεχνας να στηριζεις με ολη σου τη δυναμη τη γυναικα σου, ειναι δυσκολη κατασταση για μια γυναικα και απιστευτα επωδυνη...εχει να παλεψει και με τις ορμονες...)

Αγωνιστικους χαιρετισμους και τονους αισιοδοξιας, προσευχων και θετικης αυρας απο μενα στο μικρο Παναγιωτη. Πολλα φιλια κι απο το δικο μου θαυματακι, τη Μαρια μου...

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Λοιπόν, εν τάχει:

Ο Παναγιωτάκης βγήκε από τον αναπνευστήρα (χθες βράδυ).

:))))

Όταν το είδαμε (σήμερα το πρωί) μου έκανε τρομερή εντύπωση. Είχα πιστέψει ότι αυτό δεν θα το δούμε ποτέ. Ήδη από προχτές το είχαν βάλει σε έναν πολύ light αναπνευστήρα (nCPAP) με χαμηλό οξυγόνο και μας είπαν ότι τα πήγε αναπάντεχα καλά!!!

Έχουμε όμως πρόβλημα με τα μάτια. Μάλλον (θα ξέρουμε την Τρίτη) θα χρειαστεί χειρουργείο. Αν πετύχει, βλέπει (περιορισμένο οπτικό πεδίο αλλά καλά) και αν όχι δεν βλέπει. :((((

Αμφιβληστροειδοπάθεια προωρότητας: Αν κάποιος έχει εμπειρία ας μου γράψει παρακαλώ...

Το αιμάτωμα δεν μας έχει ενοχλήσει (τουλάχιστον όχι ακόμα ή όχι εμφανώς). Ο Παναγιωτάκης κουνιέται καλά και είναι ζωηρός.

Είμαστε στην 34 εβδομάδα + 2 ημέρες και το βάρος έχει φτάσει τα 1400γρ.

Άντε και σε ανώτερα.

John

Ευχομαι το καλυτερο για το μωρακι σας!

Να ειστε οσο το δυνατον περισσοτερο αισιοδοξοι γιατι υπαρχουν πολλα παιδακι προωρα που τα καταφεραν μια χαρα.

Απο προσωπικη εμπειρια (παιδι καλης μου φιλης) γεννηθηκε 20 εβδομαδων 550 γρ. με απειρα προβληματα. Κι ομως με πολυ αγαπη, πιστη και φροντιδα το μωρακι οχι μονο εζησε( τους ειχαν αποκλεισει οτι θα ζησει, θα περπατησει, θα μιλησει κτλ) αλλα ειναι τωρα ενας αντρακλας κουκλος 16 χρονων.....

Τα μωρακια στην ΜΕΝ οντως εχουν τους φυλακες- αγγελους τους!!!!!

Πρώτα απ'ὀλα John εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά και να πάρετε γρήγορα τον Παναγιωτάκη κοντά σας!

Είμαι κι εγώ μαμά πρόωρου μπέμπη με 55 ημέρες στον ΜΕΝΝ και αντιμετωπίσαμε κι εμείς την πάθηση αυτή. Με την πάροδο τπυ χρόνου και από εξέταση σε εξέταση η κατάσταση βελτιωνόταν. Βεβαία θα πρέπει να επισκευτούμε παιδοφθαλμίατρο αρκετές φορές ακόμα αλλά και να χρειαστεί επέμβαση είναι κάτι πολύ συνηθισμένο στα προωράκια μας!!

Διαφημίσεις

Ότι καλύτερο μέσα απ' την καρδιά μου για τον μεγάλο σας ήρωα τον Παναγιωτάκη. Μέρα με την ημέρα να βλέπετε μικρά και μεγάλα θαύματα με την πρόοδό του και να τον πάρετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο σπίτι σας. Γερό και τυχερό να είναι το ζουζουνάκι σας.

439056rvbdehj1y0.gif

Τα παιδάκια μου είναι όλη μου η ζωή!!!

Να τον προσέχει η Παναγίτσα τον Παναγιωτάκη και όλα να πάνε καλά γι αυτόν.. Μπραβο του!!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Διαφημίσεις

καλησπερα ειμαι μπαμπας οχι προωρου μωρου αλλα δεν εχει καμια σημασια. ειμαι σιγουρος οτι ο παναγιωτακης θα τα καταφερει μια χαρα και με την οραση του και με ολα. πολλες ευχες απο εμενα την γυναικα μου και την κορακλα μας. αγκαλιαστε τον με την αγαπη σας και αφηστε ολα τα αλλα στην παναγια και τον χριστουλη. κουραγιο στην μαμα. η θετικη αυρα ολων των ανθρωπων που διαβαζουν τα μηνυματα σας πιστευω θα βοηθησει. περιμενουμε τα νεα του παναγιωτακη.

KOYΡΑΓΙΟ

Ευχομαι ολα να πανε καλα για τον Παναγιωτακη σας.

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

aMppp3.png

μπραβο σας ως μαμα σε προωράκι που έχει περάσει και από αναπνευστήρα και από CPAP να ξέρετε ότι ο μικρός Παναγιωτάκης έκανε ένα πολύ μεγάλο βήμα που βγήκε από τον αναπνευστήρα και μη φοβάστε θα τα καταφέρει και με τα ματάκια .....

Η ΠΑΝΑΓΙΑ μαζί του

να σας έχει όλους καλά

wWPdp2.png

Έχω συγκινηθεί απίστευτα!!!!

Εύχομαι γρήγορα να ξεπεράσετε όλες τις δυσκολίες και ο Παναγιωτάκης σας να πάει στο σπιτάκι του με τους γονείς του, γερός και δυνατός!!!!

Θα νικήσει όλα τα εμπόδια με το Θεό και τους γονείς του στο πλάι του!!!! :!:

Εύχομαι να πάνε όλα καλά για τον Παναγιωτάκη σας. Είμαι πολύ συγκινημένη γι' αυτόν τον μικρούλη ήρωα και μαχητή της ζωής. Εύχομαι καλή επιτυχία και για τα ματάκια του να τον φυλάει η Αγία Παρασκευή. Η Παναγίτσα και ο Χριστούλης να είναι μαζί του.

Ο Παναγιωτάκης ξαναμπήκε στο nCPAP (συνηθισμένο φαινόμενο η επιστροφή για λίγο για τα πολύ πρόωρα). Οι γιατροί δεν ανησυχούν - ούτε εμείς - πάντως ακόμα χρειάζεται ένα 30% οξυγόνου.

Έχει γίνει 1610 γρ.

Έχει κάνει μαγουλάκια και τα άκρα επιτέλους άρχισαν να φαίνονται σαν μωρού (φούσκωσαν!).

Η επέμβαση θα γίνει την Δευτέρα. Γενικά θεωρείται εύκολη (όχι ως διαδικασία άλλα ως πιθανότητα επιτυχίας) ο οφθαλμίατρος όμως μας έχει τρομοκρατήσει, δίνοντας χαμηλά ποσοστά επιτυχίας λόγω ανωριμότητας του ματιού. Αποτυχία σημαίνει 0% όραση - επιτυχία 100% αλλά με παρωπίδες. Θα δούμε. Ελπίζουμε ανεξαρτήτως αποτελέσματος να μην "πάει πίσω" το παιδί η νάρκωση κλπ. ταλαιπωρία της επέμβασης.

Θα ενημερώσω πάλι την Δευτέρα (αν έχω το κουράγιο).

John

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...