Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

24 εβδομάδων

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 284
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολυ συγκινηθηκα τωρα! Μοιαζει τοσο πολυ με την κορη μου οταν πρωτοβγηκαμε απο τη μοναδα... Φτου σου μωρο μου!! Κουκλι!! Παρολη την ταλαιπωρια ειναι τοσο γλυκας!!

Είμαστε σπίτι από την προηγούμενη Τρίτη. Τις περισσότερες ώρες της ημέρας είμαστε εκτός οξυγόνου και όσο είμαστε με οξυγόνο αυτό είναι ελάχιστο. Δυσκολευόμαστε λίγο με το φαΐ αλλά είμαστε πάνω από το όριο ασφάλειας.

Ήδη από την 2η μέρα ο Παναγιωτάκης έδειξε μεγάλη βελτίωση στην συμπεριφορά: παρακολουθεί αντικείμενα και ανθρώπους, χαμογελάει, είναι πιο ήρεμος στο πρόσωπο.

Και επειδή μια φωτό = 1000 λέξεις δείτε το avatar!

να τον κρατάς όσο περισσότερο μπορείς στην αγκαλιά σου να τον σφίγγεις και να του ψυθιρίζεις την αγάπη και λατρεία σου... να τον ενθαρρύνεις να συνεχίσει έτσι δυνατά στην ζωή του και να είσαι σίγουρη ότι το αστεράκι του εκεί ψηλά ήδη λαμποκοπάει! έχετε τον ατελείωτο σεβασμό μου και την αγάπη μου που καταφέρατε να βγείτε τόσο δυνατοί. πάντα τέτοια.

Διαφημίσεις

Γερός και σιδερένιος, ο κούκλος σας.

Σας εύχομαι ότι το καλύτερο και να φιλήσεις τα πατουσάκια του εκ μέρους όλων εμάς που παρακολουθούμε εδώ και τόσους μήνες την πορεία του.

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Διαφημίσεις

τωρα διαβασα την ιστορια σας...

σας ευχαριστω για αυτα που γραψατε...

να χαιρεστε τον μεγαλο σας ηρωα...να τον δειτε τρανο και υγιη και να σας χαρισει απο εδω και περα μονο χαμογελα και αγαπη!!

παναγιωτακη να χαιρεσαι τους αξιους γονεις σου..

Διαφημίσεις

Να τον χαίρεστε τον μικρούλη σας. Είναι πολύ όμορφο και γλυκό παιδάκι με μία απίστευτη θέληση για ζωή. Είναι πολύ τυχερό που έχει γονείς σαν κι εσάς και να είστε πάντα γεροί για να το μεγαλώσετε και να τον χαίρεστε. Καλώς σας ήρθε στο σπίτι σας ο μικρούλης σας τον αγαπάμε όλοι πολύ. Να μου τον φιλήσετε τον παίδαρό σας.

Eκτος απο μαχητης ο Παναγιωτακης σας ειναι και κουκλακι.Παντα σιδερενιος ευχομαι

3-08-09.Η ημερομηνια που αλλαξε τη ζωη μου.Εγινα και εγω μανουλα

16-3-12.Μανουλα ξανα!!!!!!!!!!!!!!! 

τι ματια πανεμορφα ειναι αυτα?!!! Γερός να εισαι Παναγιωτακι...Υγεια κ ευτυχια σ ευχομαι...Ο Θεος να σε προσεχει παντα!!!

Κ εσεις οι αξιοθαυμαστοι γονεις να εχετε δυναμη κ να τον χαιρεστε...Τα δυσκολα περασαν..Σιδερενιος να ειναι και τα καλυτερα απο εδω και περα..Μονο χαμογελα!!!!

.png

JHON ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΗΡΘΕ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ. ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!ΧΑΡΗΚΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΝΕΑ ΣΑΣ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ.

τελεια.τρελαθηκα απο τη χαρα μου.ευχομαι ολα να πανε καλα. Ανυπομονω τη μερα που θα τον παρουμε και μεις. Σημερα εβαψα μπλε το δωματιο του.παρολη την κουραση και τους πονοκεφαλους το κανα τελειο.ο αντρας σου απορησε.επαγγελματικη δουλεια μου ειπε. Για το γιο μου ανεβαινω ανετα στο εβερεστ του ειπα εδω θα κολουσα?

Φιλια στον Παναγιωταρα. Ειναι κληρονομικη η ψυχαρα και η δυναμη απο οτι καταλαβα

Dwnjp2.png

O ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 4/4/09

Σιδερενιος ο Παναγιωτακης! Να τον χαιρεστε και μακρια απο τα οξυγονα γρηγορα

Και κάτι άλλο: Συνήθιζα να χαλιέμαι που η εφορία και το ΙΚΑ μου κρατούσαν το μισό μισθό. Τώρα είμαστε πάτσι!

Χαιρομαι που κρατατε το χιουμορ σας!!!!!!!

kKZUp2.png

Μπαμπά John,

Παρακολουθώ εδώ και μέρες την πορεία του Παναγιωτάκη και πραγματικά... δεν έχω λογια.. το λέει η καρδούλα του του μπέμπαρου! :)

Για να μην ανησυχείτε περαιτέρω (λέμε τώρα) να σας ενημερώσω για τα εξής: ο άντρας μου γεννήθηκε το 1970 6 μηνων και κάτι πρόωρος και με βάρος αν θυμαμαι καλά τα λόγια της πε8εράς μου, κατι λιγότερο απο κιλό.

Πέρασε γυρω στους 5 μηνες στην θερμοκοιτίδα αντιμετωπίζοντας όλα τα προβλήματα που αντιμετωπισε και ο μικρός σας με προεξεχων την μη σωστή λειτουργία του πνεύμονα (δεν ειχε αναπτυχθει καλά η κατι τέτοιο).. και φανταστείτε.. μιλάμε για την δεκαετία του 70 όπου η επιστήμη δεν κάνει τα... μαγικά που κάνει τώρα

Περα απο τα μαγικά της επιστήμης, το ίδιο το μωρό σε αυτές τις περιπτώσεις κάτι τα.. μαγικά του. Τα πρόωρα ειναι.. πεισματάρικα και ζουζουνια!

Για να μην πολυλογώ ο άντρας μου είναι 39 ετών, δεν αντιμετώπισε ποτέ κανενα θέμα με την υγεία του (περα απο κάτι μικρά αναπνευστικά και αλλεργικά που οκ ο κα8ενας μας 8α μπορούσε να τα έχει), ειναι πανέξυπνος, χαμογελαστός, τέλειος, υπεροχος (οκ το παραεσκισα τωρα στα επιθετα :P) και δεν βλέπει την ώρα να γινει και εκείνος με την σειρά του μπαμπάς

Ετσι και ο Παναγιωτάκης. Θα εξακολουθεί να μάχεται με πεισμα αλλα και με χαμόγελο και θα τον δειτε να μεγαλώνει, να γινεται ακομη πιο όμορφος, ευτυχισμένος και απλα ΤΕΛΕΙΟΣ!

Η σκεψη μας ειναι μαζί σας και περιμενουμε συντομα κι άλλες φωτό!!!!!!

Ενώ είναι γραπτός λόγος, νιώθω ότι ακούγεται. Έχει χροιά! - Marcella - http://www.parents.gr/forum/showthread.php?t=84479

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...