Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πειτε μου οτι είναι μια φάση και θα περάσει.

Recommended Posts

Κουράστηκααααα!!!!Η μικρή,ζωη να έχει,είναι ζωηρούλα.Με έχει όλη μέρα στο τρέξιμο.Είναι σε φάση που στέκεται και μπουσουλάει σαν παλαβή με αποτέλεσμα να θέλει ή να τη κυνηγάω συνέχεια γιατί και πέφτει και γλείφει τα πάντα όταν μπουσουλαει ή να την κρατάω όρθια στους καναπέδες και οπου αλλου μπορεί να σκαρφαλώσει.Αντε αυτό είναι αναγκαίο για την αναπτυξή της αλλα μου άρχισε και ένα τροπάριο και ξυπνάει την νυχτα συνέχεια .Σηκώνεται όρθια και γκρινιάζει και εγώ φαντάρος μεχρι να την ξαναπάρει ο ύπνος.χριστέ μου δώσε μου δυναμη ...ποναει το κορμάκι μου!!!!!!!!!!!!!!!!1

2GxD.jpg2GxDp2.png

Διαφημίσεις

Κουράστηκααααα!!!!Η μικρή,ζωη να έχει,είναι ζωηρούλα.Με έχει όλη μέρα στο τρέξιμο.Είναι σε φάση που στέκεται και μπουσουλάει σαν παλαβή με αποτέλεσμα να θέλει ή να τη κυνηγάω συνέχεια γιατί και πέφτει και γλείφει τα πάντα όταν μπουσουλαει ή να την κρατάω όρθια στους καναπέδες και οπου αλλου μπορεί να σκαρφαλώσει.Αντε αυτό είναι αναγκαίο για την αναπτυξή της αλλα μου άρχισε και ένα τροπάριο και ξυπνάει την νυχτα συνέχεια .Σηκώνεται όρθια και γκρινιάζει και εγώ φαντάρος μεχρι να την ξαναπάρει ο ύπνος.χριστέ μου δώσε μου δυναμη ...ποναει το κορμάκι μου!!!!!!!!!!!!!!!!1

Φάση είναι και θα περάσει.

Ορίστε, το είπα.

Και ελπίζω έτσι να είναι γιατί θα σαλτάρεις ρε κοπελιά, το κατάλαβα.

Ε ρε τι με περιμένει...

Κι ύστερα λέω οτι η δικιά μου είναι ζωηρή.

Λοιπόν κοπελιά, άκου κ τα δικά μας, μπάς κ παρηγορηθείς.

Σημείωσε ότι η δικιά μου ούτε περπατάει, ούτε μπουσουλάει.

Σήμερα έγινε 6 μηνών ακριβώς.

Εδώ κ 1 μήνα όμως, όταν την έχω αγκαλιά, κάνει την κίνηση μπρός πίσω σαν να θέλει να κατεβεί στο πάτωμα. Την κρατώ από μασχάλες, ακουμπάει τα ποδαράκια της στο πάτωμα κ προσπαθεί να κάνει βήματα.

Τις τελευταίες 2 βδομάδες, θέλει να την κρατάμε από μασχάλες κ να χοροπηδάει στον καναπέ, προσπαθεί να στηριχτεί στα μαξιλάρια του καναπέ, όταν την κρατάει ο άντρας μου κ θέλει να έρθει κοντά μου, ή πρέπει να την κρατήσει απο μασχάλες κ τα πόδια της να ακουμπάνε στον καναπέ κ να έρθει σε μένα χοροπηδώντας, ή θα γονατίσει στον καναπέ κ θα βάλει κόντρα τα χέρια (φαντάσου την στάση μπουσουλήματος δλδ) κ θα προσπαθεί να κουνήσει το σώμα της.

Και επειδή είναι μικρή ακόμα κ δεν τα καταφέρνει, καταλήγει μπρούμητα με τα πόδια ίσια κ να με κοιτάει τσατισμένη.

Σε παρηγόρησα? Όχι ε?

κανε κουραγιο .... Θα περασει .... Αλλα προσπαθησε να ηρεμησεις . Δες το απο την αστεια πλευρα του θεματος . Γιατι μπορει τωρα να μπουσουλαει , αλλα μετα που θα σταθει για τα καλα στα ποδαρακια του , παλι θα τρεχεις .

Δεν υπαρχει καποιος να βοηθησει εστω για μια ωρα ? Ετσι ωστε να ανασυγκροτησεις τα νευρα σου . Να ηρεμησεις εστω για λιγο . Απ΄οτι καταλαβα , δεν δουλευεις .... Εισαι ολη μερα στο σπιτι ? Απο μια αποψη κακο αυτο ....Βαλε λιγο μουσικη , μηπως ακουγοντας τη , η μικρη ηρεμησει και σταματησει για να ακουσει .. Τραγουδα της ...... Απασχολησε την με παιχνιδακια ......για να σταματησει εστω και λιγο το ...τρεξιμο . Σου ειπα θα περασει ...αλλα πρεπει να οργανωθεις...

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

Σε καταλαβασαινω απολυτα τα ιδια τραβαω εγω με το μικρο αφου περπατησε και δεν ξερω να χαρω ή οχι διοτι τον κηνηγαω συνεχεια μην πεσει διοτι ακομα δεν στιριζεται καλα. Δεν καθετε να φαει σκαρφαλωνει παντου μου ξυπναει νυχτα, ποτε βεβαια δεν κοιμοτανε, και γενικα δεν μπορω να κανω τιποτα οταν ειναι ξυπνιος. Ακομα και το παρκο που το κοιμιζω καταφερε να χτυπισει! Ο παιδιατρος μου λεει υπομονη και οτι εμενα θα με ψυσει αλλα οταν μεγαλωσει θα γινει το καλυτερο παιδι. Εσενα αν δεν τα εκανε ελπιζω να ειναι καποια φαση επειδη ανακαλυπτει τις δυναμεις τις και να ηρεμησει καπως. Εμενα απο εγκυος που ημουνα ητανε αλλο πραγμα!

........ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ!!

Ξεχασα να γραψω εμενα ειναι 10 μηνων και απο 3 μηνων ηθελε να ειναι καθιστος και παντα παλευουμε για να τον αλλαξω ή να το πλυνω.

........ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ!!

Διαφημίσεις

Γιατί καλή μου κουράζεσαι τζάμπα; Δεν χρειάζεται να την κηνυγάς από πίσω, μπορείς να την αφήνεις να μπουσουλάει, είναι απαραίτητο για να συντονίσει τις κινήσεις της και να περάσει στο περπάτημα! Σ' ένα στοιχειωδώς καθαρό σπίτι (η υπερβολική καθαριότητα μπορεί να προκαλέσει αλλεργίες) δεν θα πάθει τίποτα ότι κι αν γλείψει. Απομάκρυνε τα επικίνδυνα αντικείμενα και έπιπλα, κλείδωσε τα ντουλάπια και συρτάρια με τις ειδικές ασφάλειες, πέτα στο πάτωμα τα παιχνιδάκια της και χαλάρωσε, να απολαύσεις τα κατορθώματα του μωρού σου!

Μόνο για τον καναπέ, καλύτερα να μην την αφήνεις καθόλου να σκαρφαλώνει προτού μάθει μόνη της πώς να κατεβαίνει και πριν αποκτήσει επίγνωση του ότι μπορεί να πέσει, γιατί είναι επικίνδυνο ακόμα και δίπλα να είσαι, μπορεί λόγω της κούρασης να αφαιρεθείς και να σου πέσει! Όποτε πάει να σκαρφαλώσει λοιπόν, να την αποτρέπεις.

Καλή δύναμη, με λιγότερο άγχος, να χαίρεσαι την κορούλα σου! :)

HXuSp2.pngaS46p2.png

Γιατί καλή μου κουράζεσαι τζάμπα; Δεν χρειάζεται να την κηνυγάς από πίσω, μπορείς να την αφήνεις να μπουσουλάει, είναι απαραίτητο για να συντονίσει τις κινήσεις της και να περάσει στο περπάτημα! Σ' ένα στοιχειωδώς καθαρό σπίτι (η υπερβολική καθαριότητα μπορεί να προκαλέσει αλλεργίες) δεν θα πάθει τίποτα ότι κι αν γλείψει. Απομάκρυνε τα επικίνδυνα αντικείμενα και έπιπλα, κλείδωσε τα ντουλάπια και συρτάρια με τις ειδικές ασφάλειες, πέτα στο πάτωμα τα παιχνιδάκια της και χαλάρωσε, να απολαύσεις τα κατορθώματα του μωρού σου!

Μόνο για τον καναπέ, καλύτερα να μην την αφήνεις καθόλου να σκαρφαλώνει προτού μάθει μόνη της πώς να κατεβαίνει και πριν αποκτήσει επίγνωση του ότι μπορεί να πέσει, γιατί είναι επικίνδυνο ακόμα και δίπλα να είσαι, μπορεί λόγω της κούρασης να αφαιρεθείς και να σου πέσει! Όποτε πάει να σκαρφαλώσει λοιπόν, να την αποτρέπεις.

Καλή δύναμη, με λιγότερο άγχος, να χαίρεσαι την κορούλα σου! :)

συμφωνω! οταν μπουσουλανε ειναι πιο χαλαρα γιατι δε προκειται να παθουν τιποτα! οταν αρχισουν να κουτσοπερπαταν ειναι τα δυσκολα!!

αστην λιγο πιο ελευθερη!! οσο για τα βραδια τα περισσοτερα παιδια το κανουν αυτο και ξυπνουν τα βραδια για ενα διαστημα...υπομονη και κουραγιο!!

διαβαζω οτι ακριβως ζω απο τον 7ο μηνα που αναλυψε την ταχυτητα στο μπουσουλημα...σε νιωθω απολυτα ετσι ειμαι και εγω...

ολη μερα μπουσουλαει απο δωματιο σε δωματιο σκουπιζει δλδ κανονικοτατα :lol: και μαλιστα πηγαινει και σε δωματια σκοτεινα ειναι ατρομητος...

επισης το μεχρι τωρα υποδειγματικο μωρο μου στα θεματα υπνου σταματησε τους υπνους μεσα στη μερα και θελει να ειναι μονο ορθιος...

παντου ορθιος...

καπως βελτιωθηκε τις τελευταιες μερες αλλα και παλι καμμια σχεση με πριν..

μου φαινεται οτι περασαμε σε αλλη φαση και πρεπει να προσαρμοσουμε..

υπομονη κοριτσια!!!

HKTLp3.pngNQ8bp3.png

Ελένη οι δικές μου δεν μπουσουλάνε αλλά θέλουν συνέχεια να είναι όρθιες!

Μόλις σηκώσω κάποια από το πάρκο μετά δεν ξανακάθεται κοκκαλώνει και φωνάζει για να την κρατάω και να την περπατάω.Βλέπει και η άλλη και θέλει το ίδιο.

Φαντάσου την απόγνωσή μου, σε ποιά να πρωτοκάνω το χατήρι;

Όταν λέτε να τα αφήνουμε να μπουσουλήσουν πού εννοείτε;

Εγώ δεν έχω στρωμένα χαλιά παντου...Εκεί που υπάρχουν χαλιά υπάρχει και κάποιο έπιπλο από πάνω,πχ τραπεζαρία,τραπεζάκι μέσης.

ΥΠΟΜΟΝΗ!!ΥΠΟΜΟΝΗ!!ΥΠΟΜΟΝΗ!!!ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!ΤΙ ΠΙΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΛΛΩΣΤΕ???ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ,ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΑΠΟΘΗΚΗ(ΚΡΑΤΗΣΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ)ΑΔΕΙΑΣΑ 2 ΝΤΟΥΛΆΠΙΑ ΑΠΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΜΕΣΑ ΑΚΙΝΔΥΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ,(ΤΩΡΑ ΤΟΥς ΕΧΩ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ,ΚΟΥΤΑΛΕΣ,ΤΑΠΕΡΑΚΙΑ)ΑΔΕΙΑΣΑ ΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΜΟΝΟ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ!!!!ΕΚΛΕΙΝΑ ΤΙς ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΩ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ!!ΠΕΡΑΣΕ!!!ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΝΕ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΟΙ 2 (9ΜΗΝΩΝ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ 10 ΜΗΝΩΝ Ο ΑΛΛΟΣ)ΟΠΟΤΕ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΤΡΙΠΑΚΙ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΠΡΙΝ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ!!!ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 22 ΜΗΝΩΝ,ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΑΛΛΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ!!ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ,ΟΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!!!DONT WORRY!BE HAPPY!!!

Διαφημίσεις

Elli ουτε εγώ έχω παντού χαλιά.αλλα πίστεψέμε και εκεί που έχω πάει και στρώνεται στα πλακάκια και το χαίρεται και όλας ...οπότε δεν έχει νόημα ...απορώ δεν κρυώνει ΄!!!!!

2GxD.jpg2GxDp2.png

froufrou μου εγω πάντως στην ηλικια της μικρης σου τον ειχα μέσα σε πάρκο με διχτυ,, παιχνιδια πιασμενα στα διχτυ, τα πατουσε, πιανονταν απο το διχτυ και σηκονωταν ( εκει να τον εβλεπες χαρα ).

Οσο αναφορα τον βραδυνο υπνο φαση ειναι και θα περασει !!!!

rQGhp3.png

αχ, κουραγιο, εμας μας κυνηγαει παντου να την παρω αγκαλια και δε μενει μονη της.

Φαση ειναι θα περασει! απλα φοβαμαι μην ερθουν χειροτερα...Ολο λεω θα φτιαξουν αλλα ολο κατι χειροτερο συμβαινει...τουλαχιστον εμας κοιμαται μια χαρα το βραδι, παλι καλα.

Σκεψουν οτι οσο περισσοτερα του δινεις τωρα τοσο καλυτερα. Εμενα με επαινουν συνεχεια για το ποσα κανει το παιδι και και και αλλα τι να το κανω, ειμαι κομματια!!!

Κουραγιο, και θα γινει πανεξυπνο παντως!!!!

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

dalia μου και εγώ την έχω πάρκο με όλα τα σχετικά αλλα η ...κυρία είναι περιορισμένη εκεί και γκρινιάζει!!!!Κάνει αναγνώριση του σπιτιου το πουλάκι μου και προσπαθεί να πάει κοντά σε όλα αυτα που μεχρι πρότινος τα κοίταζε απο μακριά.Τελευταιό επιχείρημα ...να σκαρφαλώσουμε στο τοίχο...γίνονται αυτά τα πράγματα :D:D:D ...θα μου τσακιστεί ....

2GxD.jpg2GxDp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...