Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΙΑΣ ΨΙΛΙΚΑΤΖΟΥΣ.........

ΙΟΥΛΙΤΤΑ

Recommended Posts

Μια μερα ηρθε ενας και ρωταει"ποσο εχει αυτος ο αναπτηρας"του λέω, ¨αυτος' και δειχνει εναν αλλον. αφου μου τους εδιξε και του είπα τιμες για όλους γυριζειμε μια φυσικοτητα και μου λέει " ενα κουτι σπιρτα παρακαλω". . .

bunbunsrd20090303_-1_To+neraidaki+mou+einai.png

ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 58
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μια αλλη ηθελε να παρει προφυλακτικα κι αφου τα κοιταγε μια ωρα λεει" αυτα με τη σοκολατα καλα?" κοκκαλο εγω ! "καλα πρεπει να ειναι" της λεω. Σαν να επρεπε να τα έχω δοκιμασει όλα...

μια φιλη μου που ειναι αεροσυνοδος μου ειχε πει για μια φαση στο αεροπλανο.

οταν καθονται οι επιβατες προσφερουν καραμελες για το καλωσορισμα κ για να μην ενοχλουνται τα αυτια κατα την απογειωση. δινει κ σε εναν νεαρο κουστουμαρισμενο ο οποιος περνωντας κανα δυο ρωταει

-γιατι δινετε καραμελες?

-για τα αυτια σας,κυριε

-ευχαριστω

οταν ,λοιπον ετοιμαζανε το αεροπλανο για την απογειωση(δεμενες ζωνες,τραπεζακια κλειστα),περνωντας απο αυτον τον κυριο της λεει

-δεσποινις,μισο λεπτο κ τσουπ βγαζει τις καραμελες απο τα αυτια του κ τις δινει πισω στην κοπελα

Διαφημίσεις

Εγώ ξέρω μιά περίπτωση που μου διηγήθηκε μία κοπέλα που δούλευε στο honto. Έρχεται μία κυρία με λίγο προφορά και ζητάει μία κρέμα για το πρόσωπο. Μετά απο κάποια συζήτηση πέρνει μία πανάκριβη με βιταμίνες κ.α. Την πληρώνει και φεύγει! Στη βδομάδα έρχεται και ζητάει την ίδια... Η κοπέλα, χαίρεται που πουλάει, και υποθέτει ότι η κυρία κάπου θα δώσει τη δεύτερη! Περνάει άλλη μία βδομάδα και η κυρία έρχεται και ζητάει και τρίτο βαζάκι... Διακριτικά η φίλη μας της λέει "καλά τις άλλες τις τελειώσατε?" και η κυρία απαντάει "πως να μην τελειώσουν! Μία φέτα ψωμί να αλείψεις τελειώνει το μισό βαζάκι!". Το κορίτσι λιποθήμησε!!!! Όταν μας τα διηγήθηκε αυτά είχε φύγει απο το honto και δούλευε πλέον στα multirama!!!! :lol::lol::lol:

ssttaa

μιας και φυγαμε λιγακι απο το θεμα της ψιλικατζους να πω και γω μια ιστορια..

πριν το κανω θα σας περιγραψω μια κινηση γιατι παιζει πολυ ρολο στην υποθεση..

οταν καποιος σας ρωταει το δρομο και σεις του λετε θα πας ολο ευθεια δεν κανετε μια κινηση με το χερι δειχνωντας ευθεια?ε..αυτο...θα το λεω κινηση οκ?(δυσκολος ο γραπτος λογος)

δουλευα στο αεροδρομιο στο εκδοτηριο αεροπορικης εταιριας..

ερχεται ενας τυπος και μου λεει.

τυπος- ρουμανια "κινηση"

εγω-μαλιστα...ποτε θελετε να φυγετε?

τυπος- ρουμανια ¨κινηση"

εγω- μαλισταα..ποσα εισιτηρια θελετε?

τυπος- ρουμανια "κινηση"

εγω- καλα..εχει αεροπλανο σε μια ωρα..το εισητηριο κανει 130?

τυπος-ρουμανια "κινηση"

(εν τω μεταξυ οι συναδελφοι μου εχουν εξαφανιστει ειναι στο γραφειο πισω και εχουν πεσει κατω απο τα γελια...εγω κυρια..)

εγω-ναι κυριε μου...ρουμανια...130?

τυπος εγκω φιλοι...ρουμανια "κινηση"

εγω_ναι φιλοι...ρουμανια 130?

ο δε προισταμενος με φωναζει μεσα και με ρωταει τι θελει ο κυριος και του λεω δεν ξερω..το μονο που μου λεει ειναι ρουμανια ¨κινηση"

μου λεει και ο προισταμενος ε πες του κι εγω ρουμανια "κινηση"(αλλα δειχνει αλλου..πιο χαμηλα :lol::lol::lol::lol: )

φευγει ο κυριος και γυριζει μετα απο καμια ωρα με ενα κυπελακι γεματο κερματα(προφανως ζητιανεψε ο καυμενος) μου τα αραδιαζει πανω στο γκισε και κλασσικα ρουμανια "κινηση"

ε μετα βγηκε ο προισταμενος και καθαρισε..ο τυπος προφανως δεν πηγε ρουμανια αλλα αυτο μου εχει μεινει τοσ πολυ που γελαω καθε φορα.

Εγώ ξέρω μιά περίπτωση που μου διηγήθηκε μία κοπέλα που δούλευε στο honto. Έρχεται μία κυρία με λίγο προφορά και ζητάει μία κρέμα για το πρόσωπο. Μετά απο κάποια συζήτηση πέρνει μία πανάκριβη με βιταμίνες κ.α. Την πληρώνει και φεύγει! Στη βδομάδα έρχεται και ζητάει την ίδια... Η κοπέλα, χαίρεται που πουλάει, και υποθέτει ότι η κυρία κάπου θα δώσει τη δεύτερη! Περνάει άλλη μία βδομάδα και η κυρία έρχεται και ζητάει και τρίτο βαζάκι... Διακριτικά η φίλη μας της λέει "καλά τις άλλες τις τελειώσατε?" και η κυρία απαντάει "πως να μην τελειώσουν! Μία φέτα ψωμί να αλείψεις τελειώνει το μισό βαζάκι!". Το κορίτσι λιποθήμησε!!!! Όταν μας τα διηγήθηκε αυτά είχε φύγει απο το honto και δούλευε πλέον στα multirama!!!! :lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:

Καλέ εσύ γεννάς σε λίγο, με το καλό σου εύχομαι!!!!

Ευχαριστώ συντοπίτισα!

ωχ........................ :shock:

ναι βρε συ γεννας........................... :shock:

πω πω περασε ο καιρός κ το ξεχασα τελειως.......ειχα μεινει στο ¨

"έγκυος"....πω πω.... :lol::lol::lol::lol:

καλη μου ειλικρινα με ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ σου ευχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

εεεεεεεεεε κανε κουμαντο πως θα ειδοποιηθούμε ότι γεννησες.......

μάλλοιν αν σε χάσουμε λιγες μερες απο το φορουμ θα καταλάβουμε :wink:

κ παλι με το καλο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

σορυ για την καταχρηση του τοπικ αλλα ειδα πως περασε ο καιρος......

και καπως μου ρθε...................

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

Διαφημίσεις

ΠΟΣΟ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΕΧΟΥΜΕ :?:

18

ΜΗΝΑΣ :?:

ΓΕΝΑΡΗΣ

Α ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΠΡΩΤΟΒΡΟΧΙΑ :!::!::!:

Διαλογος σημερα πρωι πρωι...............

.png

Aριστουλα σε αγαπω

:oops: Εσεις τρωτε,πινετε, ξεκουραζεστε με την οικογενεια σας κι εγω ειμαι εδω στο τρελοκομειο.Γι αυτο το ριχνω στην τρελη...........

.png

Aριστουλα σε αγαπω

Η αληθεια συμφορουμιτισα Ιουλιττα ειναι

πως αυτη η δουλεια ειναι ζορι κ πρεπει να

εχεις γερα νευρα κ στομαχι για να

αντεχεις τις μ@@@@@@ς του καθενος

γιατι ειναι πελατης/πελατισσα κ απο αυτα

που αγοραζει το κερδος σου ειναι ελαχιστο

σε σχεση με το κερδος του εφημεριδοπωλη

του γαλατα του παγωτατζη του τσιγαρα κλπ

κλπ....τα ξερωωωω τα εχω ζησει....κ σαν να

μην φτανουν ολα αυτα να εχεις κ τις κλεψιες

απο πελατες κ απο εμπορους ....

συν την κλεισουρα συν οτι δεν εχεις αργιες

σαββατοβραδα,διακοπες κλπ...

δυσκολη δουλεια αλλα καποιος πρεπει να την

κανει...υπομονη κ οσο αντεξεις!

θα επανελθω με διαφορα περιστατικα που μας

ειχαν συμβει κ εμας...

Διαφημίσεις

Εγω παλι κοριτσια εχω λιγο αντιθετη αποψη. Εχω κανει πολλες δουλειες κι εγω και ο αντρας μου αλλα ευτη μας φαινεται πολυ light μεχρι στιγμης. Δηλαδη εγω πηγαινα τους τελευταιους 3 μηνες μια βαρδια την ημερα κανονικα και το μονο προβλημα μου ηταν οτι βαριομουν να καθομαι. Αν με ρωταγες θα σου ελεγα οτι δεν δουλευω. Ενταξει σαν ρουτινα κι αυτη ειναι λιγο σπαστικο δεν λεω. Τωρα για τις γιορτες και τις αργιες το εχω συνηθησει χρονια τωρα...οποτε δεν μου εκανε κατι. Κι ο αντρας μου που κανει κι αλλη δουλεια ταυτοχρονα ετσι του φαινεται μεχρι στιγμης παντα.

Μα καλά τόσο πολύ της άρεσε η γεύση? :shock::shock:

Πώς και δεν έπαθε δηλητηρίαση? :shock::shock:

Grow up and get a life!

μια φιλη μου που ειναι αεροσυνοδος μου ειχε πει για μια φαση στο αεροπλανο.

οταν καθονται οι επιβατες προσφερουν καραμελες για το καλωσορισμα κ για να μην ενοχλουνται τα αυτια κατα την απογειωση. δινει κ σε εναν νεαρο κουστουμαρισμενο ο οποιος περνωντας κανα δυο ρωταει

-γιατι δινετε καραμελες?

-για τα αυτια σας,κυριε

-ευχαριστω

οταν ,λοιπον ετοιμαζανε το αεροπλανο για την απογειωση(δεμενες ζωνες,τραπεζακια κλειστα),περνωντας απο αυτον τον κυριο της λεει

-δεσποινις,μισο λεπτο κ τσουπ βγαζει τις καραμελες απο τα αυτια του κ τις δινει πισω στην κοπελα

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

[/url]

s-age.png

και η Μπουλιτα μου ηρθε στον κοσμο 09/07/2008

Μα καλά τόσο πολύ της άρεσε η γεύση? :shock::shock:

Πώς και δεν έπαθε δηλητηρίαση? :shock::shock:

Γι' αυτό λιποθύμησε η πωλήτρια! Σου λέει αν η τρελλή πάθει τίποτα, αντε να αποδείξω ότι εγώ δεν της είπα να τη φάει!!! :lol: Η γυναίκα άκουσε βιταμίνες κατάλαβε φαϊ.....

ssttaa

....Για να μη πω για μια αλλη που ειχε ερθει στο μαγαζι περυσι....και μας ελεγε τι εβγαζε απο το απο τετοιο της :shock: .......(αηδιαααααααα)

...αλλα αν εχεις δικη σου δουλεια δυστυχως πρεπει να καθεσαι να ακους κάθε είδους μλκα.

...Μια φίλη μου που είναι αισθητικός δε....το τι έχει ακούσει.......ξέρει ποια κερατωνει ποιον,ποιος χωρισε,ποτε είχε ερωτικη επαφη η καθεμια που πάει εκεί μέσα ΔΡΑΜΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ......

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...

Εγω παλι κοριτσια εχω λιγο αντιθετη αποψη. Εχω κανει πολλες δουλειες κι εγω και ο αντρας μου αλλα ευτη μας φαινεται πολυ light μεχρι στιγμης. Δηλαδη εγω πηγαινα τους τελευταιους 3 μηνες μια βαρδια την ημερα κανονικα και το μονο προβλημα μου ηταν οτι βαριομουν να καθομαι. Αν με ρωταγες θα σου ελεγα οτι δεν δουλευω. Ενταξει σαν ρουτινα κι αυτη ειναι λιγο σπαστικο δεν λεω. Τωρα για τις γιορτες και τις αργιες το εχω συνηθησει χρονια τωρα...οποτε δεν μου εκανε κατι. Κι ο αντρας μου που κανει κι αλλη δουλεια ταυτοχρονα ετσι του φαινεται μεχρι στιγμης παντα.

Ναι αλλα εσυ δεν εκανες παραλαβες,καβα,παντοπωλειο,ζαχαρωδη κ.λ.πΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ επιστροφες εφημεριδων ,περιοδικων κ.λ.π

.png

Aριστουλα σε αγαπω

Ναι αλλα εσυ δεν εκανες παραλαβες,καβα,παντοπωλειο,ζαχαρωδη κ.λ.πΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ επιστροφες εφημεριδων ,περιοδικων κ.λ.π

Δεν ηθελα να σε μειωσω σε καμια περιπτωση. Πιστεψε με εχω ασχοληθει με πολλα πραγματα. Εννοειτε οτι καθε δουλεια εχει τις δυσκολιες της και καταννοω και τις δυσκολιες της δικης δουλειας. Μιλησα εντελως σε πρωσοπικο επιπεδο. Και να σου πω και κατι ακομη, οσο χαλαρη κι αν μου φαινεται σαν δουλεια, δεν θα αντεχα να την κανω για μεγαλο διαστημα με τιποτα.

:cool: Εγω εχω κανει το μαγαζι σπιτι μου εδω εχω internet,fax κ.λ.π.Να φανταστης το παιδι εδω το διαβαζω.Και ακουω κατι αλλες που λενε ,δεν μπορω να διαβασω το παιδι μου στο σπιτι εννοειτε ειναι πολλη κουραστικο.Και η ζουζουνα μου ειναι πρωτη μαθητρια και πολλη υπευθηνη.Γιατι ξερει πως η μαμα κουραζετε και αυτη πρεπει να ειναι καλη σε αυτο που κανει..............

.png

Aριστουλα σε αγαπω

....Για να μη πω για μια αλλη που ειχε ερθει στο μαγαζι περυσι....και μας ελεγε τι εβγαζε απο το απο τετοιο της :shock: .......(αηδιαααααααα)

:shock::shock::shock::shock:

συγνωμη βρε κοριτσια τωρα αλλα τι μπορει να εβγαζε απο εκει περα,εχω μια απορια :?::?::?::?::?:

και ποιος φυσιολογικος ανθρωπος,θα καθετε να λεει,τη βαζει και τη βγαζει :!::!::!:

τελικα γεμισε ο κοσμος τρελους.ποιο πολλοι βρισκονται εξω,παρα στα τρελαδικα :?:?:?:?

71107turcfebzs2.gif

252682in41fsxg03.gif

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...