Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΙΑΣ ΨΙΛΙΚΑΤΖΟΥΣ.........

ΙΟΥΛΙΤΤΑ

Recommended Posts

Λοιπον κοριτσια εγω οπως εχω γρ5αψει και σε αλλα ποστ εχω μινι μαρκετ κοινος ψιλικατζιδικο εδω και 8χρονια.Το τι εχουν δει τα ματια μου δεν μπορειτε να φανταστητε καριτσια.....

.png

Aριστουλα σε αγαπω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 58
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παραδειγμα εδω και 3χρονια καθε πρωι μπαινει ενας τυπακος λιγο φευγα και μου λεει να εχετε μια γλυκια μερα.Αληθεια ποιος νορμαλ υποτιθετε ανθρωπος το λεει αυτο πρωι πρωι....... :lol:

.png

Aριστουλα σε αγαπω

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: .

Ενας καψουρης...

Ενας παρα πολυ ευγενικος...

Ενας φευγατος...

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Αφηστε οι καλες υποτιθετε μαμαδες που παιρνουν για αυτες τσιγαρα ,εφημεριδεςκ.κ.λπ και στα παιδακια τους ουτε μια τσιχλα.........

.png

Aριστουλα σε αγαπω

Διαφημίσεις

Και που είσαι ακόμα! Την δικιά μου την έχουν ερωτευτεί όλα τα γεροντάκια της περιοχής και της φέρνουν λουλούδια και περνάνε και της λένε καλήμέρα κάθε μέρα :)

Α και είμαι αγοράκι, ευχαριστώ! :P

Μπαινει ενας αντρας πολα βαρυς και οχι ρωτα κοπελια ,και στα μουτρα σου σκεφτομε εγω,μου δινεις εναν καφε νες αφθεντικο ομως οχι γιαλατζη,του χωνης τιποτα στο κεφαλι η οχι???

.png

Aριστουλα σε αγαπω

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol:

Πριν κάποια χρόνια δουλευα σε περίπτερο αλλά εγω ήμουν πιο μουρλή απ'όλους αυτούς-θυμάμαι χαρακτηριστικά ενα απόγευμα

ερχεται ενας τύπος και μου λέει :

-τσιγάρα εχετε; (ΣΕ περιπτερο μιλαμε τωρα.... :shock: )

-οχι δεν έχουμε του λέω-τον έστειλα... :lol::lol:

κι ενας άλλος αγοράζει τσιγάρα και προφυλακτικά και μου δίνει 100 ευρώ(...η γκόμενα στο αυτοκίνητο)μεχρι να του δωσω τα ρεστα ειχε γίνει πουλί....(απο τη χαρά του να αυτό :lol::lol::lol: .....)...μου έμειναν και τα ρέστα :D:wink::lol::lol::lol:

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...

Εγώ απο μικρή θα ήθελα να έχω περίπτερο. Μεγαλώνοντας συνειδητοποίησα ότι αν με βάλεις σε ένα χώρο με τσιγάρα, σοκολάτες και περιοδικά δεν θα χωρέσω μετά να βγώ απο την πόρτα! Πάντως είναι μία δουλειά που βλέπεις πολλούς διαφορετικούς χαρακτήρες!

ssttaa

Εμενα εχει ο αντρας μου μινι μαρκετ εδω κι ενα χρονο. Τους τελευταιους μηνες ομως επειδη εω σταματησει απο τη δουλεια πηγαινα και το κρατουσα καποιες ωρες. Πλακα έχει αληθεια... αλλα εχει και κατι περιστατικα ... οχι και τοσο συμπαθητικα.

bunbunsrd20090303_-1_To+neraidaki+mou+einai.png

ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!

Διαφημίσεις

:P Κυριακη,μπαινει ενας τυπος με ενα τεραστιο ραδιοσιντι ,λεω εκδρομη θα πηγαινει.Και μου λεει με υφος θελω να παρω εφημεριδα αλλα πρωτα θα δοκιμασω το cd αν παιζει στο δικο μου κασετοφωνο.....

.png

Aριστουλα σε αγαπω

:cool: Ο τσιφ της γειτονιας σκαει μυτη με ενα μπουκαλι μεγαλης coca και θελει σωνη και καλα να του βαλω μεσα το κρασι για να μην πληρωση το μπουκαλι του :idea:

.png

Aριστουλα σε αγαπω

Α καλα εγω την εκανα αυτη την δουλεια δεκα χρονια το τι εχουν ακουσει τα αυτια μου δεν λεγετε :D

Το μαγαζι φουλ στα τσιγαρα μπαινει ο τυπος μεσα και λεει τσιγαρα εχετε :D:D

Το τι μου εχουν ζητησει δεν λεγετε!! Βιβλιαριο υγειας εχετε?

Α μια συνομιλια στο τηλεφωνο θελετε?

Μια κοπελα μιλαει στο τηλεφωνο : Ναι εγω σ αγαπω και το ξερεις μου λειπεις πολυ και αλλα τετοια γλυκολογα στο τελος που κλεινει το τηλεφωνο λεει γεια σου Μαρια μου!!!!!

καγκελο εγω :D:D

Α εχουν απεργια τα αεροπλανα και δεν εχουν ερθει εφημεριδες διαλογος

τα νεα παρακαλω

δεν εχουν ερθει

γιατι

εχουν απεργια τα αεροπλανα λεω εγω η απαντηση του

ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ???????????

θΑ ΘΥΜΗΘΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ !

ΓΙΑΝΝΗΣ 28/08/2004

ΧΡΙΣΤΙΝΑ 16/09/2006

Εν το μεταξυ ξερω τα παντα για τις οικογενειες τους ,ερωτικα κ.λ.πΟΧΙ δεν ειμε κουτσομπολα ερχοντε και τα λενε μονοι τους..........

.png

Aριστουλα σε αγαπω

Ο περιπτεράς είναι σαν τον μπάρμαν, ψυχολόγος.. κάθεται και ακούει..

Αλλά είναι πολύ κουραστικό.. Ο άντρας μου είχε και πήγαινα μερικές φορές και εγώ και το κρατούσα.. Ήταν πολύ κουραστικό..

Οι πιο ωραίες μέρες ήταν Σάββατο βράδυ.. Ολοι οι πελάτες ήταν όμορφοι, φτιαγμένοι, αρωματισμένοι, είχαν κάλή διάθεση.. και επειδή ήμουν και εγώ έτοιμη για έξοδο έπερνα κ εγώ τα κομπλιμέντα μου..

θυμάμαι έναν χαρακτηριστικό τύπο που ερχόταν στο περίπτερο, άφηνε τα λεφτά του στο δισκάκι, του έδινα τα τσιγάρα και έφευγε.. Αυτό γινόταν κάθε μέρα 2 φορές την ημέρα. Δεν άκουσα ποτέ την φωνή του!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...