Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ?

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΩ ΒΟΗΘΕΙΑ Ή ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

ΕΙΜΑΙ 24 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΑ ΕΞΗΣ 2:

-ΒΡΗΚΑΝ ΜΙΑ ΚΥΣΤΗ ΧΟΡΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ

-Ο ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΘΙΟΣ ΑΛΛΑ ΧΑΜΗΛΟΣ

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΘΥΣΗΧΑΣΤΙΚΟΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 2. Η ΚΥΣΤΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΥΧΝΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΩΜΟΣΟΜΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΟΦΑΤΑΙ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ Η' ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ. ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟ ΣΕ 4 ΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ Η ΚΥΣΤΗ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ (ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ)

ΕΓΩ, ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΧΩ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ? ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΗΚΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΒΕΙ Ο ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ...

rcTTp2.png?FOa8LWun

eoSGp2.png?NA1YYvQ4

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

εγω προσωπικα δεν εχω εμπειρια για κανενα απο τα δυο,αλλα για το πρωτο ξερω απο γιατρο οτι δεν ειναι απολυτως τιποτα,ειναι αυτο που σου ειπε ο γιατρος σου,απορροφαται.νομιζω οτι δεν εχεις κανεναν απολυτως λογο να ανησυχεις.καλο υπολοιπο ευχομαι!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΕ ΚΥΣΤΗ ΧΟΡΙΟΕΙΔΟΥΣ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΒΕΒΑΙΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΗΡΕΜΗ.

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ, ΟΠΟΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ....

rcTTp2.png?FOa8LWun

eoSGp2.png?NA1YYvQ4

Στέλλα μην ανησυχείς... Ο πλακούντας συνήθως ανεβαίνει όσο προχωράει η εγκυμοσύνη. Αλλά και να μην ανέβει, λίγη προσοχή χρειάζεται ανάλογα με το πού ακριβώς βρίσκεται και αν είναι κοντά΄στον τράχηλο, τον ακουμπάει ή τον καλύπτει εντελώς... Ξεαγχώσου....

στελλα,οντως ξεαγχωσου γιατι και εγω που ημουνα τρομερα αγχωμενη απο το β επιπεδου και μετα,απο μια βλακεια που μου ειπε ενας γιατρος,κατεληξα να βγαλω ενα παιδι πολυ γκρινιαρικο που τους 6 πρωτους μηνες της ζωης του το ειχα συνεχεια αγκαλια.ουτε τουαλετα δεν πηγαινα χωρις αυτην!μπορει να σου φανει βλακωδες,αλλα ειχα την υποψια και ρωτησα και την παιδιατρο που μου το επιβεβαιωσε...το μωρο στην κοιλια αντιλαμβανεται τα παντα και του μεταδιδονται τα παντα.πραγματικα δεν εχεις κανενα λογο να ανησυχεις.ολα ειναι τελεια!

Διαφημίσεις

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΚ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΗΡΕΜΗ.

ΝΑΝΤΙΑΝΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ. ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΚΕΙΝΗ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΤΡΕΣΣΑΡΙΣΜΕΝΗ, ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟ ΝΕΥΡΟ, ΠΟΥ ΣΑΝ ΝΕΟΓΝΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΟΙΜΟΤΑΝ. ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΟΤΑΝ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ.

ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ, ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΓΧΟΣ ΜΗΝ ΧΑΣΩ ΤΟ ΜΩΡΟ (ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΥΗΣΗ) ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΗΡΕΜΗ ΟΠΟΤΕ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΗΡΕΜΟ ΜΩΡΟ.....

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ. ΔΥΟ ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ....

rcTTp2.png?FOa8LWun

eoSGp2.png?NA1YYvQ4

να γινω κουραστικη?αντε να γινω.ολα καλα θα πανε,να εισαι βεβαιη.επειδη ειχες μια ατυχια(για την οποια πραγματικα,λυπαμαι πολυ)αυτο δεν σημαινει οτι το λουλουδακι που εχεις τωρα μεσα σου δεν ειναι μια χαρα!πολλα φιλια!

ΚΑΝΑΜΕ, ΛΟΙΠΟΝ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ. Ο ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΑΡΚΕΤΑ, ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΘΙΟΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΣ, ΟΧΙ ΧΑΜΗΛΟΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΣΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ. ΟΜΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ) ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΕΙ. ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΣΤΗ ΑΥΤΗ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΡΑ ΕΧΩ ΚΑΘΥΣΗΧΑΣΤΕΙ....ΑΝ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ DOPPLER ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΥΣΤΗ

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΠΟΛΥ ΚΙΝΗΤΙΚΟ (ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ, Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΕΛΑΓΕ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΙΔΕ) ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ

rcTTp2.png?FOa8LWun

eoSGp2.png?NA1YYvQ4

• 2 εβδομάδες μετά...

στελλαμ αισθάνομαι με αρχή την 13-8 όπως ακριβώς εσύ την 15-7.

Κύστη χοριακού πλέγματος χωρίς άλλα παθολογικά ευρήματα.

Περιμένω την 22-9 για επανεξέταση.

Μας εύχομαι να πάνε όλα καλά και θα πάνε!

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Χριστίνα-Λαμπρινή 7-11-2008

ΕΣΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΘΥΣΗΧΑΣΤΙΚΟΣ? ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ... ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ, ΣΤΙΣ 22/9, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ DOPPLER ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΥΣΤΗ...

rcTTp2.png?FOa8LWun

eoSGp2.png?NA1YYvQ4

Διαφημίσεις

Καλά ο γιατρός μου ήταν λες και δεν του το είπα!

Σχεδόν άνευ λόγου.

Στο Αττικό που έκανα τη β επιπέδου μου το ανέλυσαν αρκετά επιστημονικά και καθυσηχαστικά.Όχι ότι δεν με απασχολεί αλλά δεν θεωρώ ότι έχω εμμονή!

Κωνσταντίνος 30-03-2004

• 4 εβδομάδες μετά...

στελλαμ περιμένω νέα σου!!!

Όσο για μένα

έκανα τον υπέρηχο για να δούμε πως πάει η κύστη που είχε ο μπέμπης στο κεφαλάκι του!

Ο γιατρός που έκανε τον υπέρηχο είπε πως δεν ξέρει τι είχε δει ο προηγούμενος του συνάδελφος αλλά αυτός δεν βλέπει τίποτις!!!!

Ανατρέξαμε λοιπόν στον προηγούμενο υπέρηχο και αφού πείσαμε τον γιατρό ότι υπήρχε κύστη,εξέτασε πάλι! Και ήταν κάθετος..."ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ" :D:D:D

΄1030 γραμμάρια το παλικάρι μου!

Αν δείτε τώρα το χαμόγελο μου είναι σαν εκείνων των καρτούν που όταν χαμογελούν από χαρά το στόμα τους αποτελεί το 1/3 του σώματος τους.Το φαρδύ και ελαστικό στόμα που χαμογελάει! . :D:D:D

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Πολύ χάρηκα ΛΕΝΑΝΕΚ με τα νέα σου!

Εμείς τελικά θα κάνουμε το doppler ιο αργά από ό,τι υπολόγιζα, δλδ γύρω στις 10 Οκτωβρίου. Θα σου γράψω τι έγινε κι ελπίζω τα νέα μας να είναι τόσο καλα όσο τα δικά σου. Ακόμα κι αν με διαβεβαιώνουν ότι είναι απολύτως φυσιολογική αυτή η κύστη θα προτιμούσα να μην υπάρχει!!!!!!!!!!!!

Άντε, με το καλό το μωράκι σου!

rcTTp2.png?FOa8LWun

eoSGp2.png?NA1YYvQ4

• 3 εβδομάδες μετά...

ΛΕΝΑΝΕΚ γεια σου και πάλι!

Σήμερα κάναμε τον υπέρηχο και ευτυχώς κύστη δεν υπάρχει πια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Οπότε καταλαβαίνεις την χαρά μου!Γενικά όλα μια χαρά και για το δικό μου αγοράκι. Είμαστε λίγο πάνω από τα 2,5 κιλά και εγώ πια μετράω αντίστροφα της μέρες μια και με κάτι συσπάσεις που έχω ελπίζω ότι δεν θα εξαντλήσω όλο τον 9ο μήνα:lol:

Άντε, με το καλό τα αγοράκια μας:wink:

rcTTp2.png?FOa8LWun

eoSGp2.png?NA1YYvQ4

• 2 εβδομάδες μετά...

να σας ρωτήσω κάτι?δεν σας είπαν για αμνοιοκέντιση?εμένα μου είχαν βρει στην αυχενική μία κύστη στο ομφάλιο λώρο. Όταν πήγα και σε άλλο γιατρό για 2η γνώμη μου είπε ότι έφυγε( δεν την έβλεπε) αλλά κάτι είδε σαν κύστη χοριακού κ ότι αν υπάρχει και τη β' επιπέδου αποτελεί δείκτη για σύνδρομο down κα μπορεί να χρειαστεί αμνιοκέντιση.

Διαφημίσεις

Επειδή οι δείκτες στην αυχενική διαφάνεια για σύνδρομα ήταν πολύ καλοί και επειδή δεν υπήρχε κάποιο άλλο παθολογικό εύρημα δεν υπήρχε κανένας λόγος ανησυχίας κι έτσι δεν μου ζητήθηκε να κάνω αμνιοπαρακέντηση. Οι γιατροί (ο δικός μου αλλά και οι 2 που μου έκαναν υπερήχους) ήταν πολύ καθυσηχαστικοί, δεν έδιναν καμιά σημασία στην κύστη και μου είχαν πει ότι μετά την 28η βδομάδα θα εξαφανιστεί, όπως και έγινε. Πάντως, στο διαδίκτυο διάβασα και την ιστορία μιας κοπέλας που γέννησε παιδί που η κύστη είχε παραμείνει και το παιδάκι της ήταν μια χαρά.

Μήπως σου ζήτησαν αμνιοπαρακέντηση επειδή είχαν δει και την κύστη στον ομφάλιο λώρο? Εμένα, πάντως, την κύστη χοριοειδούς πλέγματος την είδαν στον υπέρηχο β επιπέδου, δεν καταλαβαίνω λοιπόν γιατί πρέπει να μην υπάρχει σε αυτόν τον υπέρηχο... Μετά την β επιπέδου έκανα ξανά υπέρηχο στις 27 εβδομ και η κύστη συνέχιζε να υπάρχει. Τώρα έκανα ξανά υπέρηχο (doppler)στην 35 βδομ και είχε εξαφανιστεί. Άσε που νομίζω ότι η αμνιοπαρακέντηση δεν γίνεται σε τόσο προχωρημένη εγκυμοσύνη, όσο δλδ θα είσαι όταν θα κάνεις τον β επιπέδου

rcTTp2.png?FOa8LWun

eoSGp2.png?NA1YYvQ4

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...