Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

βοηθεια - παρτυ ΜΙΝΙ!!

Recommended Posts

Καλησπερα σας!!Στις 27 Φεβρουαρίου το Αλεξανδρακι μου κλεινει τα 3 και θα κανουμε παρτακι με θεμα την Μινι!!Θα ηθελα να με βοηθησετε σχετικα με το κειμενακι προσκλητηριου καθως και με την διακοσμηση. Επισης γνωριζετε καποιον καλο διασκεδαστη για να απασχολησει τα παιδακια;Σας ευχαριστω!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 64
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα σας!!Στις 27 Φεβρουαρίου το Αλεξανδρακι μου κλεινει τα 3 και θα κανουμε παρτακι με θεμα την Μινι!!Θα ηθελα να με βοηθησετε σχετικα με το κειμενακι προσκλητηριου καθως και με την διακοσμηση. Επισης γνωριζετε καποιον καλο διασκεδαστη για να απασχολησει τα παιδακια;Σας ευχαριστω!!

αν μενεις Θεσσαλονικη ψαξε για διασκεδαστη στα Ανεμοσκορπισματα - εχει και σαιτ ειναι το πιο φθηνο και περασαμε τελεια ειχαμε φερει τον gummy bear αλλα ντυνονται οτι θες με 80 ευρω ηταν το κατακαλοκαιρο τωρα δεν ξερω ποσο

τωρα για κειμενακι......

Η Αλεξάνδρα γίνεται

τριων χρονών κοπέλα

κι αν θες μαζί της να χαρείς

στο πάρτυ κι εσυ έλα

θα χει τραγουδια και χορο

για ολη την παρεα

θα ναι κι η Μιννυ μας εκει

θα ναι πολυ ωραια

για ολους οσους ερθουνε

να σβησουμε κερακια

τουρτιτσα θα κερασουμε

θα δωσουμε φιλακια!!!

Στελλα το κειμενακι σου ειναι πολυ ωραιο σ ευχαριστω πολυ!!Μενω Αθηνα οποτε αυτο που μου προτεινες δεν ειναι εφικτο.Belissimma το σαιτ εχει πολυ ωραια πραγματακια αλλα θα προτιμουσα να ηταν ελληνικο.μηπως ξερεις κατι αλλο σε Ελλαδα; Σας ευχαριστω και παλι!!

στα καταστήματα max εχει πιατάκια ποτηρακαι καπέλα...επίσης έχει μικρά μπαλονάκια με ηλιο ξερεις αυτά που έχουν το πλαστικο ξυλαράκι για να τα κρατάνε.... μπουρμπουλιθρες και άλλα που δεν θυμαμαι...πηγαινε μια βόλτα και ζήτα να σου βρουνε σε μπαλονια ή ότι άλλο σου αρεσει για το θέμα σου.... έχει και κάποια αυτοκολλητα αυτά που βάζεις στα παιδικά δωματια ειτε αφρολεξ ειτε αυτοκολλητα τοιχου....

βοηθησε μας λιγο όμως πως σκεφτεσαι να το οργανώσεις.....

1129643tvsq1yiqpw.gif

Διαφημίσεις

σ ευχαριστω πολυ!!θα παω να ριξω μια ματια στα μαξ!!Σκεφτομαι να το κανω σπιτι.Θα εχω περιπου 10-15 παιδακια και 30 μεγαλους.Τα παντα θα ειναι γυρω απο την μινι!Διακοσμηση -τουρτα - διασκεδαστης - ντυσιμο (μιας και θα ειναι αποκριες).

ρίξε μια ματια και εδω για ιδεες www.perfectparty.gr στα max θα βρεις πιατακια και τα λοιπα πιο φθηνα.... στο site έχει κατι πρωτοτυπο....μικρά κουτάκια με μαλλι της γριας....θα μπορουσες αν βρεις και αυτοκολλητα να το φτιάξεις ωραιο....

μπες λιγο εδω στο φορουμ στην ενοτητα με τα party ισως βρεις περισσότερα

1129643tvsq1yiqpw.gif

Στελλα το κειμενακι σου ειναι πολυ ωραιο σ ευχαριστω πολυ!!Μενω Αθηνα οποτε αυτο που μου προτεινες δεν ειναι εφικτο.Belissimma το σαιτ εχει πολυ ωραια πραγματακια αλλα θα προτιμουσα να ηταν ελληνικο.μηπως ξερεις κατι αλλο σε Ελλαδα; Σας ευχαριστω και παλι!!

χαιρομαι που βοηθησα! φιλακια

καλησπέρα! Πριν λίγο καιρό έκανα τα γενέθλια της κόρης μου και είχαμε θέμα "νεράιδες" ! Είχα μία κοπέλα να τα απασχολήσει που ήταν καταπληκτική! Έκανε πολλά παιχνίδια στα παιδιά και πέρασαν όλα πολύ όμορφα! Απ' ότι θυμάμαι έχει και στολή Μίνι. Εάν σε ενδιαφέρει, το τηλέφωνό της είναι edit admin. Καλή επιτυχία στο πάρτυ σου!

Επεξεργάστηκαν by Συντονιστής Χ

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Εμείς κάναμε πέρσι πάρτυ γα τα 2α γενέθλια της κόρης μου με θέμα τη Μίνι. Δυστυχώς δεν βρίσκεις εύκολα είδη διακόσμησης μόνο με τη Μίνι γι' αυτο περιοσριστήκαμε σε ό,τι είχε το Τζάμπο με θέμα το Clubhouse του Μίκυ Μάους (πιάτα, ποτήρια, τραπεζομάντιλα, διακοσμητικά). Ήρθε μια καταπληκτική κοπέλα ντυμένη Μίνι που ενθουσίασε τα παιδιά. Τους έκανε ένω σωρό παιχνίδια, διαγωνισμούς, κουκλοθέατρο κ.α. Την βρήκα σε αυτό το site www.styleconcept.gr

Α, ξέχασα την τούρτα. Την φτιάξαμε στο fresh. Είναι πάρα πολύ εξυπηρετικοί και μάλιστα μου έστειλαν ένα σωρό φωτογραφίες με τη ΜΙΝΝΙΕ με mail για να διαλέξω. Την τούρτα την έφεραν στο σπίτι χωρίς να με χρεώσουν κάτι παραπάνω.

Διαφημίσεις

εμείς δώσαμε 100 ευρώ για 2 ώρες, και τα άξιζε 1000% το κορίτσι! :wink:

Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ καλή τιμή για 2 ώρες. Εγώ, αν θυμάμαι καλά, έδωσα 140 για τις 2 ώρες. Μετά την 1η ώρα αλλάζει η τιμή. Πάντως και η δική μας Μίνι ήταν φανταστική. Φαντάσου ότι κρατούσε καθηλωμένα όλα τα δίχρονα. Τι κουκλοθέατρο τους έπαιξε, τι παιχνίδια έκαναν όλα μαζί, χορό. Αφού η κόρη μου, ένα χρόνο μετά, ακόμα το θυμάται!

Nancy όσον αφορά σε κοπέλα ντυμένη minnie σου προτείνω την Αλίκη από το show...easy, την οποία έχουμε καλέσει σε όλες τις εκδηλώσεις και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. επιπλέον οι τιμές της είναι πολύ καλές.

http://www.showeasy.gr/

:D:D:D:D:D:D

55 ευρώ η 1η ώρα και επιπλέον 20 ευρώ ανά μισάωρο

αν σου πει διαφορετική τιμή πες της ότι τηλεφωνείς εκ μέρους της Ολυμπίας-μαμά του Γιάννη και του Δημήτρη.

Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ καλή τιμή για 2 ώρες. Εγώ, αν θυμάμαι καλά, έδωσα 140 για τις 2 ώρες. Μετά την 1η ώρα αλλάζει η τιμή. Πάντως και η δική μας Μίνι ήταν φανταστική. Φαντάσου ότι κρατούσε καθηλωμένα όλα τα δίχρονα. Τι κουκλοθέατρο τους έπαιξε, τι παιχνίδια έκαναν όλα μαζί, χορό. Αφού η κόρη μου, ένα χρόνο μετά, ακόμα το θυμάται!

Κι εμένα η κόρη μου την έχει "κλείσει"από τώρα για του χρόνου! Τα παιδάκια δεν ξεκόλησαν από πάνω της! Τη συστήνω ανεπιφύλακτα!

• 3 εβδομάδες μετά...

Για τα φετινά γενέθλια της κόρης μου θα έρθει και πάλι η περσινή κοπέλα που είχε ντυθεί Μίνι (φέτος θα έρθει ως Φραουλίτσα) και για 2 ώρες θα μου στοιχίσει 90 ευρώ. Την έκλεισα και πάλι από την ίδια εταιρεία, www.styleconcept.gr . Θα παίξουν κουλοθέατρο, θα κάνουν ένα σωρό παιχνίδια, θα χορέψουν, θα κάνουν μαγικά κόλπα και στο τέλος θα κάνει στα παιδιά face painting και μπαλονοκατασκευές. Νομίζω ότι είναι πολύ καλή τιμή για όλα αυτά!! Κι επιπλέον ξέρω ότι τα παιδιά δεν θα ξεκολλάνε αφού πέρσι συμμετείχαν όλα τους παρότι ήταν μόλις 2 χρονών τα περισσότερα.

• 4 months later...

καλημερα!!! εσεις που εετε ασχοληθει με το παρτυ μινι μαους θα ηθελα να σας ρωτησω 2 πραγματακια!!!!

Η μικρη μου τρελαινεται για μικι και μινι μαους και θελω στα γενεθλια της να της κανω τουρτα και λοιπα τετοια με τη μινι. βρηκα στο βασιλοπουλο ολα τα πιατακια-χαρτοπετσετες-ποτηρακια-τραπεζομαντηλο της μινι αλλα δεν ειχε καπελακια. εχει δει καμια σας καπελακια να μοιαζουν με αυτο το σχεδιο ΕΔΩ που ειναι η αντιστοιχη χαρτοπετσετα?

Πολυ φοβαμαι πως δεν εχει καπελακια γιατι σε διαφορα που βλεπω στο ιντερνετ με θεμα μινι μαους εχει ποντικοαυτακια με κορδελα αντι για καπελακια.

Βεβαια αν δε βρω καπελακια η μια ιδια ειναι να τα φτιαξω, και η αλλη σκεφτομαι να δωσω στα αγορακια καπελακια μικι που εχω απο αλλο παρτυ και αυτακια στα κοριτσακια...

Αν ομως εχετε δει καπελακια πειτε μου που να δω αν μπορεσω κι εγω να παρω! ευχαριστω!!!!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...