Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ηρθε στον κόσμο η μικρή μου πατατούλα

Recommended Posts

Κορίτσια ΓΕΝΝΗΣΑΑΑΑΑΑ!!!!

Εχω στην αγκαλιά μου ένα κοριτσάκι 3500 κιλάκια με ενα στρογγυλό κεφαλάκι σαν πατατούλα!!! Σημερα γυρίσαμε σπίτι και εχω τρελαθεί...

Σύντομη περιγραφή:

Δευτέρα 29 Δεκέμβρη (40εβδ+1ημ) σας έλεγα ότι η γιατρός αποφάσισε να περιμένουμε...Η μικρή μου όμως όχι. 11:30 το βράδυ μόλις ξαπλώσαμε να κοιμηθούμε μου εριξε ΜΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ και εσπασαν τα νερα.. Τρεχάλα στο μαιευτήριο...Στη διαδρομή αρχισαν οι πόνοι...Εφτασα στο ΕΛΕΝΑ με διαστολή 2.Μετα τα ωραία προκαταρκτικά, (ξερετε ξερετε), με ανέβασαν στο δωμάτιο των ωδινών και στις 5:10 το πρωί γεννήθηκε το κοριτσάκι μου...Και το απίστευτο???Εγω, η μεγαλύτερη φοβιτσιάρα του κόσμου, γέννησα φυσιολογικά, ΧΩΡΙΣ επισκληρίδιο, γιατί όλα προχωρούσαν τόσο γρήγορα που δεν είχε νόημα (ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΗΝ ΖΗΤΟΥΣΑ ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!). Και μετά από 4 ωρες περπατούσα μια χαρά η κυρία στους διαδρόμους !!!

Jen, Solini, MargaritaM για εσας:ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Η ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ!!! Ηταν απίστευτη!!! Με στήριξε πάρα πολύ και ας της εβγαλα το λάδι γιατί δεν εσπρωχνα....Μου εδωσε απίστευτο κουράγιο!!! Αλλα πάνω από όλα η ψυχραιμία της και η σωστή καθοδήγηση με βοήθησαν να τα βγάλω πέρα με ενα πολύ επίπονο τοκετό (με όπισθια κεφαλικη προβολή και περιτυλιξη του λωρου...). Και να γεννήσω ενα υγιεστατο πανεμορφο κοριτσακι...Κορίτσια είστε σε πολύ καλά χερια... (Να πω επίσης ότι και οι μαιες της μου συμπαραστάθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο...)

Οσο για το ΕΛΕΝΑ, είμαι πολύ ευχαριστημένη με εξαίρεση το φαί (ΜΠΛΙΑΞ!!!)

:lol::lol::lol::lol:

Καλή χρονιά κορίτσια!!! Με τις καλύτερες μου ευχες για όλες τις εγκυμονούσες και όλες τις μανούλες (είμαι και εγω μια μανούλα τωρα......) :wink::wink::wink:

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

να σου ζηση η μικρουλα και να την δειτε οπως επιθυμειται.βρε θηριο τα καταφερες τοσο γρηγορα?μπραβο σε εσενα και στην γυναικολογο σου.ευχομαι να πανε ολα καλα απο εδω και περα

Διαφημίσεις

Μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Να σας ζήσει!!!

Σε καταλαβαίνω για τον τοκετό και χαίρομαι που τα κατάφερες κι εσυ!

ΥΓ Ειχα ξεχασει να γράψω κι εγω οτι το φαι στο ΕΛΕΝΑ ειναι ελεινό και τρισάθλιο!!!!

Μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Να σας ζήσει!!!

Σε καταλαβαίνω για τον τοκετό και χαίρομαι που τα κατάφερες κι εσυ!

ΥΓ Ειχα ξεχασει να γράψω κι εγω οτι το φαι στο ΕΛΕΝΑ ειναι ελεινό και τρισάθλιο!!!!

Το σχόλιο στο τικεράκι σου είναι όλα τα λεφτά..!

ITKtp2.png

Feiyp2.png

Πω πω Δέσποινα μόλις είδα το ποστ σου και ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ!!!!!

Το διάβαζα φωναχτά στον άντρα μου και συγκινήθηκε και αυτός και με αγκάλιασε για να με ηρεμήσει πως όλα θα πάνε καλά...δεν ξέρεις με τι αγωνία περίμενα να διαβάσω πως τα πήγες και την εμπειρία σου με την γιατρό μας....πολύ πολύ χάρηκα για όλα!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!! Και μπράβο σου που τα κατάφερες χωρίς επισκληρίδιο...και μένα μου είπε ότι αν όλα πάνε σύντομα δεν θα την χρειαστώ...μακάρι να έχω σύντομο τοκέτο 4-5 ωρών σαν τον δικό σου...φυσικά της είπα ότι για περισσότερες ώρες δεν το συζητάω ότι θα κάνω 100% επισκληρίδιο....

Σε τι δωμάτιο έμεινες? Ήσουν ευχαριστημένη? Καλά το φαγητό είναι το τελευταίο που με απασχολεί να πω την αλήθεια...όσο υπάρχουν άτομα να σου φέρνουν από έξω μια χαρά!

Αλήθεια πότε πήρες τηλέφωνο την γιατρό? Μόλις σπάσαν τα νερά? Η πήρες στο νοσοκομείο και αυτοί ειδοποίησαν την γιατρό? Και ήρθε αμέσως? Και οι μαίες γενικά ήταν πολλές και η κάθε μια σου έβαζε χέρι? Ήταν ο σύζυγος σου μέσα στον τοκετό?

Αχ σορρυ που στα έπρηξα αλλά μπορείς να απαντήσεις όοοοποτε μπορείς εσύ μέχρι τον Φεβρουάριο! :lol:

Και το πιο σημαντικό από όλα! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΣΑΣ!!!! :D:D:D

gwggp2.png ISWTp2.png

Το διάβαζα φωναχτά στον άντρα μου και συγκινήθηκε και αυτός και με αγκάλιασε για να με ηρεμήσει πως όλα θα πάνε καλά...δεν ξέρεις με τι αγωνία περίμενα να διαβάσω πως τα πήγες και την εμπειρία σου με την γιατρό μας....πολύ πολύ χάρηκα για όλα!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!! Και μπράβο σου που τα κατάφερες χωρίς επισκληρίδιο...και μένα μου είπε ότι αν όλα πάνε σύντομα δεν θα την χρειαστώ...μακάρι να έχω σύντομο τοκέτο 4-5 ωρών σαν τον δικό σου...φυσικά της είπα ότι για περισσότερες ώρες δεν το συζητάω ότι θα κάνω 100% επισκληρίδιο....

Σε τι δωμάτιο έμεινες? Ήσουν ευχαριστημένη? Καλά το φαγητό είναι το τελευταίο που με απασχολεί να πω την αλήθεια...όσο υπάρχουν άτομα να σου φέρνουν από έξω μια χαρά!

Αλήθεια πότε πήρες τηλέφωνο την γιατρό? Μόλις σπάσαν τα νερά? Η πήρες στο νοσοκομείο και αυτοί ειδοποίησαν την γιατρό? Και ήρθε αμέσως? Και οι μαίες γενικά ήταν πολλές και η κάθε μια σου έβαζε χέρι? Ήταν ο σύζυγος σου μέσα στον τοκετό?

Αχ σορρυ που στα έπρηξα αλλά μπορείς να απαντήσεις όοοοποτε μπορείς εσύ μέχρι τον Φεβρουάριο! :lol:

Καλέ δεν σου βάζει χέρι ο καθένας! Εμένα μονο η γιατρος μου, είχε πολλά κοριτσάκια εκπαιδευόμενες αλλα μονο κοιταζαν ή μου έφερναν πάπια :lol:

Μόλις σου σπάσουν τα νερά παίρνεις τη γιατρό αμέσως ότι ώρα και να είναι....μακάρι να μην σου σπάσουν όμως και να σε πιάσουν κανονικά πόνοι γιατι εχεις μεγαλύτερο έλεγχο στην διαδικασία.

Πάντως ειχε κάτι κρεμούλες σαν επιδόρπιο μούρλια...πρόσεξε μην τις χάσεις ...εγω στην αρχή νομιζα οτι ηταν φόλα και δεν τις ετρωγα η χαζή!!!

Διαφημίσεις

yogini μου δεν ξέρω πως μου κάθισε ότι όλες όσες έχουν βάρδια θα μου βάλουν χέρι και μου την είχε δώσει...τώρα που το είπες αυτό ηρέμησα...

θα φροντίσω να μην παραλείψω ούτε μια κρεμούλα!!ΜΙΑΜ!! :D

gwggp2.png ISWTp2.png

Λοιπόν, ξεκινάμε με τις απαντήσεις!!

1)Δωμάτιο: Δικλινο 2 μερες, Μονόκλινο άλλες 2 (Μια χαρά και τα δύο)

2)Τη γιατρο δεν την πήρα τηλ, την πήραν από το μαιευτήριο (χαζα κολληματα δικά μου, επειδή ήταν ψιλοαργά).Ηρθε γύρω στις 2 αλλά μεχρι τότε μιλούσε διαρκώς στο τηλ με τις μαιες που την ενημερωνανε για την διαστολή.

3)Ειχα 2 μαιες γυναίκες (πολύ καλες) και 1 αντρα βοηθό της Γεωργιάδου (αυτός με εξέτασε γύρω στις 3-4 φορές, μετά η Γεωργιάδου αρκετες φορες). Μόνο οι 2 πρώτες φορές με ψιλοπόνεσαν,μετά δεν μασαγα!!)

4) Ο αντρας μου δεν ηταν μεσα γιατί δεν ειχαμε παρακολουθήσει τα μαθήματα (καλύτερα όμως γιατί δεν νομίζω να αντεχε!!)

Να συμπληρώσω την καλύτερη εμπειρία μου από την παραμονή στο μαιευτήριο:

Παραμονή πρωτοχρονιάς, ο αντρούλης μου έμεινε μαζί μου όλη μέρα και όλη νύχτα. Η αλλαγή του χρόνου, μας βρήκε να χαζευουμε από το παραθυρο τα βεγγαλικά στο Λυκαβηττό αγκαλιά με την κόρη μας...Δεν εχω ξανανοιώσει ετσι ποτέ στη ζωή μου.... Ευχαριστώ το θεό για την κορούλα μου και τον υπεροχο αντρα μου που αγαπω απίστευτα...Νομίζω πως τωρα καταλαβα τελικά τι σημαίνει πραγματική αγάπη...

αχ να την χαιρεσαι την κορακλα! εκανες την καλυτερη πρωτοχρονια!

και χαιρομαι αφανταστα με οσα ειπες για τη γιατρο... βεβαια με το φαι κολλησα λιγο, αλλα θα τιμησω τα goody's :lol: ...

αχ να πανε ολα κατ'ευχην και σ'εμας!

me and my men...

Φανταζομαι το υπεροχο συναισθημα με την αλλαγη του χρονου τους δυο σας μαζι κ την αγκαλιτσα με την κορουλα σας.

Συγχαρητηρια! Ευχες για υγεια κ καλοτυχια στο κοριτσακι σας.

Να σας ζησει!

να σασ ζησει η μπεμπουλα σασ!!!!!να ειναι γερη και δυνατη και να σασ γεμιζει παντα χαρα!!!!συγκινηθηκα πολυ με ολεσ τισ περιγραφεσ σου!!!(και τισ πρωτοχρονιασ!!μπραβο!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...