Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ!!!!

stroumf

Recommended Posts

καλημερα strumf,

πρωτα απο ολα δεν θελει αγχος..ειναι ο χειροτερος εχθρος της συλληψης(συμφωνα με τα λεγομενα του γιατρου μου και αποδεδειγμενο πως οταν χαλαρωνεις θα γινει)πρακτικες συμβουλες που εχω ακουσει και συζητησα με το γιατρο μου...οχι στενα εσωρουχα,οχι στενα παντελονια ,και πολυ καφε!!! ναι ,ναι οι αντρες που καταναλωνουν περισσοτερη καφεινη εχουν πιο δυνατο σπερμα.... :shock::shock: ναι και εμενα μου φαινεται καπως αλλα...και ο γιατρος μου ειπε οτι οι πιθανοτητες αυξανονται.εισαστε νεοι μην αγχωνεστε προπαντως :D

Διαφημίσεις

σε ευχαριστώ πολύ!! αλλά πάνε 2,5 χρόνια που κάνουμε προσπάθειες και τίποτα!! ούτε μια αποτυχημένη εγκυμοσύνη!! Μας έχει πάρει απο κάτω και τώρα που είδαμε ότι μπορεί να γίνει κάτι με την σπερματέγχυση αναπτεροθήκαμε κάπως...Δεν ξέρω όμως γιατί η γιτρός μου με απογοήτευσε μου είπε να κάνουμε σπερματέγχυση μόνο με 6% είναι πολύ δύσκολο!!! Δεν ξέρω τι να κάνω...

Έλα μικρό μου αγγελούδι!!!!!

.png

σε ευχαριστώ πολύ!! αλλά πάνε 2,5 χρόνια που κάνουμε προσπάθειες και τίποτα!! ούτε μια αποτυχημένη εγκυμοσύνη!! Μας έχει πάρει απο κάτω και τώρα που είδαμε ότι μπορεί να γίνει κάτι με την σπερματέγχυση αναπτεροθήκαμε κάπως...Δεν ξέρω όμως γιατί η γιτρός μου με απογοήτευσε μου είπε να κάνουμε σπερματέγχυση μόνο με 6% είναι πολύ δύσκολο!!! Δεν ξέρω τι να κάνω...

.png

Να κανεις την προσπαθεια αφου αυτο σου ειπε ο γιατρος σου. Θα σου πω και κατι ακομη για να μην απελπιζεσαι τελειως. Το 6% ειναι η κινητικοτητα του συνολου των σπερματοζωαριων. Μπορει ομως να υπαρχει εστω και ΕΝΑ που να εχει πολυ καλυτερη κινητικοτητα. Αυτο λοιπον το ΕΝΑ μπορει με τη βοηθεια των φαρμακων να φερει το πολυποθητο αποτελεσμα.

Σκεψου ακομη οτι με τη σμερματεγχυση τα σπερματοζωαρια εχουν ηδη προσπεραει ενα σημαντικο εμποδιο, αυτο της διειδυσης μεσα απο τον τραχηλο. Εκτοξευονται κατευθειαν στη μητρα αρα τα αργα σμερματοζωαρια που πεθαινουν πριν φτασουν στη μητρα εχουν καλυψει το μεγαλυτερο μερος της διαδρομης τους. Ειναι επομενως πολυ πιο κοντα στον στοχο τους.

Αυτα κι οτι αλλο θελεις ρωτα με. Ο θειος μου και ο ξαδελφος μου ειναι γυναικολογοι κι εχουν αντιμετωπισει χιλιαδες τετοιες περιπτωσεις.

Ο ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ

z0oo.jpgprYNp3.png[/url] .

frinda μου με αναπτέρωσες!! Σε ευχαριστώ πολύ!! Αν είναι αλήθεια όλα αυτά που μου έγραψες πιστεύω και εύχομαι να πετύχει!! Πάντως είμαι διατεθειμένη όπως και ο άντρας μου να κάνουμε οτιδήποτε χρειαστεί προκειμένου να πετύχουμε το μωράκι μας!! Θα ήθελα αν γνωρίζεις να μου πείς αν η αγωγή που έχουν δώσει στον άντρα μου τα "minoa" σε αμπούλες είναι αρκετά ισχυρά ή αν πρέπει να πάρουμε κάποια άλλη αγωγή...ο γιατρός του μας είπε ότι είναι πολύ ισχυρά αν και με αυτά δεν ανέβει θα πάμε σε εξωσωματική.. Εν το μεταξύ στην αρχή του είπε ενα τρίμηνο να πέρνει την αγωγή και μετά τους δύο μήνες πήγε ο άντρας μου και τον ρώτησε αν πρέπει να κάνει σπερμοδιάγραμμα κ αλλο τώρα και αυτός του είπε να πάρει αλλους δύο μήνες και μετά απο ένα μήνα να ξανακάνει... Γνωρίζεις εσύ αν με αυτά θα έχουμε αποτελέσματα?? Πρέπει να περιμένουμε ή να προχωρήσουμε στην σπερματέγχυση?

.png

Διαφημίσεις

α! και κάτι αλλο που θέλω να ρωτήσω με την σπερματέγχυση... μετά που θα το βάλουν στην μήτρα τι γίνεται? Σηκώνομαι κανονικά και φεύγω? δεν θα πέσουν???? σορυ αν ρωτάω βλακεια αλλα μας συμβουλεύουν οι γιατροί να μην σηκωνόμαστε μετά την επαφή... παρα μόνο μετά απο καμιά ωρίτσ τουλάχιστον....είναι το ίδιο? πρέπει να μείνω στο νοσοκομείο? για καποιες ώρες?

.png

σηκωνεσαι κανονικα και φευγεις, τι δηλαδη εκει θα μεινεις; :lol:

παντως οταν πας σπιτακι σου ξαπλωσε και βαλε και ενα μαξιλαρι κατω απο τον πωπο ετσι ωστε η μητρα να εχει μια κλιση, ειναι καλυτερα.

:oops::oops: sorry... λοιπον τώρα μόλις γύρισα απο τη γιατρό και μου είπε ότι πρεπει πρώτα απ' όλα να κανω καποιες ορμονολογικές εξετάσεις και μετά τον επόμενο μήνα θα κάνω υστεροσαλπιγγογραφία που δεν έχω κάνει ακόμα... να τελειώσει και ο άντρας μου συγχρόνως την αγωγή του και έπειτα προχωράμε στην σπερματέγχυση...Αυτο που με ανησυχεί τώρα είναι ότι δεν έχω κάνει σαλπιγγογραφία και έχω άγχος μην τυχον και είναι κλειστές οι σαλπιγγες γιατι μου ειπε αν εχουν πρόβλημα τότε πάμε κατευθείαν σε εξωσωματικη....

.png

Stroumf αν επιτρεπεται τι ηλικια εχεις; Σε ρωταω γιατι μου περναει μια λιγο περιεργη υποψια απο το μυαλο σχετικα με τη γιατρο σου.

Για να το πω πιο απλα φοβαμαι μηπως εχεις πεσει σε περιπτωση γιατρου που '' προμονταρει '' πολυ την εξωσωματικη. Στο λεω αυτο αφενος γιατι υπαρχουν πολυ τετοιοι κι αφετερου γιατι η εξωσωματικη ειναι πια η τελευταια λυη που προτεινεται σε τετοιες περιπτωσεις και ειδικα οταν η γυναικα ειναι κατω απο 37. Εσεις ακομη δεν εχετε κανει τη θεραπεια για το σπερμα, δεν εχεις επιχειρησει ουτε μια σπερματεγχυση και κατευθειαν σε στελνει για εξωσωματικη, λιγο υποπτο μου κανει ....

Τωρα οσον αφορα στην σπερματεγχυση αφου τελειωσει, δεν κανει πανω απο δυο λεπτα, καθεσαι λιγο στο κρεβατι που σε εχουν κατα τη διαρκεια της διαδικασιας, κανενα 20λεπτο απ οτι θυμαμαι, και μετα φευγεις.

Η υστεροσαλπιγγογραφια επιβαλεται οταν προκειται να κανεις σπερματεγχυση αλλα σπανια βγαζει προβληματα σε νεαρες ηλικιες ενω τα φαρμακα που μου ειπες δεν τα γνωριζω αλλα για να σας τα εγραψε η γιατρος σιγουρα θα ειναι καλα. Γραψε μου παντως την ηλικια σου γιατι μου κανει λιγο εντυπωση η περιπτωση σου.

Ο ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ

z0oo.jpgprYNp3.png[/url] .

Stroumf αν επιτρεπεται τι ηλικια εχεις; Σε ρωταω γιατι μου περναει μια λιγο περιεργη υποψια απο το μυαλο σχετικα με τη γιατρο σου.

Για να το πω πιο απλα φοβαμαι μηπως εχεις πεσει σε περιπτωση γιατρου που '' προμονταρει '' πολυ την εξωσωματικη. Στο λεω αυτο αφενος γιατι υπαρχουν πολυ τετοιοι κι αφετερου γιατι η εξωσωματικη ειναι πια η τελευταια λυη που προτεινεται σε τετοιες περιπτωσεις και ειδικα οταν η γυναικα ειναι κατω απο 37. Εσεις ακομη δεν εχετε κανει τη θεραπεια για το σπερμα, δεν εχεις επιχειρησει ουτε μια σπερματεγχυση και κατευθειαν σε στελνει για εξωσωματικη, λιγο υποπτο μου κανει ....

quote]

συμφωνω με την frinda, υπαρχουν πολλοι γιατροι που σε στελνουν για πλακα για εξωσωματικη.Γιατι δεν δοκιμαζεις πρωτα την σπερματεγχυση;

Διαφημίσεις

stroumf ,λυπάμαι αν θα σε στεναχωρήσω, αλλά εγώ θα συμφωνήσω με την γιατρό σου, κάνετε 2,5 χρόνια προσπάθειες,εσύ δεν έχεις κάνει ακόμη σαλπιγγογραφία,πολύ βασική εξέταση πριν προχωρήσεις σε σπερματενχύσεις, 6% κινητικότητα είναι δυστυχώς πολύ χαμηλή, ακόμη και για σπερματένχυση.

δεν θέλω να σε απογοητεύσω, να σε προετοιμάσω και να σε προστατεύσω θέλω.

είναι κανόνας πριν προχωρήσει ένα ζευγάρι σε σπερματενχύσεις να γίνονται κάποιες βασικές εξετάσεις, καλά στα λέει η γιατρός σου, έλεγχος ωορρηξίας με υπέρηχο και μέτρηση προγεστερόνης την 21η ημέρα (σε κύκλο28-30 ημερών), σαλπιγγογραφία, τεστ sims hunner,ορμονολογικές εξετάσεις, σπερμοδιάγραμμα και καλλιέργεια σπέρματος (αλήθεια καλλιέργεια σπέρματος κάνατε? μπορεί να υπάρχει κάποιο μικρόβιο στο σπέρμα και εκεί να οφείλετε η χαμηλή κινητικότητα).εγώ στην θέση σου θα εκμεταλλευόμουν το διάστημα θεραπείας του καλού μου κάνοντας όλες αυτές τις εξετάσεις.μην περιμένεις θαύματα απο την θεραπεία στο σπέρμα σε έναν μήνα-το σπέρμα ανανεώνεται κάθε 75 με 90 ημέρες, το επόμενο σπερμοδιάγραμμα θα πρέπει να το κάνετε τουλάχιστον 3 μήνες μετά την έναρξη της θεραπείας για το σπέρμα (σου το λέω εγώ που μας βασανίζει μικρόβιο στο σπέρμα του καλού μου , μας επισκεύτηκε το ίδιο μικρόβιο 2 φορές τα τρία τελευταία χρόνια, το σπέρμα ανανεώθηκε στο πεντάμηνο.)

η σπερματένχυση δεν είναι και τόσο απλή διαδικασία, τα φάρμακα που θα πάρεις είναι σχεδόν ίδια με αυτά της εξωσωματικής η μόνη διαδικασία που θα "γλυτώσεις" είναι η ωολληψία και η εμβρυομεταφορά, εμείς κάναμε όλες τις παραπάνω εξετάσεις, είχαμε σπέρμα 21 εκατομμύρια και 48% κινητικότητα (στα όρια που δίνει ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας) εγώ έκανα 18 &20 ωάρια -πολυκυστικές γαρ) και στις 2 σπερματενχύσεις πήραμε ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης.φαντάζομαι ότι ο πόνος θα ήταν ο ίδιος αν είχα κάνει εξωσωματική.και το έχω μετανιώσει που δεν είχαμε κάνει εξωσωματική.

ένα χρόνο μετά την σαλπιγγογραφία-το έχω γράψει και αλλού στο διάστημα αυτό κάναμε τις 2σπερματενχύσεις-σε διαγνωστική λαπαροσκόπηση που έκανα το καλοκαίρι oi σάλπιγγες ήταν κλειστές :shock: ποιός μου λέει ότι κάτι δεν έγινε με τις σπερματενχύσεις?

o γιατρός που μου έκανε την λαπαροσκόπηση δεν μπορούσε να το

εξηγήσει :roll:

και το τελευταίο: η κολλητή μου, με ελαφριά μορφή ενδομητρίωσης και ελαρφά διαταραγμένο σπέρμα, έκανε 6 απανωτές σπερματενχύσεις, αποτέλεσμα μηδέν, έκανε 1 εξωσωματική σε 2 μήνες θα φέρει στον κόσμο το μωράκι της :lol: και τα αδελφάκια του περιμένουν στην κατάψυξη :lol:

ότι και αν αποφασίσεις σου εύχομαι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!

ΑΧ PAVIVI74 ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΣ ΠΛΗΡΩΣ!!!!!

ΑΥΡΙΟ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΠΕΡΜΑΤΕΧΥΣΗ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΑΡΑΙΗ Η ΚΑΘΟΛΟΥ ΩΟΡΡΗΞΙΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ.......ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΗ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΚΑΙ ΣΠΕΡΜΑΤΕΧΥΣΗ ΗΛΠΙΖΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ...

258729.png[/url

as1cj3M-O7-0010MDAyNzQ2ZHw4MDh6fEJhc2lsaWtpIGlz.gif

Κοριτσακι να μη σε παιρνει καθολου απο κατω...καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη,αν ακολουθησεις σωστα τις οδηγιες του γιατρου σου και αν οπως λες εκτος της ωορηξιας σου ολα τα αλλα ειναι οκ τοτε μια χαρα θα πετυχει...ειναι πολλες κοπελες εδω που πετυχε με την πρωτη κιολας...

η PAVIVI λεει για την αλλη κοπελα οτι επρεπε να κανει πρωτα ολες τις απαραιτητες εξετασεις...

1956484dsh2s7o6cu.gif

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ.ΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ Κ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΜΕ ΕΝΕΣΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΤΩΡΑ.ΑΠΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Κ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ.ΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ Κ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΜΕ ΕΝΕΣΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΤΩΡΑ.ΑΠΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Κ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

αυτό ακριβώς! :wink:

εγώ με κλειστές σάλπιγγες και εκατό σπερματενχύσεις να έκανα έγκυος δεν θα έμενα :wink:

εαν ένα σπέρμα έχει σοβαρό πρόβλημα,πρώτα βλέπουμε τι επιλογές έχουμε ώστε να βελτιωθεί και μετά προχωράμε, γνώμη μου και των περισσοτέρων γιατρών που έχω δει-και έχω δει πολλούς-όταν ένα σπέρμα έχει σοβαρό πρόβλημα,κάνουμε όχι απλή εξωσωματική αλλά isci.

η σπερματένχυση εφαρμόζεται κυρίως σε περιπτώσης με μικρή διαταραχή στο σπέρμα , ή σε γυναίκες με διαταραχές στην ωορρηξία.

αυτά ξέρω αυτά λέω.

magdalia είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά,η περίπτωση σου είναι κλασική περίπτωση για σπερματένχυση, σου εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου καλή επιτυχία:lol:

Υ.Γ.και για να μην λέω και όλο δυσάρεστα για την σπερματένχυση, η ξαδέλφη του άντρα μου έκανε το 2ο παιδάκι της με 1 σπερματένχυση, λόγω μικρής διαταραχής στο σπέρμα του άντρα της

:wink:

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για το ενδιαφέρον...Είμαι 29 χρονών και μόλις σήμερα έκλεισα το ραντεβού μου για σαλπιγγογραφία και όλες τις υπόλοιπες εξετάσεις που είναι απαραίτητες για σπερματένγχυση!! Εύχομαι και πιστευω όλα να πάνε καλα!!!!! ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!!! όσον αφορά την γνώμη της γιατρού μου πιστεύω ότι καλα κάνει και με απονθαρρύνει και αν ερθει θα είμαι ευγνώμων.!!!! Έχω καλό προαίσθημα!!! και στην τελική αν δεν μπορέσουμε με σπερματέγχυση θα παμε σε εξωσωματική!!! Η σαλπιγγογραφία θα γίνει στις 9/3 οποτε σπερματέγχυση τελος Μαρτίου μέχρι τότε θα έχει τελειώσει και η αγωγή του άντρα μου!!! Πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ καλυτερα μέχρι τότε!!! Φιλακια πολλα σε όλες σας ότι νεότερο έχετε όσον αφορά την ενημέρωση μας περιμένω νεά σας!!!!!!!

.png

Καλημέρα σε όλες!! θέλω να σας ρωτήσω κάτι σε περιπτωση που γνωρίζεται να βοηθήσετε... ετοιμαζομαι να κανω σαλπιγγογραφία, και ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο σύμπτωμα όταν έχεις πρόβλημα στις σάλπιγγες!! Νοιώθεις κάτι κατα την διάρκεια του κύκλου?? Εγώ δεν νοιώθω τίποτα απολύτως καμια ενόχληση,,, Παρα μόνο την γόνιμη μέρα μου που νοιώθω ένα ποναλάκι και πρήξιμο στην πλευρά που γίνεται η ωορηξία δηλαδη νοιώθω πρησμένη στην ωοθήκη και στην σάλπιγγα...ή τελοσπάντων σ' αυτό περίπου το σημείο...είναι φυσιολογικό? ή μήπως έχω κανενα προβληματάκι?? Να ανησυχώ?

.png

Γεια σου Στρουμφάκι, απ' όσο ξέρω όχι δεν πονάς και δεν έχεις ενοχλήσεις αν οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Δεν μπορείς δηλαδή να το υποψιαστείς. Ο πόνος που έχεις κατά την ωορηξία δεν έχει καμια σχέση με τις σάλπιγγες. Είναι απολύτως φυσιολογικός και δεν σημαίνει οτι υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα οπότε μην ανησυχείς. Επιπλεόν δεν υπάρει κανένας λόγος να πιστεύεις ότι έχεις κλειστές σάλπιγγες. Μια απλή εξέταση είναι για να αποκλείσεις το ενδεχόμενο και όχι για να τυρανιέσαι ότι το έχεις και αυτό... Ηρέμησε καλή μου :)

Crazy...but it feels alright!

• 1 χρόνο μετά...

καλημερα!!! ειναι η πρωτη φορα που γραφω...εκανα και γω την πρωτη σπερματεγχυση...ειχα τεσσερα ωαρια.....το θεμα ειναι οτι μετα που εγινε η σπερματεγχυση την επομενη μερα εγω συνεχιζα να ποναω...με την ωρηξια....αρα λογικα δεν πρεπει να περιμενω τιποτα θετικο..... πειτε μου αν σας εχει τυχει τποτα παρομοιο..ευχαριστω περιμενω νεα σας καλυ τυχη σε ολες που προσπαθουν!!!!:P:p:p

καλημερα!!! ειναι η πρωτη φορα που γραφω...εκανα και γω την πρωτη σπερματεγχυση...ειχα τεσσερα ωαρια.....το θεμα ειναι οτι μετα που εγινε η σπερματεγχυση την επομενη μερα εγω συνεχιζα να ποναω...με την ωρηξια....αρα λογικα δεν πρεπει να περιμενω τιποτα θετικο..... πειτε μου αν σας εχει τυχει τποτα παρομοιο..ευχαριστω περιμενω νεα σας καλυ τυχη σε ολες που προσπαθουν!!!!:P:p:p

Σου ευχομαι να εισαι εγκυος

και εγω εκανα σπερματεγχυση και ποναγε χαμηλα η κοιλια μου μεχρι που μου ηρθε η περιοδος(απετυχε).ποτε ειναι να σου ερθει περιοδος;

eua kalispera...k go stin idia fasi eimai k perimeno tin deutera na kano xoriaki..to oti ponas den simainei kati arnitiko panta...alloste uparxoun polles kopeles pou exoun ponous periodou k einai egkuos telika.auto simvainei giati i mitra prospathei na prosarmostei sta nea dedomena...min akous tipota arnitiko k min kaneis lathos skepseis giati se autin tin periptosi proti esi kaneis kako ston eauto sou...an o theos thelei na sto dosei tora,tha sto dosei eite spermategxinsi kaneis eite eksosomatiki...euxomai kali epituxia

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...