Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ALDOMET 250 ΚΑΙ ΘΗΛΑΣΜΟΣ?

Recommended Posts

ΑΛλωστε μέχρι 14-15 η μεγάλη και 9 η μικρή ειναι καλά .....δεν χρειαζεται να ανησυχείς δηλαδή.

γενικά ναι αλλά στην εγκυμοσύνη όχι, το 14-15 είναι πολύ και θέλει προσοχή.

Διαφημίσεις

αυτό ακριβώς μου είπαν και για αυτό ξεκίνησα το χαπάκι.

τώρα το περισσότερο που έχω μετρήσει και αυτό μόλις ξυπνάω και λίγο πρίν φύγω για δουλειά ειναι 13 - 9 και το βράδυ 12,5 - 8,5

κορίτσια βοήθεια !

πήρα τον καρδιολόγο και του είπα πως η πίεση είναι΄πάλι 13 - και μου είπε να πάω το απόγευμα απο εκεί να με δει να μιλησουμε και με τον γυναικολόγο μου...λέει υπάρχει πρόβλημα..

κατά πάσα πιθανότητα θα σου ζητήσει triplex καρδιάς, καρδιογράφημα και ίσως σου αλλάξει τη δοσολογία του φαρμάκου. Μη φοβάσαι όμως, δεν είσαι η μόνη! εγώ τα έκανα τα παραπάνω μαζί και με αιματολογικές. Τα μωράκια δεν παθαίνουν τίποτα αρκεί να σε παρακολουθεί ο γιατρός και να ρυθμίζετε την πίεση και να μην "ξεφεύγει" τελείως.

πήρα τον γυναικολόγο και μου είπε να ηρεμήσω και ότι άδικα με αγχώνει ο καρδιολόγος γιατί όταν είναι κάτω απο 14 - 9 είναι οκ καθώς επίσης και ότι απο δυο που παίρνω τώρα μπορώ να το πάω στα 6 την ημέρα. εδώ έχουμε ξεγεννήσει λέει άλλες με μεγαλύτερη πίεση μην φοβάσαι......

Διαφημίσεις

πήρα τον γυναικολόγο και μου είπε να ηρεμήσω και ότι άδικα με αγχώνει ο καρδιολόγος γιατί όταν είναι κάτω απο 14 - 9 είναι οκ καθώς επίσης και ότι απο δυο που παίρνω τώρα μπορώ να το πάω στα 6 την ημέρα. εδώ έχουμε ξεγεννήσει λέει άλλες με μεγαλύτερη πίεση μην φοβάσαι......

σου απαντώ για την τονισμένη φράση:

βρε εγώ δεν είχα 18-9 τι φοβάσαι, μια χαρούλα γέννησα και το μωρό μου είναι μια χαρούλα και εκείνος.... ηρέμησε, το άγχος σου κάνει χειρότερο κακό

συγνώμη για το ζάλισμα πρωί πρωί. εχθές που ήμουν στον καρδιολόγο μου είπε να πάω η στο Αρεταίειο ή στο Αλεξλανδρας που έχουν ειδικό τμήμα για εγκύους με προβλήματα όπως η πίεση. ναι μέν μπορεί να πέσει η πίεση είπε με το aldomet των 500 αλλά πρέπει κάθε εβδομάδα να κάνω εξετάσεις. Εσεις κάνατε κάτι τέτοιο? Γνωρίζετε εάν υπάρχει αντίστοιχο τμήμα στο Ελενα?

ζητώ ξανά συγνώμη που σας ζαλίζω.

βρε εγώ δεν είχα 18-9 τι φοβάσαι, μια χαρούλα γέννησα και το μωρό μου είναι μια χαρούλα και εκείνος.... ηρέμησε, το άγχος σου κάνει χειρότερο κακό

γέννησες νωρίτερα ? με καισαρική ? μπήκε το μωρό θερμοκοιτίδα? χρειάστηκε να νοσηλευτείς πρίν η μτεά περισσότερο? όλα αυτά με αγχώνουν και θα φύγω απο το ιασώ....

γέννησες νωρίτερα ? με καισαρική ? μπήκε το μωρό θερμοκοιτίδα? χρειάστηκε να νοσηλευτείς πρίν η μτεά περισσότερο? όλα αυτά με αγχώνουν και θα φύγω απο το ιασώ....

Γέννησα την 37+6 με καισαρική τομή (δεν με είχαν πιάσει πόνοι) απλά εγώ είχα πίεση και σάκχαρο (με ινσουλίνη) και είχα πάρει 44 κιλά και ο γιατρός έτρεμε για την υγεία μου πια και με έβαλε χωρίς να περιμένει το πότε θα το αποφάσιζε ο μικρός.

Ο γιος μου γεννήθηκε 3700 σχεδόν και 54 πόντους και την πρώτη ημέρα τον έβαλαν στην εντατική παρακολούθηση επειδή είχα υψηλό σάκχαρο ΟΧΙ από την πίεση.

Εγώ τη πρώτη ημέρα μπήκα στην εντατική παρακολούθηση γιατί ανέβασα πίεση μέσα στο χειρουργείο (ολική) και έκρινε ο αναισθησιολόγος ότι έπρεπε να με παρακολουθήσουν εκτενέστερα, αλλά την επόμενη πήγα στο δωμάτιο μου.

Τα μωρά είναι υπερ προστατευμένα, μη φοβάσαι! Όλα θα πάνε μία χαρούλα!

Διαφημίσεις

συγνώμη που μπαινοβγαίνω και τα γράφω όλα λίγο λίγο αλλά είμαι ση δουλειά.

τα είχες απο πρίν η εμφανίστηκαν κατα την διαρκεια της εγκυμοσύνης? τώρα η εκγυμοσύνη σου πως είναι? πήγαινες συχνά για εξετάσεις μήπως έχει δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα?

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου και εσύ με το καλό!!!

Όλα αυτά είναι αποκτήματα των εγκυμοσύνων μου! :lol: που μετά τουλάχιστον για καλή μου τύχη φεύγουν από μόνα τους χωρίς καμία προσοχή :D πάλι καλά.... :cool:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...