Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Διάδρομος γυμναστικής

elen07

Recommended Posts

Κορίτσια αποφασίσαμε με τον άντρα μου να αγοράσουμε διάδρομο γυμναστικής μήπως καταφέρουμε και χάσουμε τα περιττά κιλά μας.Ηθελα την βοήθεια σας σχετικά με αυτό.Είναι κάτι που πρέπει να προσέξω?

Διαφημίσεις

Ναι, θα προσεξεις η ισχυς του ηλεκτρικου μοτερ να γυροφερνει εκει στα 1.5 hp (οχι λιγοτερο) και να προσεξεις το μεγιστο βαρος χρηστη. (Αν δεν ξεπερνας εσυ ή ο αντρας σου τα 100 κιλα βαρους, καλος ειναι και αυτος με μεγιστο βαρος χρηστη 110kg. ) Μην σε παρασυρουν και παρεις κανενα θεριο. Για σπιτι καλος ειναι ο διαστασεων: 1.65επι75επι 1.30 (Μ/Π/Υ), οχι μεγαλυτερος. Kαι μεχρι 700-750 ευρω. Μην δωσεις περισσοτερα. Υπαρχουν αρκετες οικονομικες επιλογες.

Εγώ θα σου πρότεινα να δεις και τη λύση του αεροπερπατητή , εμείς που έχουμε είμαι πολύ ευχαριστημένη ... καις πολύ περισσότερες θερμίδες απο τον διάδρομο :wink: ...

1aLup3.png

BtUIp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ θα σου πρότεινα να δεις και τη λύση του αεροπερπατητή , εμείς που έχουμε είμαι πολύ ευχαριστημένη ... καις πολύ περισσότερες θερμίδες απο τον διάδρομο :wink: ...

Τι ακριβώς είναι ο αεροπερπατητής?

εγώ θα σου πρότεινα να γραφτείς ενα γυμναστήριο μαζί με τον αντρουλη σου.

Υπαρχουν γυμναστήρια που σου κρατάνε το παιδί με κοπέλα σε ενα δωμάτιο με παιχνίδια και το παιδί περνάει καλά και εσύ κανεις πιο ολοκληρωμένη γυμναστική.

Και μαζί με την γυμναστική ξεκινας και μια διατροφουλα και μέχρι το καλοκαιράκι θα εισαι κορμαρα.......

Γοργόνα στην θαλασσα.

παντως αν επιμένεις για διαδρομο είναι καλό οργανο απλά φρόντισε να είναι γερή η κατασκευή του οργάνου....να ειναι για αρκετα κιλά για να μπορεις να κανεις και πιο εντονο βάδην και τρέξιμο και να απο εκει που θα το αγοράσεις να εχουν σερβις γιατι χρειάζονται καθε τοσο ρυθμισουλες......

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...