Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ

Recommended Posts

Καλημερα.Γεννησα κι εγω ενα ομορφο κοριτσακι στις 3/1/09.Ολα πηγαν δοξα το Θεο καλα παρολο που για καποια στιγμη φοβιθηκαμε.Γεννησα με καισαρικη τελικα γιατι η μικρουλα μου ειχε αποφασισει να γεννηθει σε συσκευασια δωρου μιας και ειχε τυλιχτει με το λωρο της οχι μονο στο λαιμουδακο της αλλα και απο το κεφαλι μεχρι και την πατουσα της.Ευτυχως τα καταλαβαμε εγκαιρα απο τις συσπασεις που ειχα γιατι επεφταν οι παλμοι της και ετσι καταληξαμε στην καισαρικη για την οποια δεν το εχω μετανιωσει καθολου.Ημουν μια χαρα απο την αρχη, απο την πρωτη ημερα σηκωθηκα απο το κρεβατι και περπατησα και οι πονοι μου ειναι ακομα και τωρα ανεχτοι.Ευχομαι σε ολες σας να γεννησετε τα αγγελουδακια σας γρηγορα και ασφαλη και να θυμαστε οτι οταν θα τα δειτε θα καταλαβετε πως ειναι το καλυτερο δωρο που μας χαρισε ο Θεος.Τα συναισθηματα που νιωθω δυστυχως δεν μπορω να σας τα μεταφερω αλλα μπορω να πω πως ποτε δεν ειχα νιωσει την ολοκληρωση σαν ανθρωπος που νιωθω τωρα πια.Δεν υπαρχει κατι ωραιοτερο απ΄το να φερεις το παιδι σου γερο και δυνατο στον κοσμο.Οταν καταφερω θα σας ξαναγραψω γιατι τωρα κλαιει η μπουμπου μου.Φιλακια πολλα........[/url]

rys17ypa0pfa6qnn.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Να σου ζησει η κορακλα σου.......!!!!!!!!!!!!!!Να'ναι γερη και τυχερη!!!!!!!

Ζησαμε ακριβως τα ιδια,την ιδια ημερα.............απιστευτο!!!!!!!!!!!!!!!!

Να'ναι καλα τα κοριτσακια μσς!!!!!!!!!!!!

Εγω τωρα δυσκολεύομαι τρελα με τον θυλασμο.............

.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...