Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ...

ΙΟΥΛΙΤΤΑ

Recommended Posts

:cry: Δεν ειμαι καλα ολα στραβα κι αναποδα μου πανε ,υπαρχουν κατι στιγμες που απελπιζομαι.Δεν ξερω αν συμβαινει κα σε αλλους αυτο...

.png

Aριστουλα σε αγαπω

Διαφημίσεις

15 ώρες???

Αυτό από μόνο του δημιουργεί πολλά προβλήματα...

Χαρά στο κουράγιο σου...και καλή δύναμη!!!!

Κουράγιο... Πραγματικά πολλές, πολλές ώρες...!

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Διαφημίσεις

καλέ θα κάνουμε τρελό παρεάκι εμείς τα δυο ΙΟΥΛΙΤΤΑ

Σε πάω κόντρα αν θες............

παίρνω δουλειά και για το σπίτι :lol::lol::cool::cool:

427Thumb1.jpg

:idea: παρακαλώ όπως εμφανιστεί άμεσα διατητής ...... :lol::lol:

Ιουλιτα μου καλη σου μερα και να χαιρεσαι το κοριτσακι σου! Εχω μια απορια. Υπαρχουν τοσο αναλγητοι εργοδοτες που υποχρεωνουν μητερες να δουλευουν 15ωρα συν Σ.Κ; Πως μπορει να ισχυει κατι τετοιο;

Απ οτι καταλαβα πρεπει να εισαι ιδιωτικη υπαλληλος αρα δεν εχεις 8ωρο;

Εγω ας πουμε στη δουλεια μου που δεν εχω ωραριο λογω συμβασης δεν υπερβαινω ποτε το 8ωρο. Κι αν δεν ειχα παρει την αδεια θηλασμου και το μειωμενο θα δουλευα 6ωρο. Και ειμαι κι εγω στον ιδιωτικο τομεα.

Εσυ πως την πατησες ετσι; Σε ρωταω γιατι αυτο μαλλον σαν καψωνι ακουγεται παρα σαν συμβαση εργασιας. Για κοιταξε παντως γιατι δεν το εχω ξανακουσει ειλικρινα, χωρια που αυτα τα ωραρια σιγουρα θα σου δημιουργησουν προβλημα και σε εσενα και στη σχεση σου με το παιδι και στην οικογενεια σου. Αληθεια το μωρακι σου ποσο ειναι;

Ο ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ

z0oo.jpgprYNp3.png[/url] .

frinda

είμαι ελεύθερη επαγγελματίας και έχοντας αναλάβει κάποιες δουλειές με προθεσμία όφειλα να τις διεκπεραιώσω άσχετα με το τι γίνεται στην προσωπική μου ζωή (έμεινα στο μεταξύ έγκυος, δεν ήταν προγραμματισμένο, δε στάματησα να δουλεύω πρωί βράδυ μέχρι και την τελευταία μέρα κανονικά & με δουλειά στο σπίτι ασχέτως αργιών, γέννησα και πήγα κατευθείαν στο γραφείο, κάποια πράγματα όταν τα αναλαμβάνεις και είσαι υπεύθυνος και παίζονται οι περιουσίες των άλλων, δεν αποτελούν θέμα αναλγησίας αλλά υπευθυνότητας.........

αυτή είναι ωστόσο η δική μου περίπτωση, μπορεί η ΙΟΥΛΙΤΤΑ να είναι όντως ιδιωτική υπάλληλος

(αν και πάντα από την πλευρά του εργοδότη μιλάω, πιστεύω ότι όταν ο άλλος-ο εργοδότης- σε στηρίζει κια σε ζει οφείλεις κάποιες στιγμές που το έχει ανάγκη να κάνεις υπερωρίες για να βοηθήσεις, το αυτόνοητο δηλαδή να λειτουργείς σαν ομάδα. Ας αναγνωρίσουμε επιτέλους και τις υποχρεώσεις μας όχι μόνο τα διακιώματα :mad: )

Διαφημίσεις

Νουφαρο δεν διαφωνω σε αυτο που λες. Πριν μεινω εγκυος δουλευα επι 12 χρονια στην επιχειρηση που ειμαι και τωρα 12 και 15 ωρες την ημερα συν Σ.Κ αργιες γιορτες κ.λ.π Στη δικη μου τη δουλεια δεν υπαρχουν ωραρια περυσι με τις φωτιες μου κοψανε ακομη και την καλοκαιρινη μου αδεια και γυρισα αδιαμαρτυρητα γιατι σε μια εθνικη τραγωδια εισαι υποχρεωμενος να γυρισεις στη δουλεια σου απο τη στιγμη που θελεις να λεγεσαι επαγγελματιας. Θεωρω ομως αναλγησια να υποχρεωνουν μια μητερα χωρις να συντρεχουν σοβαροι λογοι να δουλευει αυτα τα ωραρια συν τα Σαββατοκυριακα. Αυτο δεν συμβαινει σχεδον πουθενα.

Η δικη σου περιπτωση ειναι διαφορετικη γιατι δεν θελεις να αφησεις ανειλημενες υποχρεωσεις σου. Πολυ καλα κανεις. Και η εξαδελφη μου που ειναι γιατρος παραμονη Πρωτοχρονιας ηταν στα επειγοντα. Δεν μπορουμε να αφησουμε τον κοσμο να πεθανει. Αλλη η φυση ομως της μιας δουλειας κι αλλη της αλλης. Της καθε αλλης εννοω.

Ο ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ

z0oo.jpgprYNp3.png[/url] .

Κοριτσια ευχαριστω για την συμπαρασταση.Η δουλεια ειναι δικια μου εχω μινι μαρκετ και το εχω 8χρονια δεν αντεχω αλλο ομως ελεος :roll:

.png

Aριστουλα σε αγαπω

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...