Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Recommended Posts

Εγώ τον έκανα την Παρασκευή και έχει και μένα ήπια υδρονέφρωση και στα 2 νεφρά, αλλά κατα τα άλλα είναι μια χαρά (και 570 γραμμάρια :D ) .... Για την ιστορία τον έκανα 4d (αν και άδικα γιατί κοιμόταν μπρούμυτα) στοίχισε 140 ευρώ στο ΙΑΣΩ και τον πήρα τυπωμένο...

Μαμά της Ναταλίας και της Λυδίας...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 50
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τελικα ολα μια χαρα πηγαν,δοξα τον Θεο :)

Κοστισε 140 Ευρω μαζι με dvd αλλα χωρις φωτογραφια γιατι ειχε τα χερια συνεχως μπροστα,μια και δεν ειμαστε της δημοσιοτητας μανα και νινι! :lol::P

Εγώ τον έκανα την Παρασκευή και έχει και μένα ήπια υδρονέφρωση και στα 2 νεφρά, αλλά κατα τα άλλα είναι μια χαρά (και 570 γραμμάρια :D ) .......

Εlenak

Καλημέρα, τι σου είπαν δηλαδή οι γιατροι είναι ανησυχητικό? πρεπει να κάνουμε εξτρα εξετασεις?. Ρωταω επειδή αν και όλοι μου λένε να μην φοβαμαι ακόμα ανησυχώ για την υδρονεφρωση που βρήκαν στο μικρό μου και το ραντεβου με τη γιατρο μου είναι την Πέμπτη. :(

db0ip3.png

Μπραβο rosangel !!!αντε και με το καλο να κρατησεις το παιδακι σου στα χερια σου !!!

Joita, ολα καλα θα πάνε και θα είναι και το Πρωτοχρονιάτικο δώρο σας !!! :lol:

db0ip3.png

Διαφημίσεις

Εγώ τον έκανα την Παρασκευή και έχει και μένα ήπια υδρονέφρωση και στα 2 νεφρά, αλλά κατα τα άλλα είναι μια χαρά (και 570 γραμμάρια :D ) .... Για την ιστορία τον έκανα 4d (αν και άδικα γιατί κοιμόταν μπρούμυτα) στοίχισε 140 ευρώ στο ΙΑΣΩ και τον πήρα τυπωμένο...

Μπράβο κοριτσάκι!!!Ντίβα η μικρή, δε θέλει τα φώτα της δημοσιότητας!!Για την υδρονέφρωση να προβληματιστώ;;;Μάλλον όχι αφού είναι ήπια,ε;;;Όλο και κάτι σου βγάζει το θηρίο πάντως, δεν έχεις παράπονο!!

Μπράβο κοριτσάκι!!!Ντίβα η μικρή, δε θέλει τα φώτα της δημοσιότητας!!Για την υδρονέφρωση να προβληματιστώ;;;Μάλλον όχι αφού είναι ήπια,ε;;;Όλο και κάτι σου βγάζει το θηρίο πάντως, δεν έχεις παράπονο!!

Σας ευχαριστω πολυ joita και Αθηνά!Ευχομαι οτι καλυτερο και για τα δικα σας μωρακια με υγεια!!!!

Βασικα ολα ηταν πολυ καλα εκτος κατι που βρηκε και ονομαζεται golf ball(μονηρης υπερηχογενης εστια)στην αριστερη κοιλια της καρδιας του εμβρυου.

Μας ειπε οτι δεν ειναι κατι(υποτιθεται οτι αργοτερα υποχωρει),και το εχουν 1 στα 10 εμβρυα.Αν καταλαβα καλα,ειναι κατι σχετικο με την μετρηση της αυχενικης και σημαινει οτι τα αποτελεσματα της αυχενικης για Down εως τον Β' υπερηχο εχουν σταθεροποιηθει και ειναι τα ιδια :roll:

Απλα το καλο ειναι οτι ειχα παρα πολλες πιθανοτητες ωστε το μωρακι να μην εχει Down και ετσι ολα ειναι καλα :)

Φυσικα εγω θα ρωτησω επι του θεματος και την γυναικολογο μου,να μου φυγει μια και καλη!

Σας ευχαριστω πολυ joita και Αθηνά!Ευχομαι οτι καλυτερο και για τα δικα σας μωρακια με υγεια!!!!

Βασικα ολα ηταν πολυ καλα εκτος κατι που βρηκε και ονομαζεται golf ball(μονηρης υπερηχογενης εστια)στην αριστερη κοιλια της καρδιας του εμβρυου.

Μας ειπε οτι δεν ειναι κατι(υποτιθεται οτι αργοτερα υποχωρει),και το εχουν 1 στα 10 εμβρυα.Αν καταλαβα καλα,ειναι κατι σχετικο με την μετρηση της αυχενικης και σημαινει οτι τα αποτελεσματα της αυχενικης για Down εως τον Β' υπερηχο εχουν σταθεροποιηθει και ειναι τα ιδια :roll:

Απλα το καλο ειναι οτι ειχα παρα πολλες πιθανοτητες ωστε το μωρακι να μην εχει Down και ετσι ολα ειναι καλα :)

Φυσικα εγω θα ρωτησω επι του θεματος και την γυναικολογο μου,να μου φυγει μια και καλη!

Rosangel και εμένα έτσι μου είπανε οτι η ήπια υδρονέφρωση είναι κάτι σύνηθες κυρίως στα αγοράκια το οποίο περνάει και οτι απλά μένουν σταθερά τα αποτελέσματα απο τον Α' επιπέδου

Ετσι, αφού τα αποτελέσματα συνολικά είναι καλά 1/13500 δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ανησυχώ, και οτι το μωρό είναι μια χαρά. :)

Εγω βέβαια φοβάμαι και την Πέμπτη θα κανω "ανακριση" στη γιατρό. :?:oops:

db0ip3.png

Rosangel και εμένα έτσι μου είπανε οτι η ήπια υδρονέφρωση είναι κάτι σύνηθες κυρίως στα αγοράκια το οποίο περνάει και οτι απλά μένουν σταθερά τα αποτελέσματα απο τον Α' επιπέδου

Ετσι, αφού τα αποτελέσματα συνολικά είναι καλά 1/13500 δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ανησυχώ, και οτι το μωρό είναι μια χαρά. :)

Εγω βέβαια φοβάμαι και την Πέμπτη θα κανω "ανακριση" στη γιατρό. :?:oops:

Εγω μολις γυρισα απο την ανακριση προς την γιατρο :lol::P

Και αυτη το ιδιο μου ειπε,οτι δηλαδη δεν ειναι τιποτα απο την στιγμη που ειχα καλα αποτελεσματα στην αυχενικη!!!!!!!

Και αφου ειναι παρομοια περιπτωση με την δικη σου οπως λες,αρα δεν υπαρχει λογος ανησυχιας,απλα για να σου "φυγει" κανε την ανακριση σου εσυ μεθαυριο.Γερα με τσαμπουκα :lol::P

Διαφημίσεις

Εγω μολις γυρισα απο την ανακριση προς την γιατρο :lol::P

Και αυτη το ιδιο μου ειπε,οτι δηλαδη δεν ειναι τιποτα απο την στιγμη που ειχα καλα αποτελεσματα στην αυχενικη!!!!!!!

Και αφου ειναι παρομοια περιπτωση με την δικη σου οπως λες,αρα δεν υπαρχει λογος ανησυχιας,απλα για να σου "φυγει" κανε την ανακριση σου εσυ μεθαυριο.Γερα με τσαμπουκα :lol::P

:lol::lol::lol:

:idea: Να πάρω και φακό με άσπρο φως :wink:

db0ip3.png

Καλησπέρα!!! Συγχαρητήρια rosangel! Αθηνά μου εμείς το ξέρουμε εδώ και 2 μήνες και το παρακολουθούμε σε κάθε υπέρηχο πως εξελίσσεται. Ευτυχώς είναι σταθερό με μειωτικές τάσεις και δεν αυξάνεται. Τώρα στον Β' επιπέδου μου εξήγησε ο άνθρωπος οτί κατά πάσα πιθανότητα δε θα προλάβει να τα φέρει σε φυσιολογικό μέγεθος μέχρι τη γέννα, και έτσι θα είναι επιρρεπής σε ουρολοιμώξεις, οπότε θα πρέπει να αρχίσει αντιβιώσεις για κάποιο διάστημα και να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο θέμα καθαριότητα-αποστείρωση κλπ ώστε να μην επιβαρύνεται... Περισσότερες λεπτομέρειες θα ρωτήσω την παιδίατρο μας, ως την πλέον αρμόδια όταν ξαναπάμε. Πάντως απο τώρα σκέφτομαι το τί έχει να γίνει με τα γιαγιοπάππουδα..... :roll: Εδώ στη μικρή μου που δεν είχε και τίποτα, μου στραβώναν όταν τους έλεγα να πλένουν τα χέρια τους πριν την πιάσουν και είχαμε ψυχροπολεμικό κλίμα εδώ μέσα, σε αυτή υποθέτω οτί θα πρέπει να φέρω τον Ζαμπίδη να τους το λέει και να επιβλέπει οτί προσέχουν!!! :lol::D:lol::D:lol::D:lol::D:lol::D

Μαμά της Ναταλίας και της Λυδίας...

Καλησπέρα!!! Συγχαρητήρια rosangel! Αθηνά μου εμείς το ξέρουμε εδώ και 2 μήνες και το παρακολουθούμε σε κάθε υπέρηχο πως εξελίσσεται. Ευτυχώς είναι σταθερό με μειωτικές τάσεις και δεν αυξάνεται. Τώρα στον Β' επιπέδου μου εξήγησε ο άνθρωπος οτί κατά πάσα πιθανότητα δε θα προλάβει να τα φέρει σε φυσιολογικό μέγεθος μέχρι τη γέννα, και έτσι θα είναι επιρρεπής σε ουρολοιμώξεις, οπότε θα πρέπει να αρχίσει αντιβιώσεις για κάποιο διάστημα και να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο θέμα καθαριότητα-αποστείρωση κλπ ώστε να μην επιβαρύνεται... Περισσότερες λεπτομέρειες θα ρωτήσω την παιδίατρο μας, ως την πλέον αρμόδια όταν ξαναπάμε. Πάντως απο τώρα σκέφτομαι το τί έχει να γίνει με τα γιαγιοπάππουδα..... :roll: Εδώ στη μικρή μου που δεν είχε και τίποτα, μου στραβώναν όταν τους έλεγα να πλένουν τα χέρια τους πριν την πιάσουν και είχαμε ψυχροπολεμικό κλίμα εδώ μέσα, σε αυτή υποθέτω οτί θα πρέπει να φέρω τον Ζαμπίδη να τους το λέει και να επιβλέπει οτί προσέχουν!!! :lol::D:lol::D:lol::D:lol::D:lol::D

Ελπίζω να πάνε όλα καλά με το μωράκι σας.

όσο για τα γιαγιοπάππουδα ( :D ) καλά θα κάνεις να τους βάλεις στη θέση οτυς κι ας γίνεις κακιά .

Άλλωστε είσαι βετεράνος πλέον :wink:

db0ip3.png

• 3 εβδομάδες μετά...
Καναμε και εμεις χθες τον β επιπεδου και ολα καλα!!!

Το μωρο μας ειναι 407 γραμμαρια και ειναι αγορακι!!!!

το ειδαμε μαλιστα και να τρωει :D

Μπραβο στο αγορακι σας!Να ερθει με το καλο!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καναμε και εμεις χθες τον β επιπεδου και ολα καλα!!!

Το μωρο μας ειναι 407 γραμμαρια και ειναι αγορακι!!!!

το ειδαμε μαλιστα και να τρωει :D

ME TO KΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΗΘΕΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥ . ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΤΡΩΓΕ. :lol::lol::lol::lol:

ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΕΑ ΤΖΟΥΤΖΑ? ΟΛΑ ΘΑ ΄ΝΑΙ ΚΑΛΑ, ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.. ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ!

ΕΓΩ ΚΑΝΩ Β΄ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΙΣ 15/1. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΄ΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΕΧΩ ΛΙΓΑΚΙ ΑΓΧΟΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΩ...

ΦΙΛΙΑ

ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ LOREEN!!!!! ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΟΥΝ.

ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!!!! ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. :D ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΠΥΘΗΜΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ!!!!

• 3 months later...

Και εγω αυτο που εχω να εξομολογηθω ειναι πως εχω πολυ αγχος για τον υπερηχο β' επιπεδου!!!

Δεν ξερω γιατι αλλα επειδη εως τωρα ειμαι φουλ απο εξετασεις πολυ φοβαμαι μηπως μου πουν τιποτα για το μωρακι μου!!!!! :(

pEmXp3.png

Και εγω αυτο που εχω να εξομολογηθω ειναι πως εχω πολυ αγχος για τον υπερηχο β' επιπεδου!!!

Δεν ξερω γιατι αλλα επειδη εως τωρα ειμαι φουλ απο εξετασεις πολυ φοβαμαι μηπως μου πουν τιποτα για το μωρακι μου!!!!! :(

Ολα θα πανε καλα,μην αγχωνεσαι και ταραζεις και το μωρακι σου! :D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...