Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΤΙΣ 23/10. ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ 20Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΟΜΩΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΥΠΕΡΗΧΟΣ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ.

ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ?

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 50
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eva μην αγχώνεσαι καθόλου. Ο Β επιπέδου είναι ένας προγραμματισμένος καθιερωμένος προγενετικός έλεγχος όπως όλοι οι άλλοι. Εμείς το βλέπουμε ως άλλη μία ευκαιρία να δούμε από κοντά το μωρό μας και μάλιστα ανυπομονούμε κάθε φορά που έχουμε υπέρηχο να έρθει εκείνη η μέρα. Τρελαινόμαστε με την γυναίκα μου να βλέπουμε τον μικρό μας με το χεράκι στο στόμα, να κουνιέται και να ακούμε την καρδούλα του να χτυπάει. Γι αυτό τον λόγο μην αγχώνεσαι αλλά απόλαυσε αυτές τις μοναδικές στιγμές της ζωής. Άλλωστε τις ζεις ελάχιστες φορές που είναι κρίμα να τις χαραμίσεις με άγχος, αγωνία και οτιδήποτε άλλο που δεν θα σε αφήσει να το απολαύσεις.

Φιλικά

Γιάννης

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑΝΝΗ,

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΜΑΣ. ΟΜΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΗ ΕΧΩ ΑΓΩΝΙΑ Η ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΣΤΗΝ 8Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΗΡΕΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΑ. ΑΝ ΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΑΙ ΦΟΡΑ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ?. ΚΑ ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ?

Καλημέρα και πάλι Eva. Για εμάς είναι το πρώτο παιδί και από ότι καταλαβαίνεις προσπαθούμε να σκεφτόμαστε μόνο αισιόδοξα πράγματα. Άλλωστε αν σκέφτεσαι συνέχεια τι πρόβλημα μπορεί να παρουσιαστεί τόσο περισσότερο αγχώνεσαι και δεν είναι και το καλύτερο για την εγκυμοσύνη. Εμείς από όταν έμεινε έγκυος η γυναίκα μου στο σπίτι έχουμε σταματήσει να βλέπουμε τα δελτία ειδήσεων, βλέπουμε μόνο στο Star που είναι σαν magazino, βλεπούμε συνέχεια ταινίες κωμωδίες και όχι αισθηματικά και μελό και συναντιόμαστε συχνά με φίλους για καφέ είτε έξω είτε σε κάποιο σπίτι.

Άλλωστε το πρώτο 3μηνο που είναι το πιο επικίνδυνο αφού έχει περάσει, όλα είναι μία χαρά. Προσπαθούμε δηλαδή και οι 2 να βλέπουμε μόνο τα θετικά και αδιαφορούμε πλήρως για όλα τα άλλα. Άλλωστε αυτό που είναι να γίνει θα γίνει και δεν μπορεί να το αποτρέψει κανείς. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το περιμένεις. Το θέμα είναι αν θα το περιμένεις ήρεμα και ευχάριστα ή με άγχη και σκοτούρες.

Φιλικά

Γιάννης

Εγώ πάντως, για να πω την αμαρτία μου, όσο ήμουν έγκυος ήμουν σαν την Eva. Κάθε φορά φοβόμουν και για κάτι. Και τους φόβους μου ενίσχυαν κάθε φορά τα διάφορα που έψαχνα και διάβαζα στο internet. Αφού καποια στιγμή απαγόρεψα τον εαυτό μου να "μπαίνω" παρά μόνο για τη δουλειά μου. Ησύχαζα μόνο όταν πήγαινα στη γυναικολόγο για τους καθιερωμένους υπέρηχους και εξετάσεις και κάθε φορά έφευγα από κει τρισευτυχισμένη και ήσυχη. Μετά άπό καμιά βδομάδα άρχιζα πάλι να σκέφτομαι όλα τα αρνητικά. (Χαράς στο κουράγιο και την υπομονή του άντρα μου που με ανέχονταν).

Ήθελα όμως τόσο πολύ αυτό το παιδί που δεν η΄θελα για τίποτε στον κόσμο να μου τύχει οτιδήποτε. Πιστεύω ότι τα συναισθήματα και οι φοβίες της Εύας είναι φυσιολογικά. Απλά προσπάθησε, Εύα όσο μπορείς να σκέφτεσαι τα θετικά. Μπορεί να μην κάνεις κακό στο παιδί αλλά σίγουρα χαλάς την ΄τόσο όμορφη περίοδο που διανύεις. Και να μην αφήνεις γνωστούς και φίλους να σου λένε ιστορίες από δύσκολες ή ασχημες περιπτώσεις εγκυμοσύνης. (Εγώ είχα δυστυχώς κάτι τέτοιους καλοθελητές που φρόντιζαν να με βάζουν συνέχεια σε σκέψεις -δεν ήθελα και πολύ άλλωστε).

sL7ap2.png

Διαφημίσεις

ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑΝΝΗ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΟΥ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΑΠΟΨΗΣ ΜΕ ΕΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ. ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

Ααα και μην ξεχνάς. Όχι βιβλία περί εγκυμοσύνης, όχι ιστορίες παράξενες από φίλους φίλες !!!

Η φύση ξέρει από μόνη της τι πρέπει να γίνει και να είσαι σίγουρη πως και να μην έχεις διαβάσει ούτε ένα άρθρο περί εγκυμοσύνης όλα θα πάνε μία χαρά.

Τα πιο πολλά από αυτά σε αγχώνουν και έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα.

Καλή συνέχεια και με το καλό να έρθει το αγγελούδι σας.

Υ.Γ. Προσπάθησε να μην γράφεις κεφαλαία είναι σαν να φωνάζεις :lol:

Φιλικά

Γιάννης

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΙΑ,

ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑΝ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΤΩΡΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ Η ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ INTERNET ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΓΧΩΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΛΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ INTERNET ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟ SITE GYN. GR ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ. ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ. ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΘΣΩ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΗΡΕΜΩ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΥ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΣ ΟΛΕΣ ΤΣ ΦΟΒΙΕΣ ΣΟΥ ΛΙΑ ?

Όπως έγραψα και πιο πάνω, πίεσα τον εαυτό μου να σταματήσει να ψάχνει στο ιντερνετ. Αυτό η αλήθεια είναι ότι με βοήθησε πολύ. Αποφάσισα πως για ό,τι χρειάζεται να μάθω, να ρωτάω απευθείας τη γυναικολόγο που με παρακολουθούσε και ήξερε και όλο το ιστορικό μου και την πορεία της εγκυμοσυνης μου. Όχι ότι μου πέρασαν εντελως όλες οι ανησυχίες ή οι φοβίες αλλά ηρέμησα αρκετά. Στο κάτω κάτω είναι και θέμα χαρακτήρα. Εγώ είμαι γενικά πολύ αγχώδης άνθρωπος και πάντα, ακόμα και στη δουλειά μου και σε κάθε θέμα που με απασχολεί σκέφτομαι και τα αρνητικά. Αυτό δυστυχώς δεν αλλάζει (καθένας με τα χούγια του!!!).

sL7ap2.png

ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ. ΑΓΧΩΔΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΠΡΩΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ. ΒΕΒΑΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ. ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΕΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ. ΕΙΧΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ. ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ, 39 ΕΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕ ΔΙΔΥΜΗ ΚΥΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΡΑ 62 ΕΤΩΝ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΞΕΡΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

Διαφημίσεις

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, μη νομίζεις... διαβάζω αυτά που γράφεις και θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντως , μετά τον Β' επιπέδου όπου όλα ήταν επισης πολύ καλά (είδα και το μωράκι μου σε φωτογραφία έγχρωμη) ήμουν πιο ήσυχη. Αφού πέρασαν όλες οι εξετάσεις που είχαν να κάνουν με την ενδεχόμενη ανακαλυψη προβλήματος, ηρέμησα. Από κει και μετά πια το απολάμβανα. Να δεις΄που και συ.... όλα θα είναι καλά, και θα ηρεμήσεις.

:D

sL7ap2.png

Λία μου από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί. Μακάρι να ειναι όλα καλά με τον υπέρηχο. Αν και ο μπέμπης μέχρι τώρα δεν έχει δέιξει δείγματα για το αντίθετο. Ελπίζω κάποια στιγμή να ηρεμήσω και εγώ. Το καλό είναι ότι μέσα στη μέρα κάποιες φορές νιώθω ένα ελαφρύ πετάρισμα στην κοιλιά μου. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι τα πρώτα σκιρτήματα. Δεν μπορώ να σου πω πόση χαρα αισθάνομαι όταν το νιώθω αυτο.

Η δικιά σου εμπειρία όσον αφορά τα πρώτα σκιρτήματα του παιδιού σου ποια είναι ?

Κοίτα να δεις.... εγώ αυτό που μου έχει μείνει και στη μνήμη, γιατί έχει περάσει 1,5 χρόνος από τότε, περίπου, είναι η πρώτη κλωτσιά που "έφαγα". Τα πεταρίσματα δεν τα εμπιστευόμουνα..... Δεν ήξερα αν ήταν το μωρό ή κάτι άλλο. Όταν όμως, λίγες μέρες πριν τον Β' επιπέδου μου έδωσε η μικρή μου μια γερή κλωτσιά... εκει πια δεν είχα καμιά αμφιβολία. Έβαλα το χέρι μου στο σημείο που ένιωσα το χτύπημα και μάλιστα έπιασα κανονικότατα το ποδαράκι της. Το πως ένιωσα; Απερίγραπτη χαρά. Ίσως και όπως θα νιώσεις όταν κάποια στιγμή γεννήσεις και θα κρατήσεις το μωρό σου για πρώτη φορά στην αγκαλιά σου. Κάπως έτσι τουλάχιστον το αντιλήφθηκα εγώ. Ήταν η πρώτη ... χειροπιαστή επαφή με το παιδί μου.

Ε, από κει και μετά... τι να σου πω.... Περιμενα πως και πως τα "χτυπήματά" της. Είναι, θεωρώ, η ομορφότερη στιγμή στην εγκυμοσύνη. Ακόμα, και όταν αργότερα, στο τέλος της εγκυμοσύνης, με πονούσε από τα δυνατά της χτυπήματα, όσο κι αν βογκούσα, κατά βάθος τα ήθελα, τα ζητούσα. Ήθελα να τη νιώθω να μου λέει: είμαι εδώ, είμαι καλά...

Δεν ξέρω για τις υπόλοιπες μαμάδες αλλά νομίζω ότι σ'αυτή τη φάση καταλαβαίνεις πραγματικά ότι όντως υπάρχει μια ζωούλα μέσα σου που σε χρειάζεται, τη χρειάζεσαι και συ. Έχει ανάγκη ο ένας τον άλλον. Πλεόν είσαι μαμά.... :):)

sL7ap2.png

Είμαι σίγουρη ότι αυτό που περιγράφεις Λία είναι αυτό που θα νιώσω και εγώ σε μεγαλύτερο ίσως βαθμό από αυτό που νιώθω τώρα. Ξέρεις αυτά τα μικρά πεταρίσματα στην κοιλιά μου είναι ότι έχω μέχρι τώρα για να με ηρεμεί. Ξλερω ότι είναι απο΄το μικρό μου. Πάντως από ότι καταλαβαίνω η κορούλα σου ήταν αρκετά δραστήρια από τα γεννοφάσκια της που λένε... Σου εύχομαι ότι καλύτερο για εκείνη. ΝΑ την καμαρώσεις όπως επιθυμείς. Και να είναι το μωρό σου πάντα γερό και δυνατό. Ξέρεις και εγώ κοριτσάκι ήθελα. όχι ότι στενοχωριέμαι που θα κάνω αγοράκι. Γερό να είναι μόνο. Ο άντρας μου βέβαια έχει τρελλαθεί με το γιο του. Σκέφτεσαι για δεύτερο παιδι Λία ?

Το Μαράκι μου, η αλήθεια ειναι ότι ειναι αρκετά ζωηρούλα αλλά είναι πολύ καλό κορίτσι και πολύ χαρούμενο παιδί. Και μόνο που την ακούω και τραγουδάει και γελάει όλη μέρα..... (καλά υπάρχουν και στιγμες που γκρινιάζει βέβαια... αλλά τέλος πάντων). Τον τελευταιο καιρό έχει αρχίσει και μας παίρνει αγκαλίτσα, μας φιλάει...

Ευχαριστώ για τις ευχές σου και συ να έχεις καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου και να περάσει γρήγορα ο καιρός, να πάρεις στην αγκαλιά σου το μωράκι σου, γερό και χαρούμενο.

Και βέβαια σκέφτομαι για 2ο παιδί. Εγώ συγκεκριμένα θα ήθελα να ξαναμείνω έγκυος το καλοκαίρι που θα μας έρθει... Αν όλα πάνε καλά μέχρι τότε και συμφωνεί και ο άντρας μου..... θα δούμε... Όλα θα γίνουν κάποια στιγμή... Κάθε πράγμα στον καιρό του..... που λέει και η παροιμία.

sL7ap2.png

Διαφημίσεις

Λία πρέπει να είναι τέλειο συναίσθημα να ακούς την κορουλα σου να σου γελάει και να σου τραγουδάει. Περιμένω πώς και πώς να ακούσω τον δικό μας μπέμπη να μας γελάει. Βέβαια ο άντρας μου έχει τρελλαθει από τώρα. Αγκαλιάζει την κοιλιά μου, την φιλάει, την χαιδευει. Αισθάνεται μπαμπας

:lol:

όταν ήσουν εσύ έγκυος ο άντρας σου είχε μήπως τη συμπεριφορά του δικού μου ? Όλοι του λένε οτι είναι χαζομπαμπάς.

Εva! Εδώ σου γράφει η "συγγραφέας" του topic "εσείς είστε φοβιτσιάρες"; Αν δεν το διάβασες, δες, και θα καταλάβεις ότι μάλλον έχουμε αρκετά κοινά...!

Πάντως να ξέρεις ότι προσπαθώ να διώχνω αρνητικές σκέψεις. Στην αρχή της εγκυμοσύνης είχα πολύ μεγαλύτερες ανασφάλειες. Σε αντίθεση με την Λια και τον JDP εγώ όμως δεν έπαψα να διαβάζω βιβλία και να ενημερώνομαι απ΄το ίντερνετ. Απλώς προσπάθησα να δω τα πράγματα, κυρίως προβλήματα που μπορούν να προκύψουν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης πιο αποστασιοποιημένα. Έλεγα στον εαυτό μου: ωραία, συμβαίνουν αυτά. Δεν συμβαίνει ότι πρέπει να συμβεί και σε μένα. Σκεψου τις οδηγίες χρήσεις φαρμάκων. Αν διαβάσεις της ασπιρίνης, ας πούμε, τις πιθανές παρενέργιες, μπορεί και να φρικάρεις. Δεν σημαίνει όμως ότι τα περιστατικά αυτα συμβαίνουν συνεχώς.

Την Δευτέρα έκανα την β' επιπεδου. Η αναμονή μεχρι να πάω στον γιατρο δεν ήταν εύκολη (8 εβδομάδες απ΄το τελευταίο ραντεβού). Τελικά όμως πέρασε ο καιρός. Και όλα πήγαν καλά. Έτσι και σε σένα, θα δεις!

Τέλος πάντων, προσπάθησε να βρείς ένα δικό σου τρόπο να αποφύγεις ο, τι αρνητικο! Κάποια αγωνία πιστεύω είναι δικαιολογημένη. Δεν θέλει όμως πανικό. Καλή συνέχεια!

• 1 month later...

Έκανα σήμερα τον υπέρηχο β επιπέδου και μου είπαν οτι το μωρό έχει υδρονεφρωση ήπια βέβαια αλλά έχει. :(

Μου είπανε και ο εμβρυολόγος αλλα και η γιατρός μου οτι είναι κάτι συνηθισμένο και ιδίως στα αγοράκια και απλά θα ενημερωθεί ο παιδίατρος ωστε να αποφευχθεί καποια ενδεχομένως ουρολοίμωξη.

Εγώ όμως είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη. :cry:

Έβαλα και τα κλάματα μεσα στο ιατρείο, παρόλο που ο γιατρός μου είπε οτι στο 80% είναι κατι που περνάει πριν ακομα γεννηθεί το μωρό και οτι ολα τα υπόλοιπα είναι πάρα πολυ καλά.

Η στατιστική πιθανότητα δηλαδή παρέμεινε στο 1:13300.

Έχει αντιμετωπίσει καμία αυτό τοπρόβλημα, ή μήπως ξέρετε παραπάνω πληροφορίες, γιατί δεν με βλέπω να κοιμάμαι σήμερα. :cry:

db0ip3.png

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=1753

Αθηνά δεν γράφει κάτι ιδιαίτερο αλλά στείλε ένα πμ στην κοπέλα για να σου δώσει λεπτομέρειες κάτι παραπάνω θα ξέρει.....................

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Αθηνα καλημερα :D

Το φαινομενο της υδρονεφρωσης ειναι συχνο , νομιζω οτι ειναι το ενα νεφρο μεγαλυτερο απο το αλλο..

Απο την στιγμη που το μωρακι σου ειναι καλα κατα τα υπολοιπα (ποσες φορες δεν εχεις ακουσεις για παθησεις που αναγκασαν κοπελες στον β επιπεδου να διακοψουν την κυηση ?)να σκεφτεσαι θετικα

Νομιζω και η ilonka19 εχει αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα με το γιο της στο β επιπεδου ισως δει το θεμα και σου απαντησει ...

Ολα θα πανε καλα ... :)

Ευχαριστώ joita :)

To ξερω οτι δεν πρεπει να στεναχωριεμαι αλλα δεν μπορω να το διαχειριστω ψυχραιμα. Αισθανομαι πολυ χαλια :cry: και δεν εχω διαθεση για τιποτα.

Μακαρι να πανε ολα καλα και να διορθωθεί το πρόβλημα πριν τη γέννα, όπως μου είπαν γυρω στο 70-80% έτσι συμβαίνει.

α! με τη στεναχώρια μου ξέχασα να ενημερώσω οτι κόστισε 120€ και δεν ηταν εγχρωμος.

Καλημέρα και ... thanks again.

db0ip3.png

Αυριο το απογευμα ειναι η σειρα μου να παω για τον Β' υπερηχο!Ελπιζω ολα να πανε καλα και ευχομαι να περασει γρηγορα αυτο το 24ωρο γιατι οσο το σκεφτομαι τρελαινομαι απο αγχος..... :roll::?

Σσσσσσσςςςς ομως μην μας ακουσει ο μελλον μπαμπακας και με μαλωσει αγρια για το αγχος μου(και θα εχει και δικιο)! :shock:

Rosangel καλή επιτυχία στα αποτελέσματα και μακρια το άγχος και ο φόβος. Στο λέω εγω που είμαι ο μετρ του αγχους αλλα είδα οτι δεν μου βγήκε σε καλό.

όλα θα πάνε καλά :):P:lol:

db0ip3.png

Rosangel καλή επιτυχία στα αποτελέσματα και μακρια το άγχος και ο φόβος. Στο λέω εγω που είμαι ο μετρ του αγχους αλλα είδα οτι δεν μου βγήκε σε καλό.

όλα θα πάνε καλά :):P:lol:

Σε ευχαριστω πολυ Αθηνα!Ευχομαι να ερθει με το καλο και το δικο σου μωρακι!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...