Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ;

sisi an

Recommended Posts

=Καλημερα ... εμενα ο γιοκας μου γεννηθηκε στις 39+4 ..4300 και 55 εκ

εσυ εβγαλες γιγαντα!!!!να σου ζησει!!!πες μου τωρα οτι γεννησες κ φυσιολογικα να τρελαθω....

:shock:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 629
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

πλακα κανετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να σας ζησουν τα μωρακια σας!!!φυσιολογικα γεννησατε???πειτε μου!!!!!!

αφού και τα άλλα ήταν μεγάλα, σχεδόν τόσο, καλά που δεν τα γέννησα από κάτω (είπα στον εαυτό μου την ώρα της γέννας)

Διαφημίσεις

• 1 month later...

38 &1 Με πιασαν οι πονοι..... 3400 το μαναρι μου φυσιολογικα

!

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Διαφημίσεις

Εμεις γεννηθηκαμε 37+1....βαρος 2750γρ και υψος 48 εκατοστα!!!Κοριτσακι!!!( και εγω η μαμα ακριβως τοσο ειχα γεννηθει!!!)...τωρα 4 μηνων ειμαστε 6200γρ και στην τελευταια μετρηση πριν ενα μηνα στη γιατρο ημασταν 60εκατοστα!!!Παντως δεν ξερω αν σας συμβαινει κ εσας, ειμαστε 4 μηνων κ φοραμε φορμακια κ ρουχα για 6-9 μηνων....τα 3-6 δεν μας κανουν!!!Να χαιρομαστε τα μωρακια μας!!!!

• 1 month later...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...